MTV3 Hockey Night

  • 618 050
  • 2 744

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Fy fan tota Maikkaria. Varmasti on ollut tarkoituksena tehdä ihan hyvä gaala-shöy, mutta nyt mentiin metsään niin pahasti, ettei edes kiekko-otteluissa ole nähty näin pahaa kämmäilyä. Saukkonen on tuossa niin epäkiitollisen jobin edessä, että häntä en tällä kertaa syytä.

Huhhuh Maikkari. Nyt voi todella sanoa, että ei. tule. ikävä.


Edit: Ei ole todellista. Tuon lähetyksen studioon kyhätty "gaala-illallinen" on jo itsessään vitsi, mutta koko hommasta läpi paistava amatöörien räpellys vetää kyllä lokaan itse SM-liigankin. Huhhuh.
 
Viimeksi muokattu:

JJO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, San Jose Sharks, HJK
Voiko edes olla mahdollista, että Koivu ja Selänne ovat ehdolla SM-liigan kaikkien aikojen pelaajaksi? Näillä kundeillahan on yhteensä vain pari hassua täyttä liigakautta ja vaikka meriittiä löytyy niin ei silti niin paljoa, ettäkö heillä pitäisi olla asiaa näihin arvontoihin. NHL- ja maajoukkuemeriittejä kun ei tässä pitäisi ajatella. Samalla voisi tuoda Olli Jokisen tai Kimmo Timosen ehdokkaaksi. Kuuden mestaruuden Mikkola olisi paljon ansaitsevampi.

Raipe lienee ollut kohtuullinen valinta, tosin mun makuun Hakki olis ollu parempi valinta.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Raipe parkakin joutui tuon saatanallisen pelleilyn katsomaan paikan päältä ja joutui vielä lavalle. Mastercard ei VARMASTI saanut tästä sitä julkisuutta jota halusi. Ihme ettei haastateltu jotain Expert Längelmäen myymäläjohtajaa tai vastaavaa kun kerran tuolla linjalla oltiin.

3 minuuttia jääkiekkoa pikaselostuksella, koko runkosarja sivuutettiin parilla lauseella. NHL miehistä mainittiin ehkä Mad Dog, Rita ja Koivu. No, pääasia että Priceless moments John pääsi kertomaan amerikkalaiseen tyylin "hivenen" vieraskoreasti olevansa suuri Teukkafani. Eilen illalla varmasti saanut maikkarilta kasetin jossa opetetaan Selänteen nimen lausuminen amerikkalaisittain.

Hyi saatana mikä lopetus. Ettäs kehtasitte. Sääliksi kävi jopa Anua.
 

roni3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Laura Ruohola
Huhhuh Maikkari. Nyt voi todella sanoa, että ei. tule. ikävä.




Joo-o. Ja vaikka en seiso Kärppyjen puolesta, niin MUU joukkue painaa Levillä ja valmentaja maikkarin vieraana noiden muutamien sanojen tähden...
Ei kylläkään harmita yhtään, maikkari petti taas ja voidaan sanoa sen olevan tuttua.
Voisiko tilaisuudesta saada yhtään enempää väkisin tehtyä?
Aika köyhää. Ne on hoitanu jotain 10-vee hokiohjelmaa ja tämän verran sitä jaksetaan juhlistaa. Ois tehny edes jonkinlaisen katsauksen menneisiin vuosiin, rono ja linkku ainakin mukaan, mutta tuskin maikkari osaakaan tehdä mitään lämminhenkistä mistä ei paistaisi paska läpi.
 
Itsehän "katsoin" ohjelmaa vain toisella korvalla, mutta kummasti heräsin, kun kuulin Jalosen sanovan lähtevänsä mökille Luvian maisemiin. Kuulinko väärin? Voiko olla mahdollista, että jollain julkkiksella on mökki Luvialla ilman, että se on yleisessä tiedossa? Itselle tuli ainakin yllätyksenä...
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Olisi mukava näin hautajaispäivänä, jos joku innokas HN-"fani" kirjaisi kaikki Jutin yleisimmät (eli ne viisi) fraasia. Onhan tämä sen verran suuri hetki juuri nyt.

Batman!
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
PRICELESS MOMENTS!!!!

Viestin lähetti Juhaht

Edit: Ei ole todellista. Tuon lähetyksen studioon kyhätty "gaala-illallinen" on jo itsessään vitsi, mutta koko hommasta läpi paistava amatöörien räpellys vetää kyllä lokaan itse SM-liigankin. Huhhuh.

Joo kyllä oli pohjanoteeraus. Maailman halvimman näköiset kulissikyhäelmät yhdistettynä kansankynttilä Saukkosen huojuntaan, aaahhh! Voi sitä lavasäteilyn ja karisman määrää. Ja aivan kuin ei muuten riittäisi, raahataan vielä Urpokin sinne framille. Voi jumalauta.

KJkin oli raahattu paikalle muutaman sekuntin kommenttien takia. Ainoa hyvä oli tällä kertaa Raipe. Vituttaa tuo maikkarin täysi kritiikittömyys televisioimiansa lajeja kohtaan. Parhaita esimerkkejä ovat tämä Jani Uotila ja F1-puolella sen Ruutuässän poika - mikä sen nimi nyt onkaan. Asiantuntematonta meuhkaamista, paljon melua tyhjästä, etten sanoisi. Ja Master Cardin isännän haastattelu kielivirtuoosi-Inkalta vielä kuorrutukseksi kakun päälle. Ei puuttunut enää kuin "Parhaat paikat" ja pari hölmöä heiluttelemasta suosikkijoukkueensa lippua Helkovaaran ja sen SM-liigan puheenjohtajan (en muista nimeä, oisko ollu Nobody) takaa.

Itse liigalegenda-äänestyksestä: voitto meni kyllä oikealle miehelle mutta ihmetyttää miksei Kari Jalosta noteerattu tuon korkeammalle. Kuitenkin muutama kulta isoissa rooleissa ja piste-ennätyskin. No, kansa on puhunut, pulinat pois. Velimies Hannuhan pääsi taas kuviin kun syötti Hakin (muistaakseni) 600. tehopisteen vakiopaikaltaan kärppämaalin takaa - huomasitteko?

Kyllä tätä herkkua on nähty jo riittävästi. Tervetuloa uudet yrittäjät.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Ainakin Helkovaara ja Rajala olivat parhailla paikoilla todistamassa kuinka taas viimeiseen asti SM-liigan televisiointia hoidettiin "tyylillä". Todellista huikeutta.

Ohi on. Tänään jäljellä 0.

Hieno päätös hienolle kaudelle ja jälleen kerran hienoa mainosta liigalle.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
"KATO!"
"KAKSYKS!"
"ELMERI!"
"NYLLÄHTI"
"ÄLÄ LÄHRE SHINNE!"
"LAPA JÄÄHÄN, NIMI LEHTEEN!"
"YLÄMUMMO!"
"HERRAJESTAS!"
"TÄTÄ VARTEN ON KESÄ REENATTU"
"VAUHTIA ON KU MONZASSA"
"KAIKKI VALOT VILKKUU"
"EI AINA TARTTE OLLA LÄMÄRI"
"TOIMITA KIEKKO MAALILLE"
"TOLPAT ON MOLARIN PARHAAT KAVERIT, VAI MITÄ JAMO?"
"LÄHELTÄ YLÖS"
"JARKON MARA"
"KIS KIS"

Tuossa noita muutamia fraaseja. RIP, nyt se on ohi. Hyvä niin.

Palautettakin lähti Maikkarin suuntaan. Vai vielä kaikkien liigajoukkueiden tunnarit/maalilaulut, pyh!

Muokkausta : Jutin sanavarastoa täydennetty.
 
Viimeksi muokattu:

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Arnold

Älä lähre shinne,läheltä ylös,huikee kiekkoilta tulossa,puolustuksen kautta,ylämummoon,vauhtia kuin monakossa jne..

Ei loppujen lopuksi Juti ja Saukkonen ihan surkeinta ollut mitä kiekkoyö edusti sillä se joka oli suunnitellut tämän illan "huikean shown" niin se veti kyllä pohjat.

Vaikka katsojat saa sellaista mitä ovat ansainneetkin ja sen todisti "huikea" lista liigan 30 vuotisen taipaleen parhaista pelaajista.Jos äänestää Koivua tai Selännetta tai Ruotsalaista liigan kaikkien aikojen parhaaksi pelaajaksi ansaitsee juuri sellaista mitä tänä iltana maikkari tarjosi.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan hyvältä näytti Leiskan lista. Ei pidä kuitenkaan unohtaa; "Aikaa on", "vielä kerkee tapahtuu vaikka mitä", "nyt se (maali) täytyy tulla jos tulee". Ettei katsojat kyllästy ja pistä televisiota kiinni.

Jos toppeja ja floppeja haetaan, niin floppeihin tais päästä tämän iltainen extra bonus HN. Ihan silakka lähetys, lähetysaika yllättävän pitkä, mutta se olikin täytetty paskalla. Se nyt tuskin ketään yllätti, mutta viimeinen tais olla. Niin siis jos ei lasketa uusintoja.

Raipeki löyty sattumalta sieltä yleisöstä, onnittelut hänelle. Lenni Kalle ei muuten flopannu.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Älkääkä unohtako näitä ikivihreitä korvaamattomia klassikoita:

ROTAFLAIERI
HÖRPPÄSEE HUTAN
HYVIN POIKA YRITTÄÄ
FIVE HOLE
LAPSUS

Mielestäni sellaista häpäisyä kuin pienellä kirjoittamista ei saa näiden legendojen kohdalla suorittaa. Edellä kirjoitetut viestit katsottakoon sormien lävitse, mutta jatkossa: CAPS LOCK.
 
Viimeksi muokattu:

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Anu ainakin yritti. Muuten aika tuubaa, onneksi edes Final Countdown rokkasi. Tervetuloa C+ ja Nelonen.
 

Jokipoika

Jäsen
Mulla kävi oikeasti sääliksi Anua. Päiviö Pyysalon ideoima show oli kaikessa ankeudessaan säälittävä lopetus säälittävälle formaatille. Tekemällä tehdyt gaala-illalliset, paikalle raahatut turhuudet ja mitä vielä. Ah meinasinkin unohtaa tämän Foto Playn...uuh.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä eilinen fiaskolähetys oli katsojien täydellistä aliarvioimista. Eipä tule ikävä todellakaan maikkarin HN-teamia!

Ei sillä, että salaliittoteorioita kaivaisin esiin, mutta missähän mahtoi olla Anun hehkuttamassa "seuraavassa kaikkien liigajoukkueiden tunnusbiisit" potpurissa JYP..

Raipea kävi sääliksi. Joutui tahtomattaan pelleksi tuommoiseen roskalähetykseen, jossa juontajalla silmät seisoo päässä. Onneksi pääsimme eroon koko paskasta!
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
VAFORIIN
STEEFFAN
LIIVERSSI
VOPATTI
KUIVALAISELLA PASI PUHELIMESSA

Loppu. Seuraavalla selostajalla on toivottavasti kulmakarvatkin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Oli kyllä niin järisyttävän surkea PASKAA mitä tuo viimeinenkin HockeyNight oli että huhhuh, siinä meinasi bisset tulla takasin ylös sitä katsoessa. Ei vittu tule ikävä tätä konseptia, joka alue kusee niin rankasti ohjauksesta juontajiin puhumattakaan sisällöstä.
 

Digwiid

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Tuliko siinä potpurissa todellakin kaikki liiga jengin biisit ? Mä en ainakaan kuullut Hifk:n biisiä. Ja Lennin lausahdus Saipasta oli aika korni. Muutenkin ohjelma oli todella syvältä.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Digwiid
Tuliko siinä potpurissa todellakin kaikki liiga jengin biisit ? Mä en ainakaan kuullut Hifk:n biisiä. Ja Lennin lausahdus Saipasta oli aika korni. Muutenkin ohjelma oli todella syvältä.

Ja Pelicansista yhtä paska "some day we're gonna win". Tämä oli kyllä juuri arvoisensa lopetus Hockey Nightin pelleilylle. Lenni-Kalle ja muut ruudinkeksijät saivat jälleen lisää pisteitä minulta..

Tervetuloa Canal ja Nelonen! Adjö MTV3. We won't miss you.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Leiska
"ÄLÄ LÄHRE SHINNE!"

Kiitos, että lähritte!

Pelastus
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös