Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 056 479
  • 24 020
Suosikkijoukkue
HPK,Dallas Stars
No luulis, että ulkomaalaiset kiekkoilisi jossain muualla. Eiköhän kyseeseen tule kotimaiset kiekkoilijat...
Se on hyvin todennäköistä. Tosin siinä kohtaa jos Ulkkarit on viihtyneet Suomessa eikä pakottavaa tarvetta ole muuttaa muualle niin ei Hämeenlinna olisi huono vaihtoehto. En tiedä onko esim kummallakaan perhettä ja millaiset kuviot ylipäätään mutta en näkisi ihan mahdottomana. Näillä puheilla molemmat luikahtaa alkuviikkoon mennessä Sveitsiin/Ruotsiin ja TAAS jäi luu käteen
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MLSE
Jensen ja Grant voisivat hyvin olla kyseessä. Oishan siinä sellainen kaksikko et altapois! Mites Brian O'Neilin tilanne?
Hyvin vaikea, lähes mahdoton uskoa että O’Neil olisi kyseessä. Sen tason seppä, että taitaa olla Sveitsi suuntana, olisi liian hyvä Liigaan.
Toki, jos on niin rakastunut Helsinkiin ja Suomeen kuin puhutaan, eikä tahdo Helsingissä pelata kuin Jokereissa, ja on valmis n. 30% nykyisestä palkasta, niin ehdottomasti tervetuloa!
Todella utopista edes ajatella O’Neillin tasoista pelaajaa oranssissa.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Hyvinkin uskottavaa, että pelaajat sitoutuvat pelaamaan pienemmällä palkalla vuoden ja sitoutuvat sen jälkeen joukkueeseen, jonka sarjatasosta ei ole mitään hajua. Tai edes sitä, että onko joukkuetta olemassa tai mistä rahansa saa.

Että silleen...
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MLSE
Eiköhän tässä ole kyseessä joku joka olisi tulevalla kaudella suurimmaksi osaksi pelannut Vantaalla ja joka tulee pelaamaan ensikaudella suurimmaksi osaksi Forssassa. Eiköhän nää Grantit ja kumppanit voida ihan suosiolla unohtaa.
Näin itsekin uskon, mutta mikseivät jatkaisi Vantaalla, vaan tulisivat Forssaan? Miten Jokereiden tilanne vaikuttaa Kiekko-Vantaan tilanteeseen? Joku, joka on paremmin perillä Jokereiden ja KiVan yhteistyöstä voisi avata.
 
Tällä viikolla on ilmoitettu pelaajille, että Jokerit ei ensi kaudella pelaa missään. Muutamalle, ketkä olivat ehtineet tehdä ylivuotisen jatkosopimuksen jo alkuvuodesta, on tarjottu mahdollisuutta pelata ensi kausi muualla niin, että sopimus Jokereiden kanssa jatkuisikin vasta vuoden päästä. Vähemmän yllättäen ainakin HPK:n suuntaan on oltu yhteyksissä.
Tässä nyt vielä tännekin tämä viestini, mihin täällä mitä ilmeisimmin viitataan.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös