MTV3 Hockey Night

  • 618 106
  • 2 744

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Suurin juhlimisen aihehan ei tänään ole Kärppien mestaruus, vaan tuon keleen HN:n loppuminen.



Hakattuna Hockey Night:n hautakiveen:

Vähän se antoi ja paljon se otti
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Se oli sitten siinä, Hokinightmare. Saukkosta vielä jotenkin kestää, mutta Jutia ei niin millään. Viisi vuotta sitten ei vielä ihmeemmin vituttanut HN, mutta aikansa kutakin. Lopullinen niitti arkkuun olivat nämä Allu-showt, Paskat Paikat jne. Kiitos ja näkemiin.
 

Sean #19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jutilan puolustukseksi on sanottava, että kaikki pelit on samanlaisia. Siellä tapahtuu ne samat asiat melkein aina. Ei siis ihme, että kommentaattori joutu toistaan samat sloganit peli peliltä. Allun kommentteja lauantaisin tulee ikävä.
Ei muuten mikään ihme, että Pyörälän lempinimi on "Spede".
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Sean #19
Ei muuten mikään ihme, että Pyörälän lempinimi on "Spede".

Aivan. "Spedeähän" ollaan jo useita vuosia käytetty haukkumanimenä, ja Pyörälää katsoessa ja kuunnellessa voisi kuvitella, että hän on aika usein tuon nimityksen itsestään kuullut.

"Hei, tyhmä Inka, ei se Metallica, se on Sentenced". Henkinen ikä on ainakin jäänyt joihinkin ala-astelukuihin...
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Viestin lähetti Pee

Aivan. "Spedeähän" ollaan jo useita vuosia käytetty haukkumanimenä, ja Pyörälää katsoessa ja kuunnellessa voisi kuvitella, että hän on aika usein tuon nimityksen itsestään kuullut.

"Hei, tyhmä Inka, ei se Metallica, se on Sentenced". Henkinen ikä on ainakin jäänyt joihinkin ala-astelukuihin...

Jäämme odottelemaan ketjua "Spedejen ala-aste metallistien mestaruus".


Saukkosella oli tippa aika lähellä linssiä siinä loppuvuodatuksessa ja kyllähän sen ymmärtääkin yhdeksän vuoden duunin jälkeen. Ei mulla ainakaan ole ko. herrasta kovinkaan paljon pahaa sanottavaa, ei M.S ainakaan se hokinaitin heikoin lenkki ollut.

Mitäköhän muuten irjat ja kumppanit diggasivat lähetyksestä missä kiroiltiin useamman kerran, ihan toimittajienkin suulla, ja kehuttiin avoimesti, että nyt otetaan sitten hiivaa?
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Peacemaker
Ai, oletko joku hiphoppari?

En ole, olen itse jättänyt kategoriat taakseni jo kauan sitten teini-iän jäätyä historiaan. Ei se silti muuta sitä faktaa, että näitä Sentecedejä ja mitälie Animorphiksia mahtuu 15 tusinaan. Kun kaikki lisäksi kuulostavat täsmälleen samanlaiselta, eivätkä eroa toisistaan edes ulkoisesti, on vain ymmärrettävää, ettei moisia juuri kukaan tunnista.

Toki Inkan kommentin voi ottaa loukkauksenakin, mutta vain jos pitää Metallicasta.
 

Karde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, LA Kings
Hohhoijaa....se on goodbye hockey night ! Emme jää kaipaamaan...Jutin "tolpat on maalivahdin parhaat kaverit" jne...on kuultu. Toivokaamme että Canal saa homman pelittämään hieman ammattimaisempaan tyyliin. Ei enää "parhaita" paikkoja, oransseja takkeja, eikä mainoskatkoja....ainoa mitä nyt ehkä jää kaipaamaan on Wilmaa jos ei olisi kämminyt vaan niin paljon...
 

J.Pursey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NyR, Chelsea
VIIMEINEN SAMMUTTAA VALOT!

HN:n porukan on hyvä muistaa, että viimeisenä poistuva sammuttaa valot!

Ei todellakaan tule ikävä Pyyn ohjausta, HN:n otteluvalintoja, Maileria, Puttea eikä edes Inkaa.

Mailerin ilmoitus lempijengistään (HIFK) jossain haastattelussa on varmasti jonkinlainen sisäpiiriskede. Sen verran katkeralta Maileri tänään vaikutti kun Jokerit sai pataansa ja tämä on toistunut jatkuvasti vuosien varrella. Toivon koko sydämestäni, että Maileri sijoitti vedonlyöntiin mahdollisimman paljon fyrkkaa, sillä tuolla tieto/taitotasolla se ei poikinut varmasti yhtään senttiä voittoa saati, että Maileri olisi saanut edes omansa takaisin.

Enää mua ei edes harmita se, että MTV3+ sai kusetettua mut ostamaan pleijjaripaketin joka ei tarjonnut itseasiassa yhtään mitään. Muutaman ylimääräisen pelin ja nekin oli aina onnistuttu valitsemaan niin ettei kierroksen etukäteen kuuminta peliä tai katkolla olevan ottelusarjan peliä näytetty. Ilmeisesti Puten mieliksi HN näytti pari Tappara - Kärpät puolivälierämatsia putkeen, ensiksi MTV3:lla ja heti perään MTV3+:lla. Seuraavaksi tietenkin tuli ottelu Jokerit - Ilves puolivälieräsarjasta, jotta mansekiekko saa riittävästi julkisuutta.

HN:n ja Maikkarin ammattitaidolla sekä tasapuolisuudella kannattaa hakea paikallis -TV -lupaa Tampereen seudulta. Valtakunnan verkosta tämä amatöörijoukko onneksi poistui tänään.

Pyylle on annettava erikoismaininta "loistavasta" ohjauksesta ja se varmasti toimii Seinäjoen tangomarkkinoilla ja Syksyn Sävelessä, mutta ei jääkiekon pleijareissa.

Reklamoin tässä kevään aikana HN:lle, MTV3+:lle sekä suoraan Mailerille heidän toiminnastaan . HockeyNightilla ja Mailerilla ei ollut kanttia edes vastata kritiikkiini eli ainoastaan MTV3+:lta sain asiallisen vastauksen niiltä osin mikä liittyi heidän toimintaansa.

Hockey Nightin loppuminen ja SM-liigan televisioinnin siirtyminen ammattilaisille on pieni askel maailmalle, mutta jättiloikka suomalaisille jääkiekkofaneille.
 
Viimeksi muokattu:

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Goodbye Hokinait. Lapa jäähän ja ammu ylös niinkuin Jari sanoo. Älä mene shinne.

Ja tuohon Speden lausuntoon. Pitäishän asiantuntevan toimittajan huomata että biisi lauletaan suomeksi. Metallican jätkät ei osaa tietääkseni suomea kuin ehkä jonkun perkeleen.
Huvittaa kuitenkin nuo katkerat Jypiläiset Pee etujoukoissa. Jatkakaa te vain rantapalloilua, meillä juhlitaan.

Taas.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Juhaht
Kun kaikki lisäksi kuulostavat täsmälleen samanlaiselta

Itsellä on sellainen muistisääntö että Metallica on Ameriikasta ja laulaa englanniksi. Sentenced on Oulusta ja laulaa suomeksi siinä biisissä.
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti kymppipaita
Ja tuohon Speden lausuntoon. Pitäishän asiantuntevan toimittajan huomata että biisi lauletaan suomeksi.

Asiantuntevan toimittajan pitänee myös kesittyä haastatteluihinsa, ja äänekkään, juuri mestaruuden voittaneen joukkueen pukukopissa, ei välttämättä kuule, mitä kieltä sieltä kai´uttimista tulee.
 

armand

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotiseudun joukkueet
Peelle

Niin se vain on, että jokainen aikuistuu edes vähän kerrallaan: Tänä vuonna ei tarvittu enää typeriä ketjuavauksia Pee:n suunnalta. Ehkä ensi vuonna miehistyminen on ennättänyt jo siihen pisteeseen, että mestari saa jo asianmukaiset onnitelut edes jossain ketjussa, olipa voittaja kuka tahansa.

Tyttöystävän / vaimon puhutteleminen naiseni-muodossa on aika pieni ongelma, jos omaan käyttäytymiskoodiin ei kuulu mestarin onnitteleminen tällä jääkiekkoon liittyvällä foorumilla.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti amok
Metallica on Ameriikasta ja laulaa englanniksi. Sentenced on Oulusta ja laulaa suomeksi

Pee on Peestä ja puhhuu aivan pieruja.

Hockey Nightista vielä ja siitä hiivasta.
Mahtaa se hiiva maistua aika hyvälle lähes vuoden kestäneen pastakuurin jälkeen. On aika holhousta, jos ei tuota saa sanoa valtakunnan lähetyksessä. Jospa ne kohta kieltää jo hiivan nauttimisen ravintolassa. "Jos otat, et tule" -mainokset Seurahuoneen ja Foxian ovissa, Puhalluskokeet oviaukoilla ym.

Niinkö tämä menee?
Hope Not!
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Koskenkorva
Pee on Peestä ja puhhuu aivan pieruja.

Miten tuo liittyi lainaamaasi tekstiin? Minä kun en ole missään vaiheessa väittänyt, etteikö "Metallica ole Ameriikasta ja laula englanniksi, kun taas Sentenced on Oulusta ja laulaa suomeksi". Sanoin vain sen, että Pyörälän reagointi Korhosen erheeseen, joka saattoi vieläpä johtua kovasta melusta pukukopissa, oli ala-astekamaa.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiitos MTV3!!!

Kaiken tämän räksytyksen keskellä haluan esittää vilpittömät kiitokseni Maikkarille noista yhdeksästä vuodesta ja sadoista otteluista. Nuo vuodet ovat tarjonneet pimeisiin sunnuntai-iltoihin jääkiekkoa kokonaisuutena hyvin toteutettuina urheilulähetyksinä. Tottakai joitakin asioita olisi voinut tehdä toisin ja ehkä viimeisinä vuosina jonkinlaista uudistumista olisi kaivattu. Mutta kuten totesin kokonaisuus oli erittäin hyvä ja MTV3 ansaitsee kiitoksen siitä että se toi liigakiekon KOKO Suomen kotisohville.

Myös paljon parjattu Mika Saukkonen ansaitsee kiitoksen sanat ammattitaitoisesta työstään noiden satojen kiekkolähetysten parissa. Vaikka Jatkoajan yleinen mielipide on ollut jonkn aikaa Saukkosta vastaan uskallan väittää ettei suurelle yleisölle jää lainkaan huono maku hänen selostuksistaan, eikä myöskään studiotyöskentelystä.

Lopuksi. Kiitos Juti! Lapa jäähän, nimi lehteen (:
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Moi moi vain, hokinait, huusin kättäin heiluttain..

Todettakoon näin hieman Taiskaa mukaillen. Nyt loppui siis MTV3:n aikakausi SM-liigan televisioinnin suhteen. Kiitän nyt kuitenkin omasta puolestani kaikkia heitä, jotka Maikkarilla vuosien saatossa olivat mukana SM-liigaohjelmia tekemässä, myös Mika Saukkosta ja Timo Jutilaa. Ikävä ei kuitenkaan tule. Aikansa kutakin, nyt on uusien tuulien aika.

Parempaa tv-kiekkokautta 2005-2006 odotellessa..
 

axe

Jäsen
Re: VIIMEINEN SAMMUTTAA VALOT!

Viestin lähetti Shammy Agitator
HN:n ja Maikkarin ammattitaidolla sekä tasapuolisuudella kannattaa hakea paikallis -TV -lupaa Tampereen seudulta. Valtakunnan verkosta tämä amatöörijoukko onneksi poistui tänään.

Tosin MTV3 plussineen näytti runkosarjan aikana 30% enemmän helsinkiläisjoukkueiden pelejä kuin tamperelaisten ja Kärpätkin oli ruudussa yksin saman verran useammin kuin kaksi tamperelaisjoukkuetta, mutta ei nyt anneta sellaisten pikkuasioiden kuin faktojen pilata hyvää vuodatusta.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Pee
Sanoin vain sen, että Pyörälän reagointi Korhosen erheeseen, joka saattoi vieläpä johtua kovasta melusta pukukopissa, oli ala-astekamaa.


Kerro toki lisää. :DDDDDDDD

Kiitokset MTV3:lle, lopetus oli tyylikäs. 10 vuotta SM-liigaa on pitkä aika, ehkä oli korkea aika vaihtaa kanavaa. Olen samaa mieltä, että yleisin mielipide Hockey Nightista on ihan hyvä, soraääniä tuskin pahemmin tulee ns. keskivertokotikatsomoista.

Kiitokset Miguelille ja Jutille, tervemenoa kerholle. :)

Juti on yhä se sama äijä minulle joka Tukholmassa -95 tälläsi lopullisen niitin Tomas Östlundin taakse ja kannatteli pelin päätteeksi maailmanmestaruuspokaalia käsivarsillaan - Siis yksi Suurista! Iso käsi Jutille!

No hard feelings!
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Pee
Miten tuo liittyi lainaamaasi tekstiin? Minä kun en ole missään vaiheessa väittänyt, etteikö "Metallica ole Ameriikasta ja laula englanniksi, kun taas Sentenced on Oulusta ja laulaa suomeksi"

No kun et näköjään tunnu ymmärtävän mitään, niin selvennetään hiukan:

Kielensä kullakin


Ei sillä, että olisit tyhmä, mutta epäilenpä että tuokin viehe jää sulta nappaamatta. Kysy toki, jos et ymmärrä.
 

J.Pursey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NyR, Chelsea
Re: Re: VIIMEINEN SAMMUTTAA VALOT!

Viestin lähetti axe
Tosin MTV3 plussineen näytti runkosarjan aikana 30% enemmän helsinkiläisjoukkueiden pelejä kuin tamperelaisten ja Kärpätkin oli ruudussa yksin saman verran useammin kuin kaksi tamperelaisjoukkuetta, mutta ei nyt anneta sellaisten pikkuasioiden kuin faktojen pilata hyvää vuodatusta.

Turha siellä Tampereella on kipínöidä, en arvostellut Tamperetta tai tamperelaisia. Itseasiassa kritiikkini kohde oli tuo maksullinen pleijaripaketti josta minulla oli liian suuret odotukset. Oli väärin odottaa, että otteluiden valitsijat osaavat haistaa kuumat ottelut ja sellaiset ottelut jotka ovat katkolla. Minusta oli äärimmäisen amatöörimäistä se, että peräkkäisinä päivinä näytettiin saman otteluparin ottelut. Vaikka katsonkin asiaa HIFK-fanina subjektiivisesti niin kaikkien muiden tiedotusvälineiden mukaan tuo HIFK - Lukko ottelusarja oli tuolloin se kuuma ottelupari.

Minulla ei valitettavasti/onneksi ollut HN:n maksullista runkosarjan pakettia, mutta osaat varmasti kertoa minulle kuinka monta peliä eri seuroilta tuli MTV3:n maksuttomilta kanavilta ja kuinka monta peliä HN:n runkosarjan maksulliselta kanavalta?
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Viestin lähetti Pee
Miten tuo liittyi lainaamaasi tekstiin? Minä kun en ole missään vaiheessa väittänyt, etteikö "Metallica ole Ameriikasta ja laula englanniksi, kun taas Sentenced on Oulusta ja laulaa suomeksi". Sanoin vain sen, että Pyörälän reagointi Korhosen erheeseen, joka saattoi vieläpä johtua kovasta melusta pukukopissa, oli ala-astekamaa.

Ai että se on ala-astekamaa, kun oululainen Sm-liigan mestaruuden juuri voittanut kiekkoilija haluaa terottaa, että kyseessä on oululainen bandi, eikä ämerikkäläinen, kuten toimittajat luulivat. Saukkonenhan tuon Metallican Inkalle syötti.
 
Voi jeesus mitä keskustelua. Pyörälä Inka Sentenced Metallica Oulu Amerikka.
Kiitos maikkari, ehkä ensi vuonna kusetatte meitä ostamaan tangomarkkinat lisädigipaketin. Pyy ohjaa Juti ja Mika selostaa. Älä mee shinne.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Saukkonen on minunkin mielestäni saanut ihan tarpeettoman paljon paskaa niskaansa. Hän on hoitanut hommansa hyvin, ja vieläpä kehittynyt viimeisten parin kauden aikana harppauksin. Kiitos Saukkoselle ja MTV3:lle jännittävistä jääkiekko-otteluista, sillä niistähän tässä kuitenkin pitäisi olla kysymys eikä siitä osaako selostaja ääntää kaikenmaailman tsekkipuolaslovakkipelaajien nimet oikein.
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Murmeli
Ai että se on ala-astekamaa, kun oululainen Sm-liigan mestaruuden juuri voittanut kiekkoilija haluaa terottaa, että kyseessä on oululainen bandi, eikä ämerikkäläinen, kuten toimittajat luulivat. Saukkonenhan tuon Metallican Inkalle syötti.

Ensinnäkään, en nyt ihan sanoisi, että Saukkonen syötti Inkalle Metallican. Mikahan vain spekuloi, että "laittaakohan Niinimaa Metallicaa soimaan".

Toiseksi, tässä ei ole kyse siitä, etteikö Pyörälä olisi saanut sanoa Korhoselle, että kyseessä on Sentenced eikä Mettalica, vaan kyse on tyylistä, millä sen tekee. Nyt Pyörälä teki sen kuin 8-vuotias lapsi, joka heti korjaa vähän helpon virheen. Fiksu mies olisi tehnyt korjauksen "no nyt oot kyllä pikkasen väärässä" -tyyliin eikä tuolla tavalla lapsellisesti töksäyttämällä. Tosin kun kyseessä oli Pyörälä, niin eipä reaktio minua tuossa tilanteessa yllttänyt...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös