MTV3 Hockey Night

  • 618 041
  • 2 744

JJO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, San Jose Sharks, HJK
Hockey Nightin suurin ongelma lienee, ettei sitä tehdä tosissaan. Kyseessä on jälleen perisuomalainen urheiluhassuttelu, johon ei edes pyritä saamaan asiantuntevaa otetta. Tärkeämpää on saada sponsorit näkyviin, parhailla paikoilla istujat heiluttamaan lippua ja "analysoimaan". Unohtamatta tietenkään alituista vitsailua ja mölyämistä.

En tiedä olenko koskaan muulloin kuullut yhtä tyhjää täynnä olevaa kommentaattoria, koska Juti ei koskaan analysoi, vaan juttelee Saukkoselle kuin he katsoisivat peliä kotisohvalta. Jutin anti on käsittämätöntä huutelua "OHO!" "NÄIKSÄÄ?!?!" "VAUDE MIKÄ MAALI!" Juti ei tuo mitään hyödyllistä lähetyksiin, fraasivarasto on kulutettu loppuun jo vuosia sitten.

Koska nähdään ensimmäinen suomalaisella kanavalla toimiva urheiluohjelma, jossa ex-pelaajat ja koutsit oikeasti kertovat jotain sellaista, joka tuo jotain uutta katsojan "katsomiselämykseen". Heidän roolinaanhan olisi päästää katsojat pelin sisään, ns. kulissien taakse. Kertoa jotain sellaista, jota emme tiedä. Sen sijaan valtaosa suomalaisista (maikkari..!!) kommentaattoreista ja studiovieraista keskittyy keksimään hassuja sanontoja ja huutelemaan epämääräisiä.

Toivon hartaasti, että liigan tv-oikeudet menevät neloselle ja Canal+:lle. Silloin ammattimaisemmasta tv-toteutuksesta voisi edes haaveilla, mikäli Nelosen urheiluaamu ja CL-lähetykset antavat yhtään osviittaa. Lisäksi Canal+ voisi tarjota liudan lisäotteluita, jotka jo nyt ovat maksullisia MTV3+:lla. Selkeimpänä parannuksena laadukkaammat selostajat, studio ja muu toteutus.

Maikkari on jo liian kauan tehnyt kotimaisesta kiekosta kamalaa farssia ja sirkusta. Liiga tekisi fiskuimman päätöksensä vuosiin pelastamalla katsojat näiltä klovneilta. Nelonen kuitenkin näyttäisi taatusti saman yhden pelin viikossa ja Canal+:n mukana saisi enemmän syvyyttä, määrää ja laatua.
 

Jeffrey

Jäsen
Re: Allusta

Viestin lähetti Sammy
Pakko myöntää että kyllähän A.Lähteenmäki hiukan pöljiä lausuntoja antaa, vähän vissiin yksinkertainen kaveri... Äsken kun itse näin ensimmäisen kerran videolta tuon J.Ruutun kyynärpään noston, niin ei mielestäni ollut mitään väärää vaikka Ruutu olisi ulos ajettu. Sitten Allu täristen puolustaa tekoa, ja sanoo ettei mitään ollut. Helvetin typerää nostaa kyynärpäätä noin ja perätä taklaajan vastuuta, pidetään kyynärpäät alhaalla kun taklataan ja kun otetaan vastaan taklauksia.

Joo ja mun mielestä ton allun vois laittaa filaan sieltä televisiosta. Esim. tapaus Noronen. Tää hra lähteenmäki hehkutti et "noi jutut pitäs karsia noi ei kuulu lätkää mut tappelut kuuluu" miten tää Norosen tempaus eroo Ruutun tempauksesta? Mun mielestä jälkimmäinen oli jopa pahempi! Ja selkeesti törkeempi.

Tää allu on kun pikkupoika joka näkee sokeesti vaan oman jenginsä. Ihan mitä vaan häneltä kysytään on aiva vastaus "Ifk". Jos vaikka kysytään, että kumpi on ollut parempi tälläkaudella Harkins vai Metro niin vastaus on harkins. Ja aina kun häneltä kysytään parasta pelaajaa kautta aikojen sm-liigasta niin hänelle ei tule mieleenkään mainita nimiä esim. Koivu, Keskinen tai Janecky vaan aina vastauksena on joku julli tyylin kortelainen yms..

Mun mielestä valtakunnan lähetyksessä ei pitäisi tuoda omaa suosikkiaan noin selvästi julki. Varsinkaan kun hän ilmoittaa sen joka viikko..

Iltarukoukseni kuuluu jotenkin suuntaan "poista allu ja anu telkkarista"...
 

KARHU III

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No nyt Anu heitti sellaisen sanonnan, että oksat pois.
Pesonen taklasi jotain lukkopelaajaa hieman puskista:

"Kannattaa pitää pää ylhäällä... Muuten voi napsahtaa leukaan, niinkuin Matti Näsää".
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Viestin lähetti KARHU III


"Kannattaa pitää pää ylhäällä... Muuten voi napsahtaa leukaan, niinkuin Matti Näsää".

Eli faktat tässäkin ihan hukassa. Juti ei ole muuten tainnut kertaakaan mainita Elmeriä tässä lähetyksessä.
 

Jokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
WAU! Ja tulihan se Elmerikin.

CANAL + pelastakaa meidät. Vilman voitte pitää, mutta todellakin onhan nämä lähetykset uskomattoman heikkoja. Jotenkin tuntuu pelkän ohjauksen ja kuvauksen olevan valovuoden jäljessä CANALIN ESPN matseja.

Selostajat selostajina ja oma erillinen studio erätauoille, jossa mukana mielenkiintoisia vieraita ja studioisäntä. Naurettava tämä nykyinen formaatti.
 
Viimeksi muokattu:

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saukkonen selostaa peli täydessä vauhdissa, tapahtumat tulee kyllä täysin selväksi tästä huikeasta selostuksesta.
"..kotimaa Kanata. Hiljaisuus 1s. Kanata, kanata, cänädä, cänädä, cänädä, Mööfi. "

Huikeaa! Kaiken lisäksi Mööfi istui vjo vaihdossa, kun tuo show loppui. Sitten jatkuu:

"Mitäs nyt?"
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti JJO
Hockey Nightin suurin ongelma lienee, ettei sitä tehdä tosissaan. Kyseessä on jälleen perisuomalainen urheiluhassuttelu, johon ei edes pyritä saamaan asiantuntevaa otetta. Tärkeämpää on saada sponsorit näkyviin, parhailla paikoilla istujat heiluttamaan lippua ja "analysoimaan". Unohtamatta tietenkään alituista vitsailua ja mölyämistä.

Otin vain lyhyen lainauksen tuota JJO tekstistä vaikka oikeastaan siinä oli täyytä asiaa koko teksti.Ei tarvitse kuin kääntää telkkari päälle torstaisin klo 18.00 urheilukanavalle joss näytetään mestis matseja.Jopa niiden toteutus on huomattavasti parempi kuin maikkarin matsien.On kunnon alkujuonnot ja annalyysit ja haastattelut,hyvä selostus jne.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Putte oli tänään tavallistakin paskempi.

En jaksanut laskea kuinka monta kertaa Putte kesken pelin tiimellyksen tokaisi että OHO tai KATO. On siinä hieno kommentaattori.

Putella ei ole koskaan mitään oikeaa sanottavaa. Putelta ei vähänkään jääkiekkoon perehtynyt katsoja saa mitään. Putte sopisi kenties kommentoimaan lapsille tai lajista täysin tietämättömille, mutta vähän analyyttisempää otetta odottaisin HN lähetyksissä.

Anu ei juuri pistä paremmaksi. Mutta hyvä kommentaattori pelastaisi paljon. Mieluummin vaikka J.Tamminen kuin tämä fraasikone Putte.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Viestin lähetti The Original Jags
Mutta hyvä kommentaattori pelastaisi paljon. Mieluummin vaikka J.Tamminen kuin tämä fraasikone Putte.

Tamminen? Kyllähän KISS ja kunnioita siniviivoja on kuultu jo ihan riittävän usein, noihinhan se Tammisen kommentointi rajoittuu. Sitäpaitsi Tammisen kommentoidessa puhe tuppaa kääntymään HYVIN usein Juhani Tammisen erinomaisuuteen, eipä taida olla esim. Veikkaajassa yhtään Tammisen kolumnia, missä ei Tammista olisi mainittu (lue: kehuttu).

Ei sillä, kyllä Jutilan anti ohjelmalle on jo annettu, jotain uutta näkökulmaa tuohon touhuun kaivataan.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Taze
Tamminen? Kyllähän KISS ja kunnioita siniviivoja on kuultu jo ihan riittävän usein, noihinhan se Tammisen kommentointi rajoittuu.
Näin on. Siinä missä Jutinkaan puhetta voi harvemmin suomeksi laskea, on Tammisen käyttämä kieli vielä rasittavampaa.

"Tässä vaiheessa mitataan joukkueen mental toughness, ja jos se on kunnossa pyritään saavuttamaan vastustajaan nähden total domination. Joukkueella on tosin paha tendenssi ottaa one step too far."

Saukkonen pois kokonaan, Juti yksin selostamaan pelejä. Siinähän sitä olisi kiekkoelämystä kaikille.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Viestin lähetti Iker
Saukkonen pois kokonaan, Juti yksin selostamaan pelejä. Siinähän sitä olisi kiekkoelämystä kaikille.
Mielikuva pisti oikeasti naurattamaan. Tuo skenaario taitaisikin olla se ainoa huonompi nykyiseen verrattuna.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Anu laukoo taas

En muista kummalla erätauolla tapahtui. Parhaista paikoista siirrettiin selostamoon. Anu heittää että haetaan lisää rauhoittavia lääkkeitä. Jutia hävetti taas.
 

peruspakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
No se täytyy heti alkuun todeta että onhan tuo "Hokinait" ihan sysipaska!

En tiedä kuinka moni joka kirjoittaa tälle foorumille on koskaan katsonut ruotsin SVT kanavalta heidän tekemää lätkämakasiinia, "Hockeykväll"? Mutta siinä on mielestäni juuri sen tyyppinen ohjelma jota kannattaisi tehdä sm-liigasta myös. Puolen tunnin kunnollinen paketti kyseisen illan kaikista otteluista (yleensä kolme ottelua). Siinä he ehtivät jo tehdä kunnon analyysin jokaisesta ottelusta ja muutaman haastattelun. Sen on hiukan erilaista verrattuna maikkarin tekemiin maalikimaroihin joissa näytetään about 2 maalia aina jokaisesta kierroksesta. Lyön vetoa että tuollainen huolella tehty viikkomakasiini sm-liigasta olisi paljon parempi ja suositumpi kuin se että lähetetään yksi ottelu viikossa joka kaiken lisäksi tuotetaan niin huonosti kun tällä hetkellä tehdään. Nelosen tekemä Urheiluaamu olis myös sellainen hyvä suuntaa antava ohjelmaformaatti.

Sekin on kyllä uskomatonta että Saukkonen ei ole kehittynyt pätkääkään selostamisesaa kaikkina näinä vuosina kun on sitä hommaa tehnyt. Vaikka Jutikin on paska kommentaattori niin mielestäni se olisi Saukkosen tehtävä saada jotain järkevää ulos Jutista. Ottelua ei tarvitse selostaa niin kuin se olisi radiolähetys koska katsojat näkevät kyllä mitää tapahtuu, siinä välillä voisi käydä jotain "syvällisempää" keskustelua jostakin aiheesta, voisi olla joku teema-aihe joka viikko mistä keskustellaan enemmän. Sitä paitsi kaikki ei todellakaan ole niin hienoa ja hyvää suomalaisessa jääkiekossa kun Putte koko ajan henkuttaa, jotain parannettavaa on aina!! Inhottaa tuo että kaikki on muka niin saatanan hyvää aina.

No, "näillä mennään mitä on"... ei helvetti ne on jo aivopessyt miekäläisen niilä helvetin fraaseilla...:)
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eilisessä matsissa pistin merkille kuinka Anu toisti koko ajan että "Mööffi pelaa tässä pelissä tuplavaihtoja" ja joka ikinen kerta Putte heitti perään kommentin "Se sopii Mööffille hyvin" antamatta yhdelläkään kertaa lisäinformaatiota esim. miksi se sopii Murphylle niin hyvin. Ärsyttää tällainen jatkuva itsestäänselvyyksien lateleminen kun kummallakaan ei näytä olevan kykyä/halua pureutua mihinkään asiaan vähän syvemmin.
 

Kyle

Jäsen
Sen verran palatakseni lauantaiseen Fan Clubin ihmeelliseen maailmaan. Niin silloin Grönmanin kanssa toinen studio vieras oli kokki Jyrki Sukula(?? näitten kokkien nimet menee aika pahasti sekaisin, toivottavasti nyt oikein) niin on mies tainnut laittaa (lue. juoda) itsensä aika pahaan kuntoon ulkonäöstä päätellen. Eikä hän muutenkaan ole tainnut julkisuudessa viimme aikoina olla.

Ei mulla mitään asiaa ollut.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Onhan se mukavaa, että Hockey Nightkin on hereillä, että Nielikäinen jatkaa Porissa, mutta se on kahden vuoden soppari, eikä vuoden.

Ei näin, vaan näin
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Arnold
Onhan se mukavaa, että Hockey Nightkin on hereillä, että Nielikäinen jatkaa Porissa, mutta se on kahden vuoden soppari, eikä vuoden.

Ei näin, vaan näin

Oliskohan Ässien tiedotteessa ollut häikkää kun ylekin uutisoi vuoden sopimuksesta teksti-tv:n puolella?
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Birkku
Puhuin imagotappiosta, jos oikeudet myydään kanavalle, joka ei pysty tarjoamaan tuotetta kaikille halukkaille edes maksua vastaan. Canalin kattavuus maanpäällisessä digiverkossa on 75% väestöstä. Mielestäni tuo ei todellakaan riitä. Kyseessä on Suomen suosituin urheilulaji. Ei voi olla niin että 25% kansasta jätetään kylmästi lähetysten ulkopuolelle.

Pienet seurat varmasti miettivät pitkään, jos tarjolla on isompi potti tv-oikeuksista. Ja MTV3 + ei näy myöskään kaikilla.
Eli MTV3 tarjoaa sadalle prosentille ainoastaan tuon sunnuntai-illan pelleilyn.

Ja vaikka MTV:n urheilupäällikkö Lehmuskallio täällä toteaakin yhteistyön olevan etu, toivottavasti liigassa se nähdään toisin.

Suurempi imagotappio on edelleen liigalle se, että annettaisiin MTV3:n jatkaa lähetyksiä samalla remmillä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Veikkaus on julkaissut uusia pelimahdollisuuksia sivuillaan. Jutin kommenteista saisi myös uusia pelikohteita. Missä ajassa Putte heittää seuraavat kommentit:Elmerin kädet,ylämummo tai lapa jäähän,nimi lehteen? Joko oikeudet Canal+ tai uudet selostajat maikkarille. Hermot menee kun osaa Anun ja Puten kommentit ulkoa. Nyt otan KOFFIA!!!
 

Miller

Jäsen
Villi huhu sisäpiiristä kertoo onnellista ilosanomaa:

SM-LIIGA SIIRTYY CANAL+:lle ! ! !

Saukkosen Mika voikin miettiä sitä.... :-)
Saukkonen voisi mielestäni siirtyä säätytöksi, sillä sen ohjelman
pilaamisella ei ole ainakaan minulle mitään haittaa.

Kuten vuoristoneuvos sanoi aikanaan: "Voi tätä onnen päivää ! ! !"
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Miller
Villi huhu sisäpiiristä kertoo onnellista ilosanomaa:

SM-LIIGA SIIRTYY CANAL+:lle ! ! !

Saukkosen Mika voikin miettiä sitä.... :-)
Saukkonen voisi mielestäni siirtyä säätytöksi, sillä sen ohjelman
pilaamisella ei ole ainakaan minulle mitään haittaa.

Kuten vuoristoneuvos sanoi aikanaan: "Voi tätä onnen päivää ! ! !"


Toivotaan parasta ja uskotaan kun nähdään. Ennen kauden loppua tuskin julkaistaan mitään tietoa, joten odotellahan.

Eipä tule MTV3:sta ikävä, mikäli näin käy. Käsittämättömän alas on sekin kanava tasollisesti vajonnut viimeisen 7 vuoden aikana.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Tuo olisi kyllä huikea homma jos näin olisi. Itsehän lopetin Canalin tilauksen, koska minulla ei riittänyt oikein aikaa katsoa leffoja.
Nyt kyseessä olisi kuitenkin lätkä, niin se vaikuttaa paljon asiaan. Saattaapi olla että siirron tapahtuessa hankin sen kanavan.

Ja voihan sitä katsoa rouvan kanssa erot...siis elokuvia. Kuitenkin sieltä tulee jonkin verran sellaisia leffoja jotka voivat olla ihan hyviä kunhan ei lähde sitä katsomaan ennakkoluulolla.
 

Fiiu

Jäsen
Viestin lähetti Miller
Saukkonen voisi mielestäni siirtyä säätytöksi, sillä sen ohjelman
pilaamisella ei ole ainakaan minulle mitään haittaa.

"Ja huomenna etelässä tulee paikoin lunta, muualla on puolipilvistä. Miettikääpä sitä." ;)

On kyllä tasaisen huonoa tuo maikkarin kiekkoseuranta, itselläni ei MTV3+:aa ole kun ei koko digiboksia ole ja tällä kaudella on lähetysten seuraaminen jäänyt _hyvän_ ajankohtaisohjelman puutteen takia. Hockey night -formaatti on kyllä hyvä mutta uutta verta sinne selostamoon oltaisiin kaivattu.

Eikös tuo mahdollinen Canal+ SM-Liiga näy sitten digilautasen kautta myöskin? Pitänee sellainen kesän aikana ostella jotta pääsee nauttimaan jääkiekosta myös kotisohvalla.
 
Viestin lähetti Miller
Villi huhu sisäpiiristä kertoo onnellista ilosanomaa:

SM-LIIGA SIIRTYY CANAL+:lle ! ! !

Saukkosen Mika voikin miettiä sitä.... :-)
Saukkonen voisi mielestäni siirtyä säätytöksi, sillä sen ohjelman
pilaamisella ei ole ainakaan minulle mitään haittaa.

Kuten vuoristoneuvos sanoi aikanaan: "Voi tätä onnen päivää ! ! !"

Hyvä olisi uudistus, olisi itselläkin hyvä syy hankkia Canal+. Ellei paha painajainen toteudu... Juti ja Anu siirtyvät kaupan myötä Canalille...
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Viestin lähetti Assa Ulter
Hyvä olisi uudistus, olisi itselläkin hyvä syy hankkia Canal+. Ellei paha painajainen toteudu... Juti ja Anu siirtyvät kaupan myötä Canalille...

Ei olisi ensimmäinen kerta. Canalin hankkiessa yksinoikeudet NHL-lähetyksiin Pentti Lindegren siirtyi mukana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös