Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Muu urheilu – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Moderaattorit, 17.10.2011 klo 22.41.

 1. Moderaattorit Jäsen

  Tähän ketjuun jatkossa kaikki muun urheilun liveseuranta. Tämä koskee kaikkia muita urheilulajeja paitsi jääkiekkoa ja jalkapalloa.

  Urheilun suurtapahtumien osalta annamme tarpeen tullen lisäohjeistusta.

  Tällä ilmoituksella kaikki livespämmi rangotaan muista ketjuista.

  Toivomme viesteiltä sen verran selkeyttä, että jokainen lukija pystyy hahmottamaan, mistä asiasta liveseuraaja kirjoittaa.
   
 2. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Nieminen voittaa ensimmäisen erän Blakea vastaan tie-breikin jälkeen 7-6. Hyvä Jakke!
   
 3. Fordél Jäsen

  Huikea ensimmäinen erä Niemiseltä Tukholman turnauksen avauksessa! Hienoa taistelua ja lopulta Nieminen käänsi erän itselleen. Tiebreakissa 3-3 tasoitus oli tästä hyvä esimerkki. Niemiseltä heikko palautus Blaken syöttöön ja Nieminen jo luovutti pallon. Blake ei tappanut palloa vaan palautti sen suht helposti Niemiselle, joka vain roiskaisi pallon takas kentälle ja siinnehän se upposi. Tästä Nieminen sai paljon lisää energiaa ja hoiti lopulta erän itselleen.

  Nyt samalla taistelulla ja rohkealla pelillä toiseen erään.
   
 4. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Ja Jakke murtaa! Sinne samaan paikkaan rajan pintaan iskee. Upeaa nyt vain ne omat syötöt pidetään.

  EDIT: Blake murtaa heti perään. AI, AI.
   
 5. Fordél Jäsen

  Niemisen peli sekosi nyt ihan täysin. Nyt pitää saada peli taas takaisin kuosiin tai muuten käy ohrasesti.
   
 6. Fordél Jäsen

  Heh varsin hyvä vastaus Niemiseltä. Nyt tähän murto niin hyvälle näyttäs.
   
 7. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Hemmetti. Niemisellä viisi vai kuusi murtopalloa 5-5 tilanteessa, mutta ei niin ei. Nyt Blake johtaa 6-5 Jarkon syöttäessä.
   
 8. Fordél Jäsen

  Kyllä tarjottiin Niemiselle 6-5 johtoasemaa, mutta ei saanut tapettua peliä. Ja niinhän siinä kävi, että Blake sen sitten vei. Nyt eletään ratkaisuhetkiä.
   
 9. Fordél Jäsen

  En ymmärrä noita Niemisen verkollenousuja. Taas ihan väärään paikkaan ja siinähän se erä sitten oli. Vaikeaksi menee.
   
 10. Fordél Jäsen

  Nyt näyttää taas hyvältä. Blake näyttää vähän luovuttaneen. Oiskohan se finaalipaikka Tukholmassa taas kerran?
   
 11. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  go jakke niinku hedman sanois
   
 12. Fordél Jäsen

  Ja sinne finaaliinhan se Jakke mennä pötkähti. Hieno suotus ja onnea finaaliin!
   
 13. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  MotoGP-kisa alkoi murheellisesti, kun toisella kierroksella kolarissa Marco Simoncellilta irtosi kypärä ja tämän jälkeen kuvissa hänen ei nähty liikkuvan. Odotellaan lisätietoa. Kilpailu on keskeytetty.

  Edit. Kilpailua ei ajeta loppuun, joten se tarkoittanee vain yhtä asiaa. Valitettavasti. Virallista tietoa odotellaan.
   
  Viimeksi muokattu: 23.10.2011 klo 11.34
 14. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Rugbyn mm-finaali menossa Pro kakkosella, tai puoliajalla juuri. On tuo vaan äijämäistä menoa, vaikken enää säännöistä puoliakaan muista. Jätkät ovat kohtalaisen hapoilla tuollaisen väännön jälkeen. Vähän niinkuin pienimuotoinen painiturnaus jonka väliajoilla intervallijuoksutreenejä.
   
 15. J.Grönvall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
  Ekan jakson loppu katseltuna rugbyn finaalista ja onhan se vaan törkeän viihdyttävä laji. Viime viikonloppuna näin All Blacksin ja Australian matsin ja näyttäisi, että isännät jatkavat samalla tahdilla, eli puolustavat pirun hyvin. Lajista en tajua juurikaan mitään mutta hauskaa touhua näyttäisi olevan.

  Pelaako Ranskalla enää Sebastien Chabal? Siinä on sen näköinen soturi, että jää jokainen lätkän mikkihiirikukkoilija kakkoseksi ja pitkän matkan päähän.
   
 16. tty_01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  R.I.P Simoncelli.

  Onpa ollut surullinen viikko moottoriurheilussa.
   
 17. Oatker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ManU, RMA, Philadelphia Eagles
  RIP Marco Simoncelli

  Lainaus:
  Huonostihan siinä kävi Kallion Mikan vanhalle kilpakumppanille.
   
 18. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Kyllä oli ikävä kuulla asiasta. Tässä ehti jonkin aikaa päivittelemään eri sivuja, että mistä löytyy vahvistus ensimmäisenä. Yllättäen se löytyi youtubesta. Jään kaipaamaan. Toivottavasti Hirvosen Mikolle ei kerrota kesken rallin ystävänsä kuolemasta.
   
 19. Miksu00 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Hitto mikä pamaus. Eihän tuosta olisi voinut mitenkään selvitä, pyörä suoraan toista päähän. Todella ikävä tapahtuma.
   
 20. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Toi on kyllä niin järkyttävän näköistä materiaalia tuo Simoncellin kolari. Aivan järkyttävää nähdä se vielä noin elottomana radan varressa. Tuossa tapauksessa tod. näk. vaikka kypäräkin olisi pysynyt päässä lopputulos olisi ollut sama. RIP Simoncelli.
   
 21. slapshot76 Jäsen

  Kyllä tuossa oli taas kaikki tuurin rippeet niin väärinpäin kuin vain voi olla! Suoraan takaatulevien eteen eikä kellään tilanteessa ollut mitään tehtävissä. Silmänräpäys suuntaan tai toiseen Simoncelli olisi liukunut turvallisesti nurmikolle, pyyhkinyt pölyt ja kävellyt varikolle. Ei tällä kertaa.
  RIP käkkäräpää #58.
  On ollut tosiaan aika synkkä moottoriurheiluviikko.
   
 22. Lainaus:
  Varmaan selviskin jo, ettei Chabal enää mukana ole. Alkaa iällä oleen jo vähän noihin kinkereihin ja nuoremmat jampat menneet ohi.

  Kova oli vääntö ja todellakin NZ:n puolustus mestaruuden toi. Todella esimerkillistä malttia, etteivät tehneet rikkeitä Ranskan painaessa päälle - ja pystyivät pitämään ranskikset puolen kentän ja oman 10m viivan välissä. Oikea joukkue voitti! Ja jälleen huomasi, että kasetti on koetuksella. Piri Weepu (NZ #9) pelasi fantastisen turnauksen, mutta hajosi näköjään henkisesti täysin finaalissa. Onneks ei kaatunu siihen. Neljän vuoden päästä lisää!
   
 23. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
  Yleensä suomalaisissa urheilutapahtumissa saa tuntea myötähäpeää, nyt kuitenkin tätä Tukholman finaalia katsoessa saa ihmetellä mitä nuo trikoopojat naamarit kasvoillaan puuhaavat.
   
 24. Nännimäinen Jäsen

  Aika pahasti Nieminen heti alakynnessä, syötönmurto Monfilsille ekassa pelissä. Mutta josko tämä tästä vielä lähtisi.
   
 25. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Ei hyvin alkanut. Monfilsilla on kyllä todella painavat lyönnit ja huomaa eron Jarkon vastaaviin. Paha ottelu, mutta luotetaan ja toivotaan!