MTV3: Idols 2007

  • 549 649
  • 3 334

Cube

Jäsen
Matsku kirjoitti:
21:11:12- (@Quimby) joku vertas jo muppettien miss piggyyn http://www.geocities.com/Hollywood/Hills/4155/misspiggy.jpg

Karkeasti sanottu, mutta vähän on samaa näköä stailauksessa. :D
No höh. Itse tein saman havainnon tässä ketjussa jo 22.2.. Missä on mun selkääntaputukset!?

Tän illan lauluja en ehtinyt muilta kiireiltä katsomaan, mutta kuulemani mukaan Panun ei olisi kuulunut tippua. Itsekin diggaan itse asiassa aika paljon tuosta Take Thatin biisistä, sanokaa homoksi tai ette. Jäykkä-jännittäjä-Kristian ei puolestaan ihan kauheasti sytytä, joten ei sikäli mikään valtava ylläri, jos tänään on taas flopannut (mikäli jatkoaikalaisten arvioihin nyt on luottaminen).

Huomisen Youtube-pätkiä ihan mielenkiinnolla odotellen...
 

Carlos

Jäsen
YES! PANUUUUUU!!! Umpitylsä-unihiekka-imelä-lattea-mitäänsanomaton-kärsivä-haukotus-ilkka2 tippui! Loistavaa!

Jatkossa voikin sitten keskittyä ohjelmaan ilman paineita, ketään mega-ärsyttävää ei ole jatkossa. Tai, nojoo, onhan toi myyrmanni aika uskomattoman ärsyttävä.
 

kovalev

Jäsen
Mikä tuossa Abrööön esityksessä oli niin uskomatonta ja maagista ? Eli mikä mulla meni ohi, kun en huomannut siinä mitään ihmeellistä ?! Ääni oli välillä lähes kuulumattomissa. Eikä se alussa ihan nuotilleenkaan mennyt.
Samaa voisi kysyä tästä toisestakin tyttösestä. Kertsit oli ainakin kauheaa kuultavaa.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Igor33 kirjoitti:
Monta askarruttavaan tämän päivän "shöyn" laimeuteen on olemassa mielestäni suora vastaus. Ensimmäinen finaalilähetys oli tasoltaan aivan huikea; kukaan finalisteista ei ole päässyt lähellekään sitä tasoa, mitä olivat ensimmäisessä finaalissa. Rima on siis korkealla kansan vaatimusten suhteen.
Tämä on valitettavan totta. Nämä kaksi edellistä finaalilähetystä ovat olleet aika laimeita ensimmäisen jälkeen.

Panu olisi pitänyt ulkoistaa "Eye of the Tigerin" jälkeen, mutta ei välttämättä eilen. Toisaalta en oikein tiedä kuka eilen surkeiten veti, kun ei noista kukaan juuri vakuuttanut. Kristiina yllätti sentään lievästi positiivisesti.

Nämä finaalit ovat kyllä täysin naurettavia, jos koko ajan saa laulaa ihan mitä huvittaa. Kristiania lukuun ottamatta kaikki veisaavat täysin samaa joka viikko. Toivottavasti ei käy niin, että ainut "pakotettu" laulu on voittajan biisi viimeisessä finaalissa. Kyllä idolsfinalistien pitäisi todistaa edes hieman monipuolisuuttaan jo aiemmin.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Puscutractori kirjoitti:
Ari lauloi mukavasti, mutta sukkahousuhevi aiheuttaa näppylöitä ainakin Iron Maidenin jälkeen.

Kaikella kunnioituksella, mutta Coverdale ei ole sukkahousuheviä. Kyllähän Iron Maiden on sitä ennemmin, kuin Whitesnake.

Itse kilpailusta putosi väärä henkilö, sillä eilisten esitysten perusteella ulos olisi joutanut Kristian tai Kristiina. Kristianin ongelma on totaalinen lavakarisman puute. Miestä on yhtä mielenkiintoista katsoa kuin Matti Vanhasta syömässä uuniperunoita.

Annalla taas on aivan mieletön lavasäteily ja lisäksi makea soundi laulussaan.

Todettakoon vielä, että olen itse hevin ystävä, mutta Ari on loppupeleissä pelkkä karaoke-laulaja, vaikkakin hyvä sellainen. Häneltä puuttuu luonteva lavaliikehdintä kokonaan ja biisit ovat aivan liian tunnettuja. Kannattaisi vetäistä jokin vähän tuntemattomampi ralli seuraavaksi.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Pantse67 kirjoitti:
biisit ovat aivan liian tunnettuja. Kannattaisi vetäistä jokin vähän tuntemattomampi ralli seuraavaksi.

Tunnettuja ja tunnettuja. Varmasti yli kolmekymppisten jatkoaikaan kirjoittavien miesten mielestä, mutta veikkaampa, että teinien saralla moni veisu, mitä Ari vetää ei ole kovin tuttua kamaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tuomarit vaikuttavat äänestykseen?

Eikös täällä ollut kovasti niitä jotka kertoivat kuinka tuomariston kommentit vaikuttavat äänestykseen? Anna sai kovasti suitsutusta mutta oli siitä huolimatta putoamisuhan alla, jos tuomariston kommentit oikeasti vaikuttaisi asiaan niin ehdolla olisi olleet Panu, Kristiina ja Kristian mutta eipä vaan olleet.

Annan joutuminen putoamisuhan alle ja Kristiinan selviäminen jälleen oli itselleni se suurin yllätys, Panun tippuminen on myös pieni yllätys sillä itse odotin Kristiinan itselleen hyvästä kappalevalinnasta huolimatta tippuvan.

Tämän kertainen finaali oli kuitenkin kaiken kaikkiaan hyvä muistutus kuolevaisuudesta Annalle ja Annan kannattajille, liika itsevarmuus meinasi kostautua. No onneksi Anna ei sentään tippunut. Ari on nyt finaalinelikosta ainut joka ei ole edes ollut putoamisuhan alla ja se ainakin minun papereissani varma toinen finaalipaikka on entistä varmemmin Arin hallussa.

Eilen paras oli mielestäni Ari kuten olettaa sopikin, itse pidin myös Kristianin ja Annan esityksistä, selkeästi huonoin oli Panu. Kristiina onnistui mutta tuo biisi nyt vain jo liian monta kertaa kuultu että se olisi suuremmin miellyttänyt. Nyt Kristiina on selvinnyt jo kolmesta varmana pidetystä putoamisuhasta ja eiköhän ole aika myöntää että Kristiinalla on mitä ilmeisemmin myös varsin vankka kannattajajoukkonsa sillä ei tuo muuten olisi mahdollista.

Ensi kerralla siis ohjelmassa finalistien omien idolien biisejä ja kaikilta nähdään kaksi esitystä.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Pantse67 kirjoitti:
Kaikella kunnioituksella, mutta Coverdale ei ole sukkahousuheviä. Kyllähän Iron Maiden on sitä ennemmin, kuin Whitesnake.

Sorry OT, mutta jos Whitesnake ei ole sukkahousuheviä, niin sitten ei mikään. Ei niin ettei siinä mitään vikaa olisi, loistava bändi kuitenkin..

Mielestäni Ari veti kokonaisuudessaan tämän varman päälle. Kyseessä oli kuitenkin jonkun verran helpompi biisi kuin Evil That Men Do.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
eagle kirjoitti:
Ja eihän kisaa tarvisi niin usein järjestää, jos oikeasti hyviä laulajia ei vaan löydy. Noh tarvii toki, koska ohjelma taitaa olla rahasampo maikkarille, mutta siitä huolimatta mielestäni ohjelma kuluu Suomessa puhki olemalla näin usein. Tähän vielä lisää sen että tuomarit eivät uskalla vaatia kovempaa tasoa, yksikään, niin...

Vertaileminen American Idolsiin on mielestäni varsin epäkiitollista. Ja American Idolsin ongelma on vain että siellä esitetyt biisit ovat lähes järjestään aivan täyttä kuraa. Laulaminen on varsin taidokasta mutta kuka niitä biisejä oikeasti jaksaa kuunnella? Ainakin itsellä tulee mitta täyteen hyvin nopeasti sitä jenkkien R'n'B kuraa kuunnellessa.
 
En muista nähneeni koskaan Coverdalea tai muitakaan Whitesnaken soittajia sukkahousuissa (spandexeissa) ja olen sentään aika monta kertaa bändin livevideoita katsellut ja livenäkin muutamaan kertaan nähnyt. Mikäli sukkahousuhevi sanonta housuista tulee niin Iron Maidenia osuvampaa bändiä tuon nimikkeen alle ei taida olla. Ei pidä ymmärtää väärin, kovasti pidän Maidenista niinkuin Whitesnakestakin.

Meni offtopiciksi ja ehkä vähän saivarteluksikin mutta pakko oli kirjoittaa...
 

Simon#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun on vedetty yö henkeä, voisi analysoida hiukan tarkemmin tuota Anna-ilmiötä. Lähetyksessä puolikas taikapeilistä sanoi ääneen sen mitä olen täällä huutanut jo ties kuinka pitkään, eli tämä maneerit ja apinointi. Jos laulunopettajakin siitä sanoo että toivoisi jotain kappaletta jossa ei olisi niin suoraan kopioitavia maneereita niin onhan se nyt sillä sipuli.

Enkä voi käsittää sitä Annan suitsutusta, ilmeisesti Annasta ollaan tekemässä uutta idolia puoliväkisin käyttäen kaikkia mahdollisia keinoja tuomarien silmittömästä suitsutuksesta asti. Kaiken lisäksi puolivirallisena virepoliisina toimiva Nina Tapio ei missään vaiheessa ole moittinut Annan virettä, vaikka kaikkien muiden vireistä on joskus sanonut ja viimeksi poltti punaista valoakin sen takia. En voi käsittää, miksei Annan vireestä huomauteta. Miten voi kuvitella potentiaalisen laulajan koskaan kehittyvän kun kukaan ei huomauta laulun perusjutuista, siitä että laulaisi nuotilleen eikä sen vierestä?

Itselleni tuo Annan esiintyminen ei kolahda, ei niin yhtään. Tyttö istui ensin tuolilla liikkumatta, sitten seisoi paikallaan liikkumatta. Missä säteily, missä eläytyminen? Minä en nähnyt missään vaiheessa nähnyt mitään säteilevää missään, vaikka ihan oikeasti yritin!

Tosin eilen kukaan ei laulanut hyvin, jokainen epäonnistui. Panu lauloi paremmin kuin mitä tuloksissa näkyi. Väärä ihminen putosi kahdesta huonosta. Kristiinan ja Panun äänet ovat liian heiveröisiä ja niistä puuttuu dynamiikka. Kumpikaan ei osaa laulaa hiljaa eikä lujaa. Kristian yrittää liikaa, Ari on kangistunut kaavoihinsa ja Anna kopioi kaiken ja laulaa nuotin vierestä.

Eipä ole loppunelikossa yhtään kunnon idolia.
 

Wesku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt täytyy kyllä puolustaa setiä, eli ei Whitesnakella ole toden totta yhtään mitään tekemistä sukkahousuhevin kanssa. Eikös tämä sukkisgenre syntynyt 80-luvun puolessavälissä, kun alkoi tulla näitä bändejä, kuten Ratt, Mötikät, Helix, (Wasp?) jne.

Snake sentään aloitteli jo 1978 Troublella(Snakebite?) eikä tuolloin(tai myöhemminkään)ole sukkiksista tai sukkismusiikista ollut mitään tietoa. Kyllä Snakeen verrattuna esim. Maidenin pukeutuminen on aina ollut huomattavasti lähempänä pirkka-niksejä vaikkei musiikki todellakaan ole ollut mitään sukkisheviä heilläkään.

Whitesnakehan oli tuonne lähes 80-luvun loppuun saakka todella loistavaa musaa tehnyt pumppu eikä ihme, kun bändissä Coverdale lisäksi mm. Cozy Powell, Jon Lord, Bernie Marsden, Micky Moody. Oikeastaan koko homma homahti pahan kerran, kun Coverdale keksi ottaa bändiin sen mikähelvetin tiluttelija se nyt oli siinä 1987-levyllä..oliko Steve Vai ? Jotenkin siitä eteenpäin Whitesnaken musiikista katosi se todella rouhea bluespohjainen heavysoundi. Parhaimmillaan Snake oli mielestäni Slide it In-levyyn asti. Edellinen Saints a´n´sinners on loistava ja tottakai Ready and willing .

Sukkikset kaappiin siis, kun Snakesta puhutaan. 90-luvusta alkanut alamäki sen sijaan...sille saa sylkeä aivan rauhassa.

Jotenkin toisinaan täällä tuntee itsensä todella vanhaksi...

Snaken ystäville ja muillekin suosittelen katsottavaksi ja kuunneltavaksi Live at the Donington-keikkaa. Kertakaikkisen upeaa.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ihmettelin hieman Askon Myyrmäelle antamaa kritiikkiä siitä, että ei kannattaisi alkaa mercuryn kanssa kisaamaan. No helevetti, jakson teema oli rockin kuninkaalliset, ja Kristian oli ainoa joka kunnioitti teemaa. Kuninkaalliseksi ei pääse, jos ei ole aivan helvetin hyvä ja karismaattinen ja myynyt satoja miljoonia levyjä. Ei siihen missään Suomen Idols-kisassa pysty.

Teema pitäisi ilmeisesti joka kerta olla "Laula jotain muuta kuin rockin kuninkaallisia".

Ja mun mielestä Anna oli tällä kertaa hyvä. Biisikin oli kantri-poppia tai jotain sellaista, eikä sitä iänikuista R'n'B:tä.
 

Riksuliini78

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Michael Schenker Group
Ted Raikas kirjoitti:
Öö, rupeeko joku todella vertaamaan muusikkoina täysin amatöörien tulkintoja alkuperäisiin? Älytöntä. Kannattaisi vaan kytkeä se mielleyhtymä alkuperäiseen pois tyynesti ja keskittyä seuraamaan itse esitystä noin muilta osin.

Samoilla linjoilla olen kanssasi!!:)
Miksi pitäisi verrata näiden finalistien esityksiä alkuperäiseen,kun kyseessä ei kuitenkaan ole mikään imitointi-kisa..itse ainakin nautin Kriden esityksestä täysillä enkä missään vaiheessa ruvennut miettimään miten mr.Mercury sen on joskus laulanut.
Enkä sitä kyllä muidenkaan finalistien kohdalla mieti...tärkeintä,että tekee esityksestä oman näköisensä.

Jonen kanssa samaa mieltä siitä,että Kride tajusi mitä "musiikin kuninkaalliset" tarkoittaa...ja siitä,että tällä hetkellä hän on osoittanut laulavansa monipuolisesti.
Sitä monipuolisuutta kaipaisi myös Arilta (kuten tuomaritkin),mutta kun ei niin ei. Eilinen esitys oli hyvä mutta ei PARAS.
 

Claudius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olisi hieno kuulla Kristianin laulavan Kenny Rogersin The Gambler -biisin tai sitten jonkin muun countrykappaleen, sillä mielestäni hänen äänensä on kuin tehty tuontyyppiseen musiikkiin. Tärkeintä kuitenkin olisi, että hän jättäisi vähemmälle nuo nopeat biisit, sillä niissä näyttäisi olevan vaikeuksia.

Se muuten tuli tuossa mieleen, että tämän vuoden miesfinalisteista olisi saanut yhden täydellisen laulajan, kun olisi otettu Arin ääni, Kristianin halu esiintyä ja Panun luontainen lavakäyttytyminen niin paketti olisi ollut valmis.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Wesku kirjoitti:
Sukkikset kaappiin siis, kun Snakesta puhutaan. 90-luvusta alkanut alamäki sen sijaan...sille saa sylkeä aivan rauhassa.

Jotenkin toisinaan täällä tuntee itsensä todella vanhaksi...


Kyllä minä pistän kaikki 80-luvun korkealta laulavat kukot isoine hiuksineen Bon Jovista Manowariin kategoriaan sukkahousuhevi (kikkelihevi, sankarihevi, whateva..). Ei tuolla välttämättä ole pukeutumisen kanssa mitään tekemistä.

Mutta pidetään genrekeskustelu jossain muualla ja sovitaan että Whitesnake on hyvä bändi.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Wesku kirjoitti:
Nyt täytyy kyllä puolustaa setiä, eli ei Whitesnakella ole toden totta yhtään mitään tekemistä sukkahousuhevin kanssa. Eikös tämä sukkisgenre syntynyt 80-luvun puolessavälissä, kun alkoi tulla näitä bändejä, kuten Ratt, Mötikät, Helix, (Wasp?) jne.

Jos pitäisi nimetä sukkahousuhevin ilmentymä, niin sehän on tietenkin Saxon, joka muuten saapuu keikalle Tavastialle 5.5.2007. Lämppärinä on mainio Masterplan. Tämä riittäneen OT:sta. Sorry.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Ari osaa kyllä laulaa tuota omaa valikoimaansa, mutta en vaan kovin paljon henk. koht. arvosta Arin valikoimaa. Mielestäni tästä ei kenenkään tarvitse suuttua, sillä musiikkihan on asia, jossa kukin tykkää vähän omantyylisestään. Mutta todellakaan en kiistä Arin kykyä laulaa.

Kristiinan ja Annan kohdalla ihan ensiksi on todettava, että mielestäni Idols ei ole 16-vuotiaiden paikka, ei edes 17-vuotiaiden. Mutta itsepä ovat sääntönsä luoneet, ei sitä minun tarvitse enempää spekuloida.

Kristiina onnistui kunnolla eilen mielestäni ensimmäistä kertaa. Kumma juttu, että toisen finaalin jälkeen pääsi vielä eteenpäin. Minä liityn myös siihen kerhoon, joka ihmettelee Anna-hehkutusta. Nyt taisi pysyä jo nuotissaankin, mutta aiemmin sai laulella millä vireellä tykkäsi, nuotin vierestä, ihan mitä vain, ja kehuja satoi.

Siitä olen samaa mieltä, että tämä oli Annalta parhaan pään esitys kuitenkin, aiemmat olivat kaameampia.
 

Wesku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuossa muuten rupesin miettimään, että mitenkä olisi Myyrmannille seuraavaksi The Bossin, eli Springsteenin tuotanto ? Ääni on sopivan rouhea ja joku The River saattaisi toimia erittäin komeasti. Olisiko sitten liian helppo veto - en tiedä, mutta luulen että kuulostaisi komealta. Onhan siellä tietty vaikka mitä muitakin mahdollisuuksia.

Arille tarjoaisin ehkä edelleen Purplea ja Gillania, koska ääni on kuitenkin sellaiseen aika sopiva. Kannattaisi kyllä kokeilla vaikka jotain hitaampaa, kuten When a blind man cries. Mieluiten kuulisin kyllä Gypsy´s Kissin/ Knockin on your back doorin tai vanhemmasta matskusta Strange kind of womanin.

Mitäs muita ehdotelmia Keinäselle ja Östermalmille jatkoon ?
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Wesku kirjoitti:
Nyt täytyy kyllä puolustaa setiä, eli ei Whitesnakella ole toden totta yhtään mitään tekemistä sukkahousuhevin kanssa. Eikös tämä sukkisgenre syntynyt 80-luvun puolessavälissä, kun alkoi tulla näitä bändejä, kuten Ratt, Mötikät, Helix, (Wasp?) jne.
Tämä on ihan väärä ketju tähän, mutta on Whitesnakella tekemistä sukkahousuhevin kanssa, eikä se ole mitenkään häpeällistä, sillä sukkahousuhevi on parasta! Niin, palatakseni asiaan: monet vanhat rock-yhtyeet, kuten Whitesnakekin menivät ikään kuin mukaan 80-luvun lopussa tuohon sukkahousubuumiin (no, come on, Tawny Kitaen -musiikkivideot ja kaikki). Eli laskisin tähän kategoriaan ainakin 1987-albumin ja Slip of the Tonguen, jotka ovat molemmat todella hyviä levyjä. Aiempi Whitesnaken tuotanto oli mielestäni sekin todella hyvää, mutta ei niin sukkahousumaista.

Paljonhan nämä ovat näkemyseroja/makuasiota, mutta mitä siitä. No, varsinaisesti en kuitenkaan meneisi sanomaan Whitesnakea sukkahousuheviksi. Mutta jos tämä bändi hyväksytään sukkahousukategoriaan, niin malliesimekki siitä on Poison, jonka musiikki ei tosin nyt niin mahdottoman raskasta ollut.
 
Viimeksi muokattu:

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Wesku kirjoitti:
Tuossa muuten rupesin miettimään, että mitenkä olisi Myyrmannille seuraavaksi The Bossin, eli Springsteenin tuotanto ? Ääni on sopivan rouhea ja joku The River saattaisi toimia erittäin komeasti.

No entäs Bossin Dancing in the Dark? Sitten siinä biisin puolivälin hujakoilla Myyrmanni voisi hakea jonkun pikkupimatsun eturivistä lavalle kanssaan hytkymään.

Ja kuinkahan paljon ne kilpailijat itse päättävät siitä stailauksestaan? Ei nimittäin oikein ollut Anna edukseen eilisessä Sodoman Huora-lookissaan.
 

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuo Idols-stalisti taitaa olla Ellenin sisko [Iida Jokikunnas nimeltään, ja ihan saman näköinen], taitaa olla sukuvika tämä näytän-siltä-että-kaivoin-vaatteeni-UFF:n-keräyslaatikosta.

Anna kertoo iltapulussa että olo oli epävarma tuon stailauksen jäljiltä, olis ehkä voinut ilmaista tämän sille stailistille ennen lavalle astumista että vahinkoa olisi voitu vielä korjata ennen miljoonalle ihmiselle esiintymistä, siinä mielessä syyttäköön vain itseään että näytti variksenpelättimeltä ja että se osittain pilasi esiintymisfiiliksen, ei ketään kai pakoteta tuon näkösenä ihmisten ilmoille.

Eilisen shown jälkeen Mian putoaminen harmittaa tosi paljon, sillä sentään oli jotain potkua niissä "aneemisemmissakin" vedoissa toisin kuin eilen ei oikeastaan kenelläkään.
 
Viimeksi muokattu:

Salamisipuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ambi kirjoitti:
Anna kertoo iltapulussa että olo oli epävarma tuon stailauksen jäljiltä, olis ehkä voinut ilmaista tämän sille stailistille ennen lavalle astumista että vahinkoa olisi voitu vielä korjata ennen miljoonalle ihmiselle esiintymistä, siinä mielessä syyttäköön vain itseään että näytti variksenpelättimeltä ja että se osittain pilasi esiintymisfiiliksen, ei ketään kai pakoteta tuon näkösenä ihmisten ilmoille.

Omasta mielestäni Anna oli apinoinut stailissaan taas biisinsä esittävää artistia, elikkä tällä kertaa Sheryl Crowta. Vai onko tytöllä ollut aikaisemmin mm. hiukset kiharrettuna?
Mites sitten ensi kerralla jos pitää vetää kaksi biisiä? Tulee aika kiire vaihtaa stailia, eihän siitä Annan esiintymisestä/laulusta tule muuten mitään.

Kristiina oli muuten eilen paras.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Wesku kirjoitti:
Mitäs muita ehdotelmia Keinäselle ja Östermalmille jatkoon ?

Itse pitäisin The Doorsin Roadhouse Bluesia lähes täydellisenä revittelykappaleena Kristianin äänelle.

Arille... Noh, kieltämättä aika monikin Deep Purplen raita olisi mielenkiintoista kuulla miehen esittämänä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös