Naapurisota – HIFK vs. Jokerit

  • 360 494
  • 1 176

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
@Flip#51 kyllähän täällä palstalla oli varsinkin aluksi paljon niitä jotka tulivat haukkumaan liigaa ja liigan tasoa ja hehkuttamaan KHL:ää. Jälkikäteen ajateltuna turhaa vastakkainasettelua.

Toisekseen kevään 2014 aikana koko KHL alkoi muun venäjän mukana näyttämään hyvin kyseenalaiselta. Toki länsimaat yleensä ottaen antoivat venäjän sodan aloittamisen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Silti aina sinne helmikuulle -22 löytyi porukkaa hehkuttamassa KHL:ää ja haukkumassa liigan tasoa, niin ei ihme jos liigajoukkueiden kannattajia vielä aihe närästää.
 

Mäyräkoira

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK En gång-alltid-aina
Tässä ei ehkä ollut kyse suomenruotsalaisuudesta niinkään, vaan siitä, että Dragsvikin jätkät on täysiä ihmiskyrpiä. SlRR:ssa intissä ollessani siellä kävi näitä rannikkojääkäreitä harjoituksissa, ja olihan ne täynnä itseään ja niin olevinaan.
Tiedän mitä tarkoitat, en onneksi itse edustanut niitä. Minun palvelusaikana pelkästään yksi komppania oli näitä rannikkojääkäreitä, enkä onneksi ollut sen riveissä.

Mutta jouduin valitettavasti heidän kuskikseen pariin otteeseen, jotkut niistä olivat hyvin ylimielisiä heidän mielestään kelvottomia kuljettajia kohtaan. Muuan kaverini antoi kerran yhdelle näistä pienen oppitunnin heitämällä hänen barettinsa mereen Tammisaarelaisen rantaravintolan terdeltä, en tiedä lähtikö rannikkojääkäri uiden hakemaan sitä ?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös