Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana nabaloo, 23.04.2017 klo 15.36.

 1. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Eiköhän sieltä varata Maxime Comtois tuolla vuorolla. Quebecin provinssissa syntynyt ja rankattu eri listoilla sijoille 21-30.

  Comtois olisi kyllä meikäläisen mieleen. Isokokoinen (188cm/90kg) hyökkääjä. Vuosi vielä QMJHL-liigaa sitten farmiin ja meillä on kolmen vuoden päästä ykkösketjun laituri valmiina. No ainahan saa haaveilla...

  E: Syntymäpaikka on tosiaan Longeuil QC joka sijaitsee noin 20km päässä Montrealista.
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2017 klo 14.29
 2. Jack DiBiase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Habadiens
  Lainaus:
  Miksi niin myöhään varataan? Onko loppupään varausjärjestykset ihan lottona nykyään?

  Muuten:
  Tomas Plekanec (F) 6 0 0 0
  (MM-kisat-tilastot)
   
 3. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Eikös tuo järjestys määräydy playoff-joukkueiden osalta niin, että ensimmäisellä kierroksella pudonneet 8 joukkuetta laitetaan pistejärjestykseen varaussijoille 15.-22...? Toisella kierroksella pudonneet varaavat sijoilla 23.-26... Mun laskujen mukaan Habsin varausvuoro olisi näin 20.
   
 4. teemu_s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool FC, Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Menee runkosarjan mukaan tuo varausjärjestys.
   
 5. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Jaa. Minä olen ymmärtänyt, että Stanley-Cup finaalissa pelaavat joukkueet varaavat sijoilta 29 ja 30 (tänä vuonna 30 ja 31), vaikka olisivat lähteneet pleijareihin sijoilta 15 ja 16...

  Wikipedia tietää kertoa:

  1. The teams that did not qualify for the playoffs the previous season (picks 1–15)
  2. The teams that made the playoffs in the previous season but did not win either their division in the regular season or play in the Conference Finals (picks 16–23 up to 27)
  3. The teams that won their divisions in the previous season but did not play in the Conference Finals (potentially picks 24–27)
  4. The teams that lose in Conference Finals (picks 28 and 29)
  5. The team that was the runner-up in the Stanley Cup Finals (pick 30)
  6. The team that won the Stanley Cup in the previous season (pick 31)
  Tuon mukaan Habs meneekin itseasiassa tuohon kolmoskategoriaan, jolloin mun laskujen mukaan se varausvuoro taitaakin osua juurikin tuohon runkosarja-menestyksen mukaiseen sijaan 25.
   
 6. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Onkohan pelannut edes puolustussuuntaan hyvin? En yllättyisi, jos Plekan sopimus ostetaan ulos, koska 6 milliä on iso raha ja Capfriendlyn mukaan ulosoton jälkeen caphit olisi 2,66 milliä. Tietenkin tilalle pitää saada jotain parempaa. Vaikka Plekan tehot alkavat olla kiikariluokkaa, niin on hän puolustussuuntaan vielä tekijämies. Eiköhän Bergevin yritä ainakin Vegasilla kaupitella pelaajaa.
   
 7. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Ei kyllä ulososto nopastelisi, koska sen jälkeen sopparista kummittelisi tuo vajaa 3 milliä vielä kaudella 18-19. Ennemmin jättää suojaamatta ja toivoo, että Vegas ottaa rahaa että pääsee lattian yli. Toisaalta, jos Pleka menetetään niin ilman treidejä / signauksia keskusta olisi vielä kamalampi kuin se on nyt.

  Edit. Vajaa 2 milliähän siitä jäisi kaudelle 18-19
   
 8. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Hanzal lienee se sentteri, jota Montreal kovasti yrittää.
   
 9. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Steve Ott ei siis ainakaan jatka Habseissä. Ott teki valmentajasopimuksen St. Louis Bluesiin. Ottia pidettiin joissakin huhuissa jopa todennäköisimpänä jatkana noista neloskentän rouhioista. Sopimuksetta sieltä ovat siis edelleen King, Martinsen ja Flynn.

  Jerabek valittiin KHL:n All-Stars-kentälliseen. Lienee siis ollut yksi parhaista ei-NHL:ssä pelanneista pakeista.
   
 10. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Edelleenkin on hiljaista Habs-rintamalla, vaikka siellä toivottavasti töitäkin tehdään. Vähän väliä huhutaan, että Habsit olisivat mahdollisesti kiinnostuneita Kovalchukista. Toivottavasti eivät ole.
   
 11. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Martinsenille vuoden mittainen ja 1-suuntainen jatkopahvi.

  Koskas se Radulovin jatko julkaistaan?
   
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Low risk-low reward -tyyppinen ratkaisu. Caphit tosiaan vain 0,675, joten ihan positiivinen siirto. Toivottavasti nyt pystyisi tekemään uransa ennätystehot eli yli 11 pts. kaudessa.
   
 13. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  IS uutisoi Radulovin ottaneen vaimonsa kanssa avioeron. Venäläislähteet kertovat että Radulov halusi saattaa eroprosessin loppuun ennen uuden sopimuksen solmimista. Eli joko sitä jatkoa saataisiin jo tällä viikolla?
   
 14. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Monen Habs-fanina mielenterveydelle oli varmaan ihan hyvä, että Subban ei voittanut Stanley Cupia, ainakaan vielä.

  Nyt alkaa sitten taas Habsienkin osalta tapahtua, kun laajennusdraft lähestyy. Ihmettelen, jos ei jotain treidejä tule ja tietenkin mielenkiintoista nähdä kuka menetetään. Palkkakatto ei kuulemma ole nousemassa, joten sekin tuo oman haasteensa, kun ei ole edes milliä tai paria käyttää enempää. Nyt olisi tärkeää päästä esim. Emelinistä eroon. Plekanec on ylipalkattu kolmossentteri, mutta jos hän poistuu, niin ei ole edes sitä kolmossentteriä. Emelinin tapaisen kolmoskentän pakin pystyy paljon helpommin ja halvemmalla korvaamaan.
   
 15. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Kun miettii niitä pelaajia, joita Montrealilla on Vegasille tarjota, niin en ihan oikeasti lainkaan ihmettele vaikka nappaisivat Plekanecin. Tämä tietysti edellyttää sitä, että Plekanecia ei suojata. Oman käsitykseni Vegasin kannalta mielenkiintoisimmat pelaajat Canadiensista ovat Plekanec, Byron, Emelin, Beaulieau ja Jordie Benn. Jotkut tuosta viisikosta varmaankin suojataan, mutta joku jää väkisinkin ilman suojaa. Toivoisin, että suojauksen saavat Byron ja Beaulieau, jolloin "hyvistä" pelaajista jäisivät valittavaksi joko Plekanec, Emelin tai Benn. Näistä varmaankin hyvän kauden pelaavalla Plekanecilla olisi suurin vaihtoarvo siirtotakarajalla, joten Vegasia saattaisi kiinnostaa. Tämä toki tekisi loven Montrealin keskikaistalle. Toisaalta luulisi vapautuvalla kuudella miljoonalla löytyvän vähintään vastaava ukko. Onhan siellä sitten toki Mitchell, King, Davidson ja muutama muu, mutten mitenkään jaksa uskoa että Vegas heihin tyytyisi kun kuitenkin jotain vähänkin arvokasta on tarjolla.

  Mikäli itse päättäisin ketkä suojataan, toimisin seuraavasti. Hyökkääjistä suojaisin Paciorettyn, Radulovin, Galchenyukin, Byronin, Danaultin, Gallagherin ja Shawn. Puolustuksesta suojaan laittaisin luonnollisesti Petryn ja Weberin, mutta kolmannen paikan antaisin Beaulieaulle. Käsittääkseni yhtä paikkaa on turha tuhlata Markoviin, sillä vaikka Vegas hänet UFA:na poimisikin niin hänellä ei tietääkseni ole aikomusta pelata muualla kuin Montrealissa, joten hän voi todeta kiitos mutta ei kiitos ja palata takaisin Montrealiin ilman sen suurempia ongelmia. Veskarivalinnasta ei tarvinne erikseen mainita.

  Toki tilanne voi vielä vaihtokaupan myötä elää, mutta toiveissa olisi, varmasti monen muun tavoin, että Vegas veisi joko Emelinin tai Plekanecin, jotta jäisi enemmän tilaa tehdä kauppoja tai houkutella vapaita agentteja. Itse Elliotte Friedmankin on makustellut Galchenyukin treidaamisella, joten liekkö vaikka tuommoinen kauppa nähtäisiin. Eipä Bergevinillä ainakaan viime kesänä paljon kylmännyt vetää liipaisimesta, joten jotain isoa voi hyvinkin tapahtua.

  Friedman Wonders If Senators Will Get Back In Duchene Sweepstakes

  Viime kesäinen Weberin hankinta tietenkin tarkoittaa, että mahdollista glooriaa olisi tultava nyt eikä kohta, joten mistä sitä tietää vaikka jonkinlainen all in -kausi olisi tulossa. Pricenkin "halpa" lappu loppuu tähän kauteen, joten ensi kaudella tekee taas palkkakaton kanssa varmasti tiukkaa.
   
 16. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  On huhuttu, että Vegas olisi myös kiinnostunut Hudonista tai De La Rosesta, jotka eivät ainakaan vielä ole NHL-tason pelaajia, mutta saattavat olla tulevaisuudessa hyviä sellaisia, tai sitten ei. Ainakin olisi low risk -hankintoja. Toisaalta jos pitäisi valita Beaulieu/Benn tai Hudon/DLR, niin ottaisin ehdottomasti pakin. Noita ehkä NHL-tasolle nousevia hyökkääjiä löytyy varmasti.
   
 17. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Sinne lähti Sergachev ja sisään tuli Tampasta Drouin. Vähän pitää tätä makustella, mutta ainakin hyökkäykseen tuli roppakaupalla taitoa, toivottavasti ei kuitenkaan asenneongelmaa. Puolustuksesta lähti potentiaalinen tulevaisuuden ykköspakki ja koska puolustus on aika vanha, niin eihän tuo tietenkään lämmitä. Toivottavasti se, että Drouin hankittiin, ei tarkoita että Radulovin kanssa ei päästy sopuun.

  Hudon teki muuten kahden vuoden jatkopahvin, 650k/vuosi. Tuolla sopimuksella voisi olla hyvinkin kiinnostava Vegasille. Jos Hudon jää Habseihin, niin toivottavasti saa peliaikaa NHL:n puolella.
   
 18. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Tiukkaa tekee saada Galchenyuk, Drouin, Radulov, Markov, Beaulieu capin alle. Tai kyllähän nuo saadaan, mutta sen jälkeen ollaan aika tapissa, kun tuonne pitää laskea vielä Jerabek mukaan. UFA-markkinoilla ei paljoa heiluta, jos Vegas ei ota Plekanecia tai Emeliniä ja tuossakin tapauksessa pitää hankkia korvaaja.

  Beaulieu ja/tai Galchenyuk tulee varmaan saamaan siltasopimuksen ja Drouin pitkän pahvin. Tietenkin on mahdollista, että Beaulieu ja/tai Galchenyuk vielä treidataan.
   
 19. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Kyllähän tässä on saanut lukea molemmista erinäisiä huhuja. Useampikin huhu on kertonut, että Nathan on lähdössä viikonlopun aikana (oli muuten bilettänyt New Yorkissa pleijareiden aikana, joten ei ole kovin hyvässä valossa Bergevinin ja Julienin papereissa).
  Galchenyuk taasen on yhdistetty mahdollisiin treideihin Ducheneen tai Derek Stepaniin.

  Eilen myös uutisoitiin, että Radulov pyytää aivan liikaa palkkaa.
   
 20. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Nyt kun Drouin sai 5,5 miljoonaa niin millaisia veikkauksia on muista?

  Galchenyuk - viime vuosi 3,1 M$ ja parin vuoden päästä UFA
  Markov - viimeiset 10 vuotta ja kolme sopparia mennyt 5,75 M$ caphitillä
  Radulov - 5,75 M$ viime vuosi, palkka ei ainakaan alene
  Beaulieu - viime vuosi 1,0 M$, reilu palkankorotus tulossa

  Viime vuoden cappiin on matkaa 17 miljoonaa, joten vaikka tulisi maltilliset 4 - 4 - 6,5 - 2,5 niin noillakin cappi tulisi täyteen ja vielä ei olisi rosteri täynnä.
   
 21. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Tilaa on siis 17 milliä, jos huhut 74 millin katosta pitää paikkansa. Jerabek vie siis millin. Kyllähän Galchenyukin pitäisi saada tuo sama 5,5 milliä kuin Drouinin. Radulov pyytänee 6 milliä kaudessa. Markovin pitäisi antaa selvä alennus eli johonkin neljään milliin ja silti ei Beaulieulle saa mitään järkevää. Paljon nyt riippuu siitä mitä Vegas vie. Benniä ei ole varaa päästää pois, koska hänellä on niin hyvä sopimus, eikä vastaavaa pelaajaa 1,1 millillä saa. Epäilen, että Radulovia ei saada pidettyä ja sen takia Drouin hankittiin. Ylipäätään jokainen neljännesmilli on tärkeää säästää, jos sen verran voi jokaisessa sopimuksessa tinkiä. Bob McKenzie ennusti, että Drouinin sopimus on luokkaa 5,5-6,5 kaudessa, joten siihen nähden Habsit pääsi ihan hyvään sopimukseen.

  Huvittavaa tuo, että Drouinin kanssa sopimukseen päästiin lähes heti treidin jälkeen. Mitään ei oltu sovittu, eihän? :)
   
 22. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Kannattaisko Montrealin laittaa tarjolle sellainen hyökkääjä, joka varmistaa ettei Benniin kohdistu mielenkiintoa? Itse ajattelen, että Vegas ei sinällään Benniä tarvitse, kun hyviä pakkeja on tarjolla runsaasti. Jos tuolta jättää suojaamatta esim Byronin ja Hudonin niin onko tuossa jo sellaisia hyökkääjiä joita Vegasin on vaikea ohittaa?
   
 23. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Habsien tarvitsee suojata Beaulieu tai Benn, jos Beaulieun uuteen sopimukseen ei ole varaa, niin häntä tuskin kannattaa edes suojata. Emelinin suojaaminen olisi jo silkkaa idiotismiä. Eli minun mielestäni Habsien tulisi suojata Weber, Petry ja Benn. Byron on hintalaatusuhteeltaan yksi NHL:n parhaita ja hänet kannattaa ehdottomasti suojata. Jonkun Shaw'n voisi jättää vaikka suojaamatta, jos neljän millin kolmoskentän kaveri jollekin kelpaa, niin se tuonee vain helpotusta Habseille. Hudonille toivon vastuuta tulevaisuudessa Habs-nutussa, mutta mikään ei ole siihen vielä viitannut. Hyvän sopimuksen hänelle sai Habsit tehtyä.
   
 24. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Palkkakatto-topicissa mainittiin, että ensi kaudeksi katto saattaa nousta jopa 2 miljoonalla eli 75 miljoonaan. Habsien tilanne on siis:
  Jerabek 1 milli,
  Radulov 6 milliä kaudessa,
  Markov 4,5
  Galchenyuk 5,5
  Beaulieu 2-4 milliä.
  Yhteensä siis 19-21 milliä. Tilaa olisi siis 19 milliä. Tässäkin tapauksessa King, Flynn ja Nesterov jäävät ilman sopimusta. Yksi neloskentän hyökkääjä ja puolustaja olisi melkein pakko signata. Tietenkin AHL:n puolelta voi nostaa McCarronin ja esim. Redmondin tarvittaessa ylös. Vaikeaa tulee, jos Vegas ei ota esim. Emeliniä.

  Kovasti huhuillaan, että Galchenyuk kaupataan ja sisään tulee pakki esim. Minnesotasta. Wildin pitäisi tehdä tuo treidi ennen siirtoajan umpeutumista ja Habsien kannattaisi tehdä se vasta sen jälkeen, koska muuten on riski menettää edullinen Benn.
   
 25. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Eikös Radun kanssa pitäisi kaikessa järjessä tehdä sama kuin Markovin, eli jättää suojaamatta ja solmia sopparin vasta laajennuksen jälkeen? Vai estääkö joku tämän? Jos Radu ja Chucky lähtevät seurasta niin sitten tämä Drouin <> Serga oli aivan turha treidi.