Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 041 112
  • 24 001

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Vähän sen oloista, että siellä on varmaan Hahlilla joku takaraja ulkomaiden suhteen ja sitten toinen varmaan AHL-kaveri jota täälläkin jo vilauteltu. Nimiä tiskiin niin tämä synkeä juhannuskin toivottavasti muuttuisi hieman riemukkaammaksi.
 

fezr0

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins
Väkisinkin tässä tulee sekin skenaario mieleen ettei tämä ihan fantastisin tilanne eli AHL-pelaaja nostettu finalistien CHI tai TBL rosteriin ole todellinen. Voisiko tässä kuitenkin huomioiden seuran ja meidän taloustilanteen olla kyseessä ECHL- pelaaja joka olisi nostettu AHL finaaleihin, Farmin farmin pelaaja jotenkin ennemmin istuisi Kertsin nykyhetkeen vaikka karulta se kuulostaakin.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
No ei nyt mennä liian synkeäksi. Pelaajabudjetissa on kuitenkin isoille pelaajille vielä rahaa, joten tuskin tässä nyt mitään ihan mestisjengiä kuitenkaan rakenneta. Toki voi se olla niinkin, että ne isot kalat jää odottelemaan elokuulle ja nyt hankintaan se odotettu toivotaan toivotaan kaveri.
 

Ralph

Jäsen
Nyt joku voisi vahingossa vuotaa jotain lisätietoa uudesta pelaajasta. Jotain sellaista, jonka jälkeen voi arvailla pelaajan nimeä. Kertokaas joku vaikka sukunimen toinen kirjain.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Tässä kun olen nyt selaillut noiden AHL-finalistien pelaajalistoja niin Nic Dowd olisi sellainen pelaajaa johon Kerholla voisi massit riittää. Olisi myös sentteri. Tosin jos tuleva pelaaja on kanukki niin sitten Zach O´Brien.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Yksi huomionarvonen tekijä on, että pohjoisamerikkalaisten pelaajien hinta on käytännössä noin 20 % korkeampi kuin viime kaudella, johtuen euron alamäestä suhteessä dollariin. Nämä pelaajathan tunnetusti haluavat nettopalkan ja laskevat summat dollareissa, kun tekevät päätöksiä. Toisaalta tämä koskee yhtälailla kaikkia euroalueen maita, joten eiköhän pelaajat joudu joka tapauksessa palkoistaan tinkimään, jos Eurooppaan haluavat pelaamaan ja eivät kelpaa KHL:ään tai Sveitsiin.

Samalla rahalla saa siis huonomman pelaajan kuin viime kaudella...
 
Viimeksi muokattu:

Hapiski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei ole
Kun tässä nyt tarkemmin skouttaillaan, niin itse asiassa ECHL-sarjankin viimeinen finaali pelattiin eilen ja finaalijoukkueissa Allen Americans ja South Carolina Stingrays pelasi monia AHL:nkin puolella kauden aikana pelanneita pelaajia... Jos käsitteen "AHL-hyökkääjä" rajoista hieman joustaa, on tietysti mahdollista, että tällainenkin kaveri liittyy joukkueen riveihin.

Tulipa tässä mieleen, että Kärpät tiedottaa huomenna uudesta hyökkääjähankinnasta. Mitäs jos sieltä on Davis poistumassa samalla ovenavauksella ja vasta Kärppien ilmoituksen jälkeen voi HPK ilmoittaa tästä hankinnasta ;D? Itselle ainaki maistuis ihan hyvältä. Noo, näillä on hauska aina spekuloida.
 

Ralph

Jäsen
Saatan muistaa väärin, mutta muistelisin kuitenkin jonkun kirjoittaneen, että Kerhoon tulee 2-3 ulkomaalaista. Siis siinä vaiheessa, kun joukkueesta puuttui viisi pelaajaa. Eli nyt kun Holland tuli, enää 1-2 ulkomaalaista on tulossa. Ja se tarkoittaa, että loput 2-3 on suomalaisia. Se minua hieman huolettaa, koska suomalaispelaajien osalta tässä vaiheessa vuotta markkinat ovat todella olemattomat. Tai on siellä pelaajia, mutta liian hyviä Kerhoon. Tässä siis uudestaan kaikki ilman sopimusta olevat suomalaishyökkääjät, jotka ovat riittävän hyviä pelaajia Liigaan kahteen ensimmäiseen kenttään.

Jesse Niinimäki, Teemu Laine, Veli-Matti Savinainen, Tomi Kallio, Riku Hahl, Ville Leino, Antti Pihlström, Teemu Pulkkinen, Sean Bergenheim, Mikael Granlund, Erik Haula & Olli Jokinen

Ja kun puuttuu lisäksi yksi rightin puolustaja, niin tässä vielä kaikki vapaana olevat suomalaispuolustajat, jotka käyttävät rightin mailaa ja olisivat Kerhossa ykkösparin mies.

Mikko Kousa & Jani Hakanpää

Näistä kahdesta lisäksi jälkimmäinen pelaa melko suurella varmuudella Kärpissä. Eli nyt sitten jännittämään, että ketkä nämä uudet kärkipelaajat on, jos kerran 2-3 pitäisi olla suomalaisia. Kun näistä mainitsemistani nimistä vain Jesse Niinimäki ja Riku Hahl on realistisia. Ovatko ne ne kaksi vai tuleeko kärkiketjuihin joku ei-kärkiketjun mies?

Ja AHL-finalistia tässä odotellaan tänään tai huomenna saapuvaksi myös.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Näistä kahdesta lisäksi jälkimmäinen pelaa melko suurella varmuudella Kärpissä. Eli nyt sitten jännittämään, että ketkä nämä uudet kärkipelaajat on, jos kerran 2-3 pitäisi olla suomalaisia. Kun näistä mainitsemistani nimistä vain Jesse Niinimäki ja Riku Hahl on realistisia. Ovatko ne ne kaksi vai tuleeko kärkiketjuihin joku ei-kärkiketjun mies?

Ja AHL-finalistia tässä odotellaan tänään tai huomenna saapuvaksi myös.

Näkisin yhä tilanteen niin, että Hahl on saanut juhannukseen asti aikaa saada sopimus ulkomaille. Sen takia sopimusta ei voida vielä julkaista. Tämä ihan omaa järkeilyä perustuen näihin tiedonmurusiin mitä täällä on lukenut. AHL-finalisti voisi olla sitten se toinen kärkisentteri. Sitten puuttuu "enää" kärkilaituri sekä kovan profiilin pakki.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
HPK.fi kertoo seuraavaa:
HPK:n toimisto sulkee ovensa tänään keskiviikkona klo 13.30 koulutuksen vuoksi.
Toimisto sekä Kerho-ravintola siirtyvät kesälomille torstaina 18.6. Toimisto sulkee ovensa klo 13.00.
Palaamme töihin jälleen maanantaina 27.7.2015 klo 9.00 alkaen!

Pelaaja julkaistaan siis huomenna ennen klo 13:00 jos nyt joku sopimus tällä viikolla vielä tarkoitus julkaista on.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ja jos ei julkaista, saadaan odottaa heinäkuun loppuun seuraavaa.

Kylla niita voi julkaista muulloinkin nimim. "Vujtekin selanpesu". Arvonen sanoi etta painaa hommia koko kesan, mika sinansa on hieno juttu, mutta juuri Leluunkin iski burnis, niin olisi kiva jos Riiva ja Panzer edes hiukan lepaa. Tietenkin olisi ihan jees nahda Panzerin lahtevan, mutta sen tietaa etta tilalle tulisi joku surkeempi, niin ei sitte.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Eiköhän siirretä katseet kohti loppukesän alelaareja. Toimisto lähti lomille.

Juuri murehdin samaa. Kaipa ne voi jotain julkaistakin vielä, onhan siellä Pantsekin töissä, mutta hiljaista taitaa olla. Helvetinperkeleenhelvetinperse. Julkaisisi nyt tuosta osakeannista jotain, vai pitääkö siitäkin itse soittaa Savolaisen Hanskille, että olisi löysää rahaa täällä nyt jokunen osake. Paska maku.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
No onneksi hankintojen homaamiseen ei tarvita sihteereita tai vaikka Savolaisen Hanskia. Toki silti itse olen suht skeptinen ja vittuuntunut tilanteeseen. Taa on ihan katastrofi. Ymmarran hyvin jos joku ulkomaalainen jaa elokuulle, mutta kohta siella ollaan ja tarve on ykkossentteri, kakkossentteri, ykkoslaituri ja ykkospakki. Teepa siina sponsorisoppareita ja nayta ketjuhahmotelma, joka on rasteja taynna. Helvetti kohta joku Riku Hahlkin tuntuu vapahtajalta.
 

Ralph

Jäsen
Mites se Pasi Arvonen siinä perjantaina sepittikään. Jotain, että sopimuksia on, mutta niitä ei saa heti julkaista? Mitä ihmeellistä Patrick Hollandissa oli, ettei heti voitu julkaista? Odotettiinko sitä mahdollisuutta, että joku toinen Liiga-jengi maksaa hänelle enemmän vai?

Hieno kausi on kyllä tuloillaan, voi perkele. Tästä vielä puuttuisi se, ettei ketään löydy kohtuuhinnalla edes elokuussa ja sitten kausi alkaakin näillä pelaajilla. Siinä sitten ekassa kotiottelussa 2 500 katsojan edessä, joista tuhat on lahtelaisia, Pedro voi luistennella jäällä ja kertoa, kuinka "valmennus huomasi kuinka kovia jätkiä nämä on ja ettei uusia hankintoja tarvita".
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Luulisi kyllä jumalauta näitä tärkeitä jätkiä hankittavan ajoissa. Ihan käsittämättömältä tuntuu tämä, että käytännössä tärkeimmät jätkät puuttuvat pl.maalivahti kun ollaan jo 18.6. Siellä toisilla on kokoonpanot jo lähes valmiit. Kausikorttimyynnissä varmasti näkyy tämän hetkinen suorastaan surkea rosteri varmasti. Puuttuu jokin mitä odottaa ja mistä puhutaan. Miettinen oli kova veto, totta, mutta se oli ainoa veto. Perustaaplaaja tuntee tasan Miettisen tuosta jengistä. Tuskin nämä välttämättä sitten ostaakaan sitä kausaria, mutta jotakin tarttumapintaa joukkueeseen olisi kiva saada.

Tiedä sitten onko se tuo ilma kun nyt näin paskalta tuntuu. Kukaties. Ja jos siellä odottaa jotain soppareita nurkassa, niin jos ainoa syy miksi ei voi julkaista on ulkomaanpykälät, niin morjes.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Hyvä hakuhan tuo Holland oli, sitä vaan väkisin joutuu ihmettelemään, että kuka haluaa ostaa kausikortin kun joukkue näyttää tuolta? Kovimmat kannattajat toki ostavat, sehän nyt on selvää ja käyvät peleissä vaikka tulis se 30 kertaa turpaan. Mutta jos miettii ihan normaalin kuluttajan näkökulmasta niin toi joukkue lupaa lähinnä tuskasta kautta ja mitään toivoa ei valonpilkahduksista ole, kun kärkikentistä puuttuu pelaajat. Kuka haluaa ostaa kausikortin, millä näkee kun Jasu rouhii ja raastaa ja lopputulos on HPK 0/1 - Vastustaja +2-5, ei varmaan kovin moni. Kyllä tällä hetkellä se kausikortin hommaaminen on melkonen arpa sekin, hintaa melkoisesti ja tällä hetkellä ei ihan laatu kyllä kohtaa, arpoja saa kaupasta halvemmallakin ja voi saada vähän isomman palkinnon. Taitaa olla veikkauksen arvoissa paremmat voittomahdollisuudetkin jos nyky rosteria katsoo. Onneksi on edes ne elomessut.
 

Dawson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hätähousut täällä taas vauhdissa! Älkää nyt kuitenkaan itseenne jojoon vetäkö. Tai ihan sama, vetäkää vaan. Eiköhän Hämeenlinnassa taas syyskuusta pelata ihan hyvää liigalätkää.

Ainiin. Se vielä, että joku tuolla huuteli, ettei Saaris Jepellekään ole vielä korvaajaa. Mutta eihän sille tarvikaan. Sehän oli niin paska, että hyvä, että päästiin eroon.

Hyvää juhannusta kuitenkin!
 

Selostaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ainiin. Se vielä, että joku tuolla huuteli, ettei Saaris Jepellekään ole vielä korvaajaa. Mutta eihän sille tarvikaan. Sehän oli niin paska, että hyvä, että päästiin eroon.

En ole mitään huudellut, mutta olen minäkin tyytyväinen ettei Saarinen jatka joukkueessa. Mielummin kokeillaan jotain uutta kaveria, joka kenties tekisi tasaisesti läpi kauden pisteitä, kuin tekisi hienot tehot syys-lokakuussa. Mutta Saarinen oli Kerhossa ykkösketjun mies, joten kyllä olisi hyvä saada se uusi mies sinne tilalle.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Mielummin kokeillaan jotain uutta kaveria, joka kenties tekisi tasaisesti läpi kauden pisteitä, kuin tekisi hienot tehot syys-lokakuussa.

Voi tehda yhta epatasaisestikin pisteita, mutta jos siina pisteiden lomassa tekisi toita, puolustaisi ja oikeasti valittaisi, niin olisi tuplaten enemman hyotya kuin Jepessa.
 

Ralph

Jäsen
Onhan se ehkä hyväkin asia, että löytyy näitä positiivisia kannattajia jotka eivät näe huolta siinä, että heinäkuulle vaihdetaan sentterinelikolla Sakari Manninen, Otto Paajanen, Juhani Jasu ja Julius Valtonen.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Onhan se ehkä hyväkin asia, että löytyy näitä positiivisia kannattajia jotka eivät näe huolta siinä, että heinäkuulle vaihdetaan sentterinelikolla Sakari Manninen, Otto Paajanen, Juhani Jasu ja Julius Valtonen.

Jaa, joko se kuukausi vaihtui? Täällä on kalenteri vielä tukevasti kesäkuun puolella.

Eihän se, että toimisto on näennäisesti kiinni nyt sitä tarkoita, etteikö esim. ensi viikolla voisi tiedotetta tulla. Odotellaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös