Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 078 540
  • 24 074

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Niin, olisiko se sitten soiton paikka Aulielle? Oli kuitenkin hyvin lähellä sopparia jo viime vuonna. Tai sitten one more year, Tuukka. Ilkeyttä tarvitaan, Pikku-Petteristä ei siihen ole.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tätä vähän ennakoinkin. Itse olisin Stehlikin kyllä pitänyt. Liike oli mitä oli mutta kuitenkin paransi koko ajan peliään. Hyvä, että etsitään sopivia palasia ja vahvistuksia joukkueeseen mutta tällainen pelaajaliikenne pitää saada nyt pikkuhiljaa päätökseen Ei tee joukkuehengelle ja yhtenäisyydelle hyvää jos sieltä tulee joka kuukausi uusi ukko kokeelle. Puolustuksessa muutenkin ollut ongelmia ja, kun siellä ei ole pysyviä pareja niin se ei ainakaan edistä yhteispelin sujuvuutta.

Toisaalta, nythän on vielä aikaa tehdä näitä kokeiluja, kun kuitenkin tärkeintä on, että peli sujuu sitten keväällä. Porselandin hankinta oli hyvä veto varsinkin, kun nyt näyttää siltä, että mies on kunnossa eikä mikään loukkaantuminen ole syy siihen miksei ole alkukaudella missään pelannut.

Ilkeyttä ja kovuutta maalinedustalle tarvittaisiin mutta kyllähän tuon pitäisi lähteä jo nykyjoukkueesta. Se on asennekysymys hyvin pitkälti miten vastustajaa kohdellaan oman maalin edessä. Vaikka et olisi tyyliltäsi "kova" pelaaja niin silti voit mennä vauhdilla omalle maalille auttamaan mokea, kun vastustaja hakkaa riparia sisään.

Kaikesta huolimatta toivottaisin tervetulleeksi yhden "Kankaanperän".
 

Ralph

Jäsen
Se valkovenäläinen Roman Graborenko on edelleen ilman sopimusta.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En tiedä, mihin ketjuun tämä pitäisi kirjoittaa, mutta kai tämä on sopivin ja se ainoa oikea.

On kyllä mielenkiintoista seurattavaa tämä Kerhon "Projekti The Mörkö." Alla joitakin hajatuksia, joita tässä syyskauden aikana on tullut mieleen viimeisine käänteineen tämän casen osalta.

Ilmeisesti Pennanen haluaisi ainakin sen yhden kovaotteisen isännän taloon, jos kommentit näin voi tulkita. Ja ei siinä mitään. Kerho ei varsinaisesti ole ollut se ilkein porukka oman veskarin edessä. Pari kokelasta on ollut, mutta käteen ei ole jäänyt kuin osalle kannattajista tietty muki.

Kirka oli yksi historian suurimmista ilmiöistä Kepan historiassa, vaikkei mies ollut edes vielä kaupungissakaan, mutta lopulta mitään Jenkkien rakastamaa tarinaa tästä ei jälkipolville jäänyt kerrottavaksi. Tarina lässähti nilkkaan, ilmeisesti.

Tuli toinen iso kokelas, jonka suhteen kannattajien reaktiot olivat hillitympiä. Ei sopinut tämäkään järkäle kuvioihin ja lähtö tuli suht nopeasti.

Mihin sitä isäntää Kerho oikeastaan tarvitsee? Tyrväinen veti Kerhon alku kauden parhaan kiekollisen pakin kylmäksi, rapsut tuli kurinpitäjältä, ei Kerhon isännältä. Mitenkään tässä nyt väheksymättä Nikkilää. Entäs muuten se oma maalin edusta esimerkiksi? Ei se ihan vielä hallussa ole. Miten sitä yksi pakki voisikaan koko ajan hoitaa? Ei kai mitenkään. Eiköhän se ole yhteistyötä, johon jokaisen on osallistuttava. Asenne.

Onhan se totta, että Kirkaa ei voinut päästää Tyrväisen kanssa tanssimaan, kun oli vaihtoaitiossa. Melkoiset seuraamukset olisi varmasti Kerholle tullut. Mitä siltä isännältä eli The Möröltä sitten vaaditaan? Varmasti kannattajilla on täällä omat näkemyksensä, mutta ratkaisevaa lienee se, mitä Pennanen & co. tältä haluaa.

Mitä Pennanen sitten haluaa? Pitääkö sen The Mörön olla käsistään yhtä silkkinen kuin vaikka Porse on parhaimmillaan ollut, vai riittääkö se tietty kovuus ja simppeli pelaaminen omille? Voiko The Mörkö olla juuri jetsulleen Pennasen pelikirjaa noudattava, silti menettämättä sitä The Mörön viittaa? Montako sellaista on vapaana? Paljonko maksaa? Onko Kerholla varaa? Häiritseekö tämä koko ruljanssi kokonaisuutta, kun sitä yhtä kulmikasta palaa hakataan millilleen pyöreään reikään? Kärsiikö kokonaisuus tästä jatkuvasta fiksaamisesta? Ja unohtuuko se muiden osuus asian ja kokonaisuuden rakentamisessa?

Saiko Kirka olla enemmän mörkö, vai tuliko se tekemään niitä yv-maaleja? Pystyikö Kirka edes olemaan se The Mörkö? Oliko Stehlik alunperinkin vain mörkö mittojensa puolesta? Kuka sinne seuraavaksi tulee koejaksolle näyttämään, onko hänestä The Möröksi? Vai meneekö homma enemmän kiekollisen pelaamisen harjoitteluksi? Tuukka? Olisi varmaan monen kannatajan mieleen, mutta jotenkin vaan epäilen, ettei saa edes vaihdon mittaista pahvia. Onko oikeasti edes realismia?

Porse näyttää sopivan Kerhoon ja Liigaan, mikä on hyvä juttu Kerhon ja tietysti pelaajan itsensä kannalta. Oli hyvä sainaus, jos ja ku pysyy Kerhossa loppukauden. Suhosta tuskin enää tarvitaan, mutta soppari sillä kyllä on. Muista en ota tässä nyt kantaa.

Mutta tämä The Mörön metsästys. Voiko tämä päättyä täydellisesti? Vahva oman alueen luuta, joka tarvittaessa tervehtii pahaa vihulaista nyrkein, omaa hyvät kiekolliset avut Pendon pelikirjaan ja on riittävän hyvä liikkumaan. Tämä kaikki halvalla, ja pitkällä koeajalla, Kerhoon? Täydellisesti, ja vähän paremmin, saa Kerhon pukuosasto onnistua. Tuollaisesta pelimannista tuskin muualla haaveillaan.

Aikaa kartoitukseen Kerholla kyllä on. Siirtoajan jälkeen tuskin enää kannattaa ketään täysin pelaamatonta hakua ottaa, mutta tuohon rajaan asti voi rumbaa pyörittää. Vai pitäisikö vaan kaikkien jo rosterissa olevien parantaa tätä(kin) osa-aluetta ja ottaa roolia oman alueen ja varsinkin oman maalinedustan pelaamista, ja samalla osaston tehdä yksi huolellinen valinta ja lukita yksi haku, vaikkei olisikaan aivan täydellinen ja hirveä kyykytys. Ja vielä halvalla. No, jos muuten täydellinen paketti löytyisikin, niin vähintään se moukka on pukukopissa yksi pahemman laatuinen syöpä. Tai lapa on väärän puolen käyrä.

Tällaista tuli vaan mietittyä, ja kirjoitettua, vaikka oma filosofia aiheeseen taisi karata jo ekan kappaleen jälkeen. Sopii kaiketi kuvioon. Mulle toi Kerhon logiikka tämän casen tiimoilta ei ole vaan auennut.

Jokatapauksessa tilanne on tosiaan mielenkiintoinen ja saas nähdä, montako kokelasta vielä näemmekään. Tuleepahan nähtyä erilaisia kiekkoilijoita!
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mihin sitä isäntää Kerho oikeastaan tarvitsee? Tyrväinen veti Kerhon alku kauden parhaan kiekollisen pakin kylmäksi, rapsut tuli kurinpitäjältä, ei Kerhon isännältä.
Ei kai tässä mitään kostajan pojan paluuta etsitä? Haussa on fyysinen pakki, joka tarjoaa oman maalin edessä vastustajille pelkkiä makuupaikkoja, ja mieluiten osaa hiukan pelatakin sen lisäksi. Vaikkei mulla mitään pieniä poikapaineja vastaan jäällä olekaan, en ole kovin realistisesti niiden perään haikaillut, jos joku kentällä välillä hiukan sikaileekin. Not gonna happen.

Sehän on kai valitettavasti fakta, että Kerhon maalin edessä on ollut suhteettoman helppo oleskella.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tätä vähän ennakoinkin. Itse olisin Stehlikin kyllä pitänyt. Liike oli mitä oli mutta kuitenkin paransi koko ajan peliään.

Muuten samaa mieltä tekstistäsi, mutta minun mielestä Stehlikin pelit vaan huononi peli peliltä.. Tosin turhaan tätäkään enää spekuloi, kun mies on jo pakannut kamansa.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei kai tässä mitään kostajan pojan paluuta etsitä?...

Tuskin, jos olen oikein ymmärtänyt. Eikä sellaista kai kukaan ole missään toivonutkaan.

Haussa on fyysinen pakki, joka tarjoaa oman maalin edessä vastustajille pelkkiä makuupaikkoja, ja mieluiten osaa hiukan pelatakin sen lisäksi...

Sehän on kai valitettavasti fakta, että Kerhon maalin edessä on ollut suhteettoman helppo oleskella.

Samaa on aika monesta torvesta toitotettu eli niitä pelkkiä makuupaikkoja oman maalin edessä jakava jannu. Tässä en täysin ymmärrä sitä, minkä otin jo ylempänä esille, että miten tämä yksi makuupaikkoja jakava soturi muuttaa Kerhon oman pään ja maalinedustan siivoamisen plussalle? Hän olisi kuitenkin vain 1 niistä 6-7 pelaavasta pakista, eikä ole kaiketi jatkuvasti jäällä. Vai rupeavatko muutkin pakit sitten siivoamaan sitä maalinedustaa, kun ensin yksi näyttää mallia? Vai riittääkö se, että se yksi jannu siivoaa sitä aina omissa vaihdoissaan? Pelkäävätkö vastustajat tätä yhtä The Mörköä sitten niin paljon, että tajuavat olla pois sieltä Kerhon maalin edestä, kun The Mörkö istuu vaihdossa?

Se, että siellä Kerhon maalilla on kiva oleskella, niin missä mennään silloin vikaan? Vai onko se tosiaan niin, että se yksi The Mörkö korjaa tämän seikan ja kenties muiden ballsit kasvavat? Vai onko siinä puolustamisessa mennyt jotain pieleen, jos sinne kerran pääsee helposti oleilemaan? Olen joskus muistaakseni kuullut ainakin Leijonien pelien yhteydessä, että ei päästä sinne vastustajan maalin eteen. Miten niin ei päästä? Saako se vastustaja vetää esim. nämä sinne pyrkivät Leijonat poikkarilla jäihin ja tarjoaa näin vain niitä makuupaikkoja? Vai mistä tämä johtuu?

Minun mielipide on se, että se yksi The Mörkö ei ole mikään ratkaisu kokonaisvaltaiseen heikkoon oman pään ja maalinedustan pelaamiseen. Kyllä se lähtee siitä kokonaisvaltaisesta puolustamisesta ja "ennaltaehkäisystä." Kai siinä tällöin on lopulta kyse taidosta ja niissä väännöissä sitten myös asenteesta ja halusta siivota se alue ainakin tarvittavissa määrin. Kai sekin silti vaatii sitä taitoa ja ymmärrystä, mitä on tekemässä. Tämä on vaan minun mielipide ja näkemys, eikä välttämättä ole lopullinen totuus asiassa. Tämän esittämäni perusteella voisi kysyä, että osaako Kerhon pakit puolustaa tilanteita oikein? Jos eivät, niin miksi näin on? Miten asiaa voisi parantaa? No tietenkin hankkimalla sen The Mörön perkele! Vai?

E. Lisätään ja tarkennetaan nyt vielä, että kyllä se The Mörkö varmasti auttaisi, mutta ei se sitä tilannetta kokonaan korjaisi.
 
Viimeksi muokattu:

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Tällaista tuli vaan mietittyä, ja kirjoitettua, vaikka oma filosofia aiheeseen taisi karata jo ekan kappaleen jälkeen. Sopii kaiketi kuvioon. Mulle toi Kerhon logiikka tämän casen tiimoilta ei ole vaan auennut.
Ei kai tässä mitään kostajan pojan paluuta etsitä? Haussa on fyysinen pakki, joka tarjoaa oman maalin edessä vastustajille pelkkiä makuupaikkoja, ja mieluiten osaa hiukan pelatakin sen lisäksi. Vaikkei mulla mitään pieniä poikapaineja vastaan jäällä olekaan, en ole kovin realistisesti niiden perään haikaillut, jos joku kentällä välillä hiukan sikaileekin. Not gonna happen.

Sehän on kai valitettavasti fakta, että Kerhon maalin edessä on ollut suhteettoman helppo oleskella.
Niin vasta kaksi kappaletta on käynyt (Frimannia en jaksa laskea, enkä Almaria), toinen sai alle 7 peliä, peliaika 9:29 ja toinen 5 matsia ja 12:46... molemmilla oli vielä sopparia jäljellä tästä päivästä 1,5kk, ennen kuin pitäisi laittaa nimi viralliseen soppariin. Ei kyllä aukene minulle, että mitä vittua sieltä oikeasti haetaan. Ilmeisesti molemmat Kirka ja Stehlik on olleet niin epäurheilijoita ja täysiä mätämunia kopissa, ettei vaan riitä, näytönpaikkojakin on annettu tosi paljon. Ilmeisesti siis Stehlikin vika nuo viimeset 5 peliä ja Tulupovin oli ne aiemmat, vaikka voittoja muutama tulikin. Minä en ymmärrä enää yhtään mitään tästä politiikasta millä näitä jamppoja raijataan sisään ja ulos. Mutta on se hyvä että toimisto edes yrittää.

Ja ihan oikeasti Porseland on ollut sanalla sanoen PASKA, mutta hei vanhat meriitit, niin saa ilmeisesti enempi anteeksi, vaikka corsitkin sanoo että joukkueen paskin pakki, jos nyt ei Haarasta lasketa.

edit. lisätääs vielä, että Liigan corsin mukaan Almari ollut paras pakki, luutii tällä hetkellä Mestiksessä ja se Tulupovi oli kuudenneksi paras, molemmat huomattavasti mm. Lehtivuorta edellä, saati Porselandia. Stehlik tosin ei vakuuttanut noiden tilastojen valossa. Mutta vale - emävale ja tilasto.
 
Viimeksi muokattu:

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ja ihan oikeasti Porseland on ollut sanalla sanoen PASKA, mutta hei vanhat meriitit, niin saa ilmeisesti enempi anteeksi, vaikka corsitkin sanoo että joukkueen paskin pakki, jos nyt ei Haarasta lasketa.

Kerho on ollut sanalla sanoen paska ja varsinkin tämän ajan kun Porse on meillä ollut. Kaikkien Corsi-lukemat on paskoja viime viikolta, ihan kaikkien. Kyllä omasta mielestäni Porse on melkein parhaita pakkejamme ollut. Ei ole oikein perillä ollut taktiikoista, niin se näkyy, mutta muuten hyvä.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kerho on ollut sanalla sanoen paska ja varsinkin tämän ajan kun Porse on meillä ollut. Kaikkien Corsi-lukemat on paskoja viime viikolta, ihan kaikkien. Kyllä omasta mielestäni Porse on melkein parhaita pakkejamme ollut. Ei ole oikein perillä ollut taktiikoista, niin se näkyy, mutta muuten hyvä.
No ollaan vaan katsottu eri pelejä, eihän siinä mitään uutta ole. Porselandi on väläyttänyt pariin otteeseen, mutta ollut todella pehmyt ja köykäinen ja viskonut norsukiekkoja kun ei ole muuhun pystynyt, jos se on hyvyyttä, niin mikäs siinä. Olisi varmaan Tulupovin ja Stehlikinkin kannattanut mennä kananmunat kainaloissa kulmiin ja antaa kiekko vastustajalle, tökkiä sitä varovasti mailanpäällä että jos vaikka osuisi kiekkoon ja jos kiekko eksyy edes lähelle, niin heittää norsukiekko vittuun, olisi molemmilla sopparit edelleen.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onko kenelläkään muuten mitään käryä, koska seuraava jannu tulee koeajalle? Mitään huhuja? Nythän se on ainakin varmaa, että sitä riuskaa talonmiesisäntää ei tuolta Kerhon pakistosta löydy. Flames on tosiaan purkanut Nicklas Grossmannin sopparin, joten olisko siinä seuraava, jos ei saa sopparia muualle Änäriin...
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Flames on tosiaan purkanut Nicklas Grossmannin sopparin, joten olisko siinä seuraava, jos ei saa sopparia muualle Änäriin...

Jos Grossman ylipäätänsä palaa eurooppaan niin 99% varmasti menee SHL:ään. Ei kannata siis sovitella Kerhon paitaan.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jos Grossman ylipäätänsä palaa eurooppaan niin 99% varmasti menee SHL:ään. Ei kannata siis sovitella Kerhon paitaan.
Ja tokihan se laitettaisi try-out pykälän kautta maitojunalla takaisin muutenkin.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Jos Grossman ylipäätänsä palaa eurooppaan niin 99% varmasti menee SHL:ään. Ei kannata siis sovitella Kerhon paitaan.

On tuossa kuitenkin se yhden prosentin mahdollisuus sille, että Grossman lähtee tavoittelemaan kovempaa pelipaikkaa try-outin kautta, eikä mene aidan matalimmasta kohdasta Ruotsiin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vai tuleeko ylipäänsä ketään?

Niinpä. Mistäs näistä aina tietää. Jotenkin sitä vaan hätäisesti ajateltuna tulee mieleen, että sieltä olisi taas joku uusi kokeilu mahdollisesti tulossa, kun Stehlik sai monoa noin nopeasti. Vai onko Kerhon kellarin laarit jo tyhjät?

Nythän tässä vaan taitaa käydä niin, että Suhonen on huomenna kokoonpanossa Tapparaa vastaan. En ole ihan satavarma, onko sekään kovin mukava juttu.

On tuossa kuitenkin se yhden prosentin mahdollisuus sille, että Grossman lähtee tavoittelemaan kovempaa pelipaikkaa try-outin kautta, eikä mene aidan matalimmasta kohdasta Ruotsiin.

Voiko Grossmannin päätökseen vaikuttaa mitenkään verotus? Ettei menisi sen takia Ruosiin. Tämä voisi nostaa Kerhon osakkeita. Ja se koeaika. Saisi pelata, ehkä, ja kai pelaajakin voi sanoa kesken koeajan, että morjens, lähdenkin tästä Sveitsiin, tai jotain. Vai voiko? Win-win!
 
Viimeksi muokattu:

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihmeellistä valitusta täällä. Blackwolfin molo-otsaisuutta ei jaksa enää todesta ottaa, mutta erikoisen herkillä taas porukka.

Try-out on koeaika!! Mikäli valmennus ei ole tyytyväinen koeajan aikana pelaajaan, niin sopimusta ei jatketa.. Näin on käynyt sekä Tulupovin että Stehlikin kohdalla. Ei olleet vahvistuksia, niin ei jatkoon. Miks helvetissä se on osalle faneja vaikea ymmärtää. Joukkueen edun kannalta ei ole sen luokan satsaus, että kannattaa roikottaa koko kautta. Syitä voikin olla sitten vaikka kuinka ja paljon. Päätökseen vaikuttavia asioita on niin kopissa, jäällä, maalla, ilmassa, päässä, urheilullisuudessa, kulttuurissa, perheessä, terveydessä, kielitaidossa... ihan missä vaan, mutta fakta on se, että koeajan aikana se päätös pitää tehdä. Keep it or leave it. Miksi katsoa edes tryout loppuun, jos homma on selvä jo aiemmin.. säästyy aikaa, rahaa ja pelivaraa.

Kyllä mä haistelisin tässä selkeän sapluunan.. koitetaan halvalla ja riskittömästi löytää arpojen seasta sopivaa ukkoa. Hyviä hakuja molemmat, mutta ei riittävän hyviä. Ehdottomasti jatkoa tälle ja uutta kokeilua kehiin.. ei se paljoa vaadi, että uusi Chira, Rafalski, Porseland (yks tämmönen tuli jo) ui haaviin.

Ja kuka oikeasti kehtaa kyseenalaistaa Porsen hankitaa sietäisi joutua nurkkaan. Kaveri on osoittanut tasonsa ja osaavansa pelata. Malttia ja kärsivällisyyttä arvon palstaveljet.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Hyviä asioita tapahtuu, kun niitä tehdään. Iso peukku toimistolle!

Suorastaan hymyilyttävän hieno juttu!
 

Ralph

Jäsen
Miksi hyökkääjä ja mikä hyöty hankkia pelaaja vain kuukaudeksi, kun ainoa loukkaantunut hyökkääjä on duunari-Koivisto, eikä Vesalainen häntä korvaa. Eli miksi?

Mielenkiintoinen hankinta toki, mutta outo.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Miksi hyökkääjä ja mikä hyöty hankkia pelaaja vain kuukaudeksi, kun ainoa loukkaantunut hyökkääjä on duunari-Koivisto, eikä Vesalainen häntä korvaa. Eli miksi?

Mielenkiintoinen hankinta toki, mutta outo.
Toivottavasti kyseessä olisi nyt enemmänkin kuin vain yksi mielenkiintoinen hankinta: puhdas signaali ja vahva osoitus siitä, että Kerholla on vakaa ja strategian mukainen tahto organisaatioksi, joka houkuttelee pelaajalahjakkuuksia kehittymään reilulla peliajalla ja näyttöpaikoilla oman juniorituotannon siitä kärsimättä. Vuosikausia tässä ollaan hävitty mm. Tapparalle, kun vielä 10-15 vuotta sitten tilanne oli täysin päinvastainen.

Toimisto ja valmennusjohto toimivat nyt juuri niin kuin toivoisin Kerhossa aina toimittavan.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Todella mielenkiintoinen nimi! Joo hyökkäys ei periaattessa tarvisi uusia naamoja, mutta jätkät on tehnyt yhden maalin per peli viime aikoina, niin ihan hyvä että sinne hiukan aiheuttamaan hämminkiä ja muut taistelemaan peliajasta. Lisäksi 190 senttinen kaveri, joten kokoa tuo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös