Myönteisten asioiden Kerho

  • 671 642
  • 3 365

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Parasta tässä on, tuo yksi lause "Kerho-shop @Goodman myy myös ottelulippuja HPK:n kotiotteluihin, eikä lipuista peritä palvelumaksuja."
Vielä kun siellä hallilla olisi jotain katseltavaa, niin tämä olisi loisto uutinen.
Jos kyseessä onkin taktikointia ja palvelumaksut tulevatkin käyttöön heti kun siellä hallilla olisi jotain katseltavaa.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Minä olen jo jonkin aikaa harkinnut HPK:n talvitakin ostamista, koska se on mielestäni suht hieno takki. Laiskana miehenä en ole kuitenkaan hallille asti jaksanut lähteä takkia katsastamaan. Nyt Goodmannissa käyn ainakin sovittamassa ja ehkäpä jopa ostamassa kyseisen takin. Jotain muutakin saattaa shopista tarttua mukaan, sillä onhan oranssi lempivärini.
Oikeasti uskon olevan hyvä asia, että shop saadaan Goodmanniin, sillä varmasti nyt saadaan tuotteiden pariin paljon satunnaisia ostajia, jotka eivät hallin shoppiin asti lähtisi. Todellakin positiivinen asia.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tämä on kaikkinensa kyllä hyvä juttu ja varsinkin tuo lipunmyynti. Iso peukku täältä!
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Nautin tästä. Johtoporras saa nyt juuri sitä mitä on viime vuosien poliittisilla ja muutoin paskoilla valinnoillaan tilannut. Konkurssin kautta vauhtia alasarjoista uudella väellä tai lappua luukulle vaan!
 
Viimeksi muokattu:

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Verottaja ei sentään ole hakemassa meitä konkurssiin. Huonomminkin voisi mennä.

Korvanappiini tulleen tiedon mukaan huomenna on jonkinlainen kehityskeskustelu.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Kyllä se konkkakin aikaan saadaan kun tällä linjalla jatketaan.

Ihmettelnpähän, miksi sitä kehityskeskustelua ei pidetty tauona aikana, kun tämä kehitys oli nähtävissä kyllä jo aiemmin. Sinänsä ihan hyvät uudistukset kuten Goodmanin uusi kauppa menevät ihan hukkaan kun esitykset ovat tällaisia.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Juha Koivisto ja Matias Haaranen ovat kyllä aikamoisia supermiehiä jos tossa jengissä pystyvät keräämään plussia. Suoranaista dominointia.
 

valkosulka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
En itsekään ollut ilahtunut Kerhon eilisestä esityksestä, josta näytti puuttuvan usko omaan tekemiseen, tosin näin vain toisen erän ja osan kolmatta.

Mutta eikös tämän yhden ketjun pitänyt sentään olla tarkoitettu myönteisille valonpilkahduksille, eikä sarkastiselle pseudopositiivisuudelle?

Haluamatta tietenkään lukita kenenkään näppäimistöä.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Omalta osalta myönteistä on se, että asun liian kaukana Hämeenlinnasta jaksaakseni siellä peleissä käydä ja olen liian köyhä hommatakseni jonkin sortin maksutöllöä nähdäkseni Kerhon rämpivän. Säästyy eurot ja terveys johonkin järkevämpään.
Joku tässä toivoi, ettei mitään tämmösiä sarkastisia myönteisyyksiä, mutta kun totuus on se, että mitään muuta myönteistä tämän hetken Kerhossa ei vain kertakaikkiaan ole. Elämme surullisia aikoja.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Täytyy ruveta myymään Kerhon vaihtoaition takaa Roast-paikkoja. Ja mikrofonit sinne, niin ehkä saataisiin ihmiset viihtymään hallissa. Huutoja vähän Lämäri-tyyliin esim. Mitä eroa on paskalla ja Pantterilla? Paska menee sentään pöntöstä alas.
Kannattajat jaksaa sentään pitää edes sitä huumorin kukkaa yllä, kiitos tästä!
 

Elggari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Tykkään:

Haaranen, Lehtivuori, Manninen, Paajanen

Tykkään vielä enemmän:

Kyseisellä nelikolla on sopimusta jäljellä vielä vähintään ensi kauden verran!
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Positiivista on se, että vihdoin reagoitiin vahvistamalla osa-aluetta, jossa on ollut ongelmia. Samalla annettiin viesti siitä, ettei vielä olla luovutettu.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Kerho-shop @Goodman aukeaa huomenna klo 9.00 — Hämeenlinnan Pallokerho

On tuo uusi pelipaitacollege kyllä tyylikäs!

Hupulla olisi ollut vieläkin parempi, mutta jos tuollainen olisi tilattu, niin eivät olisi välttämättä saapuneet jouluksi.

Täytyy kyllä myöntää, että nyt on hieno tuote. Päätin jo itse, etten ropojani Kerholle kanna, mutta tuo laittaa jo harkitsemaan joulupukille kirjoittamista, josko kiertoreittiä pitkin saisi tuotteen kuitenkin omaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös