Moskova 2007 - Suomen joukkue

  • 539 848
  • 3 556
Tila
Viestiketju on suljettu.

Tep

Jäsen
En ole edelleenkään vakuuttunut näistä teletapeista, varsinkaan Pärssisestä. Tosin puolet matsista tuli nukuttua (kertonee jostakin jotain), joten en nyt mene vielä tuomitsemaan mitään suuntaan taikka toiseen. Mutta onko näitä jannuja ihan pakko aina peluuttaa yhdessä?

Ja sitten värilasit nokalle. Norrena mömmön-kisoihin ykköseksi, kiitos. Ainoa jonka NHL:stä pystyisin pitkinhampain ottamaan Norrenan edelle on Bäckström, vaikka omat epäilyni häntäkin kohtaan on. Kiprusoffia tuskin nämä geimit kiinnostaa, mutta mitäpä siitä.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
En peliä nähnyt, mutta jos ja kun tuo ykköskentän peli nyt kerran oli hyvää, niin ei tätä kenttää välttämättä kannata rikkoa. Kontiola saa luultavasti jokatapauksessa sen kisapassin, joten ehkä kannattaa näissä harjoituspeleissä antaa mahdollisuus lunastaa paikka Tuomon ja Villen välissä.
Pitämällä Konna nykyisellä paikallaan, saadaan myös ehkä vähän tasapainoisemmat ketjut, kun Mikko Koivu laitetaan vaikka mahdollisten Dallasista tulevien miehien väliin (esim. Lehtinen-Hagman tai Miettinen-Hagman). Tällöin olisi ikään kuin kaksi ykkösketjua.
 

Selänne 8#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, KalPa ja Anaheim Ducks
Pitkään pohdiskeltuani värkkäsin seuraavanlaiset kentät. Mukana ovat Minnesotan pelaajat, Timonen, J.Ruutu ja sekä Hagman ja Miettinen, jotka suht varmoja tulijoita mikäli Dallas tipahtaa myös. Itse ainakin oletan, että mikään joukkue näistä tappioasemista nouse, koska sen verran ovat vastustajat olleet edellä. Eli ne kentät seuraavassa:

1.Kenttä

Peltonen-Koivu-T.Ruutu

Timonen-Kukkonen

2.Kenttä

Hagman-Kapanen-Bergenheim

Nummelin-Lepistö

3.Kenttä

Pesonen-Kontiola-Rita

Mäntylä-Berg

4.Kenttä

Miettinen-Viuhkola-J.Ruutu

7.s puolustaja: Malmivaara/Söderholm

13.s hyökkääjä: Pirnes

Norrena
Bäckström
Rask​

Varalla: Hentunen ja Kallio sekä Salmelainen
 

Hellox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sport, Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho
EW sanoi eilen jossakin haastattelussa, että NHL:stä mahdollisesti tippuneiden pelaajien tilanteesta annetaan lisäinffoa sunnuntaina tai maanantaina, eli nyt vaan pitää toivoa parasta yön NHL pelien suhteen.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Vähän kyllä ihmettelen sitä näkemystä, että nimenomaan Pärssinen pitäisi jättää kisoista pois, kun hän kuitenkin näytti Latviaa (juu, se on Latvia) vastaan, että paikasta kiekko uppoaa sinne yläkulmaan. Hentunen taas on näissä kahdessa pelissä ollut totaalisen pihalla, eikä ole saanut mistään sisään. Toki herrojen vahvuudet ovat osin erilaiset, mutta tähänastisilla näytöillä Pärssinen on minusta lähempänä kisapaikkaa.

Kontiola pelasi hyvän pelin. Antoi laitureilleen tilaa pelinteossa keskialueella, niin kuin pitääkin, kun itse on niin puhdas hyökkäyspään pelaaja. (Jos se ei lähde Chicagoon, treidaatteko Leinoon? Sopisi Shedden-kiekkoon paljon paremmin.) Näillä näytöillä voisi jo olla kisajoukkueen kolmos- tai nelossentteri.

Toisaalta jos yhteispeli Peltosen ja Ruudun kanssa toimii tuohon malliin jatkossakin, voisi materiaalia jakaa vähän tasaisemmin ja laittaa MKoivun kakkosen keskelle. Kapasesta ei taida siihen rooliin olla, rikkinäinen kausi näkyy kiekon kanssa selvästi.

Pirnes kärsi laituriensa sekoilusta. Näissä peleissä näkee kyllä selvästi eron liigatähden ja NHL-pelaajan välillä. Pesonen ei tuossa tempossa erottunut nopeudellaan mitenkään, puutteellisella pelikäsityksellään ja -kurillaan kylläkin. Rita taas oli aivan kuutamolla, siinä taisi mennä MM-paikka ja NHL-soppari (toiveajattelua, tiedän).

Ai niin, siellä oli se nelosketjukin. Yhden hyvän vaihdon pelasivat toisen erän lopulla, mutta senkin lopuksi piti Salmelaisen lahjoittaa vastustajalle maalintekopaikka. ULOS!

Pakeista Kukkonen oli hämmästyttävän hyvä, kehitystä on tapahtunut. Lepistölle on jo oppinut antamaan anteeksi ne aivopierut, hyökkäyssuuntaan oli kuitenkin rohkea ja omissa ennakkoluulotonta kontaktipeliä. Malmivaaralle voi jo nyt varata sen seitsemännen puolustajan paikan, loistava peli olosuhteet huomioonottaen.

Mäntylä ja Saravo ovat varmaankin mukana vanhasta muistista, vaikka käyttöä ei olisikaan. Berg oli oma itsensä, riittää kisapaikkaan edelleen. Näitä jukkapekkalaamasia ei ehkä tarvitsisi kuitenkaan maajoukkueeseen raahata, vaikka niillä olisikin liigan eniten ylimitoitettu palkka nyt, kun Järventiekin pääsi oikeisiin rahoihin kiinni Ruotsin puolella. Söderholm oli ok.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
eh kirjoitti:
Ahaa... Kyllä, Pärssinen sekä Hentunen pois. Kummankaan näytöt eivät tässä ottelussa(kaan) riitä MM-kisoihin. Teletapit, joko heidät on nähty? Toivottavasti.

Muut laiturit... Rita, Pesonen, Salmelainen, Pyörälä. Kiitos mutta ei kiitos. Pihlström veti paljon paremman matsin mitä edellä mainitut. Vaikkakin, jokainen heistä laitureista hoitivat tonttinsa Kalliota paremmin, mutta sehän jo tiedetään. En missään nimessä kiistä sitä, etteikö noilta tänään pelanneilta mahtuisi sekaan hyviäkin suorituksia, mutta kokonaisuutta silmällä pitäen... ei kiitos.

Sentterit olivat melko suurella todennäköisyydellä tuossa. Lisätään vain Mikko Koivu, poistetaan Pirnes. Kontiola ottaa 2. kentän, Kapanen kolmosen, Viuhkola jatkaa missä tänäänkin.

Pakistossa on myöskin hyvin paljon tilaa tuulettamiselle. Berg, Söderholm (ei kait se aiheuttanut sen 2-0 vastaan hyökkäyksenkin, jonka Malmivaara hoiti?), Laamanen, Mäntylä ja Saravo. Teidät on nähty, ei riitä. Ongelma onkin sitten siinä, että mistäs hitosta paikkaajat?

eh:n viestiin vielä, miten ihmeessä Kukkosen peli voi enää yllättää? Pitäisi noinkin valveutuneen kirjoittajan (tänne ja toisaalle) olla paremmin kartalla. Lepistön peli sen sijaan periaatteellisesti yllätti. Periaatteessa siksi, että helppohan se on hyvin kommunikoivan ja hyvin peliä lukevan parina vetää. Leppä ja Lasse, valmis pari kisoihin.
 
Viimeksi muokattu:

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Jääkoneenkuljettaja kirjoitti:
eh:n viestiin vielä, miten ihmeessä Kukkosen peli voi enää yllättää?
No oli ottanut NHL-kauden aikana vielä selkeän askeleen eteenpäin. Siinä mielessä yllätti.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
eh kirjoitti:
No oli ottanut NHL-kauden aikana vielä selkeän askeleen eteenpäin. Siinä mielessä yllätti.
Jatkan vielä. Minkä askeleen? Etenkin, minkä selkeän askeleen? Itse en nähnyt varsinaisesti mitään kehitystä muussa, kuin vielä entisestään paremmassa kiekottoman mailapelissä. Sitäkö hait takaa?
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Jääkoneenkuljettaja kirjoitti:
Jatkan vielä. Minkä askeleen? Etenkin, minkä selkeän askeleen? Itse en nähnyt varsinaisesti mitään kehitystä muussa, kuin vielä entisestään paremmassa kiekottoman mailapelissä. Sitäkö hait takaa?
Ihan yleisesti oli nostanut pelaamisensa tasoa. Taklauspeli oli NHL-tasoa, samoin tuollainen vähemmän näyttävä puolustaminen. Kiekollisena teki helppoja ja fiksuja ratkaisuja ja antoi parilleenkin mahdollisuuden tehdä niitä. Paljon pieniä juttuja.

Kyllähän Kukkonen hyvä on ollut jo pitkään, mutta ei noin hyvä ikinä. Ja kyseessä oli kuitenkin ensimmäinen peli isossa kaukalossa pitkään aikaan, hämmentävän helppoa tuntui kaikki Lasselle olevan. Askel MM-kisatasolta NHL-tasolle siis.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Black Adder kirjoitti:
Melkoista asiantuntemusta heittää Kontiola, yhtä kova kuin Kimmo -tissiposki- Rintanen, mm. Pirneksen ja Viuhkolan ohi ykköseen. Ei sinne ykköseenkään mennä vain rillailemaan ja taiteilemaan, vaan pelaamaan tasapainoista puolustus- ja hyökkäyspeliä. Lisäksi ko. kaverin pitäisi pystyä pelaamaan rauhallista, kiekollista peliä yv:lläkin. Täysin mustakeltaisten lasien läpi Viuhkola esim. on Kontiolaa edellä yv-pelaamisessa, av-pelaamisessa, puolustuspelaamisessa yleensä ja kiekon rauhoittamisessa ainakin valovuoden verran. Kontiola on vieläkin niin kaukana valmiista pelaajista kansainvälisiin ja AHL-/NHL-matseihin. Tuntuu, että muutamilla ovat realiteetit melko hukassa muutaman EHT-pelin jälkeen.

Tiedä sitten reaaliteeteista tai asiantuntemuksesta, mutta ainakin tänään Kontiola teki Suomen ainoan maalin, ja on kuitenkin esiintynyt EHT-peleissäkin kohtalaisesti, lähes ainoana eurosenttereistä. Eli ei ole jäänyt Kontiolan pelaaminen ihan "taiteiluksi ja rillailuksi". Minä en tiedä mistään mustakeltaisista laseista, koska minulla ei ole SM-liigan suhteen juuri minkäänlaisia tunnesiteitä tai puolueellisuutta. Minä muodostan kantani sekä maajoukkue-esiintymisten että pelikauden tilastojen pohjalta. Minulle on maajoukkuetta ajatellen aivan sama, onko joku siellä "koko Pohjoisen Suomen poika", Mansesta kotoisin tai vaikka Mars-planeetalta, jos sopiva tontti vain Leijoniin löytyy.

Faktahan on, että Viuhkola ei ole esittänyt maajoukkuepaidassa yhtään mitään sellaista, mikä hänet suvereenisti nostaisi kenenkään muun eurosentterin ohi. MM-kisoissa Viuhkolakin on jo nähty, eikä pistepotti suorastaan päätä huimaa, vaikka hänkin on päässyt välillä näyttämään taitojaan ratkaisukenttiin. Joten en näe mitään syytä, miksi Kontiolalle ei voisi antaa näytön paikkaa - enkä usko, että tämänpäiväinen peli mitenkään radikaalisti hänen mahdollisuuksiaan heikensikään.

Sanoit, että Viuhkola on kuitenkin edellä kiekon rauhoittamisessa ja sekä puolustus- että AV-pelaamisessa. Jos näin on, niin silloinhan Viuhkolan paikka on joukkueessa - neloskentän sentterinä. Hyvää puolustuspään osaajaa tarvitaan aina. Mutta ei Viuhkola missään nimessä ole mikään ykkössentteri maajoukkueessa (eikä tietysti ole Kontiolakaan, jos Mikko Koivu saapuu paikalle). Kontiolan pelipaikkaa puolustaa myös hänen potentiaalinsa ja nuoruutensa: ennemmin sitä nuoren hyvätasoisen kaverin ottaa kuin vaikkapa jo ikääntyvän Pirneksen, joka ei siitä enää juuri kehity.

Asiasta kolmanteen: teletappikokeilun voi minusta jo hiljalleen haudata. Olihan ketju ns. kova vuonna 2001, mutta sen jälkeen hommassa on haissut uudelleenlämmittelyn maku. Ketju pörrää kovasti, muttei saa oikein mitään aikaan, ja pelaajien kehityskaaret ovat menneet niin eri suuntiin, ettei Suomen vähäisiä senttereitä kannata haudata nostalgian nimissä sellaisiin kenttiin, jotka eivät vain toimi. Hentusta tuskin tarvitaan maajoukkueessa tänä vuonna, ja Pärssisenkin kohtalo on siinä ja siinä (ts. riippuu Dallasin tilanteesta: jos Hagman ja Lehtinen tulevat, Pärssinen saisi jäädä rannalle). Onhan Pärä tietysti aina Tomi Kalliota parempi, mutta siihenhän ei maajoukkueessa yleensä niin paljon vaadita.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Pittsburgin kausi ohi, Jarkko Ruutu vapaa

Ottawa voitti 3-0 äsken päättyneen pelin, mikä tiesi samalla ottelusarjan päättymistä luvuin 4-1.

Pittsburgin kausi on ohi, joten Jarkko Ruutu olisi nyt maajoukkueen käytettävissä, jos vain Jarkkoa kiinnostaa (luulisi, että Jarkkoa kiinnostaisi pelata veljensä kanssa) ja Erkka ymmärtää kilauttaa kaverille. Suomen joukkueessa on aina käyttöä puolustuspelaamisen ja alivoiman erikoismiehelle ja neloskentän raatajien ruhtinaalle - eikä varmaan ole haittaa siitäkään, että J.Ruutuhan on kunnostautunut usein rankkarieksperttinä.

Toivottavasti Jarkko nähdään kisoissa - ei kyllä mahtuisi ainakaan minun oikeustajuuni, jos Westerlund päättäisi valita jonkun Pyörälän tai muun vastaavan Ruudun tilalle.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Mikäs helvetti Miettisen Antilla on kun ei pelaa?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Lampinen kirjoitti:
Mikäs helvetti Miettisen Antilla on kun ei pelaa?

http://www.nhl.com/scores/htmlreports/20062007/RO030175.HTM
On rosterin mukaan scratches-listalla, kuten Jussi Jokinenkin.

Pahus, tätä menoa on aivan sama, putoaako Dallas vai ei, jos kaikki suomalaiset ovat sairastuvalla (tai voi Miettinen olla muuten vain kokoonpanon ulkopuolella, Miettisen peliaika on ollut kolme-neljä kertaa pienempi kuin muilla suomalaisilla muutenkin). No, onneksi Hagman ja Lehtinen sentään olisivat avuksi, jos miehiä Moskova kiinnostaisi.

Calgary pyristelee vastaan ja voitti Detroitin - ei sillä, että se Leijonien kuvioihin kauheasti toistaiseksi vaikuttaisi. Vaikka Filppula Detroitista olisikin hyvä lisä, Detroitissa on kasapäin ruotsalaisia, joten vaihtosuhde ei ole hyvä. Ennemmin Calgary ulos, vaikkei siitä Suomelle mitään hyötyä olekaan.
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
eh kirjoitti:
Näitä jukkapekkalaamasia ei ehkä tarvitsisi kuitenkaan maajoukkueeseen raahata, vaikka niillä olisikin liigan eniten ylimitoitettu palkka nyt, kun Järventiekin pääsi oikeisiin rahoihin kiinni Ruotsin puolella. Söderholm oli ok.

Kyllähän tämä jukkapekkalaamanen pelasi lähes virheettömän pelin. Ihmetyttää aina tämä muodikas suomalaispakkien, varsinkin SM-liigassa pelaavien sellaisten, haukkuminen pelien jälkeen vaikka puolustus ei päästäisi maalin maalia. Mitä heidän pitäisi tehdä enemmän? Ratkaista peli myös hyökkäyspäässä?

Lasse Kukkonen pelasi hyvin kuten aina ennenkin maajoukkueessa, mutta nyt, kun mies pelaa NHL:ssä, on kehitystä kuulemma tapahtunut pilviin saakka. Samaa perusvarmaa peliä Lasse pelasi ennen NHL-kautta silloin, kun mies valittiin liigan parhaaksi pakiksi.
 

Hellox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sport, Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho
Tilanne näyttää sinänsä ihan hyvältä, kun Suomella on nyt käytettävissä joukkueeseen: Maalivahdeista Kari Lehtonen & Niklas Bäckström, Puolustajista Petteri Nummelin ja hyökkääjistä: Jarkko Ruutu ja Mikko Koivu. Lisäksi vielä Nashville voi pudota myös huomenna ja sieltä mukana mahdollisesti olisi Kimmo Timonen ja lisäksi Kiprusoff on näköjään pelaamassa Detroittia pois, eli Filppulankin tulo on täysin mahdollista. Pitää vaan 'toivoa', että tuo Dallas häviäisi vielä ton viimeisen pelinsä eikä venyttäisi tota pudotuspelisarjaa enää yhtää, sitten saisi Jere Lehtisen, Niklas Hagmanin, Antti Miettisen ja Jussi Jokisen, jos on kunnossa, mutta Jussia tuskin nähdään. Hyvältä näyttää!
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Hellox kirjoitti:
Tilanne näyttää sinänsä ihan hyvältä, kun Suomella on nyt käytettävissä joukkueeseen: Maalivahdeista Kari Lehtonen & Niklas Bäckström, Puolustajista Petteri Nummelin ja hyökkääjistä: Jarkko Ruutu ja Mikko Koivu. Lisäksi vielä Nashville voi pudota myös huomenna ja sieltä mukana mahdollisesti olisi Kimmo Timonen ja lisäksi Kiprusoff on näköjään pelaamassa Detroittia pois, eli Filppulankin tulo on täysin mahdollista. Pitää vaan 'toivoa', että tuo Dallas häviäisi vielä ton viimeisen pelinsä eikä venyttäisi tota pudotuspelisarjaa enää yhtää, sitten saisi Jere Lehtisen, Niklas Hagmanin, Antti Miettisen ja Jussi Jokisen, jos on kunnossa, mutta Jussia tuskin nähdään. Hyvältä näyttää!

Dallasissa ei piitata Leijonien tarpeista, sillä Dallas otti jatkoaikavoiton. Eipä tuosta tiedä yhtään, kuinka sarja kääntyy, jatkoaikoja ainakin on riittänyt.

Mutta onneksi Anaheim sentään väänsi voiton Minnesotasta 4-1, ja vapautti näin maajoukkueeseen kovan trion, joista jokaisesta voi olla korvaamatonta hyötyä - kunhan vain ainakin Koivu ja Petu saadaan lähtemään mukaan. Ja Bäckströmkin, ihan vain Norrenan rinnalle, niin Suomi ei ole vain yhden veskarin varassa.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Musta Nuoli kirjoitti:
Dallasissa ei piitata Leijonien tarpeista, sillä Dallas otti jatkoaikavoiton. Eipä tuosta tiedä yhtään, kuinka sarja kääntyy, jatkoaikoja ainakin on riittänyt.

Mutta onneksi Anaheim sentään väänsi voiton Minnesotasta 4-1, ja vapautti näin maajoukkueeseen kovan trion, joista jokaisesta voi olla korvaamatonta hyötyä - kunhan vain ainakin Koivu ja Petu saadaan lähtemään mukaan. Ja Bäckströmkin, ihan vain Norrenan rinnalle, niin Suomi ei ole vain yhden veskarin varassa.

Niinpä, tuo Dallasin ja Vancouverin sarja voi päättyä miten tahansa, tasaisia pelejä ollut.. Miettinen ei taida edes välttämättä olla loukkaantunut, myös aiemmissa peleissä saanut todella vähän peliaikaa..

Minnesotan tippuminen oli näin maajoukkueen kannalta todella positiivinen juttu!! Eli kolme mahdollista kovan luokan vahvistusta olisi tulossa!!

Itse uskon että koko kolmikko mukaan saadaan ja Lehtonen ei ole tulemassa Moskovaan. Nummelinin mahd. mukaantulo tuo kiekollista osaamista todella paljon Leijonien pakkikalustoon ja M.Koivusta taidetaan tehdä 1.sentteri.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Orman Mollis kirjoitti:
Itse uskon että koko kolmikko mukaan saadaan ja Lehtonen ei ole tulemassa Moskovaan. Nummelinin mahd. mukaantulo tuo kiekollista osaamista todella paljon Leijonien pakkikalustoon ja M.Koivusta taidetaan tehdä 1.sentteri.
Tämä olisi kyllä enemmän kun suotavaa, että ko. kolmikko lentäisi piakkoin tänne eurooppaan jatkamaan pelejään. Lehtosta tuskin paljon nappaa mikään kolmosveskarin tontti, joten olkoon vaikka Raskin paikka. Jarkko Ruudusta en oikein osaa sanoa mitään muuta kuin sen ,että tullessaan ajaa kaikkea liikkuvaa minkä ehtii, mutta pisteitä ei synny sitten millään. Onko tällaisella kaverilla sitten mitään käyttöä, kysyn vaan? Tuskinpa venäjän tai tsekin porukoista ainakaan tuollaista miestä löytyy.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Aeroman kirjoitti:
Jarkko Ruudusta en oikein osaa sanoa mitään muuta kuin sen ,että tullessaan ajaa kaikkea liikkuvaa minkä ehtii, mutta pisteitä ei synny sitten millään. Onko tällaisella kaverilla sitten mitään käyttöä, kysyn vaan? Tuskinpa venäjän tai tsekin porukoista ainakaan tuollaista miestä löytyy.

Luulen että Erkka J.Ruutun joukkueeseen kutsuu, todennäköisesti neloskenttään mies istutetaan.. Olisin ehkä itse nähnyt ennemmin tässä paikalla jotain uutta, vaikkapa Pihlströmin, mutta kyllä Jarkkokin tuon paikan hoitaa. Kunhan ei turhia jäähyjä tule..

Venäjältä tai Tsekistä ei varmasti Ruutun tapaista pelaajaa kisajoukkueesta löydy, mutta eipä sinne taida samanlaista ärsyttäjää olla tarjollakaan..
 

Hukkaviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Iltasanomien mukaan Nummelin ja Koivu tulee, ja Bäckström harkitsee vielä. Kyllähän tossa aika tärkeille paikoille tulee miehet, kun Koivu ja Numppa tulee.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Aeroman kirjoitti:
Jarkko Ruudusta en oikein osaa sanoa mitään muuta kuin sen ,että tullessaan ajaa kaikkea liikkuvaa minkä ehtii, mutta pisteitä ei synny sitten millään. Onko tällaisella kaverilla sitten mitään käyttöä, kysyn vaan? Tuskinpa venäjän tai tsekin porukoista ainakaan tuollaista miestä löytyy.
Hmm.. Ei taida Ruudun roolikaan vaatia pisteiden tekemistä? Eiköhän mies ole joukkueessa puolustava hyökkääjä, repijä, raataja ja ärsyttäjä, joka koettaa tehdä vastustajan jäällä oloajasta mahdollisimman v-maista.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Minä en ole ymmärtänyt tuota teletappi kentän hehkutusta enään vuosiin, onhan heillä joo kokemusta toisistaan kaukalossa mutta eiköhän alkaisi jo riittämään? Huonoimmillaan hirveätä sähellystä ja paikkojen sähläystä ja sitten parhaimmillaan hienoa pörräämistä mistä ei kuitenkaan oikein mitään synny. Älkää käsittäkö väärin, hienoja pelaajia "teletapit" ovat mutta ehkä parempaa tulosta tulisi eri variaatioilla. Toki voin olla mielipiteeni kanssa väärässä.

Minnesotan tippumisen myötä ovet maajoukkueella päin on auki Nummelinille, pikku Koivulle ja Bäckströmille, näistä odotan Koivun ja petun tulevan ehdottomasti, toisivat sitä hyvää taitoa kumpaakin päähän ja varsinkin Nummelinin kisoista saama kokemus on kova sana. Hyvältä näyttää, varsinkin jos Dallasin kaverit vielä innostuu tippumaan ja tulemaan kisoihin. Ai niin, J.Ruutu kanss kehiin!
 

Sparta Praha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sparta Praha, HeKi
Niklas

Eikös Hagmanista tullut isä tässä aivan lähiaikoina? Asian näin ollessa voi taas olla tulossa tämä perinteinen: "Pitkän kauden jälkeen haluan nyt keskittyä perheen kanssa olemiseen ja paikatkin on vähän rikki.".

En jaksa uskoa Hakin tulemiseen, vaikka mahtavaa olisi mies Moskovassa nähdä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Jos tuo ykkönen pelaa noin hyvin jatkossakin, niin en kyllä lähtisi ketjua hajottamaan. Sen sijaan sen voisi sitten siirtää kakkoseksi vaikka ja Mikko Koivun tullessa rakentaa ykkönen Koivun ympärille sitten. Näin saataisiin kaksi hyvää hyökkäävää kenttää ja sitten NKapanen&Viuhkola voisivat hoitaa kolmosen&nelosen, Pirneksen antaessa taustatukea. Laituritilanne elää aika vahvasti, mutta eilisistä näen että Peltosen ja Rudin lisäksi kovinkaan moni ei voi vielä paikastaan varma olla. Sen verran räpellystä oli laitureiden esitys.

Kontiolasta pitää vielä todeta, että kun tissiposkeksi kaveria haukuttiin, niin Konnahan pelasi melkein yhtä agressiivisesti kuin TRuutu ykkösessä. Ajeli paljon normaalia useammin. Samoin oli ihmeteltävä sitä kuinka hyvin Peltonen&Kontiola lukivat peliä yhdessä. Todella jäätävä suoritus ensimmäiseen peliin. Toisaalta kumpikin omaakin erinomaisen pelinlukemisen. Kontiola hyvin ajoi maalia kohden ja piti keskikaistaa ja tällöin Peltonen pääsi useasti antamaan kiekkoa Konnalle. Tahdon nähdä tätä lisää, kiitos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös