MTV3 Hockey Night

  • 618 111
  • 2 744

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Murmeli
Eipä mitään, arvasin kyllä, ettet ihan loppuun asti ajatellut viestiäni.

Kyllä ollaan samoilla linjoilla. Digikanavat on hieno asia, kunhan tekniikka toimii. Siihen asti ohjelmat pitäisi ainakin pitää ilmaisina, eikä pyytää keskeneräisestä tekniikasta rahaa.

Siinäpä varsin naseva kommentti. Ei muuta kuin mukaan palaute rintamaan Murmeli. Palauteboxit laulamaan.
 
Viimeksi muokattu:

huihai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Haistakaa vittu

Viestin lähetti DanC

On se vittu, että ei osata tehdä tuotteita. Eikä varsinkaan testata niitä erilaisten yhteensopivuuksien suhteen. Ja jos niissä on vikoja niin selvittää asioita riittävän nopeasti ja toimittaa korjauksia. Laatupaskaa, sanon vaan. On sitten syyllinen laitetoimittaja (digibox tekijä, salaussysteemien tekijä) tai sisällöntuottaja (mtv3).

Vituttaa. Ei eilinen 4-0 voitto tuntunut miltään.
Perseestä koko touhu.
Älkää ostako kyseisiä tuotteita ennenkuin vika on korjattu.

Ja nyt ne kehtaa just nyt vielä tuota mtv3+ pakettia tv:ssä mainostaa. Helvetti.

Vaatikaa kaikki, joilla vikoja on ollut, hyvitystä. Itselläni on HTV:ltä ostettu Handanin Boxi sekä MTV3+:n Hockey Night -paketti. Joistakin ensimmäisistä maksullisista Hockey Night -otteluista puuttui ääni. Laitteeseen tuli sitten päivitys, jolloin vika poistui. Kävin valittamassa ja vaatimassa hyvitystä, jolloin HTV antoi 10 €:n hyvityksen. Mikään muu ei pure MTV:hen eikä laitevalmistajiin kuin rahan menetys. Siis vaatikaa aina hyvitystä, jos ette saa sitä mistä maksatte. Seuraavaksi aion vaatia MTV:ltä loputkin rahat takaisin, jos MTV3+ -kanava ei näytä Lukko-JyP-ottelusta näyttämättä jätettyä JyPin 1. maalia. Hämäyksen vuoksi näyttivät Jypin 2. maalin kahteen kertaan. Mainoksissaan MTV on luvannut näyttää kaikki maalit. Näin ei käynyt viime kaudellakaan, jolloin SaiPa-Ässät -ottelussa Saipan 3-1 -maali jätettiin näyttämättä.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Jumankauta, Saukkonen lukenut JA:ta tai Veikkaajaa?! Kokoonpanot luettiin rauhallisesti ja aikaa kului yli 20 sekuntia. :-0
 
Nokelainen ja Tukolainen, joopa joo.
Eikö noita muppet show heppuja nyt saa perkele vaihdettua vittuun sieltä?

Propsit tosin tuosta kokoonpanojen rauhallisesta lukemisesta, joskin meinasi muutamat pelaajat siltikin unohtua mainita sieltä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tuo Inkan ääni on kyllä niin rasittava noissa haastiksissa ettei ole tosikaan. Muuten tosin ihan ok-tasoista kamaa. Olisin kaivannut selostamon voimakaksikolta selkeää Toivolan ristiinnaulitsemista, sillä siinä oli tänään pelin hahmo, Tero Toivola, Lappeenranta. Mutta eihän Hockey Nightissa voi negatiiviisa asioita liigasta sanoa, pääasia, että nähdään hyvää hokia ja vauhtia piisaa!

Jes!
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Viestin lähetti Juhaht
Tuo Inkan ääni on kyllä niin rasittava noissa haastiksissa ettei ole tosikaan.

Tästä olen samaa mieltä, mutta muuten tosiaan ihan hyvä haastattelija.

Tänään toistui taas pari vanhaa HN-epäkohtaa:
- Hannu Virran irvettä näytetään pelitilanteiden aikana
- Saukkonen kutsui Sachlia "Shaaliksi", kun pitäisi lausua jotakuinkin "Sahl", siten että myös "h" ääntyy selkeästi välissä

Mutta muuten Mika ja Juti olivat mielestäni parempia kuin aiemmin. Tuomarikritiikki on silti todella vähäistä. Periaatteessa olisi hienoa nähdä MTV3:nkin toteuttavan kiekkolähetyksissään edes joskus joukkoviestinnän valvovan rakkikoiran roolia.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Viestin lähetti Juhaht
Olisin kaivannut selostamon voimakaksikolta selkeää Toivolan ristiinnaulitsemista, sillä siinä oli tänään pelin hahmo, Tero Toivola, Lappeenranta. Mutta eihän Hockey Nightissa voi negatiiviisa asioita liigasta sanoa, pääasia, että nähdään hyvää hokia ja vauhtia piisaa!

Jes!

Jutila on pitkän peliuransa aikana käytännössä solminut ystävyyssuhteet kaikkiin kotimaisiin kiekkoilijoihin (ja junioreita jotka eivät silloin vielä pelanneet suojelee muuten vaan), joten hurjaa kritiikkiä häneltä on turha odottaa. Toivolakin on ollut Jutilan joukkuekaveri useampana vuonna Tapparassa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mua jo nyt jännittää suunnattomasti se kun Hocky Nait tulee Raumalle kuvaamaan peliä ensimmäisen kerran eli 12.12. Kutka mahtavat olla tuolloin "Parhailla Paikoilla" ja päästä Valma Ala-Viehkon kyytiin? Ja mistä Valma mahtaa voimakaksikon kyytiinsä poimia? Torilta? Linja-autoasemalta?

Ja kuka mahtaa olla Parhaitten Paikkojen julkkisvieras tuolloin? Teppo Rastio, veikkaan ma.

Siinä sitä onkin honottavalla muijalla kyselemistä, kun ei koskaan edes ole moisesta suuruudesta kuullut.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Juti alkaa tosissaan huvittaa.
Meinasin tukehtua kahviini, kun pelin alussa Saukkosen selostaessa Juti yhtäkkiä hirnahtaa "HYVÄ VETO".
Ja sitten nämä legendaariset kaksykköset.

Olisiko aika keksiä jotain uutta? Voisihan se ehkä toimia näilläkin hepuilla, mutta koko formaatti olisi pakko remontoida. Asiantuntijavieraat erätauoille ja kaikki ylimääräinen mainostemppuilu helvettiin. Joo, turha toivo, tiedetään..
 

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Mielenkiintoista nähdä, otetaanko sunnuntai-illan jälkimmäisessä Tulosruudussa tai maalikoosteessa kantaa hylättyyn maaliin. Ainakaan alkuillan Tulosruudussa ei sanottu mitään.

Pahoin pelkään, ettei tapahtunutta mainita sanallakaan, vaan hyssytellään asia unohduksiin, ettei vain SM-liigan tai HN-lähetyksen maine ryvettyisi.
 

JanJ

Jäsen
Anuksessa ottaa pattiin myös se nimien ääntäminen.
Kohn = Kooni.
Sachl = Shaali
Wilson = Wilssoni
jne jne jne

Aikaisemmilta vuosilta muistetaan mm. fanduli, vuitekki...
Jumankekka ettei se opi. Kuitenkin kyseessä on ns. toimittaja. Aaargh! Korvat vuotaa verta.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Viestin lähetti Astna One
Mielenkiintoista nähdä, otetaanko sunnuntai-illan jälkimmäisessä Tulosruudussa tai maalikoosteessa kantaa hylättyyn maaliin. Ainakaan alkuillan Tulosruudussa ei sanottu mitään.

Pahoin pelkään, ettei tapahtunutta mainita sanallakaan, vaan hyssytellään asia unohduksiin, ettei vain SM-liigan tai HN-lähetyksen maine ryvettyisi.

Jälkimmäisessä Tulosruudussa ei tilannetta näytetty. Ylen Urheiluruudussa tilanne vastaavasti näytettiin samasta kamerasta, mistä itse ottelun aikana nähtiin kiekon käyneen maalissa.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tulipa katsottua ensimmäistä kertaa Hockey Night-uutuus "fan club" tai mikälie ja se oli todella nolo. Kun "päivän polttava kysymys" oli heitetty ilmoille, ei yksikään läsnäolija saanut vastata rauhassa kysymykseen, vaan Saukkonen puhui päälle kaikkiin yli 3 sekuntia kestäneisiin vastauksiin. Jossain vaiheessa tuntui, että asiantuntevan jääkiekkokeskustelun sijaan yritettiin löytää ratkaisua Karalahden ongelmiin - ihan niinkuin suuria elämän ohjenuoria saataisiin Allu Lähteenmäeltä, Jokerifani Pavelta tai siltä Venäjällä näytelleeltä Jampalta, jonka nimeä muistaa tuskin kukaan.

Komein maali -koosteessa ei edes näkynyt (!) kunnolla Tuomisen rankkarin loppua ja kauden yllättäjä-listalla ei oikeastaan Ilveksen lisäksi ollut yhtään yllättäjää. Saukkosella tuntui muutenkin olevan pakkomielle väittää, että Kärppien sijoitus huippumateriaalillakin olisi suuren luokan yllätys.

Tulipa taas hukattua 20 min elämästään katsellessaan tällaista skeidaa.
 

BOFH

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pietarinkadun Oilers, Toronto Maple Leafs
Re: Hyvä DanC

Viestin lähetti Tepa
Ensi torstaina aion jälleen tarkistaa mikäli näen vahingossa salaamattoman Hockey Night lähetyksen.

Eläköön pakittava tekniikka!

Sama vika rahikaisella, mutta ei kerrota kenellekkään.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Re: Hyvä DanC

Viestin lähetti Tepa
Anna palautteen palaa. Tuota me tarvitsemme. Tuli kiven katkuista palautetta.

tuollaisen pistin liikkeelle, on aika siististi kirjoitettu.
Katsotaan saako siihen mitään kommentteja.
Jos ei tule, niin pistetään sitten laajemmalla jakelulla.

---

Valitus tuotteen/palvelun toimimattomuudesta

Ostin elokuussa 2004 Medionin digiboxin (malli MDT4200PVR). Kyseessä on antennitalouksiin tarkoitettu kiintolevyllinen digiboxi. Olen ollut siihen kohtuullisen tyytyväinen, ainakin tähän saakka. Ohjelmistovikoja siinä on ollut, mm. katkaisi muutaman kerran tv-ohjelman tallennuksen kesken ajastuksen. Samoin kuin tv-ohjelmaa suoraan tallentaessa (siis ei ajastuksella) tallennus katkesi satunnaisesti ilman, että olisin itse tallennuksen keskeyttänyt.

Ongelmaan auttoi osin virtajohdon irroittaminen sähköpistokkeesta ja ilmeisesti syyskuussa tullut ohjelmistopäivitys korjasi mm. tämän vian. Ainakaan tuota ongelmaa en ole sen jälkeen havainnut.

Tuo edellä kuvattu ei kuitenkaan ole suoranaisesti tämän valituksen aihe.

7.10.2004 ostin MTV3+ Hockey Night-paketin. Kortti aktivoitiin sen myyneessä liikkeessä. Laitettuani kortin digiboxiin salattu ohjelma näkyi ihan hienosti. Sitten tarkoitukseni oli tallentaa MTV3+:lla 7.10. esitetty Espoo Blues – HIFK levylle ja katsoa se myöhemmin. Kuva näkyi ihan hyvin tv:stä, johon digiboxi oli kytketty. Joten signaalin vastaanotto ja salauksen purku tomivat oikein. Tallennusnapin painallus kaukosäätimestä ja dataa alkoi tallentumaan kovalevylle.

Valitettavasti katselu myöhemmin jäi vain aikomukseksi. Ohjelmaa / dataa oli tallentunut kovalevylle digiboxin ilmoittaman ajan perusteella juuri oikea määrä. Mutta kovalevylle tallennettua ohjelmaa ei pystynyt kuitenkaan katsomaan. Digiboxi ei pystynyt tallennettua ohjelmaa näyttämään, tv-ruudulla näkyi pelkkää mustaa. Sama ongelma ilmeni kokeillessani tallentaa ja toistaa MTV3+:n muita salattuja HN-lähetyksiä. Katselu kovalevyltä on mahdotonta. Salaamattomien ohjelmien tallennus ja toisto onnistuu ongelmitta.

Tämän jälkeen soitin sitten perjantaina 8.10.2004 Digi-TV Info palvelukeskukseen. Siellä sanottiin, että kuvaamani vika on heillä tiedossa. Palvelunumerossa sanoivat, että kannattaa soittaa laitteen maahantuojalle eli Suomen Schneiderille. Soitto Schneiderille ei paljoa auttanut, kyseinen vika oli myös heidän tiedossaan. Puhelimessa Schneiderilla sanoivat, että kannattaa kokeilla boxin takana olevan kaapelin vaihtoa, jos vika olisi signaalin heikkoudessa. Jos kyseinen toimenpide ei auta, niin pyydettiin soittamaan takaisin. Ok, eipä se tietenkään siinä ollut. Sama ongelma jatkui edelleen, MTV3+ salauspurettua ohjelmaa ei kovalevyltä voi katsoa.

Sitten soitin uudelleen Digi-TV:n palvelunumeroon ja siellä sanottiin taas, että vika on tiedossa. Mutta siellä sanottiin myös, että vian syytä selvitellään eikä ole selvillä, onko vika MTV3+:n salatussa signaalissa, salauksen purkuohjelmassa vai digiboxin softassa. Lisäksi sanoivat, että korjaus tulee sitten kun tulee. Vian korjaus tehdään joko mtv3:n signaaliin tai sitten digiboxiin tulee ladattavaksi uusi ohjelmistoversio, jossa vika on korjattu. Ilmeisesti ei ole tiedossa missä vika on.

Vertailuna Canal+:n ohjelman salauksen purku, tallennus levylle ja katselu myöhemmin em. laitteella toimii. Näin kerrottiin Digi-TV:n puhelintuen toimesta.

Nyt haluan tietää seuraavat asiat (kaikki osalliset voivat vastata näihin kysymyksiin):
- Onko edellä kuvattu vika kaikilla digi-TV palveluiden tuottamiseen osallistuvilla tiedossa?
- Onko selvillä, mikä aiheuttaa edellä kuvatun toimimattomuuden?
- Kuka vastaa korjauksesta?
- Milloin kyseinen korjaus on saatavilla?
- Miten korjauksesta tiedotetaan?
- Onko MTV3 palveluntarjoajana / sisällöntuottajana varmistanut, että lähetetty salattu signaali on asiakkaiden katsottavissa?
- Onko Schneiderin toimesta Medion digiboxin yhteydessä testattu MTV3+:n salatut lähetykset?
- Kuka vastaa lähetettyjen ohjelmien / digikanavien ja digiboxien yhteensopivuuksista?
- Miksi puutteellisella / vikoja sisältävällä tekniikalla toteutetut palvelut ovat maksullisia?
- Ja lopuksi, miten MTV3 / digiboxin laitevalmistaja aikoo korvata palvelun / tuotteiden toimimattomuudesta aiheutuneet ongelmat eli sen että lähetetty ohjelma ei ole katsottavissa edellä kuvatulla tavalla (ei mahdollisuutta katsoa salattua lähetystä myöhemmin kovalevyltä)?

Olen lähettänyt tämän sähköpostin tänään 12.10.2004 MTV3:lle tuotannosta ja teknisistä asioista vastaaville Antero Hoffmanille ja Kari Kanervalle, kehityspalveluihin Jari Koposelle sekä MTV3:n palauteosoitteeseen (palaute@mtv3.fi).

MTV3:n lisäksi olen laittanut tämän sähköpostin Digi-TV infoon (info@digitv.fi) , MTV3:lle ja Suomen Schneiderille (info@schneider-fin.fi).

Odotan, että viikon sisällä saan vastauksia edellä esittämiini kysymyksiin ja vian korjauksen tai jonkun ratkaisun kuvaamaani ongelmaan mahdollisimman pian.


Terveisin, <oma nimi>
<oma mail osoite>

Tämä sähköposti on lähetetty yksityishenkilönä, esitetyt mielipiteet, kommentit ja kysymykset edustavat ainoastaan lähettäjän henkilökohtaista kantaa edellä mainittuihin asioihin.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Viestin lähetti Köpi
Juti alkaa tosissaan huvittaa.
Meinasin tukehtua kahviini, kun pelin alussa Saukkosen selostaessa Juti yhtäkkiä hirnahtaa "HYVÄ VETO".
Ja sitten nämä legendaariset kaksykköset.

"TULEE JÄÄHY!"

Voi jessus..
 

axe

Jäsen
Jutin "Kaksyks!" on parasta mitä Hockey Nightissa on. Harvaa noista matseista jaksaa ihan seuraamalla seurata, vaan telkkari on tuossa vieressä vaan auki samalla kun tekee kaikkea muuta. Jutin huudahdus herättää hyvin nostamaan katseen, että nyt siellä saattaa oikeasti tapahtuakin jotakin.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti axe
Jutin "Kaksyks!" on parasta mitä Hockey Nightissa on.
Samaa mieltä. Minusta Jutin "Kaksyks" ja "Tulee jäähy" huudot ovat koko selostuksen informatiivisinta antia.

Kun Saukkonen ei preppaa itseään mitenkään selostuksiin, hän ei osaa selostaa pelaajien nimiä, on hänen "SaiPa hyökkää-menettää kiekon-Blues hyökkää-SaiPa katkaisee" jargoninsa täysin merkityksetöntä taustahälinää.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Olikohan ketjussa mainittu jo Jutin huutama "KATO!" kun kentällä tapahtuu jotain? Ilmeisesti se Saukkosen poika ei peliä kauheasti seuraa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Eipä näy kuva kunnolla mun Philips DTR 2000:ssa tällä hetkellä. Pätkii pahasti, mutta joten kuten katselukelpoinen on tällä hetkellä.
Onko muilla samaa probleemaa, ja onko kukaan keksinyt ratkaisua?
 
Suosikkijoukkue
TPS
Sama täällä. Ensin meni kuva ja sitten meni vielä äänikin.
Kyllähän tuosta ilosta maksaa, kun ei noita maalejakaan tunnu tulevan tänään. Voi kettu!
edit. Soitin MTV:lle, josta kertoivat vian olevan juuri kyseisessä boksissa. Odotellaan kuulemma Philipsin päivitystä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ex-Jokeri, anonyymi yleisfani
Soitin Phillipsin palvelunumeroon ja sanoivat, että digiboksi täytyy vielä päivitykseen PowerMilliin, joka sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä. Se on ilmaista, jos on takuukuitti. Vituttaa sen kuskaaminen jo etukäteen, vaikka lähellä asunkin.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Huomasitteko, Saukkonen ei enää huutanut ketjukokoonpanoja. Hyökkääjätkin tuli nyt normaalilla äänenpainolla. Liekkö lukenut Jatkoaikaa?
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meinaakohan Anu oikeasti koko iltapäivän illan jankata, että Jussi Jokisella on nyt lentokeli? Vähempikin toistaminen vituttaa, varsinkin kun kyseessä on nämä Saukkosen kepeät ja nokkelat letkautukset.

Ai niin, yksi juttu vielä:

Jussi Jokisella on lentokeli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös