Nakkikioski- ja kebab-skene

  • 144 580
  • 545

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täällä Turussa on tuohon koivulaan avattu sellainen paikka kun Broadway II. Kyseisen mestan karvakädet vääntävät luultavasti parhaat kebut koko kaupungissa. Kaikki on kohdallaan: edullinen hinta, hillittömän kokoiset annokset, ja loistava maku. Pizza siellä ei ole mitenkään erikoista, mutta kebustahan tässä nyt olikin puhe. Suosittelen.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse hommasin yhdestä tukkuliikkeestä 2kg kebablihaa, joita ainakin lähistön kebabit käyttää, pakkauksesta saa 20 annosta ja tuo paketti maksoi 17€, Harmi vaan kun kotitekoset ranskalaiset maistuu aina paljon huonommilta kuin nuo rasvassa keitetyt, mutta liha on sentään yhtä hyvää kuin liikkeissä..
 

Pasanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
ipaz kirjoitti:
Kun menee kebabille niin tiskin takaa pitää tulla kysymys "tulinen vai mieto kastike?"
Ja kysymys pitää kuulua nimenomaan "tuline vai meito? Sako olla valkosipuli?" Mitä hoonompi soomi sitä parempi kebab.
Kun teette pyhiinvaellusmatkan J. Jalosen kotikaupunkiin Riihimäelle (miksei asu Turengissa, eikö näytöt riitä?), niin asioikaapas Bodrum-kebabissa. Astiat tosin ovat kertokäyttöisiä mutta kebsu sitäkin parempaa.
 

MR.D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nyt ei mikään.
Se vaan ruuan ystävänä ottaa päähän,että melkein kaikki Kebab-Paikat ostaa valmiin kebabrullan tukusta,valmiin kastikkeen samasta paikasta,niin miten helv.siinä voi tulla makuun jotain eroa???
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
MR.D kirjoitti:
Se vaan ruuan ystävänä ottaa päähän,että melkein kaikki Kebab-Paikat ostaa valmiin kebabrullan tukusta,valmiin kastikkeen samasta paikasta,niin miten helv.siinä voi tulla makuun jotain eroa???
Tampereen Abu Fuadissa tehdään liha ja kastike itse, kyllä se erottuu maussa. Minusta molemmat on parhaasta päästä mitä olen maistanut, vähän jos punaiseen kastikkeeseen lisää kärkeä niin paranisi vielä. Isäntä itse tahtoo vähän kitsastella annosten koossa, mutta nuoremmat heput pistää ihan reippaasti kaikkea.
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
faaip de oiad kirjoitti:
Tampereen Abu Fuadissa tehdään liha ja kastike itse, kyllä se erottuu maussa. Minusta molemmat on parhaasta päästä mitä olen maistanut, vähän jos punaiseen kastikkeeseen lisää kärkeä niin paranisi vielä. Isäntä itse tahtoo vähän kitsastella annosten koossa, mutta nuoremmat heput pistää ihan reippaasti kaikkea.

Jos isäntä tai nuoremmat heput kastaa kärkeä kastikkeeseen niin en kyllä ikinä syö Abu Fuadilla! YÄK!!
 

Cube

Jäsen
Trenchtown kirjoitti:
Täällä Turussa on tuohon koivulaan avattu sellainen paikka kun Broadway II. Kyseisen mestan karvakädet vääntävät luultavasti parhaat kebut koko kaupungissa. Kaikki on kohdallaan: edullinen hinta, hillittömän kokoiset annokset, ja loistava maku. Pizza siellä ei ole mitenkään erikoista, mutta kebustahan tässä nyt olikin puhe. Suosittelen.
Broadway ykkönen on ilmeisesti sitten Kaarinan Littoisista löytyvä paikka. Jos näin, niin todellakin, kyseessä on aivan loistava mesta. Oma suosikkini tähänastisesti kokeilluista on ehdottomasti rullakebab.

Broadwayn ohella Turun parhaat paikat ovat Milan ja Kunkku.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Cube kirjoitti:
Broadway ykkönen on ilmeisesti sitten Kaarinan Littoisista löytyvä paikka. Jos näin, niin todellakin, kyseessä on aivan loistava mesta. Oma suosikkini tähänastisesti kokeilluista on ehdottomasti rullakebab.

Broadwayn ohella Turun parhaat paikat ovat Milan ja Kunkku.


Opiskelijabudjetille sopivin on tietty Sisilia. Mahtava pulju. Ruoka nyt on keskinkertaista mutta annosten koko, hinta ja palvelu ovat kohdallaan.

Tosin monesti ollaan kavereitten kanssa mietitty että miten vitussa tuokin paikka pysyy pystyssä? Jos pizza maksaa 3€niin ei voi kauheasti mitään käteen jäädä.

Pojilla varmaankin mynnissä jotain muutakin kuin ruokaa...
 

Cube

Jäsen
kettu666 kirjoitti:
Opiskelijabudjetille sopivin on tietty Sisilia. Mahtava pulju. Ruoka nyt on keskinkertaista mutta annosten koko, hinta ja palvelu ovat kohdallaan.
Itsekin toki toimin opiskelijabudjetilla, mutta Sisilia jää silti väliin. Jos ruoka on keskinkertaista, syön ennemmin kotona, jossa ruoka on hyvää tai erinomaista :)

Kerran olen tosin Sisiliassakin käynyt, eikä minulle nyt varsinaisesti mitään pahaakaan siitä jäänyt sanottavaksi.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Kilgore Trout kirjoitti:
Jos isäntä tai nuoremmat heput kastaa kärkeä kastikkeeseen niin en kyllä ikinä syö Abu Fuadilla! YÄK!!
Sitä on vaikea sanoa, jos se onkin kastikkeen salaisuus.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
ipaz kirjoitti:
Itse mm. Raumalla loistavia (Dennis, Antalya) kebab annoksia vuosia syöneenä en pysty vieläkään ymmärtämään miksi lähes jokaisessa Tampereen kebab paikassa "kebab-kastike" on jotain sinappipohjaista tököttiä. Lisäksi se että liha veistetään valmiiksi kattilaan ja lisätään sieltä annoksiin vierostuttaa. Nyt on Hämeenkadulle avattu uusi pieni paikka (en muista nimeä) lähelle Taco Housea, jossa ollaan edes pikkuisen lähellä sitä kebab-kulttuuria johon itse olen tottunut. Kun menee kebabille niin tiskin takaa pitää tulla kysymys "tulinen vai mieto kastike?"


Kyllähän tuo "tulinen tai mieto" on se perus juttu ja loistava sellainen, mutta onneksi jotkut viitsivät poiketa linjasta ja itse väitän Galata Specialia parhaaksi kebabiksi ikinä missään juuri sen erilaisen (kermaisen? ja pippurisen) kastikkeen takia.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Immortal kirjoitti:
Tampereen kebapmestat top-5:
1)Galata
2)Kebap 14
3)Punjab
4)Manse kebap
5)Attic

Parhaat annokset top-5
1)Galata special ranskalaisilla (Galata)
2)Kokin ranskalaiset (Kebap 14)
3)Kebap unelma (Punjab)

Galataa en kyllä ihan kärkeen nostaisi. Specialin kastike on loistava, mutta liha ei kyllä siellä mielestäni yllä ihan kärkeen asti.

Oma suosikkini Tampereen paikoista on Työväen teatterin vieressä sijaitseva Drina ja erityisesti sieltä Kebab Oriental. Se on kyllä tainnut tässäkin ketjussa jo tulla mainittua.

Abu fuadin arvostusta en ymmärrä. Toki legendaarinen, mutta myös ainoa paikka, jossa kebab on meinannut jäädä itselläni syömättä. Mitäänsanomattomimman kebabin arvonimi puolestaan menee Atig Kebabille, jossa riisi oli suolatonta ja kebab sellaista paksua ja maustamatonta lihaa, joka muistutti lähinnä Lidlin pakastekebabia ilman mausteita.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Cube kirjoitti:
Broadway ykkönen on ilmeisesti sitten Kaarinan Littoisista löytyvä paikka. Jos näin, niin todellakin, kyseessä on aivan loistava mesta. Oma suosikkini tähänastisesti kokeilluista on ehdottomasti rullakebab.

Broadwayn ohella Turun parhaat paikat ovat Milan ja Kunkku.
Kyllä joo. Sama omistaja, ja täsmälleen sama ruokalista.
 

ipaz

Jäsen
En tiedä onko tämä pelkästään tamperelaista kebab-kulttuuria vai tehdäänkö näin muuallakin, mutta kun täällä ostaa Iskender-kebabin niin leipäpalat siellä lihan alla ovat lähes aina jotain ranskanleipää tms. pullaa eikä pitaa kuten pitäisi. Ja harvemmin mukana on jogurttiakaan. Iskenderissä kuuluu lihan lisäksi pita-leivän palasia, melko tulista kastiketta ja sitten vastapainona jogurttia, tietysti kaikki tämä salaatilla höystettynä.
 
Oulussa voisin sanoa kokeilemisen arvoiseksi paikaksi Nohadraa, aivan keskellä Tuiraa. Liha, ranskalaiset, salaatti ja kastike ovat yhdellä sanalla sanottuna täydellisiä. Se pitää kokea itse, joten hophop.

Itse en niin Troijasta välitä. Jotenkin sairaalamainen fiilis ja välillä jopa kylmä kebab ei oikein iske. Taisi tulla myös jotain traumaa siitä, kun paikallisen myyjän verestävä silmä oli samanvärinen kuin kebabkastikkeeni.
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Porin seudun kebab-skenessä kierrokset käyvät kuumina:

Satakunnan Kansa kirjoitti:
Kebab-yrittäjät kahakoivat Ulvilassa
(15.05 22:20) Joukko ulkomaalaissyntyisiä miehiä otettiin kiinni vakavasta pahoinpitelystä epäiltyinä Ulvilassa ja Porissa. Maanantaina käydyssä joukkotappelussa käytettiin aseina raudanpätkiä ja pulloja, mutta kukaan ei poliisin tietojen mukaan loukkaantunut vakavasti. Välienselvittelyn taustalla olivat yritystoimintaan liittyvät erimielisyydet. Porilaiset halusivat laajentaa kebab- ja pitseria-toimintaansa Ulvilaan, mutta paikalliset liikkeenharjoittajat olivat sitä vastaan.

Vuosi-pari sitten Porin puolella torin laidan karvakädet ratkoivat ravintoiloidensa edustoilla melkein samalla tavalla reviiririitojaan keskellä kirkasta päivää. Tosin silloin taisi aseina olla pelkät nyrkit. Nujakan tuloksesta en tiedä, mutta toinen yrittäjistä kyllä väistyi sittemmin muille maille. Toki uusi yrittäjä löysi vikkelästi tiensä samoihin tiloihin, ja onpa torin laidalle kolmaskin turkinpippuri tullut elintilaa haalimaan.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
ipaz kirjoitti:
... kun täällä ostaa Iskender-kebabin niin leipäpalat siellä lihan alla ovat lähes aina jotain ranskanleipää tms. pullaa eikä pitaa kuten pitäisi. Ja harvemmin mukana on jogurttiakaan...
Täytyy olla epäilemäsi Tamperelainen erikoisuus. Jos Iskenderissä ei ole jogurttia, niin ei se ole iskender.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Pata kirjoitti:
Vuosi-pari sitten Porin puolella torin laidan karvakädet ratkoivat ravintoiloidensa edustoilla melkein samalla tavalla reviiririitojaan keskellä kirkasta päivää. Tosin silloin taisi aseina olla pelkät nyrkit. Nujakan tuloksesta en tiedä, mutta toinen yrittäjistä kyllä väistyi sittemmin muille maille. Toki uusi yrittäjä löysi vikkelästi tiensä samoihin tiloihin, ja onpa torin laidalle kolmaskin turkinpippuri tullut elintilaa haalimaan.


Mää ihmettelen kyllä, että miten torin laidalla voi menestyä kolme paikkaa. Ihme on, jos pian ei yksi tai kaksi mene nurin siitä. Kuitenkin Junuskaan ei kovin kaukana torilta ole. Toki ydinkeskustassa sijaitseva tori on sinänsä hyvä kauppapaikka, mutta silti.

Ulvilassa eilen puoli viiden aikaan kaverit ottivat toisistaan mittaa. Rautaputkia ja pulloja ilmeisesti käytettiin kahinassa, ja samantien paikan päältä osa otettiin kiinni, kun loput saavutettiin Porista.

Henk.koht. mielipiteeni on, että Ulvilaan ei äkkiseltään toista paikkaa ole järkeä tehdä. Vanha-Ulvilaan pienin varauksin, mutta Friitalan puolella Metron ylivoima vie selkeästi voiton kaikista Porin seudun paikoista.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kebabbilat:
Tampere: Punjab, Manse Kebab
Helsinki: Eerikin Pippuri

Pizzaräiskäleet:
Tampereen känkkylöistä ei nyt mikään muistu superina mieleeni
Helsinki: Sisle

Grillit:
Tampere: Vaakon Nakki
Helsinki: Pikku-Jaska
 
Suosikkijoukkue
Lieveilmiöt
Yömakkara Hämeenlinnassa rokkasi - kävin eilen testaamassa. Erittäin maittavat, sopivan hintaiset ja muutenkin herkulliset makkaraperunat olivat todellakin kokeilemisen arvoiset. Ehdottomasti yksi Suomen parhaista grilleistä.

Ja Porin ykkönenhän on Kulmgrilli, GP on minulle likainen ja inhottava räkälä, jossa myyjät halveksuvat ja tiuskivat asiakkaalle. Safkat menettelevät, mutta eivät ne nyt riemunkiljahduksia aiheuta.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
...* mutta Hämeenlinnassa on ihan ylivertainen taso kebabeissa eri kaupungeista Suomen otannalla. Tai sitten on käynyt vaan todella paska säkä joka ainoa kerta muualla. Nyt on paskoiksi todettu ainakin:
- Hervannan kaikki paikat
- Turusta Natali, Kuningas-Kebab ja pari muuta
yksittäisiä mieleentulevia vielä ainakin:
- Helsingistä useita pettymyksiä
- Forssan Denis(?)
- Kuusamosta joku
- Kotkasta joku
- Virroilta joku
jne

Turengissa ollaan aika lähellä Hämptonin tasoa ainakin Foratissa, mutta muut aivan luokattomia. Toki Hämeenlinnassakin on tiettyjä poikkeuksia, kuten Kimene, jonka kastike on ihan sekundaa, mutta yleistaso on varsin vahva. Riisissä jotkut muutkin Hämeenlinnassa ryssivät, otanta painottuu kebabiin ranskalaisilla.

edit. *siirrettiinkin näköjään tänne
 
Viimeksi muokattu:

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
tuuski kirjoitti:
Tämä ei ehkä sovi sataprosenttisesti topikkiin, kun on avautunut tässä pikkuhiljaa, mutta Hämeenlinnassa on ihan ylivertainen taso kebabeissa eri kaupungeista Suomen otannalla. Tai sitten on käynyt vaan todella paska säkä joka ainoa kerta muualla. Nyt on paskoiksi todettu ainakin:
- Hervannan kaikki paikat
- Turusta Natali, Kuningas-Kebab ja pari muuta
yksittäisiä mieleentulevia vielä ainakin:
- Helsingistä useita pettymyksiä
- Forssan Denis(?)
- Kuusamosta joku
- Kotkasta joku
- Virroilta joku
jne

Turengissa ollaan aika lähellä Hämptonin tasoa ainakin Foratissa, mutta muut aivan luokattomia. Toki Hämeenlinnassakin on tiettyjä poikkeuksia, kuten Kimene, jonka kastike on ihan sekundaa, mutta yleistaso on varsin vahva. Riisissä jotkut muutkin Hämeenlinnassa ryssivät, otanta painottuu kebabiin ranskalaisilla.
Ei sitten muuta kuin ensi Tampereen-visiitillä nokka kohti Punjabia! Pitakebab tai kebaranskalaiset tilaukseen, ja positiivinen makuelämys on satavarma.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Saku #11 kirjoitti:
Ei sitten muuta kuin ensi Tampereen-visiitillä nokka kohti Punjabia! Pitakebab tai kebaranskalaiset tilaukseen, ja positiivinen makuelämys on satavarma.
Tampereen reissut painottuvat aika vahvasti tuohon Hervanta-osastoon, mutta täytyy pistää nimi korvan taakse.

Modethan tosiaan siirsivät tuon edellisen viestini "asia, joka avautui minulle" -ketjusta. Tuli tuossa eilen porukalla funtsittua asiaa tarkemmin ja Forssan Denis katkaisi selkärangan. Noin kymmenen kaverin voimin pääsimme (erittäin harvinaiseen) yksimielisyyteen siitä, että Hämeenlinnan tasolle ei juuri Suomessa päästä yksittäisiä paikkoja lukuunottamatta. Ja tässä raadissa oli edustajia pitkin Suomea.
 
Jotta asioiden avautumista koskeva ketju ei paisuisi liiaksi ja keskustelua aiheista jotka keskustelua herättävät, tuuskin viesti siirrettiin tähän ketjuun jossa keskustelua aiheesta voi jatkaa. Toki vaihtoehtoa olisi ollut muitakin, koska aihepiiri näyttää olevan kiinnostava.

Moderaattorit
 
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Turussa nyt ainakin kaksi, joista saa loistavaa pizzaa. Kebab Pizzeria Panda ja Milan. Tampereelta muistuu mieleen hyvänä paikkana Pizza-Kebab Arpailo. Helsingin Kalliossa oli/on myös yksi älyttömän hyvä paikka, mutta ei tule nyt nimeä mieleen. Onhan niitä paljon..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös