Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 962 926
  • 43 985

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Mitä vittua Max, eihän noin voi tulla radalle jos ite vetää pitkäksi. Ja nyt tuli että tuomaristo tutkii. Ei penaltia koska max.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Tutkintaan meni. No kisatilanne varmaan, ei rangaistusta.
Musta lippu ois kova
 

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Tousta Kimin olisi pitänyt vetää kylmästi kylkeen, koska mitään menetettävää ei enää ole. Siitä olisi hyvää oppia tullut ensi kaudeksi, että ei voi joka kerta olettaa, että Kimi väistää.
 

Outsider

Jäsen
Ja kohta kuullaan radiossa itkua miten Max ei tehnyt mitään väärää ja kisan jälkeen voi sitten kertoa, että rangaistuksen jälkeen keskityin vaan pilaamaan muiden kisan.

Edit: Sieltähän se tuli. Tosiaan olisihan Kimi voinut helposti välttää kolarin, kun olisi kiltisti pysähtynyt odottamaan, että Max löytää taas radan nurmikon sijaan. Vittu tuo on kyllä harvinaisen tyhmä kuljettaja.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Ei Verstappenin rangaistus oikein auta kun Vettel livahti jo Kimin ohi. Toivottavasti Max yrittää ohi Mersuista. Noh ainakin Magnussen tuo väriä kisaan eikä kaikki ole Oconeja jotka väistyvät sivuun muiden tullessa takaa
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
5 sek... aivan naurettavan vähän

Tolla o mitään merkirtyatä. Rangaistukset pitös olla 5 sek stoppi varikolla
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Mitä noi nyt tuolla studiossa selittää. On kai se nyt selvä ettet sä radan ulkopuolelta aja toisen linjalle ja sitä päin. Jos itse ajaa auton radalta ulos niin se on sitten omalla vastuulla tulla sieltä takaisin kolhimatta muita.
 

Perreault85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Mitä tuo Vilander sekoilee siellä .Radan ulkopuolelta ajaa radalle ja toisen kylkeen, niin ikään kuin Kimin vika, ei. Välillä ihmettelee mitä nämä kisakuskit harhailee tuolla studiossa.
 

Wallin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho & Pittsburgh Penguins
Sky Sportsilla äijät oli sitä mieltä, että 50-50 meni tilanne Kimi-Max. Eipä ole sielläkään vielä kunnolla herätty tähän päivään.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En kyllä mitenkään näe tilannetta niin, että Räikkösen olisi pitänyt väistää tai hiljentää vauhtia. Maxim piikkin täysin, rangaistus turhan pieni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös