Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Naisten Liiga 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana lunde, 28.06.2018 klo 20.23.

 1. Lainaus:
  En tiedä miten muissa naisten joukkueissa, kun ei naisjoukkueiden arkitekeminen ole juurikaan tuttua, mutta tuo yllä oleva lainattu teksti sekä tämä tänään jatkoajassa julkaistu juttu kertoo ehkä juuri siitä ammattimaisuuden puutteesta KJT Haukkojen naisissa. Vaikkakin Amanda Serviss tuntuu viihtyvän todella hyvin eikä ollenkaan kritisoi joukkuetta tai heidän tekemisiään, niin kyllähän tuo "harjoittelemme pari kertaa viikossa"-kohta pistää silmään aika rajusti...
  Ei kai voi olettaa että menestystä tai pelaajien kehittymistä juurikaan tapahtuu jos harjoitellaan pari kertaa viikossa?

  "− Yliopistojääkiekko oli niin kurinalaista ja aikataulutettua. Täällä on paljon vapaampaa, mikä on todella mukavaa. Harjoittelemme pari kertaa viikossa ja tämä on todella hauskaa jääkiekkoa verrattuna yliopistojääkiekkoon. Olen todella onnellinen nyt, Serviss päättää."
   
 2. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Lainaus:
  Nojoo, varsinkin kun tiedän mestiskarsinnoissa pelaavia (tod.näk. Suomi-sarjaan päätyviä) joukkueita, jotka harjoittelevat jo nekin 3-4krt. viikossa. Toki usein näissä on jo sekin, että alemmalla sarjatasolla on max. 10-13 pelaajaa kokoonpanossa niin kuntopohjankin on oltava eri tasolla jos meinaa edes näennäisesti pärjätä...
   
 3. Shinny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ishockeyklubbar i Esbo & Grankulla
  Tuoltahan Tapahtumakalenteri - KJT Hockey ry näkee miten KJT Haukat Naiset treenaa, normaaliviikko näyttää olevan 3 x oheiset+jää, kahteen jäädään tiukemmilla peliviikoilla ja tyhjemmillä järkätty parhaimillaan neljät treenit. Kyllähän pelaajat tuohon vielä, toivottavasti, omaa treeniä vetävät päälle, mutta ei 2x50min + 1x80min jäätä ja 3x ~60min oheisia vielä liigatasolla riitä esim. taktiikan puolesta viemään kehitystä eteenpäin.

  En tiedä käyvätkö KJT:n naiset treenaamassa myös poikajoukkueiden mukana, tätähän tekevät lähinnä maajoukkueen mukana pelaavat (kuten esim. Bluesin Viitasuo treenasi JYPin B2:sen mukana arkena), mutta luulisi olevan hyvää täydennystä jos ei oma joukkue tuon enempää pysty tarjoamaan. Kuitenkin esim. Moilanen pelannut miestenkin mukana kolmosta aiemmin.
   
 4. Shinny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ishockeyklubbar i Esbo & Grankulla
  Tuli käytyä vilkaisemassa tänään kun Blues pelasi KJT Haukkoja vastaan poikkeuksellisesti Matinkylässä. Olihan se näin ekaa kertaa livenä näkiessä alkulämmöistä (jos ei toki sarjataulukostakin) alkaen selvää että KJT Haukat on valovuoden päässä takana niin urheilullisuudessa kuin lajitaidoissa, vaikka peli jäikin vain 8-0 eroon, kun Blues tuhlaili yllin kyllin paikkoja. Bluesilla maajoukkuenaiset palanneina ja muu joukkue oli käynyt välillä BJR:n C2 (kakkos/kolmosjoukkueen?) treeneissä. Kärkijoukkueista (Kärppiä en ole nähnyt) Bluesilla on mielestäni kokonaisuudessaan selkeästi urheilullisin joukkue, jos lajitaidoiltaan tai peliälyltään ei kuitenkaan ehkä niin selkeästi. Vastustajasta sen sijaan, luulisi, että noilla harjoittelumäärilläkin saisi urheilullisemman joukkueen kasaan kuin KJT Haukat tällä hetkellä on, tuolla jäämäärällä ymmärtää toisaalta kyllä monien pelaajien lajitaitojen vajavaisuuden. Esim. Molinohan liikkuu luistellessa enemmän ylös-alas kuin eteenpäin.

  Muutamia poimintoja Bluesin puolelta: Kyllähän tuolla maajoukkuepelaajat erottuvat ihailtavasti (Rajahuhta ja Tuominen erityisesti) luistelu- ja kiekollisilla taidoilla. Jos naisten sarjassa saisi taklata niin nyt olisi tullut ekassa erässä kyllä tosi rumaa jälkeä, sen verran kovaa puskutraktori Lehtopelto, Haukijärvi, Valkjärvi ja Rakkolainen ajeli laidasta ja maalin kulmalta sisään. Viitasuolta odotan kyllä edelleen enemmän, vaikka eihän hän ole varsinaisesti pisteidentekijä. Laitinen jaksaa kyllä ihastuttaa, on luistelun sulavuudeltaan nyt jo mielestäni Tuomistakin parempi. Sen sijaan puolustajalle kummallisesti Laitista vaan ei hirveästi omaan puolustuspäähän paluu kiinnostele hyökkäyksien jälkeen, tänäänkin puolet KJT Haukkojen läpiajoista osin Laitisen kovien hyökkäyshalujen takia, ehkä oppii kun kovempia kv-pelejä tulee enemmän alle että parempi kotiliigassakin olla varastamatta. Mutta iso tulevaisuuden tekijä Laitinen kyllä on. Ihmettelen miten Teräväinen on voinut tehdä noinkin paljon pisteitä tällä kaudella, vaikka on toki -02, niin löysä ja välttelevä kaksinkamppailuissa muun joukkueen tasoon verrattaen. Yksi uusi suosikki Haukijärven ja vakiomajupelaajien lisäksi on Emmi Rakkolainen. Rakkolaisesta voi tulla oikeasti kova luu pian, kv-peleihin hyväkokoinen ja kova liike vaikka vajavainen jaksaminen rajaa vielä hyvän luisteluasennon kannattamista pidemmissä vaihdoissa. Pelaa monesti aika rajoilla, tänäänkin ihan turha jäähy "äijäilystä", mutta näkisin että voisi hyvin pärjätä vakituisemminkin maajoukkuetasollakin. Fyysisestä puolesta ja uskalluksesta se ei jää ainakaan tulevina vuosina kiinni, mutta ei ehkä lue peliä yhtä hyvin kuin tämän hetkiset Bluesin maajoukkuepelaajat. Kivahan tuota voitokasta menoa on taas katsella.
   
 5. Shinny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ishockeyklubbar i Esbo & Grankulla
  Alkusarja tuli siis päätökseen viikonloppuna ja yläloppusarjaan jatkavat varsin odotetut joukkueet Blues, Ilves, KalPa, Kärpät ja Kuortane. Jakautuminenhan näkyi jo siinä ennen U18 maaottelutaukoa 8 ottelun jälkeen, alaloppusarjan joukkueet itse asiassa aivan samoilla paikoilla (ja KJT Haukat ei napannut lopuista 10 ottelusta pistettäkään tehden 9 maalia 10 otteluun). Blues sen sijaan hävisi sarjan avausviikonlopun jälkeen ainoastaan KalPalle kerran vieraissa ja porhalsi loppusarjaan ykkösenä eniten maaleja tehneenä ja vähiten päästäneenä.

  Koodi:
  Sarjataulukko 25.11.2018
  
          O  3-2-1-0 TM-PM  P
  ---------------------------------------
   1. Blues   18. 14 1 0 3 122-31 44
   2. Ilves   18. 13 1 1 3 106-39 42
   3. KalPa   18. 13 0 0 5 112-51 39
   4. Kärpät   18. 12 1 1 4 95-41 39
   5. Kuortane  18. 11 1 0 6 96-61 35
  ---------------------------------------
   6. HPK    18. 7 0 2 9 50-65 23
   7. Sport   18. 6 0 0 12 42-91 18
   8. TPS    18. 5 1 0 12 36-115 17
   9. Lukko   18. 3 1 0 14 43-110 11
  10. KJT Haukat 18. 0 0 2 16 18-116 2
  Niskanen ja Nilsson johtivat pistepörssiä ylivoimaisesti jo alkusarjan puolivälissä, mutta suurinta nousua tekivät Bluesin pelaajat, joita Rajahuhdan lisäksi TOP 10:iin toisen puolikkaan aikana nousi kolme muuta Bluesilaista (koko ykkösketju + Tuominen). Kuten aavisteltiin jo ennen kautta, TPS oli aika vahvasti henkilöitynyt lopulta vain reilut puolet otteluista pelanneeseen Susanna Tapaniin (ja Portnoj'n torjuntoihin), sillä Tapani teki puolet TPS:n maaleista!

  Koodi:
  Pistepörssin TOP-10 sekä jokaisen joukkueen sisäisen pistepörssin kärkipelaaja
  
   1. NISKANEN Tanja, KalPa      18. 24+40=64 4 min
   2. NILSSON Matilda, KalPa     18. 29+28=57 12 min
   3. VÄLIMÄKI Linda, Ilves      16. 25+20=45 14 min
   4. RAJAHUHTA Annina, Blues     18. 25+20=45 16 min
   5. TUOMINEN Minnamari, Blues    18. 7+37=44 10 min
   6. NORONEN Riikka, Ilves      14. 15+25=40 0 min
   7. HAUKIJÄRVI Tinja, Blues     18. 21+16=37 10 min
   8. TARKKI Saija, Kärpät      18. 13+22=35 14 min
   9. VAINIKKA Viivi, Kuortane    18. 19+15=34 2 min
  10. RAKKOLAINEN Emmi, Blues     18. 12+22=34 12 min
  
  21. TAPANI Susanna, TPS       10. 18+ 5=23 12 min
  28. KUOPPALA Ida, Sport       18. 18+ 2=20 6 min
  31. YLITALO Elviira, Lukko     18. 9+ 9=18 10 min
  43. LIIKALA Julia, HPK       18. 5+11=16 4 min
  80. ANDERSSON Jeannette, KJT Haukat 18. 5+ 2= 7 6 min
  Bluesista sanottiin, että erityisesti sen puolustus ja maalivahti on kovaa tasoa, mutta kyllä hyökkäys (kaksi kovaa hyökkäysketjua) on nostanut osakkeitaan kovasti ja tiukkaa tekee jos Bluesin haluaa kammeta suoralta välieräpaikalta pois tämän hetkisellä tekemisellä. Sanoisin, että puolustus on Bluesilla ehkä jopa haavoittuvuus, vaikka kolme kärkipakkia onkin eliittiä (Tuominen, Laitinen, Viitasuo), mutta sen jälkeen tulee kyllä tyhjää kun esim. Villilä ei tunnu kerkeävän nykyään mihinkään. Kuormitusta tulee kärkipelaajille aika paljon kuten toki myös erityisesti KalPalla, mutta ei taida muissakaan ylemmän joukkueissa kärki olevan Bluesia leveämpi, ehkä Ilveksellä? Kuortaneella peli taitaa vain parantua kauden edetessä, nytkin kiekko liikkui todella nätisti lavasta lapaan. Toisaalta mitä Kuortanelaisten vanhempia katsomossa kuunteli niin aivan täyttä luottoa ei esim. maalivahtivalmennuksen laatuun ja peluutukseen ole.

  Ehkä tuosta veikkaisin Bluesia ja Ilves/Kalpa suoraan välieriin, Kärpät, Kuortane, HPK (alemmasta) myös mukaan pleijareihin. Toki en pistäisi pahakseni jos Tapani ja Portnoj hinaisi Tepsin vielä jatkoon tuosta.
   
 6. kilpakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nmj
  Alkusarja siis saatiin pelattua ja todella hyvä päätös oli jakaa sarja kahtia. Tulee tasaisia pelejä molemmissa sarjoissa. Ainut pieni kysymysmerkki on tietenkin se kasvaako kuilu kärkipään ja häntäpään joukkueiden välillä entisestään. Aika vähän kerkesin pelejä nähdä, mutta kyllä tuohon nimimerkki Shinnyn mielipiteeseen Bluesin hyvästä hyökkäyksestä on helppo yhtyä. Tosin paras kenttä hyökkääjien osalta mielestäni löytyi Kalpasata, sillä uskomattoman kovilla tehoilla ykköskenttä Kalpassa pelasi. Holopainen ei loukkaantumisen vuoksi pelannut kuin 10 peliä, mutta hänenkin pistekeskiarvo oli 2,2.


  Mutta ehdottomasti Blues voitti alkusarjan ansaitusti ja jos Kalpan nuori Holopainen oli hyvä niin uskomattoman hyvä on vielä vuotta Holopaista nuorempi Bluesin Nelli Laitinen. Hiirikosken jalanjäljillä on Nelli Laitinen. Jenna Silvonen maalilla oli totutun hyvä ja hyvä maalivahti on myös N-18 maalivahti Erica Jaskari. Maalivahteihin Blues ei tule kaatumaan. Puolustus on mielestäni kokonaisuutena selvästi paras liigassa.

  Ilves oli alkuun erittäin vahva ja tulee kamppailemaan sarjan voitosta, mutta loukkaantumiset ja sairastumiset vaikutti sarjan loppupuolella Ilveksen menestykseen. Vaikka Bluesin hyökkäys oli erittäin positiivinen yllätys niin silti pidän hyökkäyksen osalta Ilveksen materiaalia parempana silloin kun kaikki on mukana, mutta maalivahtipeli ja puolustus kääntää kokonaisuuden Bluesin eduksi.

  Kalpan menestys on tietenkin ollut pitkälti ykköskentän varassa, mutta muutenkin Kalpan hyökkäys on ihan hyvä. Kalpan ongelmat on puolustuspelissä ja se on saatava Kuopiossa kuntoon jos keväällä Kalpa haluaa mennä pitkälle.

  Hallitseva mestari Kärpät pelasi hetkittäin ihan hyvin, mutta sitten taas välillä oli pelejä jossa Kärppiä ei kyllä tunnistanut siksi joukkueeksi joka viime keväänä nosteli kannua. Materiaali on laaja ja Isa Rahunen on parhaimmillaan sarjan paras puolustaja sekä maalivahdit ovat Kärpissä edelleen hyviä, mutta esimerkiksi Saila Saari vaikka pisteitä tekikin ihan hyvin niin siitä huolimatta pystyy paljon parempaan. Kenties viimeistä kauttaan pelaava konkari Saija Tarkki onkin välillä kantanut joukkuetta hyökkäyksen osalta lähes yksin. Mahdollisuuksia Kärpillä toki on mihin vain, mutta tasaisuutta pitää löytyä.

  Kuortane oli minulle positiivinen yllätys. Joka vuosi Kuortaneen joukkue vaihtuu, mutta harvoin lähtijät ovat olleet noin hyviä kuin viime kauden jälkeen ja siitä huolimatta Kuortaneella on löytynyt uusia ratkaisijoita ja joukkue pelaa vauhdikasta nykyaikaista kiekkoa. Viivi Vainikan 19 maalia on kova suoritus ja monia muitakin onnistujia Kuortaneelta löytyy.
   
 7. kilpakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nmj
  Jatkosarja vauhtiin hieman yllättävillä tuloksilla. Se että kun Ilves saa rosterin suunnilleen kokoon niin se ei yllätä että Ilves voittaa kenet tahansa, mutta 1 - 8 voitto ja täysin suvereenilla esityksellä Kuortaneella oli kyllä jonkinlainen yllätys. Bluesin ja Kärppien kohtaamiset ovat viime vuosina yleensä päättyneet niin että Blues voittaa Tapiolassa ja Kärpät Raksilassa, mutta tämä oli jo kauden toinen kerta kun tämä tuttu kaava murtui kun edellisestä Oulun pelistä Blues kävi hakemassa voiton ja nyt Kärpät kuittasi takaisin. Blues Kärpät pelissä kohtasi sarjan kaksi parasta maalivahtia ja sarjan paras puolustus vastaan sarjan paras puolustaja ja siihen kun lisätään että molemmilla on ihan laadukas hyökkäys niin hyvää peliä saattoi odottaa ja hyvä peli olikin. Blues hallitsi peliä enemmän ja pystyi pelaamaan suoraviivaisemmin kohti Kärppien maalia. Jenna Silvonen on loistava maalivahti vaikka ei nyt ihan paras päivä sattunutkaan, mutta ei todellakaan Blues tule kaatumaan maalivahteihin sillä erittäin hyvä maalivahti on kasvamassa myös Erica Jaskarista. Kärppien puolelta tietysti on helppo nostaa esille kaksi maalia tehnyt Suvi Käyhkö, mutta edelleen myös Saija Tarkki lukee peliä hyvin ja on iso palanen Kärppien joukkuetta tälläkin kaudella.
  Jos ei ollut paras päivä Jenna Silvosella niin hieman helpon näköisesti meni Bluesin ensimmäinen maali Kärppien Oksmanin selän taakse, mutta muuten Oksman pelasi loistavasti. Kärppien joukkue muutenkin näytti nyt hieman enemmän joukkueelta kuin aikaisemmat pelit jotka olen Kärpiltä nähnyt jolloin Kärpät on ollut ennemminkin sekava joukko hyviä yksilöitä ja peli ei ole silloin kulkenut.


  Mielenkiintoinen ylempi jatkosarja on tulossa ja uskon että pelit tulevat menemään vielä paljon ristiin ja nähdään hieno kamppailu pääsystä suoraan välieriin.
   
 8. Shinny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ishockeyklubbar i Esbo & Grankulla
  Nyt alkaa jatkosarjoissa olemaan kaksi viikonloppua jäljellä ja kullakin joukkueella jäljellä 4-5 peliä (pl. HPK ja Kuortane 6 peliä). Ylempi jatkosarja kulkenut odotetun kaltaisesti, Bluesin marssissa kohti runkosarjan voittoa aino tahra tuli viime viikonlopun yllättävän selkeässä kotitappiossa Ilvekselle 1-5. Kevätpuolen avanneessa (9.1.) Ilves-Blues pelissä oli muuten mielenkiintoista nähdä kun N18-kisojen verottamaa Bluesin rosteria täydentämässä oli Naisten Harraste Pro -sarjan Hot Wingseistä muuan Emma Terho! Ilves on vetänyt pari viikkoa hienosti vajaalla porukallakin (Ilveksen kokoonpanon purkua Twitterissä), ja näyttääkin vahvahkosti siltä että Blues ja Ilves kulkevat suoraan välieriin. KalPalla kovat voitot Holopaisen palattua, mutta piste-eroa ehkä liikaa Ilvekseen. Kuortane sen sijaan ei ole ottanut yhtään voittoa ylemmässä jatkosarjassa. Kuortane ei tietenkään pelannut N18-kisojen aikana, mutta pronssimitalistien saavuttuakin (silti 14 pelaajalla pelaten) Kuortane on ottanut rumia tappioita, kotona 0-9 KalPa ja vieraissa 7-1 Blues. Mielenkiintoista nähdä löytyykö N18-kisojen pronssimitalista samanlaista boostia kevätkaudelle tietyille pelaajille, vastaavasti kuin on nähty voitettujen U20-kisojen jälkeen miesten Liigassa.

  ----
  Tässä muuten harvinaista, ja hyvää keskustelua Naisten Liigasta Youtubessa (Liigattaret osa 2)
  ----

  Ylempää jatkosarjaa kiinnostavampi omasta mielestäni on kuitenkin ollut alempi jatkosarja. Katsotaanpa hieman sarjataulukkoa alkusarjan loputtua ja tällä hetkellä.

  Koodi:
  Sarjataulukko 25.11.2018
          O 3-2-1-0 TM-PM  P
  ---------------------------------------
   6. HPK    18 7 0 2 9 50-65 23
   7. Sport   18 6 0 0 12 42-91 18
   8. TPS    18 5 1 0 12 36-115 17
   9. Lukko   18 3 1 0 14 43-110 11
  10. KJT Haukat 18 0 0 2 16 18-116 2
  
  Sarjataulukko 20.1.2019
  # JOUKKUE    O 3-2-1-0 TM-PM  P
  ---------------------------------------
  1. HPK     24 10 0 3 11 66-78 33
  2. Sport    26 9 0 0 17 65-115 27
  3. Lukko    26 7 2 0 17 70-137 25
  4. TPS     26 7 1 0 18 62-149 23
  5. KJT Haukat 26 6 0 2 18 47-139 20
  HPK on edelleen vahvasti menossa pudotuspeleihin, mutta suurin mielenkiinto itselläni on kohdistunut KJT Haukkojen erinomaiseen pelaamiseen itsenäisyyspäivästä eteenpäin.

  KJT Haukat 18 pistettä 8 pelissä (alkusarjan jälkeen HPK +10 pistettä, Sport +9, Lukko +14, TPS +6). KJT Haukat maaliero alemmassa jatkosarjassa 39-23.

  KJT Haukathan ei ollut voittanut peliäkään(!) koko kaudella ennen itsenäisyyspäivää ja on sen jälkeen ottanut kaikki 6 voittoa putkeen! Joukkue on löytänyt itseluottamuksensa ja voittavan maalivahdin (Anni Hyvönen) sekä kärkipelaajien että alempien kenttien pelin taso on noussut roimasti syksystä. TPS on ollut alemmassa jatkosarjassa heikko mm. loukkaantumisten myötä, mutta aina edes Tapanin, Otamon ja Portnoj:n pelaaminenkaan välttämättä ole pelastanut peliä. Odotukset jopa HPK:n haastamisesta pudotuspelipaikasta on voinut unohtaa. KJT Haukkojen vahvan vireen myötä paikat karsintasarjaan ovat vielä jaossa, kukaan ei varmastikaan halua HIFK:ta vastaan 4 joukkueen kaksinkertaisessa sarjassa. Toinen joukkue Mestiksestä liigakarsintaan näyttää tulevan RoKi/Hermes-kaksikosta. HPK:lla on iso merkitys karsintasarjan joukkueiden määrämisessä, sillä sekä Lukko ja KJT Haukat pelaavat kahdesti ja TPS kerran HPK:ta vastaan. Vielä riittää siis jännitettävää jatkosarjan loppupeleihin.