Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 056 025
  • 24 020

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
No enpä tiedä, tuliko IFKlle paska maine case Jonne Virtasesta? Ja agentillakin tosiaan maine pelissä. Jollain pienellä hyvityksellä kun asia selvitetään, niin eipä siitä välttämäti mitään pahaa verta jää. Tuskinpa Kerhon taktiikkanakaan tässä vaiheessa on, että "pelaat meillä, muusta ei edes neuvotella."
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
No enpä tiedä, tuliko IFKlle paska maine case Jonne Virtasesta? Ja agentillakin tosiaan maine pelissä. Jollain pienellä hyvityksellä kun asia selvitetään, niin eipä siitä välttämäti mitään pahaa verta jää. Tuskinpa Kerhon taktiikkanakaan tässä vaiheessa on, että "pelaat meillä, muusta ei edes neuvotella."

Totta kyllä tämäkin. Jotenkin sitä aina pelko on perseessä ja asiaa ajattelee ehkä turhan kriittisesti. Hyvä tästä tulee kun saadaan pari kovaa nimeä vielä.
 

Lihahopliitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itselleni Hahl kyllä kelpaisi rosteriin mukaan koska näyttäisi siltä että imu Kerhoon ei ole kovin kummoinen. Se on ihan helvetin hyvä jos saadaan edes Hahlin tasoinen ukko tänne minun mielestäni. Ei sieltä ketään tule muuten.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Kylla Liigan sisalla pelaajat, agentit sun muut tietaa miten homma on mennyt. Pelaajat tietaa jutut ja ei Kerho tule millaan tavalla tasta karsimaan heidan silmissaan. Ne tietaa kuka on sossinyt ja tuon jutun mukaan se ei ainakaan ole Kerho. Jos on agentti sossinyt, niin harmittava juttu Aaltosen kannalta, mutta katsotaan miten menee. Vaikka monien fanien mielesta johto on perseesta ja Kerho ottaa perseeseen aina kaikissa tilanteissa, niin ei se voi sopimusasioissa joustaa, siksi sopimukset on sopimuksia. Mitas jos Lelu on paamarkana hieronut sopimusta Aaltoselle ja vaikka toisellekin ykkoslaituriehdokkaalle. Viikkoja hieronut noita ja sitten kun Aaltonen on suostunut, on Lelu pyyhkinyt hikensa ja soittanut toiselle ehdokkaalle thanks but no thanks. Sitten Aaltonen ei tullukaan, niin toinen kaiffari oli jo tehnyt sopparin muualle ja ei muuta kuin Lelu takaisin paamarkana tekeen hommia ja siitahan tuli burnout. Kylla tuollaisessa skenessa jonkun tarvii ottaa vastuun, eika seuran tarvi olla aina se joka syo paskan, kuin Matikaisen Petu sanoisi.
Tämä on ihan totta.

Joka tapauksessa joukkue eli työnantaja on se jolle näissä jää aina musta pekka käteen vaikkei mitään väärää olisi tehtykään. Kuten juuri tällaisessa tapauksessa, jos pelaaja on mennyt sivu suun sopimusoharin takia. Sopimukset on toki sopimuksia, teorian tasolla mutta käytäntö on aina ihan eri. Tietenkin Kerhon pitää pitää omasta edustaan kiinni tällaisissa tapauksissa, mutta realistisesti on aika vaikea nähdä tässä mitään positiivista.

Noh, karavaani kulkee ja koirat haukkuu - ei se Kerhon menestys tai menestymättömyys yhteen Aaltoseen varmasti kaadu.
 

Iku-Turso

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR
Kuuleman mukaan Hahlin soppari on ihan viimeistä silausta vaille varma, joten todennäköisesti vetää kerhossa ensi kaudella.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
"Tilanne kuitenkin mutkistui, kun Miro Aaltonen ei pian tämän jälkeen enää halunnutkaan siirtyä HPK:oon – vastoin aiempaa tahtoaan."

Hauska kappale tämä. Tämän voi ymmärtää niin, että Aaltonen halusi Kerhoon kunnes tuli järkiinsä.

En edelleenkään keksi yhtään syytä, miksi Aaltosen tilanteessa oleva pelaaja tahtoisi siirtyä HPK:hon vuonna 2015. Kuten mainittua, kymmenen vuotta sitten asian olisi ymmärtänyt, mutta ei enää.
Winter is coming. Kaikki on päin peetä. Kaik on mänt. Kerho sucks.

Tässäkin on sitten tehty kaikki näemmä joidenkin mielestä väärin. Siellä kyllä taitaa olla sekoittamassa soppaa joku aika epeli, sama mies tekee sopparia Toni Rajalalle Ruotsiin: http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2015051919717658_jk.shtml

PS: Käsittääkseni HPK-sopimusta puuhasteli toinen agentti
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kun tässä rupee miettiin, niin rupee tuntuu ihan ookoolta Riksan tulo. Ei ihan sitä mitä tarvitaan mutta kuitenkin. Riku ei ole oikeasti kädetön vaan ihan taitava jannu. Kädetön ei tee 41 pistettä elitserienissä. Riku on ihan hyvä pelirakentaja. Nyt vaan Riksan täytyy ottaa roolia hyökkäyspäässäkin. Juttujen mukaan jalka liikkui hyvin viime kaudella Jokereissa. Lisäksi on todella kova johtaja kyseessä. Huikein juttu Rikussa on, että kaveri tekee aina kovammalla tahdilla pisteitä pleijareissa verrattuna runkosarjaan. Se on kovan miehen merkki. Mutta kyllä riksalta tarvitaan ehjää kautta ja ainakin 25-30 pistettä. Harmi että mies ei ole ehjää kautta pelannut ja noin kovia pisteitä tehnyt vuosiin.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hahl ja Miettinen toisi sellaista johtajuutta ja seuraikoniutta kerhoon, että Kovalla Tunteella sloganille voisi olla kerrankin katetta. Tärkeät pelillisesti, mutta vielä enemmän esimerkkinä ja pukukopissa+treeneissä potkimassa muista sen paskan asenteen pois.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hahl ja Miettinen toisi sellaista johtajuutta ja seuraikoniutta kerhoon, että Kovalla Tunteella sloganille voisi olla kerrankin katetta. Tärkeät pelillisesti, mutta vielä enemmän esimerkkinä ja pukukopissa+treeneissä potkimassa muista sen paskan asenteen pois.
Täsmälleen näin. Pelipaikka olisi kahdessa ekassa ketjussa ja siirto tarkoittaisi myös sitä, että hankittaisiin vain yksi kiekollinen sentteri. Ei sillä, etteikö Riksakin pystyisi pisteitä tekemään mutta on vain uransa aikana profiloitunut nimenomaan hyväksi kahdensuunnan pelaajaksi. Laidoille vain nopeat ja hanaksti hyökkäykseen lähtevät laiturit ja Hahl liukuu mukaan toiseen aaltoon sekä hoitaa siinä sivussa puolustuksen.

Kyllähän Hahl tässä tilanteessa hyvin kelpaisi ja olisi Liigan mittapuulla kova siirto. Omassa roolissaan sarjan parhaimistoa. Hahlia on haikailtu palaavaksi joka kauden alku mutta ei ole tullut. Toivottavasti nyt toteutuu ja saatasiin toinen oma poika maailmalta kotiin.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Joo kyllähän tässä kallistuu siihen kannalle, että Hahl olisi hyvä hankinta, vaikka sitten joutuisikin hyökkäyspäässä myös isohkoon tulosvastuuseen. Valitettavan loukkaantumisherkkä, mutta toisaalta viime vuosina kai kopissa ollut puutetta johtavista pelaajista ja kyllähän Riksa toisi sinne johtajuutta valtavasti. Tämä tosin vaatii sitten ykkössentteriksi todellakin kovan hyökkäyspään kaverin, jolta voidaan odottaa sitä 40 pisteen kautta. Mikään arpa ei oikein tähän rooliin sitten istuisi, kun sentteristö on muilta osin Hahl, Paajanen, Jasu ja jossain määrin Manninen, jota tosin kai tarkoitus laidassa peluuttaa.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Joukkue kyllä on mielenkiintoinen jos Hahl tulee, kun siellä vielä Miettinenkin on jo. Jos vielä Viedensky jatkaa, niin eipä nuo sentterit nyt ihan kehnot ole. Hahl on kyllä liigatasolla hyvä pelaaja ja kyllä Hämeenlinnalaisia lämmittää näiden vanhojen naamojen takaisintulo. Yleisöä tulee olemaan reilusti enemmän.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Karevaara ja joku Bluesin junnu kerhoon. Waltteri Hopponen.
Jos tulevat tuomaan leveyttä niin tervetuloa vaikkakin olen hieman skeptinen Karevaaran suhteen. Jotenkin tuntuu siltä, että hän tulee olemaan näitä tapauksia jotka ovat hyviä Mestikseen, mutta ei tarpeeksi hyviä Liigaan. Hopponen olisi kyllä mielenkiintoinen signaus. Iso koko pelkkää plussaa.

Onko tietoa koska julkastaan?
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
No mikäs siinä, oma poika kasvanut korkoa Mestiksessä useamman vuoden ja nyt sitten olisi sauma murtautua kunnolla liigaan. Kädet käyneet aiemminkin, tästä esimerkkinä yksi rankkari, jossa jonkinlaisen Datsuyk muuvin vetäisi.

Jalosen Jukkaa käytetty konsulttiapuna, mikäpä siinä. Kyllä näitä arpoja tuonne jokunen mahtuu. Eetulle peliaikaa liigassa luvassa, mainiota.
 

suklaasydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Natus Vincere (CS2), Tottenham Hotspur
...ihan ookoolta... Ei ihan sitä mitä tarvitaan... ihan taitava jannu... Juttujen mukaan jalka liikkui hyvin viime kaudella... Harmi että mies ei ole ehjää kautta pelannut ja noin kovia pisteitä tehnyt vuosiin.
Mieletön scouttaus-raportti. Jotenkin itse en ole vakuuttunut.

Case-Viedensky pistää kyllä ihmetyttämään. Jos kyseiset huhut ovat totta, että Hahl koska Marek "ei kelpaa" niin missä suhteessa Kerho voittaa kyseisessä tilanteessa? Vaaaikea nähdä, että Viedenskyn hinta noussut pelkästään viime kauden perusteella sellaiseksi, että on järkevämpi vaihtoehto ottaa halvempi(onko?) Riksa Hahl.

Karevaara kuulemma kova maalintekijä. Noni, se osasto valmiina siis kauteen. Hopponen Jukka Jalosen piikkin, jos epäonnistuu.

Waltteri Hopposen egolle luotu kuitenkin oma twitter-tili ( Walt Hopponen's Ego (@FinnishStud) | Twitter ) entisten seurakavereiden toimesta. Ehkä mielenkiintoisin asia Kerhon alempiin kenttiin liittyen.
 

Ralph

Jäsen
Nettiscouttasin Kerholle ulkomaalaislaiturin ja -puolustajan:

Vladimir Dravecky - jos Viedensky jatkaa, niin miksei hänelle voisi metsästää laituriksi toista slovakkia. Myös MM-kisatason pelaaja, muttei mikään ylihuikea jätkä. Hänellä ei ole mihinkään sopimusta ja iski viime kaudella 28 tehopistettä Tshekin liigassa. Pelasi toissakaudella loppukauden Espoossa, jossa syntyi kahdeksan pojoa 13 pelissä. Ei huono tahti, kun huomioi ettei tässä mitään 50 tehopisteen miestä metsästetä. On paljon töitä tekevä kaveri, joten sopisi a) Kerhoon b) Viedenskyn rinnalle.

Radim Simak - en tiedä yhtään millainen jätkä kyseessä, mutta joku kuitenkin. Tshekkipakki, joka paukutti yli 20 pistettä Tshekin liigassa. Ei mikään hujoppi, mittojen perusteella kiekollinen pelaaja kyseessä. Rightin kaveri ja nuori, syntynyt vuonna 1992.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Niinimäki taitaa olla enemmänkin laituri nykyisellään. Eri pelaajahan se on kuin ensivisiitillään, mutta ei kai nyt sentään meille..
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Tuli muuten mieleen näistä meillä aikaisemmin pelanneista kovista pelureista yksi, joka saattaisi ensi kaudeksi palata Suomeen koska hänen esikoisensa täyttää tänä vuonna 7 vuotta ja haluaisivatko että lapsi aloittaa koulutien Suomessa. Tässä linkki pelurin eliteprospect-profiiliin: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=7587.
Jos tämä meille tulisi, niin mukeja menisi kaupaksi!
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuli muuten mieleen näistä meillä aikaisemmin pelanneista kovista pelureista yksi, joka saattaisi ensi kaudeksi palata Suomeen koska hänen esikoisensa täyttää tänä vuonna 7 vuotta ja haluaisivatko että lapsi aloittaa koulutien Suomessa. Tässä linkki pelurin eliteprospect-profiiliin: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=7587.
Jos tämä meille tulisi, niin mukeja menisi kaupaksi!
Niin menisi, mutta ei kyllä ole perunoita riittävästi. Jokainen suomalaisseura haluaisi miehen, luultavasti myös Jokerit. Ja eiköhän kuulu vahvasti myös JYP-mafiaan.
 

HokiHero

Jäsen
Täytyy ilmeisesti onneksenne sanoa että on ihme jos Hahl tulee pelaamaan teillä ensi kaudella. Joker eista, KHL:stä, Saksasta tai esimerkiksi Itävallasta saa rahakkaamman pahvin mukavasta kaupungista ja kevyemmällä verotuksella, joten tällä hetkellä kerho ei ole alustavasti edes vaihtoehto.

Toisaalta varmaan hyväkin, koska onhan Hahl jopa liian laadukas kahdensuunnan pelaaja pienemmän budjetin jengiin joka tarvitsee hyökkäykseen maksimaalisen pistepotentiaalin.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kerrotko HokiHero mikä osuus viestistäsi on varmaa tietoa ja mikä oma mielipiteesi? Kun noin varmasti kirjoittelet kaikista sarjoista ja joukkueista joista saa sopimuksen hyvällä rahalla? Ethän kuitenkaan perättömiä juttuja tänne kirjoittele? Eli olet valmis laittamaan maineesi pantiksi että Hahl ei edellä olevasta johtuen pelaa missään tapauksessa HPK:saa?
 

HokiHero

Jäsen
Ensimmäinen osa on varmaa tietoa Hahlin suusta ja toinen osa oma mielipiteeni. Varmaksi tuskin hänkään tietää, mutta olen ymmärtänyt että KHL:n venäläisseurat sekä HPK eivät ole lähtökohtaisesti mielessä kumpainenkaan. Liigassa ongelma lähinnä verotus yhdistettynä palkkatasoon. Enkä missään tapauksessa sano tai ole sanonut etteikö Hahl pelaisi HPK:ssa, mutta lähtökohtaisesti se ei ole ensimmäinen vaihtoehto tai sinne ole toistaiseksi minkäänlaista sopimusta. Yli 1000 ottelun miehelle ottajia riittää eikä ihme, koska omassa roolissaan hän on loistava pelaaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös