Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana PJPT, 22.06.2018 klo 02.18.

 1. lasaleiko Jäsen

  Hieman aiheutti pelonsekaisia tunteita kun puhelimeen tuuttasi uutisia Canadiensin ryhtyneen kaupoille, mutta ilmoitus itsessään ei sen enempää kertonut, ennen kuin avasi uutisen. Tuli jotenkin fiilis, että hyvin tähän asti sujuneen kauden jälkeen MB kuvitteli seuran olevan jotain muuta (enemmän) kuin se tällä hetkellä on.

  No ei sentään, onneksi. Tuskin tuosta kaaupasta nyt suurta hyötyäkään on, mutta ei uhrattu mitään arvokastakaan mihinkään rentaliin. Weisestä on tosiaan hyvät muistot edelliseltä Habs-ajaltaan, jos nähdään tuota samaa Dalea niin ei haittaa ollenkaan. Eihän tuo nyt vielä iällä pialttu ole, joten tuskin ihan siitä on taantuma johtunut? Jos se vaikka Montreal olisi paikka, mikä inspiroisi Weisen taas paremmalle tasolle.

  Kylkeen vielä Folin syvyyspakiksi kokeiluun, jso vaikka riittäisi. Schlemko ja Alzner kun eivät edes siihen rooliin tahtoneet sopia.

  Mutta niin, Bergevin, pysyisit nyt vaan maltillisena, jopa passiivisena reilut pari viikkoa. Nyt ei tarvitse kuvitella mitään.
   
  La vague tykkää tästä.
 2. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, TPS, Djurgårdens IF
  Ei sitten ihan riittäny loppuun saakka Leafsejä vastaan.. No täytyy ottaa poset asiasta eli yksi piste ja fakta, että olis voinu kyllä kääntyy toisinkin päin helposti.
   
 3. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Friedmann huhuilee, että Hudon oli viime yönä viime hetken poisto pelaavasta joukkueesta ja se tarkoittaa hänen treidaamista. Weise ottaisi siis Hudonin paikan pelaavassa kokoonpanossa. Ainakaan vielä ei ole tullut korviin mitään treidiä. Hudonista siis yritetään saada varausvuoro.
   
 4. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Agostino waiversiin
   
 5. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Tehdäänkö tilaa Weiselle? Byron on tosiaan IR, mutta ei taida olla pitkään. Kyllähän kahden millin kaverille pitää antaa mahdollisuus ylhäällä, jos ei maistu, niin sitten vaikka Agostino takaisin ylös. Ellei sitten kelpaa jollekin.
   
  La vague tykkää tästä.
 6. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, TPS, Djurgårdens IF
  Lainaus:
  Habs instan mukaan Weise ylös Lavalista.
   
 7. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Agostino matkaa Devilsiin.

  Poimittu Elliotte Friedmanin twittertililtä.
   
 8. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Nate Thompson + 5th pick Habsiin. Kings saa vaihdossa 4 kierroksen pickin.
   
 9. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Ei paljoa sano Thompson, kuin että sentteri. Sopimus loppuu tähän kauteen.

  Habsit antoivat siis Calgaryltä saadun 4. kierroksen varauksen ja saivat alunperin Arizonan 5. kierroksen varauksen. Kovin arvokas ei siis ole alempien kenttien rental.
   
 10. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Weise nostettiin ylös ja Agostino kelpasi Devilsille. Harmillista Lavalin kannalta, että menettivät Froesessa kapteeninsa, eivätkä saaneet ketään tilalle. Muutenkin Lavalilla vaikea vaihe menossa. Tällä hetkellä Habseillä on yksi pelaaja liikaa ylhäällä. Lisää kauppoja tulossa?
   
 11. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Puolutusupäässä ihan hyvin operoiva nelossentteri. Hyvä aloittaja, mutta muuta mainittavaa ominaisuutta ei miehestä löydy. Tehot varmaan kertoo suoraan millainen pistelinko on kyseessä. Mielestäni ihan hyvä rental Habsille ja vielä todella matalan riskin kaupalla. Nuo pickit voi olla todella lähellä toisiaan draftissa. Jos ei toimi, niin kesällä sitten kiitos näkemiin.
   
 12. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lähestulkoon ilmainen vuokramies neloseen. Menetetty 4. kierroksen Calgaryn varaus on hyvin lähellä vastaanotettua Arizonan 5. kierroksen varausta. Kova 53,1% aloitusprosentti ja auttanee keventämään Danaultin kuormaa etenkin alivoimissa.

  Ihan jokaisella kolmikosta Peca - Hudon - Chaput on syytä olla kylmä rinki ulostusaukon ympärillä.

  Lavalin playoff-haaveiden puolesta en sijoittaisi enää isoja seteleitä.

  Agostinon menetys on harmi, oli kaikkien juttujen mukaan erityisen mahtava tyyppi, mutta kun vaakakupissa on Weise, joka vaikuttaa olevan paluustaan aivan täpinöissään, no can do. Jos Dutch Gretzky on kokoonpanossa jo Nashvillea vastaan, vastustajan kannattaa varautua ennennäkemättömään pommitukseen!

  Jokohan muuten Lucic jo tänä vuonna tappaa Weisen?
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 21.23
 13. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Chaput lähti waiverseihin. Jos ei mene läpi, niin alkaa tulla hintaa Weiselle ja Thompsonille, vaikka Agostinon ja Chaputin anti Habseille ei ole kovin suuri, mutta kun tuolla Lavalissa ei ole oikein ketään, jos tulee tarve. Voi olla, että Bergevin treidaa vielä jonkun AHL-pelaajan, joka voidaan tarvittaessa nostaa ylös.
   
 14. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  GF% this year:

  Peca 27.27
  DLO 29.17
  Chaput 36.36
  Hudon 37.50
  Agostino 48.15

  They are the only forwards on the team with under 50% GF!


  Pari kokenutta kaveria neloseen ja hyvä aloittaja oli varmaankin tilauksessa.

   
 15. Grainger Jäsen

  Meikäläinen on yhtä innoissaan Dutch Gretzkyn paluusta kuin mies itse. Hienoa nähdä Weisen Dale muutaman vuoden tauon jälkeen taas kotikonnuilla.

  Hieno homma.
   
 16. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Sama vika, yksi hienoimpia hahmoa kuluvan vuosikymmenen Canadiensissa!

  Ilmeisesti Julien oli ilmaissut huolensa nelosketjun tasosta ja ongelmaan tartuttiin ripeästi. Onnistumisesta ei tietysti ole takeita ennen kuin pelejä on plakkarissa, mutta ei kahta sanaa, kumpi näyttää paperilla vakuuttavammalta, Peca/Hudon/Deslauriers - Chaput - Agostino vai Peca/Hudon/Deslauriers - Thompson - Weise.

  Peca tuntuu olevan pirun pitkässä lieassa. Ollut omaan silmääni ottelusta toiseen ehdottomasti joukkueen heikoin, eikä sovellu neloseen juuri miltään ominaisuuksiltaan. Olisin mieluusti nähnyt tämän suuntaavan waiversiin Agostinon sijaan, mutta mahdollisesti seurajohdon ylpeys ei vielä anna periksi, kun Pecan hankintaa mentiin kesällä hehkuttamaan aika isolla liekillä.
   
 17. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Peca oli viime kesän isoin UFA-hankinta . Ehkä Peca koetaan jotenkin monipuolisempana kuin nämä muut. Mitä ehkä saattaa ollakin. Toisaalta Pecalla on kahden vuoden pahvi, joten olisi saattanut olla jopa turvallisempaa heittää hänet Lavaliin kuin Agostino tai Chaput.

  Neloskenttää on tosiaan hetken aikaa pidetty heikkona viime aikoina ja nyt siihen on tehty peliliikkeitä. Hyvä niin. Toivottavasti Weise löytää vireen, koska hän on muuten hieman kallis kaveri neloskenttään. Siis ensi kaudella. Tällä kaudella ei ole merkitystä.

  Uskon, että Bergevin hakee vielä puolustukseen leveyttä. Saattaa yrittää, jopa sitä vasemman puolen puolustajaa, mutta en usko hänen maksavan siitä hirveästi.
   
 18. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Eikös tuo Pecan sopimus ole kaiken lisäksi yksisuuntainen ? Näin muistaisin.
   
 19. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Onhan se ja sen vuoksi voisi kuvitella Canadiensin haluavan kokeilla, olisiko joku muu jengi halukas sopimuksen noukkimaan. Mutta ehkä Pecassa nähdään potentiaalia tarpeen vaatiessa stunttaajaksi ylempiin ketjuihin. Neloseen ei kuitenkaan nopeutensa lisäksi muuta plussaa tuo ja tilastojenkin mukaan esitykset ovat toistaiseksi joukkueen kehnoimmasta päästä, sorttaa sitten melkein minkä tahansa sarakkeen mukaan.
   
 20. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Chaput lähetetty waiversiin.

  Ei oikeastaan yllättävä ratkaisu kun huomio Pecan sopimustilanteen.
   
  Tjapalala tykkää tästä.
 21. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Luulen, enemmän tuo Pecan "monipuolisuus" painaa vaa'assa. Chaput on kuitenkin puhtaasti neloskentän kaveri.
   
 22. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Julien pyysi mitat täyttävää neloskenttää (ei päästä maaleja) ja Bergevin toimitti. Samalla vähän siivottiin lisää. Kokonaisuutenaan tää oli kyl ihan onnistunut siirtosarja... Agostinoa en olisi ensimmäisten joukossa laittanut waivereihin mutta taisi Jerseyn snatchissa painaa peliesityksiä enemmän ehkä local boy kuitenkin.

  Fiilis on että tää ei ollu vielä tässä. Jollain tapaa tää sisäänpäin hankinta ehkä indikoi että ulospäin siirtoja (esim. Tatar) tuskin tehdään ellei hinta ole poikkeuksellisen hyvä. Eli en ole yllättynyt jos/kun sieltä vielä se LHD tulee meille päin.
   
 23. Grainger Jäsen

  "Allons-y Montréal!!" Weise on ainakin Twitterinsä perusteella varsin innoissaan paluustaan kotiin. Saattaa olla, että Predatorsia vastaan on kohtuullisen vilkas #22 kehissä. Ympyrä on sulkeutunut ja siinä sivussa Weise "toi" myös Danaultin Canadiensiin, joten hieno mies.
   
 24. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lehkonen tiputettu kokoonpanosta. Saapi nähdä vaihtaako lähipäivien aikana maisemaa. Ei sekään yllättäisi.
   
 25. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mistäs tämä tieto?
  Danaulthan voi missata pelin, olikos se niin, että vaimo viimeisillään?