Mainos

Montreal Canadiens 2010-2011

  • 126 372
  • 422

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
->Luin jonkun toimittajan twiitin, jonka mukaan Lapierre olisi pyytänyt siirtoa jo kauden alussa. Muistaakseni RDS -kanavan toimittaja oli kyseessä, nimeä en muista.

edit: Renaud Lavoie ja tässä twiitti: Max Lapierre a demandé une transaction en début de semaine selon une source sûre.

Suomeksi osapuilleen että luotettavan lähteen mukaan Lapierre vaati siirtoa kauden alussa.

Eli jotain sisäistä kismaa ollut. Halvalla meni. Hamiltonista taitaa tulla korvaaja.
 

M@thieu

Jäsen
edit: Renaud Lavoie ja tässä twiitti: Max Lapierre a demandé une transaction en début de semaine selon une source sûre.

Suomeksi osapuilleen että luotettavan lähteen mukaan Lapierre vaati siirtoa kauden alussa.

Viikon alussa (semaine=viikko, saison=kausi).

Yllättävä treidi, joka ei kovin suuresti meikäläistä miellytä. Lapierre ei ole Martinin aikana ollut ainakaan runkosarjassa melkeinpä missään vaiheessa oma v****mainen itsensä. Playoffeissa (ja Bruins-peleissä) "vanhaa Maxia" sentään on nähty, mutta muutoin hyökkääjä on ollut aika vaisu. Tästäkin huolimatta Lapierre on ollut tällä kaudella joukkueen selvästi ahkerin taklaaja. Maxin poistuessa tuon tilaston kärkipaikan saa haltuunsa Andrei Kostitsyn...

Lapierren tilalle Hamiltonista nostettiin David Desharnais, eli rutkasti taitoa muttei lainkaan fyysisyyttä.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Jahas, Lapierre annettiin sitten käytännössä ilmaiseksi pois. Vastineeksi saatiin puukäsi farmipakki ja vitoskiekan varaus. 5. kierroksen varauksista 95% on tyhjiä arpoja, joten käytännössä ihan ilmaiseksi Lapierre päästettiin menemään. Vaikka ei viimeaikoina olekaan tuonut niitä avuja hyökkäyspäähän kuin pari vuotta sitten, toi kuitenkin syvyyttä ja taklausvoimaa alempiin ketjuihin.

Anaheim on näköjään alkanut keräilemään entisiä Montreal-senttereitä. Siellä on nyt Koivu, Chipchura ja Lapierre. Ottaisikohan ne tuon Gomezinkin?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Näköjään tuli viime yönä kirjoiteltua paskaa, asiaan enemmän perehtymättä. Jäänyt tässä otteluita seuraamatta, joten tänään olikin vuorossa maalikoosteiden seuranta ja vähissäpä ovat maalit, jotka Pricen piikkiin ovat menneet. Epäilin jo miehen itseluottamuksen olevan taas alhaalla, mutta hyvältähän tuo Careyn peli näyttää, koko muu joukkue sen sijaan on vaihtunut alkukaudesta johonkin toiseen ryhmään.

Ei sillä, etteikö Pricen taso olisi laskenut, mutta kyllähän se alkukauden olikin epäinhimillisen korkealla. Toivon todella, että Price olisi itseluottamusongelmansa selättänyt, eikä antaisi näiden vastoinkäymisten haitata. Näytä meille Carey.
 
En vieläkään ole toipunut Lapierren treidistä, ja nyt sitten iskee lopullinen pommi:

Season-ending surgery for Josh Gorges

Mitä tähän nyt sitten sanoisi.


EDIT:

Ja nyt loukkaantui Spacek. Kättään pidellen lähti koppiin. Markov, Gorges, Hamrlik, Spacek...

EDIT2: Spacek jälleen mukana

EDIT3: Mikä tämä tämmöinen laukomiskilpailu oli tasapelin jälkeen? No ei siinä mitään, ihan hauska leikki se näköjään oli. Tärkeät 2 pistettä.
 
Viimeksi muokattu:

M@thieu

Jäsen
Olipa upeaa katsottavaa tuo Pouliot'n rankkari, kiekko lipui nautinnollisen hitaasti ohi Johnsonin jalan. Mahtoi siinä veskaria jonniiverran hatuttaa, kun näkee torjunnan olevan kahdesta sentistä kiinni, mutta mitään ei ole tehtävissä.

Pilkkopimeän tunnelin päässä on nyt vihdoin alkanut näkymään valoa, kun kolmessa viime pelissä pistepussi on saanut enemmän täytettä (5p), kuin edeltäneen kymmenen pelin jakson aikana (4p). Maalinteko on tällä hetkellä kovin haastavaa, kuudessa viime pelissä vastustajan veskari on pystytty yllättämään vain kahdeksan kertaa, kun maalia kohti on lähetetty 213 kutia. Scott Gomez on ollut joulukuun alusta laskien joukkueen paras pistemies tehden 15 pelissä 14 pojoa. Kapteeni Gionta on tehnyt saman jakson aikana seitsemän maalia ja Cammalleri puolestaan viisi, mutta tällä hetkellä Cammalla on menossa kahdeksan pelin kuiva kausi. Andrei Kostitsyn ei ole innostunut pikkuveljensä viime aikojen tehoilusta, vain yksi maali 15 otteluun. Alkukaudesta pisteillään positiivisesti yllättänyt Jeff Halpern'kin on kylmettynyt 12 ottelun pisteettömään putkeen. James Wisniewski on osoittanut olevansa hyvä pelinavaaja, minkä ainakin pitäisi edesauttaa maalivaivaisten hyökkääjien toipumista. Neljässä pelissä Wiz on saalistanut viisi pistettä ja Floridaa vastaan hän teki voittomaalin jatkoajalla.

Price pelasi Pingviinejä vastaan parhaan pelinsä aikoihin, ja teki elintärkeitä torjuntoja varsinkin ensimmäisessä erässä Pensin painaessa päälle täyttä höyryä. Maalivahtipeli ei ole ollut suurin yksittäinen syy viime aikojen konttaamiseen, mutta huippuluokkaa se ei myöskään ole ollut. Hyökkäysketjuista näkyvin taisi olla ärhäkällä karvaustyöllään maalinkin aikaan saanut francophone-trio Pouliot-Desharnais-Darche. Desharnais näyttäisi nyt pärjäävän viime kauden lyhyttä stinttiään paremmin NHL-vauhdissa, toivottavasti hän jatkaa samaan malliin ja vielä parantaakin.

Josh Gorgesin kauden päättyminen ennen aikojaan on harvinaisen paska juttu. Ilman parasta hyökkäävää pakkiaan jo melkein koko kauden pelaamaan joutuneen porukan täytyy nyt pärjätä loppukausi myös ilman parasta puolustavaa puolustajaansa. Onneksi Gauthier sentään hommasi tuon Wisniewskin jo näin aikaisessa vaiheessa, muuten tässä oltaisiin todellisessa pulassa. Subban näytti Pensia vastaan osaavansa puolustaa ja vastuuta tuli pakkiparinsa Gillin jälkeen toiseksi eniten (24.52). Jatkossakin Subbanin rooli tulee olemaan suuri, ja myös Picardin/Weberin pitäisi pystyä tasaisen varmaan pelaamiseen vakituisesti. Kunhan nyt Hamrlik saataisiin pian takaisin, niin helpottaisi jo kummasti.

Lauantaina vuorossa on taisto koillisen herruudesta Bruinsia vastaan. Voitolla Habs nousisi takaisin kolmanneksi ainakin väliaikaisesti, mutta Bostonilla on kaksi peliä vähemmän pelattuna.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Olipahan hieno nousu kotijoukkueelta. Näytti jo pahalta, kun Bergeron pääsi kahdesti iskemään lähietäisyydeltä, mutta Thomasin imaisu muutama minuutti ennen loppua sitten lopulta käänsi homman.

Tasoitusmaali pomppi vähintään yhtä onnekkaasti kuin Habsin avausmaalikin, jostain Giontan varusteesta kai se sisään lopulta meni. Hyvä painostus, josta palkinnoksi tasoitusmaali, kelpaa.

Pacioretty laukoi ranteella voittomaalin ja vielä hermostutti Charan, väkevä vaihto häneltä.
 

M@thieu

Jäsen
17. kerta toden sanoo, vai mitenkä se menikään? Tätä ennen Habs oli ollut kahden erän jälkeen tappiolla 16 ottelussa ja hävinnyt niistä jok'ikisen, mutta nyt tuli tärkeässä paikassa aivan upea, joskin onnekas nousu. Neljästä viime pelistä seitsemän pistettä, vaikka vastustaja on tehnyt kaikissa avausmaalin.

Paciorettyn maali ja Charan ärsyttäminen kaupan päälle olivat upea kruunaus pelille. Pacman pelasi muutenkin jälleen todella hyvän pelin, pelirohkeus on kovalla tasolla ja otteissa on mukavasti suoraviivaisuutta. Peliaikaakin tuli neljänneksi eniten hyökkääjien osalta, vain Martinin luottokolmikko Gionta, Gomez & Plekanec sai enemmän luottoa. Yleisesti ottaen hyökkäyksen osalta on kuitenkin todettava, että maalintekoharjoitukset tulisivat tarpeeseen. Yritys on kovaa ja maalille mennään mailaniskuista välittämättä, mutta maalintekoon tarvitaan useimpina iltoina käsiäkin, vaikka tällä kertaa luistinpomput toivat pelin tasoihin. Paciorettyn tarkka laukaus antoi hieman toivoa paremmasta. Cammalleri joutui jättämään kaukalon toisessa erässä, mutta Martin kertoi pelin jälkeen ettei Camma loukkaantunut, vaan pelasi kipeänä kunnes seinä tuli vastaan.

Pakisto vahvistui Roman Hamrlikilla, jonka tieltä sai väistyä Yannick Weber. Hammer aloitti pelin tutusti Spacekin vierellä, mutta kolmannessa erässä kaksikko eriytettiin kaitsemaan omassa päädyssä pahoihin kiekonmenetyksiin pitkin ottelua syyllistyneitä Picardia ja Wisniewskia. Tuo pari aloitti kolmannen erän vielä yhdessä, mutta kun heti ensimmäisessä vaihdossa Wiz tarjosi kiekon omalla alueella Bruins-hyökkääjälle, Martinille riitti. Wisniewski paransi osakkeitaan loppua kohden hankkimalla joukkueelleen ylivoiman 3. erän lopussa ja jatkoajan alussa. Muutenkin tuo parien vaihdos tuntui rauhoittavan sekä Wizin että Picardin pelaamista. Subban pelasi joukkueesta eniten (26.27) ja selvisi illasta puhtain paperein saaden vielä tehotilastoon lukeman +2.
 

M@thieu

Jäsen
Ensi yön vieraspeliin Rangersia vastaan tulee muutama kokoonpanomuutos. Maalilla Alex Auld saa kauden viidennen starttinsa, edellisen kerran hän oli tositoimissa vuoden 2010 viimeisenä päivänä voittoisassa Florida-ottelussa. Puolustuksessa kiekonmenetyksiin viime aikoina erikoistunut Alex Picard luovuttaa paikkansa Yannick Weberille, ja flunssaansa Montrealissa potevan Cammallerin tilalla nähdään kolme viime peliä katsomossa istunut Eller.

Eller-Plekanec-Kostitsyn
Pacioretty-Gomez-Gionta
Moen-Halpern-Pyatt
Darche-Desharnais-Pouliot

Gill-Subban
Spacek-Wisniewski
Hamrlik-Weber

Veikkaisin kahden jälkimmäisen pakkiparin menevän noin, tuskin ainakaan Wiz ja Weber keskenään pääsevät huseeraamaan. Kätisyydetkin käyvät harvinaisen hyvin, kun joka parista löytyy leftin ja rightin peluri.
 
Rangersia vastaan käyty matsi oli Habsilta klassinen road game. Kurinalaista ja yksinkertaista pelaamista ilman mitään turhaa sähläämistä. Katsojalle peli oli varsin tylsää katsottavaa, mutta tärkeintä oli, että saatiin 2 pistettä. Nyt taas näyttää hieman valoisammalta, kun voittoputkikin kasvoi jo 3 matsiin.

Tällaisen pelin jälkeen on vaikea nostaa yksittäisiä nimiä esiin, mutta ainakin Auld oli maalissa erittäin hyvä ja nappasi muutaman gamesaverin. Auldin lisäksi pirteitä suorituksia esitti mm. Subban, Pouliot ja Pacioretty.
 
Se oli sitten sellainen matsi Crosbytonta Pensiä vastaan. Erittäin viihdyttävää kiekkoa molemmilta joukkueilta, ja verrattuna umpitylsään NYR-peliin, tätä jaksoi seurata paljon suuremmalla innolla. Varsinkin toisen erän yksi pitkä katkoton jakso, missä painettiin sata lasissa molempiin päätyihin niin kovaa, että Martin oli sydärin partaalla vaihtoaitiossa, oli yksi viihdyttävimmistä jääkiekkopätkistä, mitä olen koskaan nähnyt. Harmi vain, että hyvä peli kuoli ja ratkesi osaksi tyhmiin jäähyihin ja osaksi varsin heikkoon tuomarityöskentelyyn. Myönnetään, että tuomareiden haukkuminen häviön jälkeen on tyhmää, mutta kun toiselle joukkueelle puhalletaan 6 jäähyä putkeen, ratkeaa peli väkisinkin siihen. Varsinkin kun Pensillä ei ollut Crosbya haudottamassa ja tukehtuttamassa YV:tä, eikä meillä ollut Gorgesia, Pinkut sitten rankaisi 4:llä YV-maalilla.

Desharhaisin ketju laidoillaan Pyatt ja Eller on tänään todella hyvä, mutta Eller ei saanut DD:n tarjoilemista useista avopaikoista sisään. Plekanec pelasi tänään Darchen ja Pouliotin kanssa, ja pelasi hyvän matsin. Pouliotille myös miinusta kolmesta mailankäytöstä tulleesta kaksiminuutisesta. Pacioretty oli jälleen hyvä, ja tsemppasi kovasti Gomezia ja Giontaa. Kostitsyn oli jälleen aivan kuutamolla, mutta se nyt ei mikään yllätys ollut.

Pakistosta Spacek oli surkea, ja lahjoitti Pensille useamman YV-maalin syöttämällä nappisyöttöjä tai seisomalla maskimiehenä. Kylläpä tulee Gorgesia ikävä alivoimalla. Gill oli oma varma itsensä ja toimii yli-innokkaan Subbanin vahtikoirana. Wishnievski ja Hamrlik olivat ainoat yli 20 minuuttia pelanneet Habs-pelaajat ja molemmat suoriutuivatkin ihan hyvin. Weberille myös ihan hyvä ottelu, ja varsinkin toisen erän nopeassa kahden suunnan havaiji-kiekossa hän oli kuin kotonaan.

Häviö harmittaa ja se miten se tuli, mutta kokonaisuutena olen ihan tyytyväinen joukkueen suoritukseen.
 

M@thieu

Jäsen
Joo eipä tuo Pens-tappio kovin suurena yllätyksenä tullut, kun ottelu oli Habsille back-2-backin jälkimmäinen koitos ja lepoaika jäi vielä odotettuakin lyhyemmäksi, kun lento New Yorkista myöhästyi. Samaan aikaan Pens sai lepäillä rauhassa hotellillaan saavuttuaan Montrealiin hyvissä ajoin. Desharnais'n avausmaali lämmittää mieltä, pikkumies on mielestäni ollut positiivinen yllätys rohkealla ja aktiivisella pelaamisellaan.

Rangersia vastaan johtoaseman puolustaminen onnistui todella mallikkaasti, kovin montaa paikkaa he eivät onnistuneet luomaan kirinsä aikana ja nekin Auld hoiti hienosti. Näköjään Price aloittaa maalilla ensi yönä Auldin hyvästä esiintymisestä huolimatta. Ison kaljupään uratilasto Rangersia vastaan on muutenkin aika käsittämättömän hyvä, kuudessa ottelussa päästettyjen maalien keskiarvo on 0.97 ja torjuntaprosentti 96.5.

Cammallerin pitäisi palata kokoonpanoon ensi yönä, mutta pukukopissa riehuva flunssa-aalto on iskenyt vuorostaan Max Paciorettyyn sen verran voimakkaasti, että häneltä matsi saattaa jäädä väliin. Useammallakin pelaajalla tuntuu olevan pikkunuhaa, mutta ainakin tähän tietoon muut ovat pelikykyisiä. Pacioretty olisi iso menetys, sillä hän on hyvillä otteillaan tuonut selvästi virtaa myös Scott Gomezin pelaamiseen, toivoa sopii että isopalkkainen sentteri tsemppaa täysillä myös ilman nuorta maanmiestään jos tarve vaatii. PacMan on ylöskutsunsa jälkeen pelannut 14 ottelua, joissa pisteitä on kertynyt 3+4=7. Huomattavaa on ollut myös hänen taklausinnokkuutensa: 37 tilastoitua taklausta, eli hän ollut joukkueen selkeästi innokkain rymistelijä ja ehtii tällä menolla nousta sisäisessä tilastossa loppukauden aikana kärkipaikalle, vaikka antaakin reippaasti tasoitusta ottelumäärässä.

Mathieu Darchea voisi vähän kehaista, kun mies on antanut siihen aihetta viime aikojen pelaamisellaan. Minimipalkalla pelaava montrealilainen on neljän pelin pisteputkessa ja koko kauden saldo on 7+9=16. Seuraavalla maalilla hän rikkoo vanhan maaliennätyksensä, joka syntyi 07-08 Tampassa; tuolloin seitsemään maaliin pääseminen vaati 73 ottelua, nyt hän on siinä lukemassa 38 matsin jälkeen. Darche on vahva kaksinkamppailuissa, oli kyseessä sitten kulmavääntö tai maalinedusnahistelu, ja osaa haistaa maalipaikat yllättävän hyvin, joskin heikon viimeistelytaidon takia tästä seuraa, että hän myös tuhlailee avopaikkoja melko paljon. Suurin osa Darchen osumista on totaalisia räkämaaleja, esim. miehen kaksi viimeistä maalia kimposivat hänen luistimestaan sisään, mutta silti täysin ansaittuja röyhkeän maalille menon myötä. Väittäisin myös, että hänen esimerkillään on ollut suuri rooli Benoit Pouliot'n muutoksessa huomattavasti aiempaa rohkeammaksi pelaajaksi.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Tärkeä voitto Rangersista, ja kun Bruins vielä otti Pingviineiltä kuokkaan niin divisioonan kärkipaikka on taas iskuetäisyydellä.

Peli on viimeaikoina ollut vähän ailahtelevaa. Toisin kuin alkukausi antoi viitettä, Montreal ei ole idän kärkikastia, mutta näyttäisi kuitenkin siltä että perinteinen 7-8. sija ja pleijaripaikka on tämän joukkueen todellinen taso. Toki koillinen divisioona on tänävuonna sen verran heikkotasoinen, että tuo divisioonan piikkipaikka ja kotietu pudotuspeleihin on mahdollisuuksien rajoissa.

Rangers-peli voitettin ensimmäisen erän tehokkaalla jälkimmäisellä puoliskolla, kun Montreal iski kolme maali tiuhaan tahtiin, joista kaksi ylivoimalla. Wisnieski on kyllä ollut todella onnistunut täsmähankinta ylivoiman kannalta. Muutenkin ylivoima sahasi viimeyönä todella näyttävästi ja pari Lundqvistin huipputorjuntaa olivat esteenä useammalle ylivoimaosumalle.

Montreal olikin koko ottelun selvästi vahvempi, lukuunottamatta viimeistä erää jossa Rangersille annettiin vähän liikaakin siimaa. Pääasia kuitenkin, että homma hoidettiin. Price oli maalilla oma varma itsensä.
 
Ohhoh, mitäs siellä oli alettu perseilemään?! Menin nukkumaan 4-0 tilanteessa, kun ajattelin matsin olevan jo selvä, mutta herättyäni katson, että jatkoaikavoittohan sieltä lopulta napsahti. No, loppu hyvin kaikki hyvin, eikä ylimääräisen lisäpisteen antaminen naapurikonferenssin edustajallekaan haittaa. En viitsi matsia sen enempää kommentoida vain 1/3 nähneenä, mutta ainakin Subban esitti isännän otteita, ja näköjään teki myös uuden peliaikaennätyksensä, raadettuaan kentällä yli 27 minuuttia. Voittomaali jatkoajalla vielä kruunasi nuorukaisen suorituksen, ja hänet palkittiin ykköstähdellä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Eipä siinä sen kummempaa tapahtunut kuin toinen kuvitteli voittaneensa ottelun, kun taas vierasjoukkue oli asiasta hieman eri mieltä. Price tuli, näki ja voitti. En tiedä tuntuiko se vain siltä, mutta heti maalivahdin vaihtamisen myötä koko Habs-joukkue rauhoittui, kun siihen saakka oli Flamesin kiri pelottanut paskat housuihin joka jätkältä. Kai se kuitenkin on hieman eri asia, että onko maalissa Auld vai Price, vaikka ensimmäisen tilastot ennen viime öistä olivatkin lähes mykistävää luettavaa.

Kaksi pistettähän tässä vaiheessa on pääasia, ei olisi haitannut, vaikka Price olisi kokonaisen ottelun saanut levätä.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Että semmoinen peli sitten Sabresia vastaan; jatkoajalla tappio 1-2. Enemmän kirvelee se, että Cammalleri, Pacioretty ja Halpern loukkaantuivat. Cammalle meni olkapää sijoiltaan ja väittävät hänen huilaavan kaksi viikkoa. Onkohan nyt mennyt viikot ja kuukaudet sekaisin? Jos olkapää on mennyt kunnolla sijoiltaan, niin ei kahdella viikolla selviä tai sitten loppukausi menee olkapäätä varoen ja kiikaritehoilla. Paciorettysta ja Halpernista ei sen tarkempia tietoja. Taitaa päästä Hamiltonista pari pelaajaa kokeilemaan NHL-jäillä. Luulisi ainakin Whiten nousevan ylös.
 

M@thieu

Jäsen
Onneksi tuossa viime ottelussa ei ollut vastassa Buffaloa kovempi sakki, nimittäin kovin monelta muulta joukkueelta ei olisi irronnut pistettäkään yhdeksällä hyökkääjällä. Kahteenkin olisi ollut kohtuu saumat, mutta Gomezin hölmöstä jäähystä seurannut alivoima jatkoajan alkuun koitui kohtaloksi.

Kyseisen pelin loukkaantumissumasta on tarjolla sekä hyviä että huonoja uutisia. Max Pacioretty selvisi ensitietojen vastaisesti ilman murtumia kylkeen saamastaan kiekosta ja pystynee pelaamaan jo ensi yönä. Ikävännäköisesti päin laitaa tuupattu Mike Cammalleri puolestaan joutuu huilaamaan ainakin kuukauden päivät. Toivoa sopii että snaipperi palaa pelitauolta uudestisyntyneenä, viime aikoina hän on nimittäin ollut täysin jäässä onnistuen maalinteossa vain yhden kerran kahteentoista peliin. Jeff Halpernin status on day-to-day, eli mitään kovin vakavaa hänen kohdallaan ei liene kyseessä.

Hamiltonin pojista kutsun ylös saivat NHL-debyyttinsä tänään tekevä Andreas Engqvist, sekä vanha tuttu Ryan White, jonka kausi Hamiltonissa on ollut vähän odotettua vaisumpi, joskin myös loukkaantumisen sotkema. Engqvist on lähes parimetrinen ruotsalaissentteri, joka on kuluvan kauden aikana saanut arvostusta puolustuspelaamisellaan. Hän tulee ottamaan Halpernin tontin keskeltä. White sen sijaan joutunee vielä odottamaan kauden ensimmäistä NHL-otteluaan.

Ketjut harkoissa:

Kostitsyn-Plekanec-Eller
Pacioretty-Gomez-Gionta
Pouliot-Desharnais-Darche
Pyatt-Engqvist-Moen

Tänään vastassa on Ottawa, jolta pitäisi ottaa täydet pisteet. Huomenna lauantaina on luvassa yksi kauden odotetuimmista peleistä, kun Saku palaa Montrealiin reilun puolentoista vuoden tauon jälkeen. Tilaukseen 4-3 kotivoitto rankkareilla, Saku tekee kaikki Ankkain maalit ja valitaan ottelun ykköstähdeksi. Ykköstähtivalinta saattaa osua hänen kohdalleen joka tapauksessa, sillä tällä kaudellahan tähdet määräytyvät kotipeleissä faniäänestyksellä ja netissä on vireillä kampanja Sakun valinnan puolesta. Olisihan se komeaa, jos Saku pääsisi hyvästelemään vanhan kotiyleisönsä kunnolla matsin jälkeen, kun siihen ei aikanaan tilaisuutta järjestynyt.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Taisi olla sitten kauden ensimmäinen murskavoitto-termin täyttävä voitto.

Hyvin tuli onnistumisia aika laajalla rintamalla, vaikka totta puhuen Sens oli täysin paska. Välillä tuntui, että joka veto uppoaa Senatorsin verkkoon, kun taas Price oli oma varma itsensä torjuen ulkomuistista päälle 30 kertaa.

Seuraavaksi sitten Zacharias tekee paluun Montrealiin. Toivon mukaan yleisö tajuaa, että kuka sieltä oikein palaa.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Hyvin kaverit sisuuntuivat loukkaantumisista. Jokaiselle viime ottelussa osumaa ottaneelle soturille jotka pystyivät matsissa pelaamaan (Pac, Gio, PK) maali mieheen. En muista milloin viimeksi olisi vieraissa naputeltu touchdown lukemat. Ja tuollaisen epäonnekkaan matsin jälkeen vielä.

Tänään tuleekin sitten kauden odotetuin peli. Eiköhän jokaisella pelissä ole extra latausta ja Montrealin yleisö tuskin pettää odotuksia. Tästä ennakkotunnelmia:

http://www.youtube.com/watch?v=wYkWDo-88sU
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Hieno ottelu tulossa, ja olisin kyllä katsonut, jos ei olisi koulua seuraavana päivänä. Saku Koivu Ducksin paidassa Montrealiin, niin eihän se voi olla muuta kuin, tunteikas hetki Sakulle. Kyllä uskon, että fanitkin antavat kunnon hurraus huudon.

Jotenkin vain pidän Koivua Montrealin miehenä ikuisesti, ja olisi kyllä ollut hienoa jos olisi vain jatkanut porskuttamistaan siellä.
 

Lennu

Jäsen
Suosikkijoukkue
1-3-1
Saku's homecoming

Koivun paluu toi kyllä tipan silmäkulmaan. Yleisö antoi ansaitut standing ovationit heti alussa ja hurrausta kuultiin aina, kun Saku koski kiekkoon. Itse peli ei mennyt Sakulta ihan putkeen, sillä mies istui boksissa kahden Habsin maalin aikana. Koivu kuitenkin äänestettiin ottelun kakkostähdeksi ja sai myös tällöin mahtavat aplodit Bell Centerin yleisöltä. Ykköstähdeksi valitun Bobby Ryanin fiilikset eivät välttämättä olleet yhtä korkealla, kun hänet buuattiin nopeasti ulos jäältä.

Itse pelissä Montreal nousi hienosti 3-1 tappioasemasta tasoihin. Ensin Mathieu Darche ohjasi kavennuksen ja vain 13 sekuntia ennen loppua muutenkin todella hyvin pelannut Max Pacioretty survoi tasoituksen maalin edestä. MaxPacin tilastotkin ovat ilahduttavaa katsottavaa, sillä 19 ottelussa on syntynyt 6 maalia ja 5 syöttöä. Muutenkin pelaaminen on näyttänyt todella hyvältä verrattuna edellisiin kausiin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
On se niin väärin, että Koivu pelaa jonkin muun joukkueen paidassa. Olin aika tyytyväinen, kun Koivu aikoinaan pääsi pois Montrealista, mutta kyllä hän sinne kuuluu, ei siitä pääse mihinkään. Montreal Canadiensin kasvot 2000-luvulla. Mies, joka palautti kapteeniuden arvostuksen Habsissa ja johti joukkojaan nimenomaan edestäpäin.

Itse pelihän oli aika paska lopun nousua lukuunottamatta. Olisihan tuo ollut voitettavissa, mutta eipä kelvannut. Säälipiste tuli ja sekin on tärkeä tiukassa pudotuspelitaistossa.
 
Meikäläiselle liian kova pala katsoa Koivua Bell Centrellä toisen joukkueen pelipaidassa, joten jätin koko pelin katsomassa. Hieno kuitenkin nähdä yleisön suuren kunnoituksen Sakua kohtaan. Vaikka ne syyt Sakun hyllyttämiseen ihan perusteltuja olivatkin, niin eihän tuota vieläkään oikein voi täysin hyväksyä.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Meikäläiselle liian kova pala katsoa Koivua Bell Centrellä toisen joukkueen pelipaidassa, joten jätin koko pelin katsomassa. Hieno kuitenkin nähdä yleisön suuren kunnoituksen Sakua kohtaan. Vaikka ne syyt Sakun hyllyttämiseen ihan perusteltuja olivatkin, niin eihän tuota vieläkään oikein voi täysin hyväksyä.

Meikäläiselle oli liian kova pala katsoa sitä saastaa mitä Habsien #11 edusti.

Sääli vain että iästä huolimatta Koivu yhä ottaa noita tyhmiä jäähyjä, kai se on vain kiinni siitä että pelaa sata lasissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös