Naisia, jotka saavat sinulta jalat alta

  • 3 369 331
  • 5 434

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Helena Ahti-Hallberg on käynyt kampaajalla, tietää tämän päivän Iltalehti kertoa. Itselläni kesti useamman tunnin havaita asia, sillä olin keskittänyt huomioni ihan muualle.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Kuvittelenko vain, vai näkyykö tuossa kampauksessa hieman nännipihaa?

Hyvä pointti, monesti kuvissa näyttäisi olevan pikkuisen pihat näkyvissä ja tuossa varsinkin. Myönnän että tykkään zoomailla. Myös salilla vilahtelee nännit hyvin naikkosilla. Tarkkailkaapa.

"tähän hymiö"
 
Viimeksi muokattu:

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Jostain kumman syystä Anu Harkki näyttää todella hyvältä noissa Koto-ohjelman TV-mainoksissa.

Anu on kyllä jotenkin..naapurintyttömäinen ollut aina. Isänsä on dekkaristi Matti Y. Joensuu - ei paha appi hän ei.
 

scholl

Jäsen
Helena Ahti-Hallberg on erittäin hyvännäköinen nainen, mutta kun en jaksa mitään tanssiohjelmaa seurata niin ei mitään havaintoa veisikö keneltäkään jalat alta. Apprentice-voittajan Brandy Kuentzelin taisin jo mainita. Oli kertakaikkiaan loistava, ainoa mikä vituttaa on se, että hän on joku eläintensuojelija tai mukana jossain sellaisessa hömpässä. Loppuun pitää vielä sanoa, että diggasin tosi paljon Bettina Tukholmassa -ohjelmasta. Ei hän nyt sillä tavalla seksikäs ole, mutta todella hyvin tehty ohjelma, kivat puitteet, Bettina hyvin meikattu ja haastatteluja oli mukava seurata. Siis varmasti suomalaisista televisiotyypeistä ykkönen. Baba Lybeckin meni totaalisesti pilalle, kun alkoi tekemään sitä huuhaatelevisiota Ylelle.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Schollin mainitsema Brandy Kuentzel teki myös minuun suuren vaikutuksen. Todellinen ilo silmälle. Eläintensuojelussa en näe mitään pahaa, sillä eniten häiritsee Brandyssa hänen lakimies-taustansa.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Voi voi jos helenaahtihallbergit ja anuharkit saa stondiksia päälle palstaveljille. Tuokaa joku nyt näille henkilöille kuvia naisista eikä mistään julkisuudenkipeistä rotista.
 

Steyer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jatkoaika HC, Colorado Avalanche
Tuokaa joku nyt näille henkilöille kuvia naisista eikä mistään julkisuudenkipeistä rotista.
Tekisin työtä käskettyä, mutta en uskalla koska olen läppärini kanssa Espoon feministien toimistotiloissa ja en usko, että he tykkäävät jos nyt rupean etsimään netistä niitä kauniita naisia. Ja en tarkoita, etteikö feministienkin joukossa olisi kauniita yksilöitä.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Meytal Cohen; hymy, olemus ja kyky käsitellä kannujaan vievät miestä. Valitaan tähän nyt vaikka pari Meytalin Tool-coveria Lateralus ja Parabola, jotta myös soittokyvyt tulevat kylliksi esiin muodollisen pätevyyden takaa.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Ei ole tähän hätään uutta kuvaa (kun olen ennenkin hehkuttanut), mutta onpas vaan tuo Mervi Kallio nykyään hyvännäköinen. Tukka oli sillai ihanasti käkkärällä ja mä olin taas aivan myyty. Vaimollekin hehkutin, mutta ei se sillai syttynyt.

Mitähän muuten tässä videossa tapahtuu, kesken säätietojen tuo Mervi pamahtaa ruutuun. http://www.youtube.com/watch?v=mWiSRHdYi1s
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jari Tervon käsikirjottama ja PPP:n ohjaama, 8. osainen tv-sarja Moska pamahti ruutuihin eilen. Siinä näyttelee Krista Kosonen. Se on aika IhQ.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jerry Cotton-leffa telkassa. Monica Cruz. Mitä hel-vet-tiä!? Täytyy sanoa, että Jumala on siunannut Cruzin sisaruskatrasta visuaalisesti melko rikkaasti.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Julianne Hough vieraili Conanissa tämänpäiväisessä jaksossa. Onpahan käsittämättömän upea paketti ja se nauru. Ah...

Halukkaat voivat vielä tsekata kello 11 alkavan uusinnan SuomiTV:ltä.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Jumalauta, että on kuuma tuo Aamu-Tv:n Annika Damström! Jos hän tarvitsee tuolia, niin naamani olisi käytettävissä...:)
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Katselin tuossa Mythbustersin uusimman tuotantokauden jaksoja ja täytyy sanoa että Kari Byron on kyllä jokseenkin täydellinen nainen.

Kari Byron on Conanin vieraana huomenna perjantaina SuomiTV:llä klo 21.00 ja pikauusintana klo 23.00.

Edit. Sen verran piti etukäteen vilkaista, että ihan hehkeältä siellä näytettiin ja kuulemma keskusteltiin mm. boobseista.
 
Viimeksi muokattu:

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nyt viisari värähti, uusi Bond-mimmi kolahtaa ainakin kuvien perusteella.

Bérénice Marlohe - Googletuksella upeita naisellisia ja särmikkäitä kuvia.

Bérénice Marlohe - Google Search


_
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös