Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 057 414
  • 24 020

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lainaus kerhon sivuilta "HPK Liiga Oy:n puheenjohtaja Jari Koskinen kertoo Hahlin olevan hyvä esimerkki siitä, mihin HPK on pyrkimässä.
– Riku Hahl sopii hyvin uudistettuun strategiaamme ja HPK:n tulevaisuuden suunnitelmiin. Haluamme päästä takaisin huipulle ja sen eteen olemme tehneet kovasti töitä. Hahlin sopimus on tästä yksi konkreettinen esimerkki."

Siellä on siis joku strategia, uudistettukin vielä. Ihan kiva, ei tarvitsekaan enempää kertoa mikä se on,mitäs sillä tiedolla fanit tekisikään.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Uudistettu strategia mainittu Kerhon sivujen tiedotteessa!
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Joo voi itku kun ei julkaistu uutta ykköskenttää. Liigan pienimpiä budjetteja ja nimetön valmentaja. Millä yhtälöllä tänne pitäisi saada valmiita 300 000 euron pelaajia? Viime viikolla olisi vielä voinut sanoa, että meille tulee AC/DC soittamaan...

Vaikka sillä, että tämänhetkisiin pelaajiin ei ole voitu saada hassattua kuin korkeintaan miljoona, budjetin ollessa kuitenkin vähintään 1,6 miljoonaa. Tämmöstä.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
"HPK kertoi tiedotustilaisuudessa vielä kahden hyökkääjän hankinnasta. Pelaajien sopimukset julkistetaan seuran mukaan mahdollisesti heinäkuun viimeisellä viikolla." lainaus Jatkoajan uutisesta.

Ei heitellä niitä saunapuukirveitä kaivoon vielä!
 

Zigismund

Jäsen
"HPK kertoi tiedotustilaisuudessa vielä kahden hyökkääjän hankinnasta. Pelaajien sopimukset julkistetaan seuran mukaan mahdollisesti heinäkuun viimeisellä viikolla." lainaus Jatkoajan uutisesta.

Mitenkäs se rightin pakki? Eikös sellainenkin ollut hankintalistalla aiemmin? Vai otettiinko tuossa kantaa vain hyökkääjiin?

Joka tapauksessa Hahl loistava hankinta. Hahl-Miettinen-duo nostaa kiinnostavuutta hurjasti!
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Mitenkäs se rightin pakki? Eikös sellainenkin ollut hankintalistalla aiemmin? Vai otettiinko tuossa kantaa vain hyökkääjiin?

Joka tapauksessa Hahl loistava hankinta. Hahl-Miettinen-duo nostaa kiinnostavuutta hurjasti!
Toisessa ketjussa tiedetään kertoa, että pakin kanssa on jo sopimus ja se julkaistaan myös pian. Hyökkääjien kanssa ei ilmeisesti taida olla vielä sopimuksia, mutta lähellä ollaan sen suhteen.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Jatkoajan jutussa puhuttiin tulevan ulkomaalaishaun/hakujen pystyvän pelaamaan sekä keskellä, että laidassa.

Jos EP:tä on uskominen, täälläkin mainittu Martin St. Pierre sopii tuohon profiilin. Oisko se Holland sitten soitellut kaverilleen?
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Eikös Hamillin Zachkin ole sellainen, joka pelaa sekä laiturin että sentteri roolia? Siinähän meillä olis sitten ne ulkkarit, jos Hamill ja St. Pierre tulevat. Sopis mulle enemmän kuin hyvin.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mikäli St.Pierre on toinen näistä hankinnoista niin alkaa todellakin olemaan uskottavuutta joukkueessa. En kyllä millään jaksa tähän uskoa vaikka tuollaisesta hausta tässä on tullut haaveiltuakin keväästä lähtien.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Laitetaan nyt vähän jäitä hattuun kuitenkin.
Hahlin soppari oli kokonaisuudelle erittäin hyvä asia ja hienoa saada Hahl kotiin, ihan positiivinen sainaus, mikäli siis tulee kakkosen keskelle.
Ei nyt kuitenkaan unohdeta ettei ne karkkirahoilla ne Miettinen ja Hahl pelaa, joten realistinen täytyy olla jatkohankintojen suhteen. Toivotaan toki että sieltä tulee Hamill ja St.Pierre ja pelataan paikasta 6 joukossa, mutta ei nyt lähdetä näitä toitottelemaan ja sellaista pohjaa etukäteen luomaan että sitten tulee hirveä pettymys, kun realismia tuo kaksikko tuskin on. Siellä on mm. Auston Matthews liikkunut huhuissa pohjolaan, niin ihan mahdollinen vaihtoehto tuokin on. Otetaan nyt vaan rauhassa ja katsotaan ne loput nimet ennen kuin tässä aletaan liikaa juhlimaan. Pohja on nyt ihan hyvällä mallilla, siellä on nuoruutta ja kokemusta, mutta edelleen sitä terävää kärkeä tarvitaan ja pahasti.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Tuossa kun nyt katselin vähän eliteprospectsin vapaiden pelaajien listaa niin muuan Janis Sprukts olisi vapaana. Ja eikös hän pelaa laiturin/sentterin roolia? Yksi mielenkiintoinen sentteri/laituri olisi Röglestä vapautuva Peter Leblanc.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos nyt spekuloisi vaikka vähän, niin nyt ottaisin kyllä kiljuen Hamillin joukkueeseen. Miettisellä ja juttujen mukaan Hollandellakin tuota peliälyä on kuitenkin siinä määrin eri tavalla kuin viime kauden pääasiallisilla ketjutovereilla ja kyllä se lätty lähtee Hahlitakin. Hamill on kuitenkin luontainen maalintekijätyyppi ja olisihan liigakin nyt tutumpi.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Joo en minakaan jaksa uskoa St. Pierren tai Hamillin tuloon. Jos mietitaan nykyisen jengin tyylia ja vertaa niita pelaajiin jotka tekivat oharin (Aaltonen ja Friesen), niin tuntuu etta Kerho hakee monipuolisuutta ja toita tekevia kahdensuunnan sentterilaitureita, joilla on myos pelialya ja kasiakin ihan riittamiin. Uskon, etta Miro Aaltonen maksaa jo jonkin verran ja tuota rahaa ei ole kaytetty ja sama asia Friesenin kohdalla (heitetaan n. 150k€ per naama), niin kylla niilla laadukkaita palasia saa, ei kuitenkaan St. Pierremaisia palasia.

AHL:ssa ja muuallakin on sopivia miehia kylla vapaana.

Ps. Omaan silmaan kanssa jotain puuttuu puolustuspaasta. Joku veteraani olisi kiva, ei tarvi olla superi. Bruunin jatko kavis mulle, ei se niin paska ole.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ps. Omaan silmaan kanssa jotain puuttuu puolustuspaasta. Joku veteraani olisi kiva, ei tarvi olla superi. Bruunin jatko kavis mulle, ei se niin paska ole.
Tuossa olisi tavallaan jopa ideaa, vaikka Bruunia on haukuttu ja ihan syystäkin. Silti kokenut kehäkettu ja alempien kenttien jyrä, jonka voi heittää milloin vain sinne boksiin tappaan yks AV. Bruuni oli muuten yksi niistä todella harvoista, jotka viimekaudella pääsivät plussalle tehotilastossa. Tehoja ei kyllä mieheltä itseltään voi kauheasti odottaa, eikä pidäkkään, mutta perusvarmaa tekemistä ja iän suomaa kokemusta huutaisi alakerta yhden Bruunin verran. Mieluummin ne rahat sitten kärkiosaamiseen, nuoria potentiaalisia kiekollisia pakkeja kun on joukkueessa jo omasta takaa. Toki joku koodinimi Schira olisi aina vahvistus, mutta realiteetit onkin sitten eri asia.
 

Ralph

Jäsen
Ps. Omaan silmaan kanssa jotain puuttuu puolustuspaasta.
Omaan silmään rightin kaveri, joten mielummin vaikka Henri Laurila kuin Antti Bruun. Kätisyyksillä ei mestaruutta voiteta, mutta kyllä se vähän kaventaa puolustuksen täyttä hyödyntämistä, jos kaikki seitsemän kokoonpanossa olevista pakeista on leftejä. Tai no, Kerhon tapauksessa kaikki parhaat junnutkin.

Mutta eiköhän suomalaispelaajat ole tässä, niitä ei Kerhoon enää lisää tule. Joku craigschira-tyylin haku Norjasta puolustukseen ja hyökkäykseen sitten ainakin toinen ihan kivoilla AHL-näytöillä, mielummin ainakin toisella jo Euroopasta kokemusta.

Rob Schremp - Vaikuttaa kalliilta, mutta kun kerran juhannuksen jälkeen pelaajia saa halvemmalla, niin kai hänetkin. Eliteprospects listaa vain sentteriksi, mutta on pelannut myös vasenta laitaa urallaan. Perkeleen taitava kaveri, vie siinä Zach Hamillia mennen tullen. Asennekin joskus luokkaa Hamill, joten oma ongelmansa siinä. Kokemusta Euroopasta, eikä millään huonoilla tilastoilla.

Ethan Werek - Jätkä on puoliksi israelilainen, tässä olisi sitä jotain! Ei mikään pieni poika, "never stops working" kertoo Eliteprospects. Nevahööd minulle, mutta merkattu sentterilaituriksi ja ei mikään ihan surkea AHL-kausi alla. Eikä mikään vanha poika ole kyseessä.

Joe Gleason - pakki Norjasta, aivan puhtaasti vertailuna Craig Schiraan valittu. Samanikäinen nyt kuin Schira Kerhoon saapuessaan, rightin maila ja vähän pieni pakiksi, pienempi kuin Schira. Varattu kuitenkin NHL:ään, toisin kuin Schira. AHL:ssä ei ole pelannut kuin seitsemän ottelua. Viime kaudella teki kovemmat tehot kuin Schira Norjassa ennen Kerhoon saapumista.

Rob Schremp - Ethan Werek - Patrick Holland
Sakari Manninen - Riku Hahl - Antti Miettinen
Hopponen/Vuoti - Otto Paajanen - Arkiomaa/Karevaara
Heikki Liedes - Juhani Jasu - Juha Koivisto

Joonas Lehtivuori - Gleason/Tuulola
Santeri Saari - Petteri Nikkilä
Henrik Forsberg - Gleason/Tuulola
Henri Auvinen

Jere Myllyniemi
Kristian Järvinen
 
Viimeksi muokattu:

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Brock Trotter: Kovia tehoja AHL:ssa ja sitten ihan ok kausi KHL:ssa, mutta sitten kaksi kautta sivussa loukkaantumisten takia. Palasi talla kaudella KHL kaukaloihin ja ei pisteiden valossa erikoisesti mennyt. Taytyisi tarkistaa kuinka luistin kulkee loukkaantumisten jalkeen, vanha mies ei ole kyseessa vaan mies parhaassa iassa. Sentterilaituri.

Tomas Vincour: Unelmaa, mutta kuitenkin. Ei tarpeeksi hyva mies anariin ja KHL valloituskin meni reisille. Ihan hyin vetanyt farmissa ja varmasti olisi kova mies Liigaan. Sentterilaituri tamakin.

Kelly Zajac: Sentterilaituri tamakin. Viime kaudella huhuiltiin vahvasti Tapparaan. Kasittaakseni lahti siita, etta alkoi seuraamaan Tapparaa Twitterissa. Mutta kuitenkin Zajacin kiekkoveljesten jasen ja olisi mielenkiintoinen nimi. Yksi hyva kausi vain AHL:ssa, mutta erittain mukavat yliopistotehot.

Filip Pavlik: Otetaan tahan valiin rightin kiekollinen pakki tshekkien liigasta. 25 pojoo oi oi. Suht nuori ja 90 kilonen jantteri. Get it Pantse!

Dana Tyrell: Sentterilaituri, jolla on nopeutta ja on sitkee pirulauta. AHL:ssa ok tehoja. Jonkun verran NHL pelejakin alla vaikka ei ole isoin kaiffari, kertoo jotain pelityylista. Tanne tanne, niin saa hyokatakin valilla.

John Albert: Prinssi Albert. Sentterilaituri ja varsinkin toissakaudella hyva maara maaleja. Sitkea ja pieni tamakin.

Nick Drazenovic: Olisi parkkeleen kova aijyli. Liiankin kova, pelkaan. Kroatin passilla varustettu sentterilaituri. Hyvan kokoinen ja kahden suunnan kaveri. Taitoa piisaa, todella kovia tehoja farmissa. Ei taida rahat piisata.

Philip McRae: Tuttu nimi, kun viime kaudella Liigaa pelasi. Miesta hehkutettiin harkkapeleissa, mutta sitten ei Tapparassa luistanutkaan. Siita Bluesiin ja 20 pojoa. Kylla tuolla olisi mahkut parempaan, muistaakseni paransi koko ajan. Sentterilaituri tamakin.

Kris Newbury: Olen kuolannut taman miehen peraan. Tappelee ja tekee hurjat pisteet farmissa. Ikaa alkaa jo olemaan, mutta sarmaa loytyy. Sentterilaituri tamakin. Unelmaa, mutta kuolataan nyt yhdessa.

Mike Iggulden: Pistetaan nyt tammonenkin. Sentterilaituri on pelannut Elitserienissa, KHL:ssa, Sveitsissa ja Saksassa ja joka liigassa vahintaan iskenyt 30 pistetta. Sentterilaituri jolta loytyy kokoa. Varmasti kalli mies, mutta olis kiva kiva.
 

Ralph

Jäsen
Vähän komentoa takaisin itselläkin, kun pitää muistaa nimimerkki M10:n mainitsema puskista-kaveri. Itse näkisin "puskissa"-kuvauksella sellaisen pelaajan, joka on joko ex-Kerholainen, muuten vain Liigassa pelannut ja Kerho-fanien mieleen jäänyt tai sitten oikeasti helvetin kova kaveri Pohjois-Amerikasta. Joku, jonka hankinta aiheuttaa "oho"-elämyksen. Ainakaan minun scouttaamat nimet eivät sellaisia ole, vaikka Rob Schremp onkin kova poika pelaamaan jääkiekkoa.

Eric Fehr muuten otti viime kaudella paikkansa sentterinä Capitalsissa, joten siinä on uusi sentterilaiturinimi. Ja todellakin tulisi puskista! Mutta joo, otetaas parit realistisemmat. Nimimerkki Santsu mainitsi Janis Spruktsin, mutta nostetaan esiin myös Patrick Davis (piti mennä KalPaan, Kerho ryöstikin välistä) ja Jakub Klepis.

Meinasin mainita taas kaverin niemltä Jesse Niinimäki, mutta ulkomaalisiahan tässä haettiin. Nimimerkki Squitin nostamista nimistä Tomas Vincour olisi hieno, mutta varmasti pääsee vähintään KHL:ään.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Mutta eiköhän suomalaispelaajat ole tässä, niitä ei Kerhoon enää lisää tule. Joku craigschira-tyylin haku Norjasta puolustukseen ja hyökkäykseen sitten ainakin toinen ihan kivoilla AHL-näytöillä, mielummin ainakin toisella jo Euroopasta kokemusta.
Mitenkäs Brad Moran? Vähäperunaisen miehen Martin St. Pierre.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Mitenkäs Brad Moran? Vähäperunaisen miehen Martin St. Pierre.

Moran oli vakuuttava lyhyen stintin aikana SaiPassa. Mutta herra tayttaa ensi vuoden puolella 37 jo. Lisaksi oli jotain, etta siirtyi itavaltaan, kun on hieman "helpompi" liiga. Tarjouksia oli kovimmistakin sarjoista, mutta ei kelvannut. Mielenkiintoinen vaihtoehto silti. Toki toivoisin nuorempaa, hyokkaykseen ei kokemusta enaa tarvi.
 

Ralph

Jäsen
Tässä ketjussa on ollut pidempään niin hyvä meno päällä, että toivottavasti HPK:lta tulee ajoissa jotain vihjettä uusista hankinnoista. Ei mitään liian itsestäänselvää samana päivänä, kuten Antti Miettisen kohdalla, vaan jo hyvissä ajoin jotain mielenkiintoista vihjettä. Jotain, joka pakottaa vähän etsimään, mutta silti vaihtoehtoja on muutamakin. Sen jos HPK tekee, lupaan ostaa hyllylle yhden mukin lisää.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Pistetaan yksi sentterilaituri lisaa, eli Yanick Lehoux (Eliteprospects.com - Yanick Lehoux Kovia pisteita tehnyt euroopassa ja AHL:ssa. Pari viimeisinta kautta mennyt huonommin ja ikaa alkaa olemaan 33 vuotta. En tieda kanssa riittaako fyysisyys ja luistelu. Mutta tassa on kaveri jolla on kovat tyokalut ja ihana laukaus. Sellanen Hamillin tyyppinen, mutta isompi ja nopeampi. Olisi mielenkiintoinen, mutta ei tieda onko ura laskussa vai mika on. Virppaa: Adler Mannheim - Yanick Lehoux #8 - YouTube
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Itse näkisin "puskissa"-kuvauksella sellaisen pelaajan, joka on joko ex-Kerholainen, muuten vain Liigassa pelannut ja Kerho-fanien mieleen jäänyt tai sitten oikeasti helvetin kova kaveri Pohjois-Amerikasta. Joku, jonka hankinta aiheuttaa "oho"-elämyksen. Ainakaan minun scouttaamat nimet eivät sellaisia ole, vaikka Rob Schremp onkin kova poika pelaamaan jääkiekkoa.
Mun mielestä Robbie Schremp sopisi kuvaan hienosti. Alle kolmekymppinen erittäin taitava hyökkääjä. Parhaalla kaudella NHLssä yli 0,5 p/peli, SHLssä kahden kauden aikana 0,63 p/peli, toissa kaudella NLAssa 42o 36p. Ja sehän on melkein Kerhon miehiäkin. Oliko se joskus Rautakorven aikana, kun oltiin jo lähellä sopimusta, mutta saikin sitten vielä sopparin isoon liigaan? Kesä -09 sopisi kuvaan.
 

Ralph

Jäsen
Mun mielestä Robbie Schremp sopisi kuvaan hienosti.
Niin no joo, totta. Kaveria on kuitenkin viimeiset seitsemän vuonna unelmoitu lähes jokaiseen Liiga-jengiin tasaisin väliajoin. IFK:nkin osiossa on toistakymmentä viestiä pelaajasta, vaikka kaveri ei ole koskaan edes heitä vastaan pelannut. Kyllähän tosiaan Schremp voisi mennäkin "puskista"-kategoriaan aika prikulleen.

Kuten jatkuvasti toistellaan, HPK:n rosterista puuttuu juuri nyt taitoa. Schremp olisi siihen aika täydellinen hankinta, sillä ei löydy maailmasta montaa taitavampaa jääkiekon pelaajaa. Kaverin kädet käy meinaan kuin se kuuluisa ompelukoneen terät. Muilta ominaisuuksiltaan ei ole NHL-tasoa, joten ei sinne onnistunut paikkaansa hyvistä yrityksistä huolimatta vakiinnuttamaan. Suomessa olisi kyllä hyvä ehdokas taistelemaan pistepörssin kärkisijoista, jos ketjukaverit antavat myöden.
 

Avaro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Te jotka täällä ylistätte ja haaveilette Hamillin jatkosta, niin voisitteko hieman kertoa niistä seikoista minkä takia Zach on niin erinomainen pelaaja? Verrataan nyt vaikka Alex Leavittiin, joka on monen mielestä floppi ja ihan paska pelaaja, niin mitkä on ne ominaisuudet jotka tekevät Zach Hamillista sen paremman pelaajan jonka jatkoa kaipaatte?

Ainakaan kyse ei voi olla tehopisteistä, kun ne ovat lähes samat. Samoin ottelumäärä ja jäähyminuutitkin. Varmaankin kyse on sitten tehotilastosta? Onhan se Alexilla selkeästi rumempi. Mutta pitäisiköhän tämänkin asian kohdalla hieman vertailla 11-12 ja 14-15 vuosien joukkueita? Väitän että viime kauden joukkue oli materiaaliltaan parempi, vaikka pleijareihin taso ei riittänytkään.

Toisaalta, kyse on varmaankin maaleista, niitä tosiaan Zach paukutti enemmän. Tai sittenkin ykköskierroksen varaus kiiltää silmissä? Niin ja taisi Hamill pelata hieman fyysisemminkin, mutta ei ollut mielestäni sen nopeampi kuin Leavitt. Myös selkä suoristui välillä kuten Alexillakin.

Toisin sanoen, minä en ainakaan pidä Zachia parempana pelaajana, samalla viivalla ovat minun "papereissa". Tästä syystä todellakin kiinnostaisi kuulla Zachin ylistäjien perustelut ja miksei samalla perustelut Alexin paskuudelle.

Tässä vielä ne tilastot ja linkit EP:n profiileihin:

Alex Leavitt, 57 po, 8 m, 24 s, 32 p, 62 min, -18
Zach Hamill, 58 po, 16 m, 19 s, 35 p, 67 min, -5

P.S. Toivottavasti selitys onkin se, että nämä Hamillin palvojat ovat vihdoin laskeutuneet pilvestä ja ovat tajunneet, että tämän päivän Kerhon (ja periaatteessa nyky Liigankin) vahvistusten taso on Hamill tai hyvällä tuurilla parempi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös