Moskova 2007 - Suomen joukkue

  • 539 324
  • 3 556
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Kärpät, Philly Flyers, Larva ja Todd Timantti
JussiK kirjoitti:
Miksi kaikki on tunkemassa Kalliota TAAS kisoihin?

Johtunee pitkälti siitä ettei Erkka tule miestä jättämään kuitenkaan pois kisakoneesta. Kallion jokavuotinen läsnäolo on yksinkertaisesti vain pakko niellä, siitä syystä mies on lähes jokaisen ketju suunnitelmissa "väkisin".
 
Viimeksi muokattu:

Selänne 8#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, KalPa ja Anaheim Ducks
Tomi Kallio

Kyllähän Kallio parhaimmillaan on hyvä maalintekijä tyyppi minunkin mielestä, mutta itse pudotan Kallion pois ailahtelevaisuuden vuoksi. Turnaukseen sattuu väliin erittäin hyviäkin pelejä Kalliolle, mutta sitten kun peli menee huonoksi niin sitä surffausta ei kyllä jaksa kukaan katsella, muuten hyvä pelimies jos pystyisi pitämään tasonsa koko turnauksen ajan eikä pudottaisi tasoaan joihinkin otteluihin todella radikaalisti.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
JussiK kirjoitti:
Miksi kaikki on tunkemassa Kalliota TAAS kisoihin? Joo ok, se on joka vuosi ruotsin pistepörssin top5 kamaa, mutta mitä se on koskaan saanut aikaiseksi maajoukkueessa? Mä en muista suunnilleen muuta kuin yleistä pörräämistä ja kymmeniä hukattuja mestoja. Kiitos mutta ei kiitos tällä kertaa.
Ehkä olen yhtä paljon toiseen suuntana väärässä kun Kallio-haterit vastakkaiseen suuntaan, mutta tuo "mitä se on koskaan saanut aikaiseksi maajoukkueessa" on kyllä niin kliseistä paskaa ettei paremmasta väliä. Vaikka sälleillä ei edes olisi mitään mielikuvaa Kallion viimeisimmistä peleistä, niin se on aina helppo heittää tuo "se vaan polkee ja jäätyy kovissa peleissä"-mantra kehiin. Jos tehotilastoja katselee niin Kallio on vuodesta toiseen hoitanut hommansa siinä missä, ja yleensä jopa paremmin, kuin moni muu. Ja mitä muuta Kalliolta odotetaan kuin bongoja? Jos hän niitä tekee, on hän mun mielestä hoitanut tonttinsa.

Itse näkisin Pärssinen, Hentusen ja Kallion kaikkien olevan vähän samanlaisessa tilanteessa. Kaikkien edesottamukset on maajoukkuepaidassa nähty ja kuultu. Kaikki ovat lähes aina esiintyneet mun mielestä edukseen ja ansaitsisivat paikkansa myös tänä vuonna. Toisaalta kukaan heistä ei ole Mr.Irreplaceable, joten aivan hyvin heidät voisi jengistä poiskin jättää. Kuitenkaan kaikkia ei kannata kerralla ulosheittää, sillä he edustavat maajoukkueessa tietynlaista jatkuuvutta jota on aina tietyssä määrin hyvä säilyttää. Alunperin olisin rankannut herrat Hentunen, Kallio, Pärssinen-järjestykseen, mutta Pärä nosti profiiliaan Latvia-matsissa sen verran, että nyt rankkaan hänet ensimmäisenä joukkueeseen. Hentu ja Tomppa ovat melko tasoissa mun kirjoissa, riippuu vähän minkälaisen roolin pelaajaa haetaan. Kallio on parempi maalintekijä kuin Hentunen, mutta Joroinen taas on monipuolisempi peluri. Makuasioita kumpi kuuluisi jengiin. Molemmat voisi myös jättää pihalle jos joukkueeseen halutaan Pihlstömin, Pesosen tai Pyörälän kaltaisia newcomereita.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Aika mielenkiintoinen tilanne nyt kaikenkaikkiaan. Analysoidaanpa tilanne pala palalta.

Maalivahdit
Tilanne maalivahtien osalta näyttää hyvältä. Norrenalla on hyvä vire päällä. Jos Nikke tai Lehtonen (tai molemmat) ilmoittaa halukkuutensa, niin ehdottomasti kisakoneeseen vain. Kilpailutusta alkusarjan aikana ja se, jolla on paras vire menee loppupeleihin maaliin. Lisäksi on hyvä huomioida se, että huonon pelin sattuessa on hyvä olla kuuma kakkosmaalivahti vaihtoa ajatellen.

1.Bäckström
2.Norrena
3.Lehtonen / Wallinheimo

Puolustajat
Mikäli sekä Nummelin että Timonen (pudotessaan) ilmoittautuvat mukaan, alkaa tämäkin osasto näyttää suht. valoisalta tarvittavan kiekollisen osaamisen valossa. Olisi ainakin kaksi hyvin hyökkäyksiä avaavaa pakkia. Lisäksi mielestäni Malmivaara oli Tshekki-pelissä suht. turvallisen perusvarma. Kisakoneeseen mukaan! Tuo fyysisyyttä muutoin pieneen pakkikalustoon.

Kukkonen - Timonen
Nummelin - Malmivaara
Berg - Söderholm
Mäntylä

Hyökkääjät
Ok, Mikko Koivu on loistava lisä muutoin kapoisaan sentteriosastoon. Lisäksi tyrkyllä on myös Ruudun Jarkko sekoittamaan vastustajan tähtiä ja tuomaan fyysisyyttä (ehdottomasti mukaan!) sekä Dallasin porukkaa mikäli putoaminen käy. Mikäli Dallisin porukkaa saadaan mukaan (edes Miettinen ja Hagman) niin tilanne on suht lupaavan näköinen myös hyökkäyksen osalta. Lehtisen tuloon en usko, vaikka mitä on puhuttu.

T.Ruutu-M.Koivu-Peltonen
(Varmasti loistava myllytyskenttä)

Hagman(?)-Miettinen(?)-Kallio
(Miettistä oli kaavailtu keskelle? Voisi olla ratkaisupotentiaalinen yhdistelmä)

Pärssinen-N.Kapanen-Hentunen
(Kokeillaan nyt sitten toimivuutta alkusarjassa. Alkoi loppuajasta Tshekki-pelissä saamaan pelin juonesta kiinni)

J.Ruutu-Kontiola-Bergenheim
(Voisi toimia rymistelevänä ja sekoittavana neloskenttänä missä myös maalintekopotentiaalia)


Täytyy tähän loppuun sanoa, että T.Ruudun propsit ovat nousseet silmissäni vuosi vuodelta. Käsittämättömän lahjakas kaveri monella osa-alueella sekä kentällä sopivan värikäs. Lisäksi tuntuu olevan fiksu ja rento kaveri näin ainakin kuulopuheiden ja haastattelujen perusteella. Myös maajoukkuepaikka on tuntunut kiinnostavan aina kun on vain ollut mahdollista.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Ok Tony Salmelainen ja Jani Rita eivät ole onnistuneet aina Leijonissa niin hyvin, mutta hyvinkin nämä dynaamittireidet voisi ottaa mukaan Kallioiden ja kumppanien tilalle. Mitä siinä nyt menettäisikään, kun uutta verta ja intoa olisi kentällä. Lisäksi Bergenheim ja Iso-Ruutu jällleen yhteen neloskenttään antamaan runtua. Lisäksi pari NHL-puolustajaa, kiitos.


Niin ja Konna antoi jälleen loistavia näyttöjä, hyvin meni Moskovassakin kun Pessin kanssa pyörittelivät vastustajia.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
-Kantor- kirjoitti:
Täytyy tähän loppuun sanoa, että T.Ruudun propsit ovat nousseet silmissäni vuosi vuodelta. Käsittämättömän lahjakas kaveri monella osa-alueella sekä kentällä sopivan värikäs. Lisäksi tuntuu olevan fiksu ja rento kaveri näin ainakin kuulopuheiden ja haastattelujen perusteella. Myös maajoukkuepaikka on tuntunut kiinnostavan aina kun on vain ollut mahdollista.
Ruudun pelillinen tähti on kyllä ollut laskussa, ja olen (kuten varmasti muukin) alkanut vähän epäillä, että näinköhän hänestä koskaan tulee suurta tähteä NHL:ssä. Jos loukkaantumisia ei tule entiseen tahtiin ja motivaatio lajiin säilyy, niin uskoisin Tuomon tekevän pitkän ja mallikkaan uran Pohjois-Amerikassa, mutta se ihan viimeisin läpimurto saattaa sittenkin jäädä tekemättä. Ruutu ei vaan taida olla ihan sellainen taitopelaaja, mitä sellaiset 90+ pisteen kaudet edellyttäisivät. Kovasti toivon olevani väärässä, mutta tässä vaiheessa en siihen usko. Varmasti hieno ura Tuomolla on kuitenkin edessä, jos edellä mainitut seikat toteutuvat.

Kentän ulkopuolella Tuomo sen sijaan vaikuttaa olevan aivan loistava jätkä. Tai enhän häntä toki henk.koht. tunne, mutta kaikkien lehti- ja tv-juttujen perusteella se kuva minkä hänestä saa, on erittäin positiivinen. Arvostan Tuomoa ehkä Sakun jälkeen eniten suomalaisista NHL-pelaajista ihmisenä ja hän on aivan ehdottomasti yksi lempipelaajistani koko maailmassa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Konna ja T.Ruutu

Kontiola samantien kisoihin! Oli jälleen mukavaa katsottavaa. Tästä saadaan vielä pelimies. Saataisiin vain vielä toimiva kenttä ympärille. Katsellaan...

En tiedä katsoinko väärin, mutta odotin T.Ruudulta enemmän viime pelissä. Ei mikään onnistunut ja tähti on pikemminkin ollut laskussa viime aikoina. Perussyyt tietysti takana... Mutta silti tämä "romuluinen hyökkääjä" jäi todella monesti tsekkipuolustajien ja laidan väliin rimpuilemaan. Eikä niitä harhautuksiakaan tullut.

Tason noston aika Ruudulta, tai unohdan aiemmat supertähti hehkutukset. Jopa Mäntylä pärjäsi kulmapaineissa paremmin.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kontiola on vahva ehdokas kisasentteriksi. Nyt alkaa näkyä se, miten hyvä pelaaja Petri on kun saa vierelleen tasoisensa pelaajat. Kantoi Tapparassa pitkin kautta ketjuaan yksin (laidoilla yleensä Viinanen ja Venäläinen), ja oli useimmiten kolmikon ainoa pelaaja joka pystyi kunnolliseen kiekolliseen peliin. Nyt maajoukkueessa kasassa oleva ketju vaikuttaa roolituksiltaan lähes ihanteelliselta, jos miesten puolustuspelaaminen pysyy tiiviinä tosipelien koittaessa.

Tapparan kannalta olisi tietysti hyvä ettei Kontiola pääsisi edes kisoihin. Jos pääsee ja pelaa Peltosen ja Ruudun välissä huippupelit, Chicago ei kertakaikkiaan voi enää olla katsomatta tätä korttiaan. Toisaalta ovathan ne Viuhkolankin kohdalla olleet vuosikaudet yllättävän passiivisia, kun katsoo ketä kaikkia tuolla NHL:n muissa organisaatioissa käy onneaan etsimässä.
 

Adoley

Jäsen
Suosikkijoukkue
ei ole
Oma rankingini

Tässä oma ranking, mahdollisista mm-kisoihin tulevista kenttäpelaajista. 7 puolustajaa, 9 laitahyökkääjää ja 4 centteriä.

Puolustajat:
Kimmo Timonen, Petteri Nummelin, Lasse Kukkonen, Aki Berg, Janne Niskala, Sami Lepistö, Olli Malmivaara |||||| Tuukka Mäntylä, Toni Söderholm, Pekka Saravo, Jukka Laamanen, Teemu Aalto

Laitahyökkääjät:
Jere Lehtinen, Tuomo Ruutu, Ville Peltonen, Niklas Hagman, Antti Miettinen, Jarkko Ruutu, Tony Salmelainen, Sean Bergenheim, Tomi Kallio |||||| Jukka Hentunen, Jani Rita, Timo Pärssinen, Mika Pyörälä, Janne Pesonen

Centterit:
Mikko Koivu, Niko Kapanen, Petri Kontiola, Esa Pirnes |||||| Ville Leino, Jari Viuhkola

Kentälliset voisi olla:

Peltonen-Kapanen-Lehtinen
TRuutu-Koivu-Salmelainen
Miettinen-Kontiola-Hagman
Bergenheim-Pirnes-JRuutu
Kallio

Timonen-Kukkonen
Nummelin-Berg
Niskala-Malmivaara
Lepistö
 
Viimeksi muokattu:

mainio

Jäsen
Lampinen kirjoitti:
Olen yksi harvoista Tompan puolenpuhujista!

http://www.youtube.com/watch?v=7jK21DKe0vk&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=aWfiveVsPAY&mode=related&search=

Siinä kaksi tärkeää maalia "ei koskaan tiukoissa paikoissa"onnistuvalta Kalliolta.
Siellähän oli myös parjattu Rintsi Rintanen! Sehän on selvää, että "Toskala on kuningas!"

Kallio saattaa jopa pelata tiensä joukkueeseen, jos näillä salmelaisilla ja ridoilla ei tekeminen parane.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Fawkes kirjoitti:
Jos loukkaantumisia ei tule entiseen tahtiin ja motivaatio lajiin säilyy, niin uskoisin Tuomon tekevän pitkän ja mallikkaan uran Pohjois-Amerikassa, mutta se ihan viimeisin läpimurto saattaa sittenkin jäädä tekemättä. Ruutu ei vaan taida olla ihan sellainen taitopelaaja, mitä sellaiset 90+ pisteen kaudet edellyttäisivät.
Toisaalta, kuka uskoi Jokiseen vuosituhannen alussa ja nyt jätkä on takonut kolme kertaa yli 30 maalia ja kahdesti ~90 pinnaa. Toki Ruutu on arvokas pelaaja, vaikkei koskaan mättäisi pinnaa per peli, mutta niin kauan on toivoa kuin on jne...
 
Itsekin olen ihmetellyt mistä tämä juttu on lähtenyt liikkeelle ettei Kallio muka onnistu tiukoissa paikoissa, naurettavaa potaskaa... Tomppa on todella kova luistelija ja taitava pelaaja, jolla on taatusti käyttöä näissäkin kisoissa. Viuhkolasta ei taida Erkka sitten ykkös tai kakkossentteriä tehdä. Toisaalta se on totta, että Viuhkola soveltuu varmasti paremmin myöskin neloskenttään kuin Kontiola... Eihän siitä mitään tulisi jos Kontiola neloskentässä räpletäisi, mutta Pikun voisi laittaa oikeestaan mihin tahansa kenttään. Viuhkolalla on loistava pelisilmä ja hän on todella taitava ja monipuolinen pelaaja, joten kisapaikka on mielestäni selviö. Lisäksi hän on tottunut voittamaan. Antti Miettinen myös ehdottomasti mukaan joukkueseen, jos Dallas tippuu, koska hän on myös todella taitava pelaaja, kuten esimerkiksi HPK:ssa ja myös NHL:ssä on osoittanut. NHL:ssä minuutit vaan jääneet hyvistäkin otteista huolimatta niin vähäisiksi, ettei siinä ole mitään ihmeitä saanut aikaan. Lehtistä silti peluutetaan aina se parikymmentä minuuttia pelasi hän miten tahansa. Nytkin vaisujen otteiden taustalla saattaa olla joku loukkaantuminen, mistä ei julkisuuteen haluta kertoa. En vaan näe mitä järkeä on antaa suuria minuutteja pelaajalle, jos hän ei ole täysin kunnossa ja peli ei kulje.
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
-Kantor- kirjoitti:
J.Ruutu-Kontiola-Bergenheim
(Voisi toimia rymistelevänä ja sekoittavana neloskenttänä missä myös maalintekopotentiaalia).

Hmm. Kontiola nelosketjun sentterinä. Samalla logiikalla ykköskentän keskelle voisi sijoittaa vaikka Arto Kukin.
 
Viimeksi muokattu:

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
aurinkolahna kirjoitti:
Hmm. Kontiola nelosketjun sentterinä. Jos ajattelee asiaa samalla logiikalla, tällöin ykköskentän keskelle voisi sijoittaa vaikka Arto Kukin.

Joo. Eiköhän sentterit ole järjestyksessä Mikko Koivu- Petri Kontiola- Niko Kapanen- Jari Viuhkola- 5. sentterinä mahdollisesti Pirnes tai Leino.

Neloseksi rakentelisin kentän Pyörälä-Viuhkola-Jarkko Ruutu siis sillä edellytyksellä, että Jarkko Ruutu kisoissa nähdään. Tämä kenttä osaa pelata puolustussuuntaan, löytyy fyysisyyttä ja hyökkäystaidotkin ihan kohdillaan.

Teletapeista en enää itsekään ole niin varma kuin olen ollut. Eilinen surkea peli muutti kaiken. Mutta vielä itse toivoisin miehille toisen näytönpaikan pelata yhdessä, sillä yhden pelin perusteella ei aina voi sanoa juuta tai jaata 100-prosentin varmuudella. Mutta jos homma ei ala toimimaan, niin pitäisin silti melkeinpä kaksikon Kapanen-Hentunen yhdessä, mutta Pärssisen korvaisin jollakin osaavammalla nimellä, ehkäpä mahdollisesti Antti Miettisellä tahi Niklas Hagmanilla.

Dallasin tippuessa ja Jussi Jokisen tullessa on mielenkiintoista nähdä miten Erkka kuviot näkee. Onko Ville Peltonen ja Jussi Jokinen kaksikkona hänen papereissaan edellä kaksikkoa Ville Peltonen ja Tuomo Ruutu? Kummankin kaksikon toimimisesta on hyvät todisteet kyllä olemassa.

Mutta tuo hyökkäys kyllä näyttää sen verran mielenkiintoiselta, että itse en osaa edes spekuloida tällä hetkellä ketkä kaikki kuuluvat kisakoneeseen ja ketkä taas eivät. Ja paljonhan tähän vaikuttaa myös ketkä kaikki tulevat NHL:stä.
Nyt etenkin laitureiden tilanne on Erkalle erittäin haasteellinen. Löytyy pelaajia, jotka kokemuksellaan ajavat monen ohi, kuten Kallion Tomppa. Taas sitten pelaajia, joita olisi mielenkiintoista kokeilla, kuten Phillu tai Pesonen. Sitten taas pelaajia, jotka voivat jäädä ulos koneesta, vaikka viime MM-kisat menivät ihan ok-tasolla eli esim. Bergenheim. Itse asiassa Ridan ja Bergenheimin muodostama kaksikko voisi olla toimiva, toiminut kuitenkin EHT:lla. Mutta mahtuuko tämä kaksikko mukaan sellaisenaan? Rita-Kontiola-Bergenheim?Sitten taas NHL:stäkin saattaa olla jopa ylitarjontaa.

Onneksi en ole Erkan housuissa:D.
 

Adoley

Jäsen
Suosikkijoukkue
ei ole
Hyökkääjistä ovat pihalla perustellusti:
Hentunen ja Pärssinen, pyörivät kulmissa, pörräävät mutta mitään valmista ei tule.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Adoley kirjoitti:
Hyökkääjistä ovat pihalla perustellusti:
Hentunen ja Pärssinen, pyörivät kulmissa, pörräävät mutta mitään valmista ei tule.

Hyvä, että pörräävät siellä kiekon kanssa kun vertaa esim. Salmelaiseen ja Ritaan, kaameaa surffausta ympäri kenttää Ilman_kiekkoa.
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
Adoley kirjoitti:
Hyökkääjistä ovat pihalla perustellusti:
Hentunen ja Pärssinen, pyörivät kulmissa, pörräävät mutta mitään valmista ei tule.

Huomasin jo ensimmäisessä Tsekki-pelissä saman ongelman. Teletappiketju (myös muut ketjut ajoittain harrastivat samaa) pyöri nurkissa minuuttitolkulla pääsemättä maalille, vastustaja sai kiekon, ja kas - omassa päädyssä olikin väsynyt Deletappiketju ylipitkän vaihdon jäljiltä.

Onneksi pakit ja Norre pelasivat kuitenkin mallikkaan pelin. Kiitos siitä.
 

Fordél

Jäsen
Tuo Ruutu-Kontiola-Peltonen kenttä voisi olla kyllä toimiva ja valmis paketti. Sitten jos N.Kapasen vierelle saataisiin vaikka kaverukset Miettinen - Hagman ja neloseen J.Ruutu-Viuhkola yms. - Pihlström vähän rymistelemään. Siinä olisi jo kolme hyvää kokonaisuutta valmiina. Enää puuttuisi tuo ykkönen, johon tarvittaisiin Koivulle muutama kaveri. Ideaali tilannehan olisi, jos saataisiin Lehtinen ja sitten joku ennakkoluuloton veto ykkösen laitaan.

1. Lehtinen - M.Koivu - Bergenheim
Lepistö - Kukkonen

2. T.Ruutu - Kontiola - Peltonen
Nummelin - Malmivaara

3. Miettinen - Kapanen - Hagman
Berg - Söderholm

4. J.Ruutu - Viuhkola - Pihlström
Mäntylä -

13. hyökkääjä Pirnes/Hentunen

MV: Bäckström, Norrena, Rask
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Filppula?

Mites sentterikuvio mielestänne muuttuu jos Detroit menee sössimään Calgarya vastaan ja putoaa?
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Master Chief kirjoitti:
Mites sentterikuvio mielestänne muuttuu jos Detroit menee sössimään Calgarya vastaan ja putoaa?
Koivu edelleen ykkössentteri, Kontiola ja Filppula sitten vapaavalintaisessa järjestyksessä kakkosessa ja kolmosessa. Tai no tietysti, jos TRuutu - Kontiola - Peltonen halutaan säilyttää, niin sitten Koivu on kakkosen sentteri ja Valle kolmosen. Viuhkola neloseen jokatapauksessa.

Olisi kyllä huikean mielenkiintoista nähdä kolmikko Koivu - Filppula - Kontiola MM-kisoissa. Siinä on sellainen lataus tulevaisuutta, että saattaisi maksaa itsensä tulevissa koitoksissa moninkertaisesti takaisin, vaikkei tällä kertaa menestystä tulisikaan. Ja voisi jopa tullakin...
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Saku #11 kirjoitti:
Koivu edelleen ykkössentteri, Kontiola ja Filppula sitten vapaavalintaisessa järjestyksessä kakkosessa ja kolmosessa. Tai no tietysti, jos TRuutu - Kontiola - Peltonen halutaan säilyttää, niin sitten Koivu on kakkosen sentteri ja Valle kolmosen. Viuhkola neloseen jokatapauksessa.

Olisi kyllä huikean mielenkiintoista nähdä kolmikko Koivu - Filppula - Kontiola MM-kisoissa. Siinä on sellainen lataus tulevaisuutta, että saattaisi maksaa itsensä tulevissa koitoksissa moninkertaisesti takaisin, vaikkei tällä kertaa menestystä tulisikaan. Ja voisi jopa tullakin...


Mihis N.Kapanen? =). Itse laittaisin Filpun Kontiolan ja Pesosen viereen omassa fantasia rosterissa laitahyökkääjäksi.

Koivu-Filppula-Kontiola. Kolme senaa samaan ketjuun?
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Lampinen kirjoitti:
Mihis N.Kapanen? =). Itse laittaisin Filpun Kontiolan ja Pesosen viereen omassa fantasia rosterissa laitahyökkääjäksi.

Liian pieni ketju, Filppula on melkein fyysisin tuosta ketjusta ja se ei ole hyväksi.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Lång kirjoitti:
Mikäli Detroit jostain käsittämättömästä syystä tippuisi, niin Valle olisi mielestäni vähintään 2 kentän mies maajoukkueessa. Mies on nyt ominut laiturin roolin ja saattaisi myös pelata tätä roolia maajoukkueessa.

Itseasiassa on pelannut tietääkseni nyt taas nelosen sentterinä. Tuurasi Zetaa laidassa tämän ollessa loukkaantuneena.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Eiköhän siellä Tomppa"Kallion Tomppa"Kallio taas pelaa.

Mandervillelle tiedoksi notta Tampa isolla, panthers saa olla pienellä suosikkijoukkueissa ; ).
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Pakko todeta, että nyt eletään todella mielenkiintoista aikaa NHL:n suhteen. Jokakeväinen jännäri on taas alkanut, että ketä kaikkia NHL:n tähdistä kiinnostavat jokakeväiset MM-kisat. Toivotaan, että mahdollisimman monet tarttuisivat houkutukseen lähteä hakemaan MM-kultaa Venäjän maalta.

Pakko laittaa oma ketjulotto myös tähän, kun moni niitä tuntuu väsäilleen.

Maalivahdit :

1. Bäckström
2. Norrena
3. Rask

Maalivahtien suhteen pelaisin niin, että ensimmäiset 4-5 peliä Norre ja Nikke pelaisivat vuorotahtiin ja katsottaisiin kumpi on paremmassa vireessä. Se parempivireinen sitten pelaisi turnauksen loppuun, jos ihmeitä ei tapahdu matkalla.


Puolustus :

1. Kukkonen - Timonen
2. Malmivaara - Nummelin
3. Berg - Lepistö
4. Mäntylä - Söderholm

Mustat Hevoset : Ville Koistinen, Mikko Lehtonen

Mielestäni TOP4 on täysin selvä tapaus. Berg, Kukkonen, Timonen ja Nummelin harjaavat ne isoimmat minuutit. Sitten kaksi viimoista pelaavan kokoonpanon miestä tulisivat ihan päiväkohtaisin vireen mukaan. Malmivaaran haluaisin ainakin itse nähdä tasapainottamassa Nupan nousuja. 6. pakki on sitten vähä jokaisen henkilökohtainen mielipide.


Hyökkäys :

1. T. Ruutu - Koivu - Miettinen
2. Peltonen - Kontiola - Lehtinen(aina saa unelmoida)
3. Hagman - Kapanen - Kallio/Salmelainen/Rita
4. Bergenheim - Viuhkola - J. Ruutu
Lisäksi vielä Pirnes ja yks kolmikosta Kallio/Salmelainen/Rita

Mustat hevoset : Jussi Jokinen(loukkaantuminen), Valtteri Filppula, Antti Pihlström, Janne Pesonen

Tälläinen hyökkäys sattuisi minulle täydellisesti. Selvää on kuitenkin, että tämän hahmotelman toteuminen vaatisi pieniä ihmeitä, mm. Jere Lehtisen hyväksymisen kisoihin saapumisen suhteen. Tässä hahmotelmassa kaikki ketjut pystyisivät mielestäni ratkaisuhin ja toisaalta neloskenttä pystyisi myös pelaamaan rikkovamman kentän roolissa. Bergenheim ja Viuhkola pystyvät mielestäni siihen, vaikka molemmat omaavatkin loistavat taidot. Kapasen ja Viuhkolan paikkoja vaihtamalla nelosesta saisi ehkä vielä hiukan paremman puolustuksen kannalta. Kolmosen toinen laiturin paikka menisi viime hetken näyttöjen perusteella sen ansaitsevalle. Unelmatilanteessa J. Jokinen tai Filppula korvaisivat vielä Miettisen ykkösen laidasta. Näin ykkösen iskukykyä saataisiin vielä nostettua hiukan.

Jos tälläinen joukkue kisoissa nähdään niin lupaan pakata laukut ja ottaa viime hetken lennot Moskovaa kohti. Niin hyvältä tämä paketti mielestäni näyttää.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös