Shinny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ishockeyklubbar i Esbo & Grankulla
Pudotuspelit päättyivät lopulta suoraan sarjataulukon mukaisesti ja Blues tosiaan hoiteli pudotuspelinsä puhtaasti 6-0, ei ainakaan tullut lisäkuluja ylimääräisistä pelireissuista. Pelit eivät kuitenkaan olleet aivan niin selkeitä kuin lukemat ja voittomäärä voisi olettaa, sillä sekä KalPaa ja Ilvestä vastaan Blues oli monesti hankalassa tilanteessa ottelun sisällä. Kuitenkin Bluesin puolustus, maalivahti Silvonen mukaanlukien, oli sellaisessa kunnossa ettei kiekko lopulta kovissakaan painostuksissakaan löytänyt tietään Bluesin verkkoon. Tämän voi huomata myös tämän päiväisestä MM-joukkueen julkistuksesta jossa Bluesista oli kolme puolustajaa (Laitinen, Tuominen, Viitasuo) ja maalivahti Silvosen muodossa. Lisäksi Blues oli todella tehokas rankaisemaan vastustajan virheistä, tässä roolissa maali/peli-tahdilla koko kauden pelannut Ida Kuoppala oli Bluesilta aikamoinen ryöstö Vaasan Sportista loppukaudeksi. Kuoppalahan suuntaa ensi kaudeksi yliopistosarjaa pelaamaan Univ. of Mainen riveihin.

Viimeisessä finaalissa Blues meni puolustajissa lähinnä kahdella parilla (Tuominen-Laitinen, Viitasuo-Aro/muutama vaihto Saloselle), mutta hyökkäyksen puolelta oli erityisen hauska nähdä pudotuspeleissä C. Posa takaisin kaukalossa, antaen lepoa kahdelle kärkiketjulle. Erityisesti puolustuksen laatu oli todella iso kontrasti Bluesin ja Ilveksen välillä, joka lopulta ratkaisi kolmannenkin finaalin Tuomisen tehdessä kaksi kun hyökkääjät tuntuivat ottelun edetessä olla enemmän ja enemmän puhki. Mahtavaa oli reilun 600 katsojan tunnelmassa seurata Bluesin paluuta kultakantaan, taas kerran Espoonlahdessa. Tuleva kausi tulee olemaan HIFK:n myötä erittäin mielenkiintoinen, ensi kauden sarjan taso on varmasti kovempi kuin tänä vuonna. Bluesilla pysynee runko aika hyvin kasassa sillä Tuominen ja Rajahuhta aloittavat pelaamisen ohella valmentamaan EKS:n B/C-tyttöjä, mutta toki ainakin Silvosella tavoitteet yliopistosarjoissa, jonne olisi hyvin mahkuja tällaisen tykkikauden jälkeen.

------

Maajoukkueen mukaan MM-kisoihin valittiin Liigasta aimo määrä, ja huipputulokkaat (Laitinen, Holopainen, Vainikka) menivät monen yliopistosarjassa pelanneen maajoukkue-ehdokkaan edelle. Vain SDHL:n mestarista Luulajasta (5) enemmän pelaajia kuin Liigamestari Bluesista (4/5).
Maalivahdit:
Jenna Silvonen (Blues)
Puolustajat:
Isa Rahunen (Kärpät)
Minnamari Tuominen (Blues)
Ella Viitasuo (Blues)
Nelli Laitinen (Blues)
Hyökkääjät:
Elisa Holopainen (KalPa)
Tanja Niskanen (KalPa)
Susanna Tapani (TPS)
Viivi Vainikka (Kuortane)
Linda Välimäki (Ilves)

Lisäksi 13. hyökkääjäksi ehdolla Annina Rajahuhta (Blues)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy