Naapurisota – HIFK vs. Jokerit

  • 359 270
  • 1 176
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuo oli kyllä siisti juttu kun Vårt land kajahti myös ilmoille. Olen aina ihmetellyt miksei HIFK-peleissä (playoff-matsit Jokereita vastaan) tuota lauleta.
Tosi hyvä veto siltä kuka ikinä olikaan vastuussa tästä.
Buuaajille toki peukut alas.

Ylioppilaskunnan laulajat siellä oli pyydetty esittämään. Sitä sitten tiedä, oliko poikain oma idea vai järjestäjien pyyntö, että på svenska också, mutta kylmät väreet juoksi omaa selkäpiitä pitkin kotikatsomossa siinä vaiheessa. Toisen kerran tietysti siinä, kun Puustinen pääsi läpiajoon. En olisi uskonut, että tästä ottelusta tulee tällainen trilleri - eeppinen suorastaan. Vetää vertoja kevään 2011 puolivälierille.

Kiitos omille, kiitos naapureille! Vedetään nyt vähän henkeä, ennen kuin joskus tulevaisuudessa päädytään taas samaan sarjaan. Pumppu ei kestä, jos sääläreissä kohdataan parin viikon kuluttua.
 

ilu

Jäsen
Tuo oli kyllä siisti juttu kun Vårt land kajahti myös ilmoille. Olen aina ihmetellyt miksei HIFK-peleissä (playoff-matsit Jokereita vastaan) tuota lauleta.
Tosi hyvä veto siltä kuka ikinä olikaan vastuussa tästä.
Buuaajille toki peukut alas.

Onhan sitä laulettu, jos vaan laulajista on siihen ollut. Harvemmin tosin Vårt land on saanut vieraskatsojilta muuta kuin vihellyksiä säestyksekseen, näinhän se oli tänäänkin. Muistaakseni -99 taisi Akademen vetäistä molemilla kielillä molemmat säkeistöt (siis ensimmäisen ja viimeisen), monella yleisössä oli kantti koetuksella.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kiitos HIFKille ja sen kannattajille unohtumattomista taisteluista kentällä, näitä pelejä tulee iso ikävä. Onnittelut voitosta toistaiseksi viimeisessä klassikossa ja siten myös stadin herruudesta runkosarjavoittojen osalta. Yksi tärkeä luku näiden kahden välillä sulkeutui tänään, toivottavasti se vielä jossain vaiheessa saadaan avata uudelleen (ja päästään tasaamaan tilit ja menemään ohikin), mutta tältä erää se on nyt ohi. On toki vielä mahdollista että kohdataan pleijareissa mutta en laskisi sen varaan, joten lienee paikallaan sanoa hyvästit ainakin toistaiseksi.

Kiitos HIFK, ilman sitä näitä tunteikkaita paikallisderbyjä ei olisi ollut olemassa. Jokereita en näe tarpeelliseksi kiittää, koska Jokerit jatkaa omalta osaltaan edelleen sinä omana joukkueena, vaikka sarja vaihtuu kun Jokerit matkaa tämän kauden jälkeen kohti suurta tuntematonta. Vähän on tyhjä olo tämän illan jälkeen ja ajatuksissa on että mitä nyt? No näillä mennään kuten eräs meidän vaikuttajista aikanaan lanseerasi.
 

Helsing#65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, sympatiat myös Senators & Hurricanes
Kiitos HIFK!! Nämä pelit ovat suurin yksittäinen syy, miksi KHL:ään siirtyminen harmittaa niin paljon. Nämä pelit ovat aina merkinneet aivan eri tasolla kuin normaalit runkosarjapelit, tunnelma paikallispelin alla on jotain, mitä ei varmasti tulla KHL:ssä kokemaan. Keväiden 2011 ja 2012 puolivälieräsarjat olivat huikeimpia kokemuksia jääkiekon saralla, ja vieläkin sisäinen urheiluromantikkoni jaksaa toivoa, että kohdattaisiin tänäkin vuonna pleijareissa. Epärealistista, toki, mutta kuitenkin mahdollista.

Ikävä tulee, toivottavasti tiemme kohtaavat jatkossakin vielä joskus!
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tack för besöket, välkommen åter :)

Paljon on ystäviä ja arvostettuja palstakollegoja aidan toisella puolen, kiitos teille! Omat jokerisuosikkini löytyvät nallipyssyketjusta ja Timo Sutisesta, sen ajan otteluita kävin katsomassa melkein yhtä paljon kuin oman joukkueeni.

Paikalliskamppailumuisto 70-luvulta: Olin faijan kanssa katsomassa ja ihmettelin miehen vaiteliasta olemusta. Kun katsoin tarkemmin, koko gubbe oli aivan valkoinen ja hikikarpaloita pukkasi otsalle. Vatsa oli kuulemma todella kipeä, mutta viimeinen erä oli vielä pelaamatta. Ottelun päätyttyä menin bussilla kotiin ja faija ajoi itse sairaalaan (hullu!), jossa hänen umpisuolensa leikattiin asap.

Matsiahan ei tietenkään voinut jättää kesken :)
 

kaspeerk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pittsburgh
Täytyy itsekin kiittää jo tässä vaiheessa, vaikka vielä on hyvinkin mahdollista, että säälipleijareissa kohdataan.

Kyllähän ne varhaisimmat Jokerimuistot liittyvät juurikin Stadin derbyihin. Pienestä saakka ollut se HIFK vs Jokerit -vastakkainasettelu kavereiden kesken. Viha-rakkaus suhde on aina ollut äärimmäisen vahva ja toivonkin, että kohdattaisiin vielä tulevaisuudessakin.

Mitä herruuteen tulee niin loppujen lopuksi: onko sillä niin merkitystä? 211 peliä ja HIFK voitti kerran enemmän. Hienoja ja tiukkoja matseja ollut siis vuosien varrella eikä kumpikaan noussut toista paremmaksi. Se jos mikä teki näistä derbyistä niin hienoja!

Elämä jatkuu, mutta muistot jäävät. Kiitos.

ps. Sen verran vielä: Älkää nolatko itseänne laskemalla pleijarimatseja derbytilastoon. Jos jopa Jokerit mainosti viimeistä ottelua 105-105 tilanteella niin eiköhän se ole se.
 

blikzt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hienoja kirjoituksia jokerikannattajilta yllä, arvostan kovasti. Viimeisen runkosarjapelin voittaminen tämän kaiken kurjuuden keskellä tuntuu tästä IFK-kannattajasta nyt ihan saatanan hyvältä. Pakko myös myöntää - vaikkei tahtoisikaan - että kyllä näitä pelejä Jokereita vastaan tulee oikeasti ikävä. Kiitos yhteisistä vuosista, paljon on jäänyt muisteltavaa.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laitetaan täältäkin vielä kiitokset naapurille.
Kaiken viime vuosien negatiivisuuden sijaan saatiin hieno ja rehti päätös tälle.

Kuten jo IFK-osioonkin kirjoitin, niin vaikka se on toisaalta kiva että pumppu saa nyt olla rauhassa (mikään muu ei tule liigassa vituttamaan & jännittämään niin kuin olis esim. tappio tänään yms. muut "kuolemanmatsit" keskinäisissä), mutta toisaalta ei sitten tällaisia fiiliksiäkään kovin helposti enää irtoa kuin mitä nämä voitot tällaisista tuo.

Vaikka en paikalla ollutkaan niin näytti ihan hyvin järjestetyltä tapahtumalta. Vaikka täysin suomenkielinen olenkin, niin säväyttihän tuo kaksikielisen naapurin huomioiminen maamme-laulussa ja kiitos-lakanakin ihan jees.
Ja annetaan vielä kehut täällä IFK.takin kiitelleille jokeri-faneille. Varmasti tekee tiukkaa tappion hetkellä tulla tänne kehumaan naapuria. On kuitenkin hienoa, että edes tänään voidaan olla yhtä kiekkokansaa ja kunnioittaa toisiamme yhteisen tien päättyessä. Vaikka viime vuosina on ollut aikamoista keskinäistä vihaa, niin pakko myöntää että olihan se myös kiva nähdä siinä höntsä-matsissa naapurinkin vanhoja legendoja (omia tietysti unohtamatta).
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ps. Sen verran vielä: Älkää nolatko itseänne laskemalla pleijarimatseja derbytilastoon. Jos jopa Jokerit mainosti viimeistä ottelua 105-105 tilanteella niin eiköhän se ole se.

No eikös pleijarit ole vielä tasaisemmat eli 2-2, eli eipä nää paljon tasaisemmin ois voinu mennä. No yhdet playofffit on vielä mahdollisesti edessä. Mutta joo, ei ne kuulu nyt tähän herruus-tilastoon nyt kuitenkaan.
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Yksi aikakausi on päättynyt.

Kiitos Jokerit. Rakkaampaa ja vihatumpaa vastustajaa ei ikinä tule. Hienot vuodet, huimat taistelut.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Voitto tuli ja lopullinen herruus, sanoo AB mitä tahansa. Mun mielestä oli hienoa että henki oli hyvä ja ei näkynyt tappeluja yleisössä ja kentälläkin reilu peli. Pelko oli toisenlaisesta lopusta. Meidän katsomonosassa b16 oli kaikki muutkin porukat sekalaisia, osa narreja osa "julleja". Hyvä huutokisa kannattajien kesken ja naapurien kanssa hyvää analyysia pelistä vaikka eri puolilla oltiinkin. Asiaa!

Aikakauden loppu, se kai jäi käteen. Rakkain inhokkini Otto legendamatsissa, voi saakeli sitä jokerihymyä! Ja peli jotenkin herkisti, oli siinä sitä Stadin juttua mihin ei enää kaiketi palata. Kiitos narreille! Pelaajille, inhokki-Hjallikselle, typerille kausittain vaihtuville peliasuille ja rakkaille faneille. Hyvää jatkoa venäläisiä vastaan!

Vähän niinkuin ärsyttävä pikkuveli/sisko, kun se on poissa, sitä kaipaa, kun se on läsnä, sen kanssa on oikeasti ihan kiva tapella.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows

Jindebyne

Jäsen
Kiitos Jokerit. Joka kerta on otteluohjelmasta tullut ensin katsottua mille päiville paikalliset, mutta enää niitä ei valitettavasti tarvitse tarkistaa. Oli helvetillistä olla yläasteella 90-luvulla kun Jokerit-dynastia oli jokaisen huulilla, mutta toisaalta se lujitti omaa suhdettani HIFK:hon. Jokereihin on aina suhtautunut tunteella ja mielipiteet on heilahdellut laidasta laitaan tulosten mukaisesti. Paljon saa tapahtua, että mikään muu vastustaja herättäisi näitä samoja tunteita koskaan -veikkaampa, että tapaamme kaukalossa ja katsomossa ennen sitä.

Kiitos jokaisesta vihan tunteesta tappion hetkellä, sekä voiton riemusta: sitä ei muualta saa.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Onhan se kieltämättä outoa jopa näin kumpaakaan seuraa sen enempää fanittavalle pohjoisen pojalle että ei saa enää seurata näiden kahden joukkueen viihdyttäviä matseja.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Oli helvetillistä olla yläasteella 90-luvulla kun Jokerit-dynastia oli jokaisen huulilla, mutta toisaalta se lujitti omaa suhdettani HIFK:hon.

Ei näin pitkälle ole vielä ehtinyt edes miettiä. Useimmissa peleissä oltiin, mutta joskus Lippupalvelun tyttö sanoi eioota.

Broidin kanssa kokeiltiin mennä seuraavan pelin lipulla kiltisti jonossa. Keltatakki ensin repi lipun ja oli jo lähes selvitty tilanteesta. Sitten tuli vihainen JAAHAS!

En muista voitettiinko, todennäköisesti.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos HIFK.

Kirja, jonka Jokerit ja HIFK ovat kirjoittaneet, sisältää lukemattomia unohtumattomia hetkiä, hienoja muistoja, verta, hikeä ja kyyneleitä. Siitä kirjasta löytyy lukuja, jotka olisi saanut jäädä kirjoittamattakin, mutta tunne voittaa joskus järjen. Niin meillä faneilla kuin pelaajillakin. Niin pelissä kuin elämässä. Kannatti sitten kumpaa seuraa tahansa, on meillä yhteisiä tekijöitä paljon enemmän kuin meitä erottavia, joten toivottavasti molemminpuoleinen kunniotus ja arvostus vuosikymmenten yhteisen matkan jäljiltä jää monelle jäljelle, sillä molemmat seurat sen anasaitsee. Ilman toista olisi se matka ollut paljon harmaampi.

Mulle HIFK on merkinnyt aina stadilaisuutta, upeita perinteitä ja monia hienoja pelaajia Simo Saarisesta Lehtosen Pepeen ja Hakista Kibeen. Mutta ennenkaikkea se on merkinnyt rakasta vihollista.

Tänään sitten kirjoitettiin kirjan viimeinen luku. Toistaiseksi.

Kiitos HIFK.

Kiitos Jokerit ja kiitos C.Orr. Hieno kirjoitus.

Itse arvostan nimiä Janecky, Varis, Törmänen, Ketterer, Strömberg, Lind, Immonen, Säilynoja, Saarikoski, Teräväinen ja tietysti Selänne.

ps. Ja tottakai maitopojan mainostama joukkue saa uuden mahdollisuuden, kun palaatte spedeliigaan maitojunalla ;)
 

SH67

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Teemu ei koskaan voittanut mitään, siitä piiiiiiiitkä miinus. Sori.

Tarkoitin tällä tietysti ettei voittanut mitään Suomelle. Täydet mahikset annettiin ainakin 1998, 1999 ja 2006. Miksei 1996 ja 2003kin hehe. Varmasti jäänyt kaivelemaan miestä itseäänkin tämä vaikka onhan ne mitaleja ne pronssilusikatkin.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tarkoitin tällä tietysti ettei voittanut mitään Suomelle. Täydet mahikset annettiin ainakin 1998, 1999 ja 2006. Miksei 1996 ja 2003kin hehe. Varmasti jäänyt kaivelemaan miestä itseäänkin tämä vaikka onhan ne mitaleja ne pronssilusikatkin.

Eli mm-kulta on suurempi saavutus kuin kaikkien aikojen paras suomalainen nhl-pelaaja, stanley cup, olympiahopea tai 3 olympiapronssia tai world cupin toinen sija? No ei siinä mitään, kai tää on taas uusi tulkintatapa ;)
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yllättävän moni täällä jo toista osapuolta kiittelee. Historiankirjoitus ei ole koskaan valmis ennen kuin jatkosota on käyty. Sääleissä nähdään ! Sen jälkeen tullee pieni tauko kunnes Hjallis ja Hifk-johto löytävät toisensa ja saadaan sarja missä voidaan taas vääntää paikallisia.

Ps. Hjallis oli muuten eilen harvinaisen fiksun oloinen kisastudiossa. Toimittaja kun päivitteli, että kannattaako KHL-lähteä kun katselee meininkiä ympärille. Hjallikselta tuli suora ja rehti vastaus, jos kaikki liigapelit olisivat tällaisia ei olisi mitään järkeä tai halua lähteä. Fakta vaan on, että liigassa on paljon pelejä joita on Jokerien näkökulmasta vaikea myydä ja siksi pitää koettaa jotakin uutta. Jaan täysi Hjalmarin ajattelun ja juuri siksi näissäkin ketjuissa keskustellaan kuka jää paikallisia kaipaamaan ja kuka ei. Oma näkemys on, että totta kait juuri näitä helmiä jää kaipaamaan.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ps. Hjallis oli muuten eilen harvinaisen fiksun oloinen kisastudiossa. Toimittaja kun päivitteli, että kannattaako KHL-lähteä kun katselee meininkiä ympärille. Hjallikselta tuli suora ja rehti vastaus, jos kaikki liigapelit olisivat tällaisia ei olisi mitään järkeä tai halua lähteä. Fakta vaan on, että liigassa on paljon pelejä joita on Jokerien näkökulmasta vaikea myydä ja siksi pitää koettaa jotakin uutta. Jaan täysi Hjalmarin ajattelun ja juuri siksi näissäkin ketjuissa keskustellaan kuka jää paikallisia kaipaamaan ja kuka ei. Oma näkemys on, että totta kait juuri näitä helmiä jää kaipaamaan.

Aivan totta, mutta ihan samalla tavalla siellä KHL:ssa on otteluita, joita tulee olemaan vaikea myydä. Ja vaikeammaksi muuttuu, kun KHL:n todellinen taso pikku hiljaa selviää, ei nimittäin ihan vastaa sitä gloriaa, mikä sarjan ympärillä on. Mutta ei siinä, Jokerit lähti hakemaan kasvua tuolta, ja sillä selvä. Itse toivon, että menee metsään ja Jokerit joutuu vielä palaamaan liigaan. En kateudesta tai katkeruudesta, vaan siksi, että nämä paikalliskamppailut ovat olleet liigassa se kovin yksittäinen juttu.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aivan totta, mutta ihan samalla tavalla siellä KHL:ssa on otteluita, joita tulee olemaan vaikea myydä. Ja vaikeammaksi muuttuu, kun KHL:n todellinen taso pikku hiljaa selviää, ei nimittäin ihan vastaa sitä gloriaa, mikä sarjan ympärillä on. Mutta ei siinä, Jokerit lähti hakemaan kasvua tuolta, ja sillä selvä.
Näin se menee ja onhan koko KHL retki aivan suunnaton riski. Toki tässä Jokerien tapauksessa koko reissulle varmaan pääsyy oli Hjalliksen halu myydä halli, mutta toisaalta jotakin olisi joka tapauksessa pitänyt tehdä. Riskinottoa aina helpottaa se kun tietää, että se polku millä nyt kuljetaan johtaa joka tapauksessa huonoon suuntaan.

En tiedä miten liigassa nykyään pleijarien tulot jaetaan, mutta jos säälien tulot menevät liigalle niin siellä kyllä Rannisto istuu kädet ristissä ja toivoo paikallispeliä sääleihin. Noiden pelien myyminen onnistuu alle tunnissa ja ilman että edes ehtii mainostaa. Siinä vaiheessa kun viimeinen runkosarjan peli on ohi ja sääleihin varmistuu paikallispeli alkavat ihmiset metsästämään lippuja.

Itse asiassa juuri nuo pelithän kannattaisi pelata Stadikalla. Voi tosin olla, että Hjallis ei tuohon suostu. Kyllähän sitä nyt jokainen perus ukko tämän pallon meret yksin purjeveneellä kiertää, mutta lähdepä neljättä kertaa paikalliseen Stadikalle Jokerien näkökulmasta. Siinä rohkeimmista rohkeinkin ukko epäröi.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Itse asiassa juuri nuo pelithän kannattaisi pelata Stadikalla. Voi tosin olla, että Hjallis ei tuohon suostu. Kyllähän sitä nyt jokainen perus ukko tämän pallon meret yksin purjeveneellä kiertää, mutta lähdepä neljättä kertaa paikalliseen Stadikalle Jokerien näkökulmasta. Siinä rohkeimmista rohkeinkin ukko epäröi.

Vaikka kieli poskessa varmaan kirjoititkin tuon, niin ei kyllä huvittaisi poff- pelejä viedä stadikalle. Olosuhteilla liian suuri rooli. Pahimmassa skenaariossa tuulen suunta vaihtelisi äkisti, ja toinen joukkue pelaisi suurimman osan pelistä 10 m/s vastatuuleen;)
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka kieli poskessa varmaan kirjoititkin tuon, niin ei kyllä huvittaisi poff- pelejä viedä stadikalle. Olosuhteilla liian suuri rooli. Pahimmassa skenaariossa tuulen suunta vaihtelisi äkisti, ja toinen joukkue pelaisi suurimman osan pelistä 10 m/s vastatuuleen;)
Itse asiassa ihan heittona tuon kirjoittelin, mutta perkele siinähän on ajatusta. Kaikki tarvittava infra on valmiina, säät näyttäisivät suosivan jään ylläpitoa eikä lumikaan ole ongelma. Ja mikä parasta, eihän tässä tarvitse odottaa kuin hetki ja asia selviää. Tässä väliajalla jäätä voisi vuokrailla yrityksille eri tapahtumiin ja vaikka avata yleisöluistelulle.

Sitten vaan sarja käyntiin ja vähintään kaksi peliä. Yleisökeskiarvo komeahko 35 000 ja jos ratkaisu venyy niin lisäkatsomoilla ja seisomajärjestelyllä viimeiseen peliin reilu 40 000. Ei muuta kuin kiekko jäähän tahi sohjoon ja pelakkaa pojat. Noin päätettäisiin paikalliset komialla tavalla.

LISÄILLÄÄN: Tuo ajatus jatkosodasta Stadikalla on kyllä niin hieno, että oksat pois. Jos markkinointia edes tarvittaisiin se voitaisiin hoitaa -kiitos Jokerien KHL-kuvion - ihan jatkosodan teemoin. Suomi vs. Venäjä.

Me voitaisiin olla Venäjä ja te Suomi. Ensin molemmin puolin ihan perrkeleellinen uho ja suunpieksentä, sitten kaikki (diplomaatti)suhteet jäihin. Pelit alkaisivat ja alussa Suomi/Hifk marssisi ylivoimaiseen johtoon ja kiitos schollin hyvien Saksan suhteiden ja Saksan liigasta saatujen täsmävahvistusten avulla eka peli teille/Suomelle 18-2.

Tokaan peliin sitten meidän frendi veli-Vladimir olisi muilta kiireiltään ehtinyt huomata, että siellähän jumalauta Suomen Stadikalla nokitellaan. Veli-Vlad lähettäisi muutaman SKA-miehen vahvistamaan meitä ja tilanne tasapainottuisi. Toka peli olisikin lähes asemasotaa, mutta päättyisi kuitenkin meille 4-2 ja ilmassa olisi tuulia voimasuhteiden muuttumisesta.

Kolmas ja ratkaiseva peli. Hifk:n DEL-miehet ovat Ilta-Sanomien mukaan kiukkuisia ja uhkaisivat palata kotimaahansa ennen peliä. Lapin kautta. Meillä veli-Vladimir sen sijaan osoittaa yhä suurempaa ymmärrystä, sympatiaa ja lähettää kaksi joukkueellista lisää SKA-miehiä reserviksi ihan vaan varalle viimeistä peliä varten.

Kolmannessa pelissä Hifk taistelisi miehekkäästi, mutta voittajasta ei oikeastaan olisi mitään epäselvyyttä ja Jokerit jatkaisi sm-liigan varsinaiseen play off sarjan viimeisen pelin 6-0 voiton turvin.

Jokerien ja Hifk:n osalta taisto olisi ohi ja laadittaisiin YYA-sopimus. Sen mukaan olemme veljiä keskenämme ja tarvittaessa jopa puolustamme toisiamme. Muodollisena hyviksenä vääryyksistä Jokerit "vuokraisivat " Stadin 50-vuodeksi ja Jokereille määritellään oikeus päättää mitä Hifk:n johto milloinkin sanoo. Lisäksi korvauksena ottelusarjaa edeltävästä Hifk-uhosta lipputulot pidätettäisiin kokonaisuudessaan Jokereilla sekä suoritettaisiin muutama muu pienempi korvaus esim. Hifk:n pukukoppi muutettaisiin Jokerien varastoksi jne.

Tämä loisi hyvät puitteet naapurisuhteille. Ja perkele, kuka voi väittää etteikö Harri Rindell ole kuin ilmetty Mannerheim. Tomekia taas ei erota Molotovista edes oma äiti. Lopun ilotulistus keskipitkänvälin ohjuksin.
 
Viimeksi muokattu:

Vija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Kiitos HIFK menneistä vuosista. Olo on nyt haikea ja ikävähän näitä derbyjä tulee. Uskon kuitenkin että vielä me kohdataan! Ehkä jo tänä keväänä...
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
En tiedä miten liigassa nykyään pleijarien tulot jaetaan, mutta jos säälien tulot menevät liigalle niin siellä kyllä Rannisto istuu kädet ristissä ja toivoo paikallispeliä sääleihin. Noiden pelien myyminen onnistuu alle tunnissa ja ilman että edes ehtii mainostaa. Siinä vaiheessa kun viimeinen runkosarjan peli on ohi ja sääleihin varmistuu paikallispeli alkavat ihmiset metsästämään lippuja.

Käsitykseni mukaan säälipleijareissa ja puolivälierissä kotijoukkue saa pitää lipputulot. Vasta välierä- ja finaalivaiheessa tulot menevät yhteiseen pottiin. Siinä mielessä Bozikin "heitto" olisi joukkueille taloudellisesti kannattavaa, jos IFK ja narrit kohtaisivat säälipleijareissa olympiastadionilla. Siis tässä tilanteessa, kun infra olisi valmiina.

No, jos joukkueet kohtaavat vielä pleijareissa, itse haluan otteluiden olevan Nordiksella ja Jaffalassa. Tietysti narrit voisivat halutessaan siirtää omat kotipelinsä stadikalle, sille IFK:n toiselle kotikentälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös