Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 981 611
  • 44 019

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Ryder Cup vaikeammille kentille... Äijät upottelee jatkuvasti pitkiä birdie-putteja ja liikaa greeniosumia. Pelkkä puttikilpailu menossa...
Kenttähän ei muuten ole kovin helppo, mutta griinit eivät ole kovin muodokkaat. Jäätäviä putteja upoteltu tuon tuosta, ei nuo +40-jalkaiset ole ihan jokapäiväisiä.

Jenkit varmistaneet voiton, nyt tilanne 16-10 kun D. Johnson-Wood ja Kuchar-Kaymer vielä kentällä.
 
Mitenkäs olisi Kiawah Island Ocean Course uudelleen. Vettä, tuulta ja riskinottoa!
Jotain tuon tapaista kaipaa näihin reikäpeleihin... Jopa bogilla voisi joskus viedä reiän. Ei tietenkään ihan arpapeliksi saisi mennä mutta nyt taisi olla aika vastaanottavat greenit, joten puttikisaksi meni. Lähestymiset oli aika helppo saada jäämään greenille. Sama mistä suunnasta joutui greenille lyömään niin pallo jäi siihen. Lisäksi ei ollut paljon väliä oliko millä puolelle reikää greenillä.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Eeppistä MLB playoff-baseballia juuri nyt. Tai noh, ollut siis jo aamukolmesta lähtien. 9.vuoropari alkaa ja 0-0, Giantsin starter MadBum edelleen matsissa. Noah Syndergaard lopetti seitsemän loistavan inningin jälkeen.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Ja 9. aloittavassa Giants laittoi menemään! Ekaksi double, sitten tosin out, mutta sitten walk jonka jälkeen Conor Gillespie home runilla peli 3-0! Gillespie oli juuri ennen Bumgarneria, ja selostajat spekuloivat, että jos olisi saanut sen walkin toiseksi paloksi,niin Gillespie olisi annettu vapaataipaleella 1-pesälle. Silloin olisi ollut situatio seuraava: 0-0, 1-2 tilanne, ja lyöjänä joukkueen pitcheri. Se olisi ollut lähes pakko laittaa pinch-hitter ("jokeri") lyömään, joten mahdollisesti koko season on the line siin kyseises lyöntivuorossa.

Metsin eka paloi,ja niin myös toka. Madison Bumgarner on vaan jumala playoff peleissä!
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Saas nähdä millaista kohellusta Vetteliltä on tulossa huomenna kun ihan ajamalla jäi Kimin taakse.
Siinä on taas veljekset Kimi ja Max vierekkäin huomenna
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kimiltä hieno veto, nyt oli kaikki kohdallaan ja sai autosta kaiken mahdollisen irti. Ero mersuihin sopivan pieni, nyt on lähdöllä iso merkitys. Toivottovasti finninaama ei keksi mitään typerää huomenna.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Odotellaan sitten Mersumiesten sekoilua, ei se kaukana ole. Räikkösellä mahtava tuuri, Ferrarit jääkööt vieläkin kauppaan minun puolesta.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Eiköhän Hamilton kohta pyyhkäise Räikkösestä ohi, viimeistään varikkopysäyksien myötä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös