Muse

  • 24 245
  • 103

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

Jeffrey

Jäsen
Uusi levy Will Of The People ilmestyy elokuussa ja siltä julkaistiin tänään toisena singlenä Compliance. Ainakin uusi single on popimpaa menoa kuin aiemmin.
Kuinka popiksi homma on sitten mennyt? Muistelen menon menneen liian popiksi jo joskus n. 15 vuotta sitten. Nyt siis herää kysymys ollaanko jo jossain ihan litkuttimen äärellä?

Edit: Nojuu... biisin kuunneltuani... silmät kiinni yhdistin tuon ennemmin ruotsalaiseen ABBAan kuin siihen Museen jona haluan bändin muistaa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ei Muse ainakaan minun mielestäni kuitenkaan ihan noin kevyttä poppia ole ollut aiemmilla levyillä, kuin mitä tämä uusi kappale on. Vaikka kyllähän bändillä niitä popimpia tekeleitä löytyy jo Black Holes & Revelationsilta lähtien. On niissä silti jotain särmää kuitenkin aina ollut.
 

BaronFIN

Jäsen
No tämä on hyvin kasarisävytteinen biisi, jonka sanoitus on enemmän kuin aallonharjalla. Oikein hyvin istuu linjaan edellisen sinkun Won’t Stand Down kanssa. Vielä kun tietää, että Won’t Stand Down kuvattiin Ukrainassa, niin tuo albumi tulee olemaan helvetin kova kannanotto valtioterrorismia vastaan.

Ei tällaista settiä ole kukaan muu artisti tekemässä. Sekoitetaan soppaan vielä Drones albumi, niin Muse on lähestulkoon profetiaallinen bändi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös