Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 056 542
  • 24 020

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Te jotka täällä ylistätte ja haaveilette Hamillin jatkosta, niin voisitteko hieman kertoa niistä seikoista minkä takia Zach on niin erinomainen pelaaja? Verrataan nyt vaikka Alex Leavittiin, joka on monen mielestä floppi ja ihan paska pelaaja, niin mitkä on ne ominaisuudet jotka tekevät Zach Hamillista sen paremman pelaajan jonka jatkoa kaipaatte?
Leavitt ei ehkä ollut "ihan paska pelaaja" tai edes "floppi", mutta koska oletan että näit jokusen pelin molemmilta niin et kai ihan tosissasi voi edes verrata näitä keskenään?

Hamill on/oli kuitenkin uralleen uutta nousua hakeva ja ammattimainen urheilija, siinä missä Leavitt tuli koittaan kuinka paljon neppailemalla vois vielä saada rahaa, kun Saksasta ei tullut parempaa diiliä. Kertonee jotain että teki juuri sopparin Glasgown miljoonajengiin bed&breakfast -palkalla... Se, että Hamill meni täysin hukkaan viimekauden Kerhossa, on pelkästään surullista. Eikä se juuri nosta toiveita yhdenkään hankinnan suhteen - jos ei Hamillista lopulta saatu irti mitään, niin kenestä sitten saadaan?

Väitän kuitenkin että 100/100 valmentajaa ottaisi Hamillin joukkueeseensa ennen Leavittia ja 100/100 pelaajista pelaisi ennemmin Hamillin kanssa kuin Leavittin kanssa. Sitten jos mennään siihen mittelöön jään puolella niin ei varmasti ole yhtään mitään epäselvyyttä kumpi pelaajista on parempi. Hamillilla on heikkoutensa, mutta joku virta päälle nyt. Kas kun ei vittu huudeta Ondrej Steineria tai J-M Loikasta tilastojen perusteella hätiin. Jälkimmäisen paita tosin pitää jäädyttää.

Ja kun nyt kysyit ominaisuuksia mitkä tekevät Hamillistä paremman pelaajan kuin Leavittista, niin voisin vastapalloon kysyä että missä ihmeessä Leavitt on/oli parempi kuin Hamill? Koska missään jääkiekkoon liittyvässä ei kyllä ollut. Saattoi tosin olla kovempi panomies?

Mutta en edelleenkään jaksa ihmetellä jossei Hämeenlinnaan eksy enää ketään jääkiekkoilijaa kun Hamillkin puudutettiin Jasun laidalle. Ei liene vaikeaa etsiä taloudellisempaa tapaa tuhota uransa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Eikös niin sanota, että kunnon pelimies tekee ketjukavereista paremman. Eli kyllä pelimies pitäisi pystyä Jasua perässään raahaamaan. Kyllä se on edelleen niin että raha pitää pelimiehet pois, ei Jasu.

Mutta siitä samaa mieltä, että Leavittia ja Hamillia ei voi millään verrata toisiinsa. Leavitt on höntsäilijä joka iski ykkössentterinä hiukan yli 30 pistettä. Hamill pelasi hyökkääjistä ehkä 6-7 eniten ja iski 35 pistettä. Hamill kun olisi pelannut lähes samassa roolissa kuin Leavitt, eli ykkösmiehenä, niin olis vähintään 40 pistettä ylittänyt ja varmaan 20 maaliakin saanut rikki ja täten kukaan tilastoskouttaaja ei näitä enää vertailisi.

Hamill on fyysisiltä ominaisuuksiltaan rajallin, mutta sentään yritti. En silti helvetisti miestä kaipaa, kun on aika kallis, mutta toisaalta olisi mielenkiintoista nähdä miten Hamill toimisi esim. Hahlin kanssa. Niissä osa-alueissa missä Hahl on huippu, niin Hamill on huono ja sama toisinpäin. Olisi niin toisia täydentävä pari kin olla ja voi.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niissä osa-alueissa missä Hahl on huippu, niin Hamill on huono ja sama toisinpäin. Olisi niin toisia täydentävä pari kin olla ja voi.

Juuri näin. Ei kukaan pelaaja yksin kanna joukkuetta nykylätkässä. Olisi todella mielenkiintoista nähdä millaista jälkeä Hamill saisi aikaan Miettisen, Hahlin ja Hollanden, miksei Mannisenkin kanssa. Kuitenkin ihan himpun verran eri tason jamppojen kanssa Zach veti koko kauden, kun nyt olisi viereen laittaa.

Ja eiköhän Hamillia käsitelty jo viime kaudella. Yks sun toinen täällä, minäkin mukaan lukien, huomioitiin kaverin yksiulotteisuus. Lähinnä siis se, että kaverissa on loistavan maalintekijän vikaa, mutta mikään kovin kaksinen kahdensuunnan pelaaja ei kyseessä ole.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itselleni huomion kiinnitti heti ensimmäisestä pelistä alkaen Hamillin kyky olla siellä minne myös kiekkokin tulee. Eli osaa ns. hakeutua maalipaikoille. Myös pelisilmä ja syöttötaito on hyvää luokkaa. Lukemattomia kertoja Hamill syötti ruuhkan läpi ketjukaverilleen vapaaseen paikkaan mutta vain pieni osa johti lopulta maaleihin. Mikäli olisi saanut pelata paremmat kädet omaavien kanssa niin pisteetkin olisivat olleet ihan toisenlaiset. Hamill meni ns. hukkaan viime kauden joukkueessa. Toki ehkä samaa voidaan sanoa myös Leavittista.

Mielestäni Hamill on kuitenkin selkeästi Leavittia parempi. Jossain menestyvässä joukkueessa pelatessan olisi ollut tod.näk. Liigan kärkihyökkääjiä jota ylistettäisin loistavana hankintana.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllähän Hamill oli kova pelaaja, käytännössä yksin loi maalipaikkoja tyhjästä erinomaisen laukauksen ja hyvän haastopelin ansiosta. Lisäksi uskalsi yrittää ratkaisua ja aina tavoitteena oli tehdä maali. Mieleen muistuu muutamakin maali, joissa normaali kuvio oli kiekon dumppaaminen, mutta Hamill haastoi ja päätti hyökkäyksen laukaukseen. Lisäksi teki töitä myös kohtuullisen kiitettävästi myös omaan päähän, kun Leavit taas tyytyi hyökkäyspään surffailuun.

Hamillista olisi voitu saada kohtuullisen helpostikin 20 maalin mies, mutta vastuu jäi jostain syystä hieman kepeämmäksi. Kenties kunto ei kestänyt isoja minuutteja, mutta ylivoimalla tämä herra olisi pitänyt aina olla kentällä.
 

Ralph

Jäsen
Viikonloppu alkaa olla takanapäin ja huomenna jatkuu jännittäminen, että milloin tulee, ketä tulee ja miksi tulee. Toivottavasti Kerho viljelee vihjeitä hyvissä ajoin sosiaalisessa mediassa aiheesta.
 

Avaro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Selvennetään nyt vielä sen verran, että kyse on nimenomaan vertailla Kerhossa pelattua kautta. Tämän olis tietty voinu kirjottaa auki edelliseen viestiin.

Leavitt ei ehkä ollut "ihan paska pelaaja" tai edes "floppi", mutta koska oletan että näit jokusen pelin molemmilta niin et kai ihan tosissasi voi edes verrata näitä keskenään?

Näin kyllä ja mun mielestä ovat ihan vertailtavissa, eli olen tosissani. Mun mielestä molempien pelissä oli samantyylisiä elementtejä.

Hamill on/oli kuitenkin uralleen uutta nousua hakeva ja ammattimainen urheilija, siinä missä Leavitt tuli koittaan kuinka paljon neppailemalla vois vielä saada rahaa, kun Saksasta ei tullut parempaa diiliä. Kertonee jotain että teki juuri sopparin Glasgown miljoonajengiin bed&breakfast -palkalla...

Kertonee siitä, että Alexin ura jatkaa alamäkeä. Kyllä se Hamillkin olis muualle menny, jos olis parempi soppari ollu tarjolla. Ja oli Zachinkin peli välillä aikamoista neppailua. Katotaan miten Zachin vastaavalle käy. Pahasti alaspäin sekin on tullu, kun kerran Kerhoon pääty. Toivottavasti lähtee taas nousuun.

Ja kun nyt kysyit ominaisuuksia mitkä tekevät Hamillistä paremman pelaajan kuin Leavittista, niin voisin vastapalloon kysyä että missä ihmeessä Leavitt on/oli parempi kuin Hamill? Koska missään jääkiekkoon liittyvässä ei kyllä ollut. Saattoi tosin olla kovempi panomies?

Vastaisin kyllä mielelläni, mutta en tiedä missä kohtaa mun viestiä sanoin, että Leavitt oli Kerhossa parempi pelaaja kuin Hamill? Mun mielestä yhtä hyviä/huonoja.

Leavitt on höntsäilijä joka iski ykkössentterinä hiukan yli 30 pistettä. Hamill pelasi hyökkääjistä ehkä 6-7 eniten ja iski 35 pistettä. Hamill kun olisi pelannut lähes samassa roolissa kuin Leavitt, eli ykkösmiehenä, niin olis vähintään 40 pistettä ylittänyt ja varmaan 20 maaliakin saanut rikki ja täten kukaan tilastoskouttaaja ei näitä enää vertailisi.

Muistaakseni Leavitt pelasi myös laidassa alkukauden jälkeen. Ja pelasko muka oikeasti ykkösmiehenä koko kauden? Muistaakseni oli välillä kakkoskentässä ja jopa kolmosessakin, jos en nyt ihan väärin muista. Et kukahan se tilastoscoutti olikaan? Voihan sitä kaikesta jossitella.

Itselleni huomion kiinnitti heti ensimmäisestä pelistä alkaen Hamillin kyky olla siellä minne myös kiekkokin tulee. Eli osaa ns. hakeutua maalipaikoille. Myös pelisilmä ja syöttötaito on hyvää luokkaa. Lukemattomia kertoja Hamill syötti ruuhkan läpi ketjukaverilleen vapaaseen paikkaan mutta vain pieni osa johti lopulta maaleihin. Mikäli olisi saanut pelata paremmat kädet omaavien kanssa niin pisteetkin olisivat olleet ihan toisenlaiset.

Kyllä niitä hienoja passeja lähti Leavittinkin mailasta ja yhtä kädetöntä tai jopa kädettömämpää sakkia oli ympärillä. Muistatkos?

Mielestäni Hamill on kuitenkin selkeästi Leavittia parempi.

Ja ne perustelut oli mitkä?
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Uutta pelaajasopimusta puskee ulos tänään. Toivoa sopii, että nyt tulee niitä ykkösen pelimanneja joita täällä on odotettu kädet ja sormet ristissä koko pitkän sateisen kesän.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tänään tulee taas lisää uutisia. Alkaa rakentumaan ihan mielenkiintoinen joukkue Hpk:lle.

Varmasti alkaa rakentumaan, sen huomaa siita etta herra Kuznetsov on myos hereilla. Kiva nahda!

Olo on kuin jouluna, tai itseasiassa parempikin, kun ei lapsettoman kolmekymppisen joulu mitaan juhlaa enaa ole.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Nyt kun saataisiin toimistolta - tai muulta asiasta oikeasti tietävältä - pikku vinkkiä, niin olisi todella kiva arvuutella pitkin päivää, mitä sieltä tulee. Kerhon somekanavilla asia on mainittu, mutta ettei vain olisi vielä jokin pienempi julkistus, kun ei vielä tämän enempää hehkuteta. Tulisi edes maa ja/tai pelipaikka... tai edes kätisyys...
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kerhon somekanavilla asia on mainittu, mutta ettei vain olisi vielä jokin pienempi julkistus, kun ei vielä tämän enempää hehkuteta.

Itsellakin valilla keulii niin perkeleesti, mutta meidan kaikkien pitaisi muistaa, etta Kerhosta on kysymys ja ei kannata mitaan hirveita odotella. Viimeisin korkeanprofiilin ulkomainen hankinta on Steve Kariya, joten itsekin tarvisi lyoda jaita hattuun. Joku Hollandin Paten kaltainen kaiffari, lupaava, mutta raakile, sielta varmaan on tulossa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Eli kyseessä hyökkääjä?
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Eli kyseessä hyökkääjä?

Riksan julkistuksen aikoina sanottin, etta kaksi ulkomaalaista hyokkaajaa jotka pystyy pelaamaan keskella ja laidassa julkaistaan talla viikolla.

Siita rightin puolustajasta ei ole puheltu sitten ennen jussia mitaan. Eika missaan ole mainittu, eli epailen etta pakkia joudutaan odottamaan pitempaan, tai sitten pakki on taydentava pakki. Itse odotan enemman jamakkyytta takalinjoille, kuin kiekollisuutta.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Näinpä, näinpä. Olisihan se huikeaa jos sieltä nyt tulee ns.ykkössentteri. Sitten meillä on virallisestikin jo se kuuluisa kakkossentteri.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Tulevan pelaajan kotimaan lipussa ainakin punaista ja valkoista. Ruotsi ja Suomi ulkona. Mahdollisia ainakin Kanada, USA, Slovakia, Tsekki, Sveitsi ja Venäjä.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Nyt kun saataisiin toimistolta - tai muulta asiasta oikeasti tietävältä - pikku vinkkiä, niin olisi todella kiva arvuutella pitkin päivää, mitä sieltä tulee. Kerhon somekanavilla asia on mainittu, mutta ettei vain olisi vielä jokin pienempi julkistus, kun ei vielä tämän enempää hehkuteta. Tulisi edes maa ja/tai pelipaikka... tai edes kätisyys...

Hitsi, alle 10 minuuttia siitä kun toivoin edes vinkkiä kätisyydestä Kerhon Facebook-alkoi tarjota "pyydettyjä vinkkejä" ja kertoi leftejä mailoja tilatun. Tämä alkaa jo lähennellä vähintään suomenennätystä urheiluseurojen reagoinnissa! Upeaa! Ei muuta kuin samaan malliin jatkossakin.

Edit: Ja nyt tuli vinkkiä maasta Twitteriin. Seuraavaksi kuva fläppitaulusta Instagrammiin, josta selviää kaverin numero ja pelipaikka?
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Uusimman twiitin mukaan lukitsen Polakin. "The Polish Hammer" lukee kerhon twitterissä.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Millä kaudella se St.Pierre täällä oli?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös