Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jaa ei vai ;) On kyllä uskomaton sarja, kova nousu Bullseilta loppuun. Olivat jo 91-99 ainakin tappiolla. Tosin viimeinen neljännes silti selvästi Celticsille. Peliä en ole nähnyt, harmi kyllä, joutuu liveseurannan varassa olemaan...

E: Hienoa, Bulls voitti! Houstonissa sen sijaan näyttää pahemmalta, melkeen pitää tästä tvn ääreen suunnata katsomaan loppuratkasut.
Joo, rupesi naurattamaan tuo jatkoaikakommenttini, kun Chicagossa mentiin kolmannelle jatkoajalle. Onko tässä nyt 6 jatkoaikaa 3 otteluun. Aika hyvin.

Celticks tosiaan johti reilut pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua 99-91, mutta niin vain Bulls tuli lopussa tasoihin. Tosin Bulls johti 12 pisteellä neljänneksen alussa, että hassattiin sieläkin mahdollisuuksia. Niinkuin molemmin puolin 1. ja 2. jatkoajan lopuissa.

Ainoa Game Seven nyt siis lauantaina Bostonissa, kun Houston sekä Orlando veivät todella selvästi omat pelinsä.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kausi ohi! Harmittavaa sinallaan, mutta taytyy kylla sanoa, etta nyt on varsin helpottunut olo, silla aika intensiivisestihan tassa tuli tata kautta elettya. Olo on kun, jos sallitte, kun kesaloman alkupaivina! Nyt edessa on siis kesa, golf ja loput plaijareista, niin NBAssa kuin NHLssakin.

4-2 tuli siis kuuppaan Rocketseja vastaan ja siita sarjasta ei voi muuta jossitella kun, etta voi voi kun oltais vaan oltu valmiimpia siihen ekaan matsiin, joka naytti ratkaisseen koko sopan. Muutenhan tassa sarjassa mentiin tasatahtiin. Rockets:han oli alusta asti se pahin mahdollinen jengi pleijareita ajatellen, joten siitakin jai vahan hampaankoloon. Miksei David West ottanut sita aikalisaa heidan runkosarjan viimeisessa ottelussa, sen viimeisilla sekunneilla ja silla tavalla varmistanut voittoa Spurseista? Se olisi varmistanut meille kolmannen sijan runkosarjassa ja Hornetsit pleijareihin. Ei tarttis nyt kirjotella kesakuulumisia lansirannikolta... Jos jos jos... Saatanan tunari, joka tapauksessa. lol

Noh, Los Angelesissa ollaan ainakin tyytyvaisia, silla nyt vastaan asettuu heille suotuista Rockets eika suinkaan pahin mahdollinen vastus, Blazers. Rocketseilla ei ole minkaanlaisia valmiuksia haastaa Lakersia, joten se pari jaa nyt seuraamatta naissa konfferenssi-semeissa. Konfferenssi-semeissa on sen sijaan pari muikeaa paria, molemmat Idassa. Boston yrittaa vaantaa Magicia nurin, eika onnistu. Ja Hawks haastaa Cavseja ja vaikka siita ei sen valmiimpaa tulekaan, niin Hawkseja on hauska seurata sikali, koska 2012 finaaleissa tama joukkue meinaan asettuu meita vastaan mestaruustaistoon. Varma tieto. Pidan Hawksien rosterista todella paljon.

Mitapa tasta kaudesta sitten jai kateen? Runkosarjan osalta ei valittamista. Lannen toiseksi paras "rekordi" ja liigan yksi parhammista kotijoukkueista. Kerrassaan huikea suoritus liigan nuorimmalta pelaavalta rotaatiolta! Meni yli odotusten, ja niin meni lopullinen sijoituskin. Ennen kautta odottelin baut 50 voittoa ja 6./7./8. sijaa. Nyt neljas sija, NBA-matematiikalla, ja mukavat 54 voittoa. Vain kourallinen peleista meni laskiksi, joten tekeminen pysyi koko kauden aikana hyvalla tasolla. Pleijareissa kavi huono tsaga vastuksen kanssa ja se valmistautuminen siihen ekaan matsiin oli vielakin huonompi suoritus kun se yksi kotipeli Clipperseja vastaan. Ehdottomasti koko kauden negatiivisin juttu. Se koko kliimaksi mita taalla koko kaupungin kanss koettiin lassahti aiwan taysin heti kattelyssa. Olo oli kun batchelor partyssa, jossa isoa kakkua roudataan siihen eteen ja odotat vaan, etta kuinka hyvannakoinen mimmi sielta esiin pomppaa.... ja ei sielta tule muuta kun vaivoin ylospaaseva 80-vuotias hampaaton mummo, joka heittaa vasyneen suljun ilmoille ja sanoo: have a nice life. Plaaaah :-(

Toinen pettymys ilman muuta oli se, etta me ei tehty mitaan trade dead linen umpeutuessa. Kevin Pritchard voi olla drafti-kunkku, mutta paskat meni housuun helmikuun lopulla. "Let it bake" oli hanen sanomansa ja hyvinhan ne pullat paisuivatkin, kunnes tuli kauden kliimaksi. Kokemattomuus painoi ja nyt se on ohi. Olis pitanyt nahda hieman pidemmalle tata kautta siina vaiheessa ja hankkia tanne se kokenut PG seka heittohalukas SF. Juu juu, kylla ne kaikki halus LaMarcusta ja Batumia, mutta meilla oli niin hyvaa baittia tarjota, etta suorituksena tuo treidi-lassadys oli sub-par. LaFrentzin kontrahti, T-Law, Webster, Sergio & Frye...??? Eiko tuolla paketilla saa jo paria hyvaa ja kokenutta pelaajaa?? Ei kai sitten...

Kesa on edessa ja se menee miettiessa, etta miten me vahvistetaan tata joukkuetta tulevalle kaudelle. Roy ja Aldridge palaavat varmasti parempina kun koskaan. Kuinka hyva Roy:sta viela kehittyykaan? Joel on taas yhta kautta kokeneempi ja Oden tullee takaisin taysin terveena ja jaloistaan parempana. Odenissa tullaan varmaan nakemaan se suurin muutos. Myos Rudy on nyt oppinut NBA-kikat, joten aina vaan parempaa Rudya tullaan ensi kaudella nakemaan. Blake on Blake, joskin pleijareissa nahtiin se, etta hanesta me saadaan oiva kakkos-PG, mutta hanen ykkos-PG aikansa tassa joukkueessa on ohi. Siita huolimatta siina on jo aikamoinen ryhma minka paalle rakentaa.

LaFrentz paastetaan veke, josta aukeaa hirveasti rahaa kaytettavaksi ja veke treidataan Sergiota, Frye:a, Websteria ja T-Law:ta (Ruffin menee toki myos). T-Law taitaa kuitenkin olla vaan unelmointia, silla jostain syysta joku tykkaa hanesta ihan liikaa taalla paassa, joten tuskinpa jannu edelleenkaan mihinkaan lahtee... Harmi sinallaan. Upgradea kun tarvittaisiin... Uusiksi kavereiksi pitaa hankkia siis kokenutta PG:ta ja hyvin heittavaa SF:aa. Ainoa ongelma minka tuon edellamainitun ryhman treidaamisessa naen on se, etta jos Frye ja T-Law lahtee, niin silloin ei LaMarcukselle ole back-uppia. Ja juuri senko takia me se "vintti-pimee" Outlaw taalla pidetaan?

Sergio ja Frye molemmat puolestaan osoitti, etta pleijarit on heille liian suuria peleja, joten heidan PITAA lahtea. Taalla ei ole enaa mitaan, mihin he voisivat oman panoksensa antaa. Onnea jonnekin Memphisiin tai Indianapolikseen vaan!

LeBron valittiin sitten MVPksi. Miksikas ei. Kolmikosta Wade, Kobe ja LeBron han sen varmasti ansaitsi. Wade oli varmasti ensimmaisena ulkona keskusteluista, vaikka joukkueelleen hyvin "valuable" onkin. Heat on kuitenkin varsin heikko joukkue ja karsiutuminen pleijarien ekalla kierroksella ei sita miksikaan muuta. Painvastoin. Kobe - LeBron, LeBron - Kobe...??? Kobe viime vuonna, joten, NBAn tuntien, pannaanpa pytty kiertamaan! Eika siina mitaan, kyllahan LeBronin peli on vastuullisemmaksi muuttunut taman kauden aikana ja Koben opit olympia-tiimi ajoilta ovat purreet. LeBron on tehnyt joukkuetovereistaan parempia pelaajia, jakaa vastuuta varsin hyvin ja on nostanut joukkueensa tod nak NBA finaaliin. Joten miksipa siis ei olisi taman kauden MVP?!

Cavs - Lakers finaalia odotellen...
 
All day.

TML

Jäsen
Jepjep, NBA:ssakin aloitettu jo toinen kierros. Viime yönä Nuggets vei Mavsia ja johtaa siellä 1-0. Hieman outoa oli ettei NBA:ssa pidetty edes yhtä välipäivää kierroksien välillä, vaan muutama tunti Hawks-Heat pelin jälkeen alkoi toinen kierros lännessä.

Nuggets oli sen verta hyvä ekalla kierroksella että luulen heidän etenevän suht vaivattomasti konfrenssifinaaleihin. Lakers joutunee taistelemaan 6 peliä Rocketsia vastaan, mutta kyllähän LA tuonne lännen finaaliin tulee menemään.

Idässä Hawks ja Celtics taistelivat kaikki 7 ottelua ja etenkin Celtics-Bulls oli monin mielestä yksi parhaimmista sarjoista muutamaan vuoteen. 7 peliä joista 4 meni jatkoajalle ja yhteensä pelattiin 7 jatkoaikaa. Alle 3 pinnan voittomarginaali taisi olla 5 matsissa.

Seuraavaksi Celtics kohtaa Magicin ja tässä on luvassa todella jännä ja ennakkoon tasainen pari. Ilman KG5 pelaava Celtics joutui yllättävän lujille Bullsin kanssa ja nyt vastaan tulee vielä parempi joukkue. Howard tulee hallitsemaan (kyynerpäidensä avulla) mutta mitäs tekee Ray Allen. Konna jaksoi painaa 51 pinnaa tuossa pari yötä sitten.

Cavs-Hawks parissa mennään todennäköisesti 2-0 tilanteessa Atlantaan ja jos Cavs sieltä kykenee yhden matsin voittamaan, on homma siinä.
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
On kyllä heti tuoreeltaan kehuttava Rocketsin Yaoa. Uskomattoman hyvä peli ja komea avaus sarjalle Houstonilta kaikenkaikkiaan. Houstonin materiaali vaikutti yllättäen huomattavasti Lakersia leveämmältä. Siinä missä kotijoukkue oli liki main yhden miehen show, pommitti Rockets koko rivistön laajuudelta. Yao siis kirkkaimpana kruununa, vapaaheittoviivalta yksi varmimmista mitä olen nähnyt. En toki väheksy myöskään Artestin panosta. Ei voi sanoa että Kobea pimensi, mutta ratkaisevissa paikoissa oli estämässä Bryantin pistetehtailua.

Taisi Utah-sarja olla liian helppo. Kolmosissa oli erittäin suuria ongelmia Lakersilla, en nyt tilastoja jaksa kaivaa mutta ei tainnut kuin ihan pari mennä useista yrityksistä. Täytyy toivoa että ensi matsissa on erilainen meininki, jäisi pelien katsominen vähiin jos länsirannikon molemmat tiimit olisi pihalla...
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itselläni ei ole yhtään NBA-paitaa, mutta jos Lakerspaidan joskus hommaisin, niin mielummin Gasolin paita. Bostonin Garnettin paidan voisi hommata sen takia, että on päivälleen yhtä vanha jarru kuin minäkin. Kiddin paita olisi myös hieno omistaa... siinä muutama, ei ole ihan turisteja nämäkään...
Taitaa olla nro. 1 tulossa Houstonin suunnasta eli McGradyn paita. Ihan ok, ei siinä mitään. Velipoika soitteli eilen illalla kyseisestä kylästä ja tiedusteli haluanko numeron 1 vai 11, kun ne oli ainoat mitä kaupasta löytyi. Eli Tracyn ja Yao Mingin paidat. Ei kuulema näkynyt Mutombon, Brooksin tai Scolan paitaa, ei edes Artestin... vain 1 ja 11.

Ja Lakers vei myös pelin ja matkalla jatkoon tästä parista. Pahasti haisee tosiaan Cavs-Lakers finaalilta, joka ei sekään olisi huono vaihtoehto. Saa nähdä miten Atlanta pystyy vastaamaan kotonaan kahden verilöylyn jälkeen.
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
Ja Lakers vei myös pelin ja matkalla jatkoon tästä parista. Pahasti haisee tosiaan Cavs-Lakers finaalilta, joka ei sekään olisi huono vaihtoehto. Saa nähdä miten Atlanta pystyy vastaamaan kotonaan kahden verilöylyn jälkeen.
Missasin toisen matsin tässä Lakersin sarjassa ja kyllä olivat osat tällä välin vaihtuneet täysin. Rockets vaikutti erittäin vahvalta vielä ensimmäisessä pelissä, nyt samalta kuin Yaon juoksu, tuskaiselta. Harmi sinänsä jos sarjan yksi ratkaisuista on tähtipelaajan loukkaantuminen, mutta juuri siltä se eilen vaikutti. Toinen merkittävä ero ensimmäiseen peliin oli Lakersin kolmoset. Ekassa matsissa jotain tyyliin 2/19, eilen prosentti aivan eri luokkaa (en tiedä mikä, mutta varmasti selkeästi parempi). Tilanteet järjestettiin huomattavasti järkevämmin ja tähän kun lisää taas aivan huikean hienon Koben pelin, niin ei ihme että Lakers on marssimassa kohti konferenssifinaalia. En tiedä riittävästi Denveristä, että voisin sanoa miten helpolla Lakers on menossa siitä sarjasta jatkoon, mutta väitän ettei eilisellä esityksellä ongelmia tule.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Missasin toisen matsin tässä Lakersin sarjassa ja kyllä olivat osat tällä välin vaihtuneet täysin. Rockets vaikutti erittäin vahvalta vielä ensimmäisessä pelissä, nyt samalta kuin Yaon juoksu, tuskaiselta. Harmi sinänsä jos sarjan yksi ratkaisuista on tähtipelaajan loukkaantuminen, mutta juuri siltä se eilen vaikutti. Toinen merkittävä ero ensimmäiseen peliin oli Lakersin kolmoset. Ekassa matsissa jotain tyyliin 2/19, eilen prosentti aivan eri luokkaa (en tiedä mikä, mutta varmasti selkeästi parempi). Tilanteet järjestettiin huomattavasti järkevämmin ja tähän kun lisää taas aivan huikean hienon Koben pelin, niin ei ihme että Lakers on marssimassa kohti konferenssifinaalia. En tiedä riittävästi Denveristä, että voisin sanoa miten helpolla Lakers on menossa siitä sarjasta jatkoon, mutta väitän ettei eilisellä esityksellä ongelmia tule.
Tuossa kolmannessa matsissa Lakers onnistui kolmosissaan 55% tehoilla. (11/20). Sainkin broidilta aamusta tekstarin, jossa lajia todella vähän seuraava ilmoitti, että "aika huono peli Houstonilta. Lakers heitteli kolmosia ja Ming heitti koko ajan ohi".

Itse missasin tuon ottelun, kun tuli pidettyä mm-kisavalvojaisia ja testattua onko viina mennyt vanhaksi kolmessa vuodessa. Ei ollut mennyt.

Tänään toivoisin ottelusarjan kannalta, että Rockets pystyisi vielä venymään voittoon kotiluolassaan. Sehän tarkottaisi siis vielä paluuta kertaalleen Houstoniin, ja silloin voisi Lakersinkin suunnassa olla jo hieman paineitakin. Todennäköistä on kuitenkin, että seuraavat kaksi peliä menevät suoraan Bryantille ja kumppaneille. Varsinkin jos Yao on puolikuntoinen.

Saa nähdä miten Denver pystyy joukkueen haastamaan. Ollut ainakin minulle aikamoinen yllätys. Ensimmäinen ottelusarja New Orleansia vastaan meni ehkä vastustajan piikkiin, tai niin ainakin luulin, mutta nyt viimeistään Dallas-sarjassa joukkue on näyttänyt että oikeasti on kovassa kunnossa. Varsinkin Billups on ollut todella hyvässä vireessä.

Tuossa pudotuspelien alussa Urheilulehti listasi pelaajat, jotka nostavat tasoaan pudotuspelien alkaessa. Jonkinsortin ratkaisijalistasta oli kait kyse ja sieltä löytyi aika korkealta nimi Billups. Tähän huutoon mies on ainakin vastannut, kolmessa pudotuspelissä on tullut jo +30 pistettä, kun koko kaudella runkosarjassa niitä oli yhteensä kaksi...
 

Mack

Jäsen
Katsoin Dallas-Denver väännön. Loppusekuntien virheen viheltämättä jättäminen jätti pahan maun. Dallasilta sitkeä hyvä ottelu ja todellinen jättipuukko sydämeen viimeisen sekunnin koittaessa. Eli Anthony upotti kolmosen vaikka Wright rikkoi selkeästi ennen heittoliikettä. Dallasilla eivät joukkuevirheet olleet vielä täynnä ja taktisesti homma toimi täydellisesti, mutta virhettä ei vihelletty. Huvittavaa varsinkin kun koko matsissa niitä vihellettiin 61 kappaletta...kieltämättä clutch-heitto Melolta vaikka tasapainokin oli heikko.

Dirk oli jälleen vahva, mutta sittenkin liian yksin. Howard tsemppaa, vaikka jalka on puolikuntoinen. Bass yllätti penkiltä. Dampier ei ole ollut lähelläkään San Antonio-sarjaa, missä Erick oli yksi avainhahmoista. Kidd taas ei ole ollut se kokenut konkari kovassa pleijaripaikassa mitä toivoin.

MACK
 
A kick in the head is worth eight in the pants.

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Los Angelissa ja Bostonissa sitten Game Seven edessä. Ei voi muuta kuin nostaa hattua Rocketsin venymiskyvylle. Niin vain pelaa ilman kahta parasta pelaajaa, ja laittaa lännen ylivoimaisen voittajasuosikin koville.

Bostonista taas täytyy ottaa esille nimi Rondo. Vaikka joukkue hävisikin viime yönä, niin itseäni silmään pisti Rondon suoritus ja varsinkin levypallojen määrä. Itseasiassa tuota olen ihmetellyt jo koko pudotuspelien ajan, koska mies on yli puolissa (7/13) peleissään yltänyt kaksinumeroiseen lukemaan.

Viime yön lukemat Rondolla oli 19 pistettä ja 16 levypalloa. Vastapuolella Howard teki 23 pistettä ja otti 22 levypalloa. Vertailun vuoksi, Howardilla on pituutta 211cm ja Rondolla 185cm. Ihan hyvin napsii Rondo levareita tuon mittaiseksi ja point guardiksi.
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
Ei voi muuta kuin nostaa hattua Rocketsin venymiskyvylle. Niin vain pelaa ilman kahta parasta pelaajaa, ja laittaa lännen ylivoimaisen voittajasuosikin koville.
Joo kova suoritus, pelit on jääneet työkiireitten takia näkemättä, joten en voi juuri kommentoida mutta tuo seiska on kyllä katsottava. Ilman kahta parasta pelaajaa? McGrady lienee toinen, mutta onko Yao nyt ollut poissa vai kuka?
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Se on kyllä ihan ...

Ei voi muuta kuin nostaa hattua Rocketsin venymiskyvylle. Niin vain pelaa ilman kahta parasta pelaajaa, ja laittaa lännen ylivoimaisen voittajasuosikin koville.
..uskomatonta miten Houston on venynyt. Oletin, että Lakers pyyhkii niillä lattiaa aivan täysin, kun Yao ja McGrady ovat sivussa. Pelkästään jo seitsemänteen peliin pääseminen on mahtava suoritus Houstonilta.

Yllättävän hyvin taistelee Bostonkin, vaikka yksi lenkki tärkeästä kolmikosta onkin poissa Garnettin muodossa.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
"Tyylikkäästi" aloitti Rockets kahdellatoista (12!!!) missatulla pelitilanneheittoyrityksellä. Vasta kolmastoista löysi perille ja aikaa taisi mennä sellaiset 7 minuuttia. Silti, Lakers ei pystynyt repimään kuin 10 pistettä eroa, mutta nyt se on toisella neljänneksellä jo kasvanut. Hieman taitaa jännittää Texasin poikia...?

Mutta eiköhän tämä nyt ole aika nopeasti ratkaistu jos suurta muutosta ei tapahdu. 17 pistettä vajaassa 18 minuutissa on vain liian vähän tällä tasolla. Lakers-Rockets 34-17 (6.22 jäljellä 2/4)

EDIT: Eipä ollut mikään klassikko: Lakers - Rockets 89-70. Lakers antoi kuin säälistä Rocketsin viedä viimeisen 3 minuuttisen 12-0. Tilannehan oli jo 89-58.
 
Viimeksi muokattu:

TML

Jäsen
No eipä ollut kummoinen päivän ensimmäinen G7. Rockets oli alussa umpisurkea liekkö jännityksestä johtuen. Edes Artest ei saanut peliään kulkemaan ja kuten yllä mainittiin, aivan liian kauan Rocketsilla meni jo ekan korin saamiseen.

Heitot ontuivat Houstonilta todella pahasti ja Lakers marssi kyllä todella helppoon voittoon. Ei G7 voi jäädä noin alhaisiin pinnamääriin (jos Lakers olisi lopussa pelannut, olisi Rockets jäänyt alta 70).

Nyt saa Lakers sitten vieläkin kovemman vastuksen, kun Melo sekä Billups tulevat kyläilemään. Lakersin uskon menevän jatkoon, mutta 6 peliä nähdään, se on varppi.

Sitten odottelemaan josko Magic tiputtaisi Celticsin.
 

TML

Jäsen
Hieno homma että Magic painoi jatkoon Hedon ja supermanin johdolla. Celtics taisteli ilman Garnettiaan niin pitkälle kuin pystyivät, mutta seinä tuli vastaan Magicia vastaan.
Celtics vai Magic, liekkö kummastakaan Cavsin pysäyttäjäksi. Magic pelasi 76ersia vastaan 6 peliä ja nyt Celticsiä vastaan täydet 7. Nyt hyvin levännyt Cavs laittaa tivolin pyörimään ja vaikeuksia tulee olemaan. Toivottavasti nähtäisiin hieman ennakkoa tasaisempi sarja.

Lännessä onkin sitten tosiaan Lakers-Nuggets ja jos ilman kahta superstaraansa pärjännyt Rockets laittoi Lakersit seiskapeliin, miksei samaan pystyisi Nuggets? Nuggetsin vastustajat Spurs ja Mavs eivät vastusta antaneet ekoilla kierroksilla mutta nyt tuleekin sitten montaa astetta kovempi tiimi heillekin vastaan. Paas kattoo miten käy.

Mielenkiintoiset konfrenssifinaalit kuitenkin tulossa ja änärin ohella nyt pitää viimeistään ruveta seuraamaan kaikki matsit.
 

Mack

Jäsen
Rehellisesti pitää sanoa etten nyt lonkalta muista millainen match-up Lakers ja Nuggets oli keskenään runkosarjan perusteella, mutta Denver todella vakuutti minut Dallas-sarjassa. Mavs kuitenkin oli saanut keväällä hyvän ilmeen päälle. Billupsin roolia ei voi tarpeeksi korostaa ja koko joukkueen tekemisestä huokuu todella kova luotto omaan touhuun ja peliin. Pieni kutina on että Denver voisi kyllä finaaliin mennä, varsinkin kun Lakers ei vuorostaan Houstonia vastaan aina ihan säihkynyt. Kokemusko sitten Denverin ainoa este?

edit. Denverille löysin 3.25 kertoimen viemään sarjan. Mielestäni erinomaisen pelattava.

MACK
 
Viimeksi muokattu:
A kick in the head is worth eight in the pants.

TML

Jäsen
Ekat pelin pelattu konfrenssifinaaleissa ja todella tasaista oli.

Lakers nappasi 11 peräkkäisen pleijarivoiton Nuggetseista ja meni ottelusarjassa 1-0 johtoon. Peli itsessään oli todella tasaista jossa molempien joukkueiden starat olivat loistavalla pelipäällä. Melo veti mielettömän hyvin, samoin Kobe. Ottelu ratkesi viimeisellä minuutilla Nuggetsin karmaisevaan harhasyöttöön jonka Ariza pääsi katkaisemaan. Rankka tapa ratkoa peli mutta tällaista se on välillä.

Idässä nähtiin myös parin superstaran taistelu. Heti alussa superman ja kuningas pääsivät korien makuun ja King LBJ oli kyllä molemmissa päissä melko huimassa vireessä. Nättejä blokkeja ja mahtavia heittoja ja korille ajoja. Ekalla neljänneksellä paikoin näyttikin että Cavs menee menojaan.
Puoliajan jälkeen Magic näytti hienoa heittopeliä ja kolmoset upposivat todella nätisti sisään. Dwight Howard sai vielä varoitukset täyteen, mutta silti Magic pysyi kyydissä ja lopulta johtoasema vaihtui miltei joka hyökkäyksen jälkeen toisella puolikkaalla.

Aivan viime sekunneille säilyi jännitys, kun saatiin aikaan kiistapallo vain sekunti ennen peliajan umpeutumista. James voitti turkkilaisen ja petasi Mo Williamsille huonosta asennosta paikan. Lähelle osui muttei tarpeeksi. Magic siis nappasi Cavsin kotiedun heti pois.

Todella pirteä ilmestys oli Magic, joka on joutunut tahkoamaan näissä pleijareissa jo 13 ottelua. Cavs siis sweeppasi kaksi ekaa kierrosta ja pelituntuma oli Magicilla kyllä parempi. Erittäin jännä nähdä seuraava peli missä Cavsin on miltei pakko voittaa.

Enivei erittäin jännittävät taisteluparit on saatu aikaan konfrenssifinaaleihin ja ensimmäisten pelien perusteella aiemmin varmalta näyttänyt Lakers-Cavaliers finaali on kaikkea muuta kuin varma tällä hetkellä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Aivan viime sekunneille säilyi jännitys, kun saatiin aikaan kiistapallo vain sekunti ennen peliajan umpeutumista. James voitti turkkilaisen ja petasi Mo Williamsille huonosta asennosta paikan. Lähelle osui muttei tarpeeksi. Magic siis nappasi Cavsin kotiedun heti pois.
Itse näin pelistä vain lopun ja näinhän sitä korista pitäisikin katsoa, kun pelin ratkaisun näin ja siltikin vielä monta aikalisääkin valitettavasti. Nojoo.
Vaikka James ilmeisesti teki oman piste-ennätyksensä playoffeissa, ainakin tuossa lopussa pelasi silmiinpistävän paljon palloja muille. Juuri niitä ratkaisuja nimenomaan. Odotin sellaisia jordanmaisia "heitto lähtee lopulta varmasti" -ratkaisuja, mutta mies ajoikin korille (jossa ilmeisesti hänet pidettiin suht tiukasti) ja syötti pallon ulos jollekin vapaalle, joka sai koittaa.

Vähän toivoin Magicin voittoa, jotta sarjassa saadaan "kunnolla pelit käyntiin".
Olisi kyllä huikea ollut toi vika kori, kun ilmasta joutui ottamaan kiinni ja heittämään samasta lennosta.

UK+:lta kolmas ottelu su-ma 3:30.

Tuosta tuli mieleen että on muuten suht perseestä ne UK+:n hiljaiset hetket noissa lähetyksissä silloin kun muualla näytetään mainoksia. Voisivat jotain musiikkia ja tilastoja kehitellä vaikka siihen pyörimään edes. Kontrasti on vähän turhan iso hiljaisuudella ja still-kuvalla.
 

TML

Jäsen
Tuosta tuli mieleen että on muuten suht perseestä ne UK+:n hiljaiset hetket noissa lähetyksissä silloin kun muualla näytetään mainoksia. Voisivat jotain musiikkia ja tilastoja kehitellä vaikka siihen pyörimään edes. Kontrasti on vähän turhan iso hiljaisuudella ja still-kuvalla.
Samaa mieltä. Tiedä oikein pitääkö sillä sen pari minuuttia vai vaihtaa kanavaa ja missata jotain pelistä. Mieluummin vaikka näyttävät sitä nyt jo ärsyttäväksi muodostunutta pianopimputusta jossa valokuvin kuvataan NBA-staroja.

Tosiaan UK+ näyttää tuon kolmannen pelin ja kävi miten tahansa tuossa toisessa pelissä, aivan varma on että Magicin eka kotipeli tulee olemaan yksi iso kulminaatiopiste tuossa(kin) sarjassa.

Miten muuten onko tiedossa näyttääkö UK+ finaaleissakin vain sen yhden ottelun vai saavatko oikeudet kaikkiin matseihin?
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Miten muuten onko tiedossa näyttääkö UK+ finaaleissakin vain sen yhden ottelun vai saavatko oikeudet kaikkiin matseihin?
Viime vuosina on näytetty kaikki finaalit suorina, ja pettynyt olen jos ei tänäkin vuonna näin ole.

e:Ainakin telkku.com antaa tiedon 4.6: NBA LIVE: 1. Finaali, 4:00. Eli eiköhän ne taas kaikki näy.
 
Viimeksi muokattu:

Mack

Jäsen
Kovaa perseilyä Denveriltä. Hallitsevat game kolmosta, eivät pääse karkuun ja johtavat neljännen alussa kahdeksalla pisteellä. Lakers vei lopulta kuudella pisteellä. Ellen nyt ihan umpiväärässä ole niin Anthony teki toisella puoliajalla noin kolme pistettä...ja Kobe oli tosi kova, jos se nyt ketään yllätti. Tuntuu tässä vaiheessa siltä, että jos Nuggets sarjan häviää, niin tämä ottelu oli se kliseinen kulminaatiopiste.

MACK
 
A kick in the head is worth eight in the pants.

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Olipa taas trilleri. Jatkoajan jälkeen Magic voitti 116-114 ja näin ottelusarja jo 3-1 Orlandolle.

Oli taas viimesekunneilla ja jatkoajalla niin paljon tapahtumia että ei paremmasta väliä. Muutenkin nämä välieräsarjat ovat olleet uskomattoman tasaiset.
 
Wenger on retiring: ‘Sir Alex has his horses. I have no horses.’

TML

Jäsen
Ei olisi kyllä uskonut että G5 Clevelandiin tullaan Magicin 3-1 johdossa. Ihme ei olisi ollut jos ei oltaisi pelattu ollenkaan vitosmatsia.

Kieltämättä sen verran helpolla Pistonsia ja Hawksia vastaan Cavs pääsi, että nyt kun vastassa on leveydeltään ihan eri tason joukkue on Cavs paikoin ollut suurissa vaikeuksissa. Howard on ollut korin alla hyvä ja heitot uppoavat suht hyvillä prosenteilla. Sunnuntain pelin tuomarityöskentely oli puolin ja toisin melko heikkoa ja hipaisuistakin vihelleltiin vapareita.

Nyt ollaan kyllä siinä vaiheessa menossa pleijareissa, että yhtäkään matsia ei tee mieli olla katsomatta. Nyt mitataan kuinka kuningas LBJ oikein on.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Alkaiskohan pikku hiljaa ESPN:lla ja muuallakin aueta se fakta, etta koripallo on joukkuepeli ja vaikka joku "kuningas" veivaa 40+ pinnaa pelissa, niin se ei takaa yhtaan mitaan ("LeBron on huikea!!! Han teki jalleen 48 pinnaa!! Kuningas!! Eh... oooh... Cavs tosin havisi..." So fucking what??!!). Cavs on paska jengi, jossa kun pelit alkaa kukaan ei nosta tasoaan, vaan ne alkaa katsella kuinka LeBron hoitaa homman. Cavsien probleema on juuri tuo, etta yksikaan toinen pelaaja siina jengissa ei tekisi minkaanlaista vaikutusta toisessa jengissa, jos treidi tulisi. Nyt siella on MVP, joka tekee niista parempia kun ne oikeesti on, mutta ei sekaan auta, jos kundit ei ite tee mitaan sen eteen. Ma oon ainakin helewetin tyytyvainen siita, etta Magic menee finaaliin "vaivatta" ja siella nahdaan jotain muutakin kun Kobe - LeBron sooloilua. Magic on hyvannakoinen joukkue, joka toimii. Ai ai ai, kun me saatais toi R-Lewis!!

Nyt kun viela Nuggets hoitais Lakersit, niin johan tulis finaali! YEAH!!
 
All day.

Mack

Jäsen
Nuggets todella tarvitsee sitä joukkuepeliään. Sen verran yössä on Carmelo nyt pelannut viimeiset puolitoista matsia.

MACK
 
A kick in the head is worth eight in the pants.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy