Myönteisten asioiden Kerho

  • 671 474
  • 3 365

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Ja sitten tähän 'näytön paikat omille pojille'. Nyt olisi antaa niitä näytönpaikkoja niille omille pojille, mutta ei. Otetaan näitä jokereiden maskotteja vaan sisään ja kustaan juuri näiden omien poikien silmille. Turha puhua mistään 'annetaan a-junnuille rauha keskittyy omiin peleihin'. Ei se niiden keskittyminen mihinkään katoa parin liigapelin takia.

A-junnuilla menee päin persettä -> Päällekkäisiä pelejä paljon -> Sun mielestä on väärin, että otetaan kaksi lainapelaajaa Jokereista? Miten tässä nyt kustaan omien junioreiden nilkoille ja miten tämä vaikuttaa konkreettisesti esim. junioritoimintaan?

Varmaan jokainen katsoisi ennemmin omia junnuja, mutta tässä tilanteessa on täysin käsittämätöntä, että jotkut vetää herneet nokkaan kahden lainapelaajan takia.

Eiköhän Monto ja kumppanit saa sen paikan sitten kun on sen aik
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Ylireagoi? Eli sun mielestä on ihan okei, että tänne tuodaan narrien ylijäämä mestisjyriä. Selvä homma.

Ja väännetään nyt vaikka sitten rautalangasta pelaaja kerrallaan. Paajanen, Vainio ja Radu (ehkä myös Kärmeniemi) nyt kuuluu jo siihen peruskalustoon, joten turha heidän osaltaan puhua mistään näyttöpaikoista enää. Järveläinen taas on saanut niin niukasti peliaikaa että huhheijaa. Alkukaudesta ekaan Mestis matsiin neljä häkkiä ja sitä rataa, mutta nyt vasta viime peleissä valmennus on vasta herännyt et ' hei toi jätkä osaa muuten pelata, ei me voida sitä laittaa enää laittaa kokoonpanon ulkopuolelle'. Juuse on eläin, siitä ei sen enempää. Nikkilä ja Franssila ei olis varmaan ikinä saanu mitään näytönpaikkaa, jos ei olis jengiä ollu kylmänä.

Ja sitten tähän 'näytön paikat omille pojille'. Nyt olisi antaa niitä näytönpaikkoja niille omille pojille, mutta ei. Otetaan näitä jokereiden maskotteja vaan sisään ja kustaan juuri näiden omien poikien silmille. Turha puhua mistään 'annetaan a-junnuille rauha keskittyy omiin peleihin'. Ei se niiden keskittyminen mihinkään katoa parin liigapelin takia.

Siitä olen samaa mieltä, että harva nousee suoraan a-junnuista liigaan, mutta jos tilanne on tämä, että tänne otetaan näitä jokereita, eikä omia junnuja, niin miksi ne tänne HPK:hon sieltä Mestiksestä takaisin ikinä tulisivat kun ovat kehittyneet? 'Narrit menee edelle mut ei se mua haittaa'. Ei kukaan ajattele noin.

Niin kilpailu pelipaikoista on kovaa ja maailma ei ole aina reilu paikka, mutta tietenkin jotkut Monto ja Vuoti voivat harmitella sitä etteivät saaneet peliaikaa tällä kertaa ja suuttua siitä jonka seurauksena pakata laukut ja lähteä muualle tai sitten he voivat käsitellä asian kuin ammattilaiset ja tehdä enemmän töitä paikkansa eteen.

Ja kyllähän ne pojat sieltä Mestiksestä takaisin tulevat kun heille tehdään selväksi, että jos siellä pelaat hyvin niin saat mahdollisuutesi Liigassa josta esim. Nikkilä ja Järveläinen ovat hyviä esimerkkejä. Nuorille pelaajille pitää tehdä selväksi, että tie edustukseen usein on kivinen ja kova joka käy useimmissa tapauksissa Mestiksen kautta, mutta se on myös kasvattava ja opettava tie kohti ammattilaisuutta jossa edelleen kilpailu pelipaikoista on kovaa ja pelimiehiä löytyy myös muiltakin paikkakunnilta.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Nikkilä on hyvä esimerkki tästä touhusta, ensimmäiset Liigapelit 21 vuotiaana ja sekin vasta kun porukkaa alkoi putoilemaan, Mestikseenkin sai luvan mennä vasta viimekaudella ja sielläkin vain 5 peliä. Tätä ennen ei ole tullut pelin peliä niitä näyttöpaikkoja, vaikka on vedellyt C rinnassa A-junnuissa aina mestaruuteen asti.

Ihan turha selittää mistään kilpailusta jos sitä "kilpailua" tuo joku Jokerien 6 kentän junnu, jolla ei ole Mestiksestä eikä muutenkaan mitään näyttöjä. Ihan eri asia jos siellä olisi joku Juuso Ikonen tullut joukkueeseen niin voisin ymmärtää että vie pelipaikan joltain omilta junnuilta, mutta nyt ei todellakaan ole tuon tason kavereista kyse vaan ihan perus jyristä niin taidoiltaan kuin potentiaaliltaan.

Ja unohtakaa nyt jo ne Rautiaiset, Paajaset ja Järveläiset, kaverit on hakanneet Liigaa/Mestistä jne kovia sarjoja jo monta vuotta, Rautiainenkin sai ekat näyttönsä 4 kautta sitten. Ei silloin puhuta enää mistään junnusta, vaan kaverin pitää joko alkaa lunastamaan paikkaansa pelaavassa tai sitten pitää miettiä että olisiko aika luopua tuosta ikuisesta lupauksesta olkoon vaan kuinka oma junnu. Se että Järveläinen nyt on teletappi osastoa vaikuttaa maksavan enemmän kaverille, kuin ne näytöt kentällä ja se on ihan valmennuksen ja johtoportaan vika. Näillä pelaajilla ei ole enää mitään tekemistä sen kanssa että ketä sinne ylös nostetaan paikkaamaan muutaman pelin ajaksi aukkoja rosterissa.

HPK:ssa on tällä kaudella pelannut 3 omaa "junnua" jos edes Nikkilää 23 peliä, voi laskea sellaiseksi, tuon lisäksi on Franssilalla 3 peliä ja Eerolalla 5. Siinä sitä on 8 "junnua", toki on hyvä että on omia kasvatteja kehissä se 8 kappaletta mutta ei tuo ole edes mikään suuri määrä Liigan mittapuulla, lisäksi siellä on 3 sellasta kaveria jotka suorastaan dominoi aikanaan A junioreissa, joten kyllä nyt melkoisen hyvä olettama että he myös Liigassa tulevat aikanaan pelaamaan jossain joukkueessa. Vaino ja Leino on molemmat lunastaneet paikkansa Liigasta joten huono noita on junnuiksi laskea, monella on tuolla jopa ikärajat tulleet vastaan jo aikaa sitten junnuiksi laskemisesta.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Valmis Liigatason pelaaja, Juha Koivisto, saapui kesällä jengiin. Tällöin ainakin muutama nimeltämainitsematonta nimimerkkiä itki siitä, että tälläiset pelaajat hankitaan muualta, vaikka omissa junnuissa on samantason pelaajia. Sitten kesken kauden tulee Jokereilta Mestistason janari ja nyt on ymmärrettävää, että omia junnuja ei oteta turhaan liian aikaisin Liigaan.

Niin ne asiat muuttuu.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Nikkilä on hyvä esimerkki tästä touhusta, ensimmäiset Liigapelit 21 vuotiaana ja sekin vasta kun porukkaa alkoi putoilemaan, Mestikseenkin sai luvan mennä vasta viimekaudella ja sielläkin vain 5 peliä. Tätä ennen ei ole tullut pelin peliä niitä näyttöpaikkoja, vaikka on vedellyt C rinnassa A-junnuissa aina mestaruuteen asti.

Eli sinun mielestäsi jos on toiminut A-junioreissa kapteenina niin se oikeuttaa näytönpaikkaan edustuksessa ilman, että tarvii antaa näyttöjä enemmänkin Mestiksessä?

Näillä pelaajilla ei ole enää mitään tekemistä sen kanssa että ketä sinne ylös nostetaan paikkaamaan muutaman pelin ajaksi aukkoja rosterissa..

Ei olekkaan mitään tekemistä, mutta itse otin kyseiset pelaajat vain esille kun täällä oli sellainen käsitys monellakin ettei oman seuran kasvatit saisi näytönpaikkaa HPK:ssa ollenkaan ja jos nyt suoran mielipiteeni sanon niin Rautiaiselle voisi tehdä itselle hyvää lähteä etsimään sitä onnea muualta, koska ei ole tällä kaudella esittänyt mitään sellaista miksi ansaitsisi enemmän peliaikaa täällä. Ja itse näen Karjalaiselle ja Hännikäiselle jopa enemmän käyttöä tällä hetkellä kuin Rautiaiselle tai Leinolle joka ei ole vielä valmis Liigaan ja tarvitsee sen ehjän kauden Mestiksessä.
 
Viimeksi muokattu:

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Ja itse näen Karjalaiselle ja Hännikäiselle jopa enemmän käyttöä tällä hetkellä kuin Rautiaiselle tai Leinolle joka ei ole vielä valmis Liigaan ja tarvitsee sen ehjän kauden Mestiksessä.

Kerro nyt vielä vähän perustetta, miksi näin näet?

-93 syntyneet:
Leino (liigassa 60 peliä, 0,17 p/peli & mestiksessä 14 peliä 1,0 p/peli)
vs.
Hännikäinen (liigassa 48 peliä, 0,08 p/peli & mestiksessä 45 peliä 0,4 p/peli)

-92 syntyneet:
Rautiainen (liigassa 126 peliä, 0,29 p/peli & mestiksessä 7 peliä 0,86 p/peli)
vs.
Karjalainen (liigassa 7 peliä, 0,14 p/peli & mestiksessä 61 peliä 0,49 p/peli)

Voin antaa vähän siimaa Hännikäisen tapauksessa, sillä ovathan nuo erityyppiset pelaajat, mutta miten hyvinkin samasta muotista oleva Karjalainen on nyt käyttökelpoisempi kuin Rautiainen noilla statseillä?

Edit: joka tapauksessa tämä "vääntö" on aika turhaa, sillä kumpikaan noista kutosketjun jokerijämistä ei ratkaise Kerhon pelaamista suuntaan tai toiseen. Noista neljästä pelaajasta ainoastaan yhdellä on tällä hetkellä edes potentiaalia olla ratkaisupelaaja, vaikka se ei ole juuri tällä kaudella konkretisoitunut...
 
Viimeksi muokattu:

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Kerro nyt vielä vähän perustetta, miksi näin näet?

Mielelläni.

Kuten lainaamassasi tekstissä sanoin niin näen tällä hetkellä enemmän käyttöä ja perustelen asian sillä, että Rautiaisesta ei ole mitään hyötyä tuolla alemmissa kentissä sillä ei ole niinkään rikkovaa sorttia eikä sovellu oikeastaan alivoimallekkaan toisin kuin Hännikäinen joka on kookas ja röyhkeällä pelityylillään menee kuin rasvattu roolittamisen puolesta tuonne neloseen. Hännikäinen pelaa suoraviivaisesti kohti maalia(tai ainakin näkemissäni peleissä) jota HPK on kaivannut pitkän aikaa omaan peliinsä. Ja muutenkin Rautiainen ei ole koko kaudella osoittanut oikeastaan mitään minkä puolesta olisi asiaa tuonne ylempiin kenttiin.

Noh Karjalaisesta ei olla vielä pitkää otantaa saatu, mutta ensimmäinen pelikin sen osoitti, että on ainakin yhtä liukas liikkeinen kuin Rautiainen ja oli paljon itsevarmempi sekä fyysisempi kuin mitä Radu on tällä kaudella ollut.

Ja mitä Leinoon tulee niin tietysti kaverilla on nyt jotain vammoja päällä, mutta kuitenkin Leino ei ole vielä valmis Liigaan ja vaikka on tehnyt pisteitä niin se itsevarmuus puuttuu ja hänen voimatasonsa ei ole vielä riittävällä tasolla. Joten ei muuta kuin hyvä kausi Mestiksessä alle ja itseluottamus kohdilleen ja samalla vähän massakuurille ja sitten kun Leino otetaan edustukseen takaisin niin valmennus voisi peluutta häntä enemmänkin laidassa ainakin aluksi niin voisi kaveri hieman vapaantuneemmin pelata kun ei ole tuota puolustus velvoitetta niin kauheasti kuin sentterillä on.

Ja itse nyt perustan koko näkemykseni juurikin tuohon roolittamiseen varsinkin Hännikäisen osalta.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
No joo, tuon roolituksen puolesta, kuten vähän siimaa annoinkin, Hännikäisen osalta varmaankin näin. Sitä vastoin mä en ole vieläkään valmis luovuttamaan Rautiaisen suhteen. Voi olla, että jossain pelissä se yksi tai kaksi tuuri-/räkämaalia voisi vähän aukaista tuota itseluottamusta Vihkon tapaan ja sen jälkeen upota ihan eri tahtiin... tai sitten ei. Henkimaailman asioita, sillä taidot eivät ole mihinkään kadonneet.

En edelleenkään ymmärrä sitä, ettei ole ainakaan minun nähdäkseni missään vaiheessa edes kokeiltu tuota a-junnujen tuhoketjua (Järveläinen-Paajanen-Rautiainen) YV:llä, kun tilaa olisi tumpeille vähän enemmän, varsinkin kun meidän YV on sitä mitä se on koko aika ollut.

No lopetan nyt "vääntämisen" näistä jokerijannuista ja keskityn johonkin muuhun asiaan, kuten esim. viikonlopun peleihin. Aina nämä jämät kuitenkin Ropon ja Narun voittaa ;)
 

Sabre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
A-junnuilla menee päin persettä -> Päällekkäisiä pelejä paljon -> Sun mielestä on väärin, että otetaan kaksi lainapelaajaa Jokereista? Miten tässä nyt kustaan omien junioreiden nilkoille ja miten tämä vaikuttaa konkreettisesti esim. junioritoimintaan?

Varmaan jokainen katsoisi ennemmin omia junnuja, mutta tässä tilanteessa on täysin käsittämätöntä, että jotkut vetää herneet nokkaan kahden lainapelaajan takia.

Ja milloinkohan edari on ajatellut A-junnuja ennen omaa etuaan? Niin se vaan menee, että ns. alempi joukkue kärsii aina. Edustus ottaa A:sta, A ottaa B:stä jne. Toistan itseäni, mutta kun ei tunnu menevän perille: Nyt kun olisi mahdollisuus antaa näyttöpaikka omalle juniorille, niin sitä ei kuitenkaan anneta. Sen sijaan tänne otetaan näitä karjalaisia ja hännikäisiä. Mitä luulet, että nää junnut, oli se sitten kuka junnu vaan, aattelee kun Jokereiden ylijäämä Mestisjyrät ajaa ohi? Eli vaikuttaa junioritoimintaan, niin että, omat pelaajat kyllästyy tähän toimintaan ja lähtevät muualle pelaamaan. Eri asia jos tänne olis otettu joku Mestiksen pörssikärki tai joku aiemmin mainittu Ikonen, mutta ei. Otetaan sisään pelaajia, jotka ei erotu edes Mestis peleissä edukseen.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Mitä luulet, että nää junnut, oli se sitten kuka junnu vaan, aattelee kun Jokereiden ylijäämä Mestisjyrät ajaa ohi?

En tiedä, mutta voisin kuvitella, että ymmärtävät tilanteen? Mutta jos joku sun kavereista on vetänyt herneet nenään, niin kerro toki, että mitä ne ajattelee.

Tässä pitää myös ajatella edustuksen pelejä siinä määrin, että Hännikäisellä ja Rekosella on kuitenkin jo kokemusta miesten peleistä. Arkiomaa ilmeisesti kutsuttu Hämeenlinnaan loppukaudeksi, toivottavasti pojalle muutama peli edustuksessa irtoaa.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kerhon sivuilla on Korpelaa haastateltu koskien junioreiden peluuttamista ja huhuissa ollutta farmisopimusta.

Ensinnäkin junioreiden peluutuksesta Korpelaa vastaa näin:
"HPK jatkaa kuitenkin strategiansa mukaisesti omien nuorten tuomista Liigaan. Haluamme tarjota mahdollisuuden, mutta koko ajan täytyy pitää mielessä, että tämä on kilpaurheilua ja meidän täytyy olla joka ilta valmiita taistelemaan pisteistä. Tammikuussa meillä oli yhdessä ottelussa 10 HPK-kasvattia pelaavassa kokoonpanossa. Se on hurja määrä tämän päivän Liigassa! Muualla pelaavilla Kerho-kasvateilla on sopimuksia edustamiinsa seuroihin ja niitäkin täytyy kunnioittaa."

Myös A-junnuille halutaan antaa rauha keskittyä omiin peleihinsä:
"Heillä on oma projektinsa sekä tietysti tiukka paikka. Rosteri ei ole A-Nuorillakaan leveä. He pelasivat viime viikonloppuna kolme sarjaottelua Helsingin turnauksessa. A-Nuorten pärjääminen ja playoffpaikka ovat tärkeitä HPK:lle. Meidän täytyy katsoa tarkasti kokonaisuutta pelaajasiirroissa. Omat juniorit saavat varmasti mahdollisuutensa, kun sen aika on."

Huhuttua farmisopimusta Korpela kommentoi näin:
"Ei HPK:sta ole tulossa kenenkään farmijoukkuetta, olen sen jo aiemminkin sanonut. Se ei todellakaan ole meidän suunnitelmissa, eikä HPK:hon ole oltu yhteydessä asian tiimoilta."

Mielestäni hyvin perusteltuja ja selkeitä vastauksia Korpela antoi asioihin, joista täällä on väännetty kättä lähiakoina. Tuli hyvin esille tuo A:n tilanne, ei sieltä vain voi yhtäkkiä nostaa pelaajia ylös ja paikata ne B:n pojilla. Täällä eivät kaikki näytä ymmärtävän, että myös A:n menestys on tärkeää seuralle.

Korpelan mukaan myöskään HPK ei ole kenenkään farmiksi ryhtymässä ja tähän on uskominen. Nyt aletaan tietysti jankkaamaan siitä, että ainahan seurajohtajat kiistävät kaiken, kunnes ilmoitetaan aivan päinvastaista. No, itse ainakin uskon edelleen siihen, että HPK ei moiseen pelleilyyn tule ikinä lähtemään. Niin sekaisin tai varaton ei seura sentään voi olla.

Ja jotta pysyttäisiin ketjun aiheessa niin totean, että Korpelan vastaukset olivat erittäin myönteisiä asioita.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Minusta on myönteinen asia, että seurajohto reagoi kysymyksiä nostattaneeseen tilanteseen seuran ympärillä kertomalla tiedotteessaan miten asia on. Eiköhän Korpela myös puhu totta tuossa haastattelussaan, katkaisten siivet ainakin näiltä naurettavilta farmihuhuilta.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Hyvä reagointi HPK:n johdolta tähän keskusteluun näin pitääkin toimia eikä piilouduta kuten Turkulaiset konsanaan.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Erittäin hyvää toimintaa Kerholta tuo "aamukahvihaastis" ja onko siellä perhana joku oppinut lukemaan Jatkoaikaa?

Seuraava myönteinen asia johdolta olisi sitten lisäinfo tuosta turvakaukalosta.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ehdottomasti tämä haastattelu kuuluu tänne myönteisten asioiden alle, todella hyvää pelisilmää ja reagointia johtoportaalta!
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Sitäpaitsi en ymmärrä miten joku voi olla tykkäämättä kun katsoo tälläkin hetkellä Hännikäisen ja Karjalaisen sähäkkää peliä.

Hyvä kun annetaan pojille peliaikaa ja jopa ykkösyv:llä, vaikkei sitä kai ykköseksi pysty millään perusteella sanomaan.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Sitäpaitsi en ymmärrä miten joku voi olla tykkäämättä kun katsoo tälläkin hetkellä Hännikäisen ja Karjalaisen sähäkkää peliä.

Hyvä kun annetaan pojille peliaikaa ja jopa ykkösyv:llä, vaikkei sitä kai ykköseksi pysty millään perusteella sanomaan.
Niin pojat antaa näyttöjä ja meno on juurikin sen näköistä mitä silloin voi olettaa eli päätöntä kohellusta, tulos on edelleen nolla. Olisiko esim. Monto pistänyt noista paikoista sisään sen yhden?

Ei siinä hyvin varsinkin Karjalainen pelaa, mutta en näe miten sillä on mitään tekemistä sen kanssa kelle ne näyttöpaikat annetaan, etukäteen ja edelleen edes paperilla ei kummastakaan ole pitkässä juoksussa sen enempää apuja kuin jostain A-junnun nostamisesta. Se A-junnun nostaminen taasen voisi tuoda synergiaetuja.

Mutta johto on ratkasunsa tehnyt, ei sen kanssa vain tarvitse olla samaa mieltä.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Olisiko esim. Monto pistänyt noista paikoista sisään sen yhden?

Ei olisi. Ja tämä on kuultu luotettavasta lähteestä.

Mun mielestä a-junnut tarvii nyt itse noita äijiä enemmän. Mutta kukin saa toki olla mitä mieltä tykkää.
 

Sabre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
Sitäpaitsi en ymmärrä miten joku voi olla tykkäämättä kun katsoo tälläkin hetkellä Hännikäisen ja Karjalaisen sähäkkää peliä.

Hyvä kun annetaan pojille peliaikaa ja jopa ykkösyv:llä, vaikkei sitä kai ykköseksi pysty millään perusteella sanomaan.

Tässähän se taas tuli yhdessä lauseessa. Jere Karjalainen ykkös YV:ssä! Meneekö meillä oikeesti niin huonosti, että meidän ykkös YV:n äijät on Mestis-tason koohottajia? Ei se voi riittää ykkös ylivoimaan, että koohottaa sähäkästi päästä päähän kiikari tehoilla. Ei vaan voi!

Ja tässä kun nyt viime aikoina on ollut puhetta miksi nää narrijannut pelaa ja omat kasvatit ei, niin heitämpä kysymyksen ilmoille. Olisivatko nämä omat kasvatit (oli se sitten kuka tahansa) pystyneet samanlaisiin pelisuorituksiin kuin Karjalainen, Hännikäinen ja Rekonen? Mielestäni kyllä.

Ja eikä tässä vielä kaikki kuten TV-shopissa sanotaan. Tässä nyt kun on tullut negailtua pelkästään ja aiheena on myönteisten asioiden Kerho niin ottakaapa tästä lukuun. Myönteistä, että tästä HPK:n nykytoiminnasta puhutaan muuallakin kuin vain täällä Jatkoajassa.
http://urheilukansa.net/hpk-liikkuu-vaarallisilla-vesilla/ Linkki vie Urheilukansan sivuille.
 

J.Petke

Jäsen
Myönteistä, että tästä HPK:n nykytoiminnasta puhutaan muuallakin kuin vain täällä Jatkoajassa.
http://urheilukansa.net/hpk-liikkuu-vaarallisilla-vesilla/ Linkki vie Urheilukansan sivuille.

Oli hyvin todennäköisesti ensimmäinen ja viimeinen artikkeli, jonka tuolta luen. Niin kamalaa puusilmäistä paskaa, että hirvittää. Jos oikeasti olisi haluttu tutkia asiaa muultakin kuin "väärin tehty" kannalta niin olisi huomattu ettei asia ole ihan niin yksinkertainen.

Ja kehotus boikotoimaan pelejä vain kruunaa tuon valitusvirren.

Sivut oli tosin ihan kivannäköiset.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Kirjoittajana näyttää tuossa urheilukansan artikkelissa olleen Juuso Silen joka on tietääkseni enemmän salibandyn edustajia ja taitaa olla nyt niin, että kun Juusokin tuntee jonkin verran HPK:n junioreita niin tuo nyt vähän vaikuttaa siltä, että vituttaa kun ei omat kaverit päässeet pelaan.

Jos tuollaista juttua lähtee kirjoittamaan niin olisi hyvä jos siihen vaikka saisi jonkun HPK:n A-juniorin kommentteja ja ajatuksia vähän vastapainoksi ja vaikka tukemaan sitä omaa juttua varsinkin kun tiedän Juuson niitä tuntevan.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Jösses mitä paskaa, tosin en jaksanut lukea edes loppuun tuota linkattua artikkelia.

Myönteisenä asiana voisi nyt sanoa vaikka sen, että onpahan ainakin jokaiseen peliin panosta tässä lähiaikoina. Toivottavasti sitä panosta on kauden loppuun asti.
 

valkosulka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Olipa harvinaisen negatiivinen ja kaunainen vuodatus, kaduttaa että tuli vilkaistua. Sitten vielä markkinoidaan pelien boikottia, tosi "fani" siis. Onneksi ei sentään tyypillinen.
 

Gubar

Jäsen
Jösses mitä paskaa, tosin en jaksanut lukea edes loppuun tuota linkattua artikkelia.

Myönteisenä asiana voisi nyt sanoa vaikka sen, että onpahan ainakin jokaiseen peliin panosta tässä lähiaikoina. Toivottavasti sitä panosta on kauden loppuun asti.

Anteeksi tietämättömyyteni, mutta näin ulkopuolisena on pakko kysyä mikä tuossa jutussa oli sellaista p*skaa mikä tekee artikkelista täysin painokelvottoman?

En tunne HPK:n organisaatiota oikein millään muotoa, mutta eikö yleisesti joukkueilla nimenomaa ole tapana peluuttaa omia junnuja, esimerkiksi loukkaantumissuman sattuessa? Vai eikö HPK:n omat junnut ole sillä tasolla että heitä voisi kuvitella peluutettavan Liigassa?

Väkisinkin mielenkiintoni osuu jokerijunnujen statseihin joita artikkelissa on käytetty ja tuohon mainintaan, että HPK:lla on kuitenkin mestarijunnuja omassa organisaatiossa. Oma maalaisjärkeni nyt jollain tapaa ymmärtää kirjoittajan näkökulmaa.

Antakaa väriä tähän mustavalkoisuuteeni, kiitos.
Mitä en nyt tässä tajua?
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Todellinen itkuvirsi koko artikkeli. Siinähän tuli enemmän negaa kuin mitä täällä on meidän puolelta annettu koko kautena. Ja se on aika paljon se. Varmasti on totuuttakin tuon kirjoittajalla mutta rajansa kaikella. Toisaalta pitäähän sitä pahaa olo johonkin saada purettua. Kaikki on päin persettä, pelintaso samaa kuin Raution aikana, valmentaja on paska, Viitaluoma kiukuttelee ja Vihkolla liian iso palkka.

Jaa, että oikein boikotoikaa vielä pelejä. No, jokainen saa tietysti reagoida seuran tekemisiin niinkuin haluaa ja vaikka siellä on virheitä tehtykin niin kyllä peleistä pois jättäytyminen on se viimeinen keino. Sitä paitsi vaikka sieltä jäisi muutaman sata pois niin ei se mihinkään vaikuta. Yleisömäärän pitäisi olla toistuvasti alle 2500:n, jotta se huomattaisiin.

Tää omien junnujen peluutus tai oikeammin peluuttamatta jättäminen alkaa saada jo koomisiakin piirteitä. Ei voi käsittää, että joku voi vetää tuollaisesta asiasta herneet noin voimakkaasti nenään. Ymmärrän jos ei omat pääsisi kentällä lainkaan mutta siellä on kauden aikana käynyt toistakymmentä omaa kasvattia. Ja aika monta ensikertalaista. Mutta, kun mikään ei riitä niin ei riitä.

Niikuin Korpelakin haastattelussa sanoi, tämä on kilpaurheilua. Parhaat pelaa oli ne omia tai vieraita. Kyllä sinne edelleenkin omia nostetaa määrätyssä suhteessa. Ei kai kukaan voi oikeasti olla niin tyhmä ja kuvitella, että junnuista nostetaan pari kentällistä pelaajia ja pelintaso riittää samantien miesten liigassa.

Parhaimpina menestysvuosinakin Kerhon strategia oli se, että omien lisäksi hankitaan ulkopuolelta lahjakkaimpia kavereita ja näille annetaan mahdollisuus, jota ei oma seura ole antanut tai ei ole muuten lyönyt itseään vielä läpi. Ei tuo Kerhon junnutuotanto ole kaikesta huolimatta sillä tasolla, että oltaisiin omavarainen Liigajoukkue. Kuka muuta väittää puhuu paskaa.

Artikkelin kirjoittaja toivoo, etä seurajohto herää tilanteeseen. Parannuskeinona hän näkee sen, että omat junnut vaihtavat maisemaa ja yleisö lopettaa peleissä käymisen. Nämä onkin todella hyviä ehdotuksia. Eipä tarvitse näiden toimenpiteiden jälkeen kirjoitella enää artikkeleita edustusjoukkueeseen liittyen ja saa keskittyä niihin lahjakkaisiin junnuihin, joilla on entistä helpompi työ nousta Liigaan, eiku...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös