MM-otteluiden pohdintaketju

  • 39 286
  • 775

Demari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja Real Madrid
Ensinnäkin minusta Tottin toinen keltanen oli ehdottomasti ansaittu, tuomareihin italia ei kaatunut vaan paskaan valmentajaan. Italian tulisikin ottaa tilanteesta vaari ja heivata Trapantoni ulos, tietysti italialaiset voivat parkua tuomareita mutta ei se italian jalkapalloa paranna, päinvastoin. Etelä-Korea oli tänään suht hyvä ja loistava jossei ekaa puoliaikaa oteta huomioon. Peli ratkesi italian loistavaan omalla alueella makailuun joka kylläkin ollaan näissä kisoissa nähty olevan kovassa kurssissa. Toivottavasti italia ei heivaa Trapantonia ja Suomi saa helpot pisteet liimatukilta (kyllä ne 6 pistettä muutenkin tulee) sillä jos ruvetaan haukkumaan tuomareita eikä ruveta parantamaan peliä ollaan auttamattomasti jo jäljessä, tämä tapahtui tapparallekkin.

Kisoissa jatkaa minusta viihdyttävää palloa esittäneet Espanja(poislukien irlantimatsin jatkoaika ja 70-90) Brasilia, Etelä-Korea ja Senegal.


sitten toinen ääripää eli nopeasti 1 maali ja loppuaika omalla alueella makailua Saksa, Usa

Neutraalit Englanti(lähellä 2 kategoriaa), Turkki (lähellä ykköstä)

Saksa - Usa pelistä senverran että uskoisin saksan murjovan USA:N jopa melko suurinumeroisesti koska saksa tekee nopeeta 1 maalin ja sen jälkeen USA ei enää pyrikkään ainoastaan vastaiskuihin, USA on helpoiten voitettavissa antamalla heille suosiolla pallon hallinnan.

"Totti sai tänään punaisen samanlaisella filmillä, kun Owen tai vaikkapa Larsson hankkivat joukkueilleen elintärkeät rankkarit."

Ah miten totta mutta valitettavaa ettei noita aikaisempia filmauksia vihelletty oikeeseen suuntaan.

Kertokaapa miten Totti on epäonnistuneempi pelaaja näissä kisoissa kun Beckham, Bekkamilla 1 tuuri rankkari ja pari syöttöä, samat tilastot Tottillakin mutta mies on "paska" ja ´Bekkami "parasta mitä jalkapallolle on tapahtunut", Kyllä Totti tänäänkin syötti mm. Tomasin vai olikos se se mutta kuitenkin ihan yksinään rankkaripilkun kohdalle.
 
Viimeksi muokattu:

Demari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja Real Madrid
...ja mitäs nyt tapahtuu. Pekäm otetaan vaihtoon!!! Mitään nilkutusta en ole huomannut mutta pakkohan tässä on loukkaantuminen olla koska juuri nyt, Brasilian johtaessa 3-0, Pekämin maagisia taitoja tarvitaan...

Vaihtopenkille juoksee välittömästi huoltaja ja - ja ottaa laukustaan föönin! Pekämin lässähtänyttä kampausta laitetaan uuteen kuntoon, toivottavasti mies pystyy jatkamaan... Kyllä, Inklännin onneksi hän juoksee takaisin kentälle, vain Pekäm voi pelastaa Inklännin.

- Hoopi 21. kesäkuuta, Englanti-Brasilia ottelussa


Näin tulee tapahtumaan:cool:
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ai että kun olen tyytyväinen. Kuyten tuolla Saarisen kisaennakko-otsikon alla veikkailinkin, Etelä-Korealla on yllätyksiä taskussaan. Ja nyt yllätyksen edellä konttasivat aina niin ylpeät italialaiset. Kun vielä USA pudottaisi jäykkäjalkapallon kuninkaalliset, Englanti keltapaitaiset sambailijat ja kruununa Espanja voittaisi kisat...
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Viestin lähetti Demari
...ja mitäs nyt tapahtuu. Pekäm otetaan vaihtoon!!! Mitään nilkutusta en ole huomannut mutta pakkohan tässä on loukkaantuminen olla koska juuri nyt, Brasilian johtaessa 3-0, Pekämin maagisia taitoja tarvitaan...

Vaihtopenkille juoksee välittömästi huoltaja ja - ja ottaa laukustaan föönin! Pekämin lässähtänyttä kampausta laitetaan uuteen kuntoon, toivottavasti mies pystyy jatkamaan... Kyllä, Inklännin onneksi hän juoksee takaisin kentälle, vain Pekäm voi pelastaa Inklännin.

- Hoopi 21. kesäkuuta, Englanti-Brasilia ottelussa


Näin tulee tapahtumaan:cool:

Hoopi 21.6.2002

....... mitä nyt !? Tuomari viheltää jo 4 rangaistuspotkun Brasilialle ! Rivaldo ampuu ......... ja taas ! David " Ron Jeremy " Seaman torjuu ! Se oli jo 4. pelastettu rankkari häneltä ja Englanti johtaa edelleen 2 - 0 .....................
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Viestin lähetti Demari
Ensinnäkin minusta Tottin toinen keltanen oli ehdottomasti ansaittu, tuomareihin italia ei kaatunut vaan paskaan valmentajaan. Italian tulisikin ottaa tilanteesta vaari ja heivata Trapantoni ulos,

Toivottavasti italia ei heivaa Trapantonia ja Suomi saa helpot pisteet liimatukilta (kyllä ne 6 pistettä muutenkin tulee) sillä jos ruvetaan haukkumaan tuomareita eikä ruveta parantamaan peliä ollaan auttamattomasti jo jäljessä, tämä tapahtui tapparallekkin.

Mielestäni Italialla ei sinällään ole hirveätä hätää, sillä kyllä heiltä tasoa löytyy aivan sinne maailman huipulle asti, mutta lähinnä ongelmana on tuo Trappatonin käsittämätön taktiikka. Kieltämättä mies on kyllä ollut menestynyt valmentaja, mutta en ymmärrä miten hän on voinut ikinä saavuttaa mitään tuollaisella taktiikalla. En ole vielä päivän lehtitarjontaan ehtinyt hirveästi tutustua, mutta uskoisin, että Trappilla on tarpeeksi järkeä erota tehtävästään. Ei tuollaiseen suoritukseen voi olla tyytyväinen.

Mitä sitten tuleviin EM-karsintoihin tulee, niin mielestäni Suomella ei ole mitenkään helppo lohko. En usko, että Italiaa vastaan on hirveästi sanomista. Vaikkakin he hävisivät Korealle (Suomikin hävisi heille, kuten jo aikaisemmin mainitsin), niin kotona saattaa pistepussi kertyä, mutta vieraissa on vaikeampaa.

Jugot ovat vaikeita ainakin vieraissa, kotona saattaisi voitto hellitäkkin, mutta heidän kanssaan Suomi käy tiukimman kamppailun mahdollisesta kakkospaikasta.

Walesille naureskellaan yleisesti, mutta tosiasia on, että kyllä heilläkin on iskukykyinen joukkue, tähtenään tietysti Ryan Giggs. Kannattaa muistaa, että he voittivat esim. Saksan kotonaan vähän aikaa sitten.

Azerit voivat vieraissa olla vaikea vastus, mutta kyllähän rehellisesti ajateltuna kuusi pistettä tuolta pitäisi pudota.

Mielestäni suomalaisille on tullut vähän turhan optimistinen kuva oman maajoukkueen suhteen. Vaikkakin eteenpäin ollaan menty niin harjoitusottelut eivät ole viimeaikoina parhaimmalla mahdollisella tavalla sujuneet. Nyt kuitenkin lähdetään karsintoihin sillä mielillä, että todella hyvät paikat olisi saavuttaa ensimmäiset arvokisat ja onhan tuo lohko helpompi, kuin se MM-karsintalohko. Oikeasti helppoa Suomi ei koskaan edes tule saamaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jälleen Italia kärsijänä

Italia sai sitten kärsiä koko kisojen ajan aivan käsittämättömän huonosta tuomaroinnista:
- 3 hylättyä maalia
- käsittämättömiä paitsiovihellyksiä, joiden kruununa tuo jatkoajalla vihelletty
- Totin aivan käsittämätön ulosajo tilanteessa jossa kontakti vastustajaan oli kiistaton. Ja jos tuo jatkoajan tilanne oli todella kortin paikka niin entäs sitten se Totin saama ensimmäinen keltainenkortti? Puskutilanteessa kyynärpää tahattomasti Korean pelaajan kaulaan/leukaan. Kuinkahan monta kertaa näissä kisoissa tuollaisista puskutilanteista on annettu kortteja? Ai ei ainuttakaan, olipa todellinen yllätys. Tuo Ecuadorilainen tuomarin irvikuva sai varmasti paljon kavereita Etelä-Koreasta mutta Italiaan en suosittele menemään vähään aikaan.

No ilmeisesti FIFA ja sen tuomarit saivat haluamansa kun Italia saatiin kuin saatiinkin pitkän yrittämisen jälkeen ulos turnauksesta.

Toivottavasti jatkossakin nähdään samanlaista tuomareiden puolueellisuutta ja kotiinpäinvetoa niin voidaan nähdä kaikkien unelmafinaali Etelä-Korea - Turkki, jossa tuomareina on tämä eilinen Ecuadorilainen pelle ja linjamiehiksi se eilinen jatkoajan liputtaja ja kruunuksi vielä se tanskalainen ilmeisesti kuulon perusteella lippuaan nosteleva linjuri ja kaikilla on kivaa.
:mad: :mad:
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hoopi

Olen kerännyt tähän kisojen ajalta muutaman ns. Perushoopin matsiselostuksista. Näin on mies turinoinut itse kipua tuntematta:

"Argentiinahan on vuoden -98 maailmanmestari ja nyt jatkopaikka näyttää epätodennäköiseltä"

"Turkin maalissa Hakan Sükur seisoo edelleen kuin muuri, vaikka pomppupallo olikin hänelle vaikea torjuttava"

"Japanilaisilla on selvästi ongelmana pienikokoisuus. Siis eiväthän he pienikokoisia varsinaisesti ole..."

"Rajamies liputtaa paitsion merkiksi. Mutta oliko se paitsio. Oli se paitsio. Ei, se ei ollut paitsio."

"Turkkilaiset vaikuttavat selvästi pitemmiltä pääpallotilanteissa"

jne, jne

Hoopi rules, mies on legenda
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joku raja nyt puusilmäisyydelläkin, arvon Italia-fanit! Joo, minulla on antipatioita saapasmaata kohtaan, myönnetään. Mutta silti Totti on lennossa jo ennen kosketusta -> selkeä filmi -> selkeä kortti. Minua vituttaa nuo filmailijat yli kaiken, riippumatta siitä mistä he ovat. Kyllä, myös Rivaldon pelleily vitutti oikein olan takaa, ja yhden ottelun pelikielto olisi ollut enemmän kuin paikallaan.

Tottille punainen ja ultrapuolustus karahti omaan nilkkaan. Täydellinen päivä jalkapallolle! Jospa Italiakin oppisi ettei 1-0:aa kannata varjella toista tuntia...?

Filmauksesta vielä: Itse pelaan (talvisin) kerran viikossa lätkää ja kesällä satunnaisesti jalkapalloa, ja minähän en perkele kaadu! Kyllä on tapahtunut jotakin tavatonta jos meikä on nurtsin tai jään pinnassa. Kyllä ammattilaistenkin soisi pysyvän pystyssä kun kuitenkin omaavat minua paremman tasapainon! Ei joka kolauksesta tarvitse kaatua, varsinkin kun monesti syntyy parempi tilanne silloin kun pysyy pystyssä -> yksi tai useampi pakki ohitettu, ylivoimahyökkäys tulossa.

Noh, Italia, Ranska ja Argentiina ulkona. Näistä kisoista jää väkisin hyvä maku! (Kunhan Turkki ei ole mestari!)
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Italian Luigi Leinonen; "Tuomarit oli lahjottu. Etelä-Korea on niin vaikutusvaltainen maa, että se saa aina tahtonsa läpi. Päätökset on tehty kabineteissa ja aina Italia joutuu kärsimään. On syytä kysyä miksi".

Jotain todella tuttua on italialaisten tilityksessä. Se, että heistä ei ole miestä myöntämään taktiikkansa pettämistä ja valmentajan heikkoutta kovassa paikassa, ei ole mikään yllätys. Kädet heiluvat ja suu käy kuin papupata tappion hetkellä. Kentällä filmiä ja jatkuvaa herjaa tuomareille. Tehköön joku jatko-osan maailman ohuimmalle kirjalle "Italian urotyöt toisessa maailmansodassa", aineksia ainakin löytyy.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Pete 62

Tehköön joku jatko-osan maailman ohuimmalle kirjalle "Italian urotyöt toisessa maailmansodassa", aineksia ainakin löytyy.

Ei hätää, Hoopi on kuulemma työstämässä kirjaa "Italian urotyöt neljännessä ja viidennessä maailmansodassa"
 

PIISPA

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On se vaan kumma

Mistä ne kaivaa nämä tuomarit esiin... Onko jossain tehty salainen kassakaappisopimus siitä, että Italian peleihin nimitetään vain sokeita palkintomatkalaisia, joille on annettu ohjeeksi heiluttaa iloisen värisiä lippuja ja pienempiä läpysköjä aina kun sinipaitainen pelaaja pääsee läpi, kaatuu tai tekee maalin?
Osasyy putoamisessa oli totta kai passiivisessa taktiikassa, kun 1-0 tilanteessa alettiin pelata liian varmistelevaa peliä parhaaseen Aravirta-tyyliin. Tuossa vaiheessa olisi pitänyt painaa pari-kolme maalia lisää (tai siis kuusi olisi pitänyt tehdä, niin ehkä niistä 1-2 olisi hyväksytty), mutta kyllä huonona häviäjänä valutan vähän mönjää myös tuomarien suuntaan. Kaiken kruunasi sitten tietenkin Italian Ruotasen, Panuccin karmea virhe viime minuutteilla ja Vierin epäonnistuminen avopaikassa minuuttia myöhemmin.
Ei nyökytellyt azzurrin suuntaan onnettaret, eikä Fifan virkailijat. Saattaa tietää ikävää näyttöhalua tulevissa Em-karsinnoissa.
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipahan hyvä että italia tippu! Heidän pelinsä oli kamalaa katsottavaa, jokaisesta tuomariratkaisusta valitetaan ja pikkuhipaisusta nurin.

Minä, niinkuin Ex pelaan myös jääkiekkoa. Jalkapalloa pelasin mutta lopetin kun ei meinaa aikaa riittää tytöille. :D Jalkapallossa ei meidän ikäisissä ollut oikeastaan yhtään liukkareita tai paidasta repimisiä, siellä ei tullut kertaakaan filmattua. Jääkiekossa joiltakin tietyiltä joukkueilta tulee koko ajan keppiä käsille ja jaloille, esim. Lukko. Ja kyllä kaukalossa tulee välillä vähän filmattua:rolleyes: , kerran metsästin rankkarin, ei auttanuta hävisimme 5-2. Peli taisi olla aika loppukaudesta.
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Seuraavassa ei niin vakavaa tutkimustyötä (hei hei hei, nyt hernettä nenään vedetä ei!)

Tuli mieleen että Italialla on käynyt fudiksessa vähän samanlaisesti kuin Suomella lätkässä viime vuosina:

Muutamia kohtaloita samoilta ajanjaksoilta viime vuosien pudotuspeleissä - pelityylikö vai huono tuuri syynä seuraavissa matseissa:

fudisfinaali MM-1994:
ITA-BRA vertaa
lätkäfinaali MM1994:FIN-CAN

fudisfinaali EM-2000:
ITA-FRA vertaa
lätkäfinaalit MM 1999 ja MM 2001: FIN-TCH

Fudisneljännesvälierä MM2002:
ITA-KOR vertaa
lätkävälierä MM2002: FIN-RUS

-----

GO ENGLAND GO! - Brassit kotio ja Niksmannit finaalissa nurin!
:cool:
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Skandaalinkäryiset kisat

Kyllä on skandaalinpoikanen jos toinenkin nähnyt päivänvalon näissä jalkapallon mm-kisoissa. Siis katsokaa nyt vähän, mitä maita siellä on puolivälierissä. Turkki, Korea, Senegal, USA! Mitä ihmettä! Missä Ranska, missä Argentiina, missä Italia? Eihän tämä ole oikein! Miksi nämä rupusakit eivät tajua, että niiden kuuluisi pelata huonommin kuin huippumaat? Millä oikeudella ne menevät voittamaan huippumaita ja näin viemään jatkopaikkoja, jotka eivät oikeasti kuulu niille? Miksi kukaan ei tee mitään!?

Onneksi selitys tälle kamalalle tilanteelle on ilmeinen. Tuomarit on huonoja, ja ne muutamat hyvät tuomarit on sitten lahjottu. Eihän tätä muutenkaan voi selittää. Maaleja on hylätty ja paitsioita vihellelty miten sattuu, ja aina paremman joukkueen tappioksi. Etenkin Italia, suuri urheilu- ja etenkin jalkapallomaa, on kärsinyt kaikkein eniten. Olisivat oikeasti voittaneet kaikki pelinsä, mutta tuomarit olivat saaneet kabineteista mahtikäskyn ja turpaan tuli. Skandaalimainen katastrofi!

Onko näillä kisoilla enää mitään merkitystä? Jatkoon päästetään joitain sellaisia maita, jotka eivät aiemmin ole pärjänneet. Kyllä Ranskan ja Argentiinan pitäisi päästä ainakin välieriin, koska ne ovat joskus voittaneet maailmanmestaruudenkin. Jotkut Senegalit ja Turkit ovat siellä ihan turhia, eiväthän ne ennenkään ole mitään voittaneet. Kyllä seuraaviin kisoihin pitää saada sellaiset tuomarit, että oikeat maat pärjäävät. Eihän tästä muuten tule mitään!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ai kun on oli hauska kommentti

Italiahan ei missään tapauksessa kärsinyt huonosta tuomaroinnista, eihän Designer?

Italialta ei missään tapauksessa hylätty 3 maalia ihmeelisillä tuomioilla ja vähintäänkin oudoilla liputuksilla, eihän Designer?

Eilisessä pelissä ei missään nimessä jatkoajalla lippumies liputtanut aivan selvää tilannetta käsittämättömästi paitsioksi, eihän Designer?

Eilisessä pelissä ei myöskään jaeltu vähintäänkin kyseenalaisia kortteja sellaisista tilanteista jossa tässä turnauksessa 99 kertaa 100 selvinnyt ilman korttia, eihän Designer?

Ja kun sinä tunnut tietävän paremmin niin kerro toki mikä muu maa sai kärsiä tässä turnauksessa enemmän tai vähintäänkin yhtä paljon tuomarien virheistä?

:mad: :confused: :eek:
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Jälleen Italia kärsijänä

Viestin lähetti flintstone
Italia sai sitten kärsiä koko kisojen ajan aivan käsittämättömän huonosta tuomaroinnista:
- 3 hylättyä maalia
- käsittämättömiä paitsiovihellyksiä, joiden kruununa tuo jatkoajalla vihelletty
- Totin aivan käsittämätön ulosajo tilanteessa jossa kontakti vastustajaan oli kiistaton. Ja jos tuo jatkoajan tilanne oli todella kortin paikka niin entäs sitten se Totin saama ensimmäinen keltainenkortti? Puskutilanteessa kyynärpää tahattomasti Korean pelaajan kaulaan/leukaan. Kuinkahan monta kertaa näissä kisoissa tuollaisista puskutilanteista on annettu kortteja? Ai ei ainuttakaan, olipa todellinen yllätys. Tuo Ecuadorilainen tuomarin irvikuva sai varmasti paljon kavereita Etelä-Koreasta mutta Italiaan en suosittele menemään vähään aikaan.

No ilmeisesti FIFA ja sen tuomarit saivat haluamansa kun Italia saatiin kuin saatiinkin pitkän yrittämisen jälkeen ulos turnauksesta.

Toivottavasti jatkossakin nähdään samanlaista tuomareiden puolueellisuutta ja kotiinpäinvetoa niin voidaan nähdä kaikkien unelmafinaali Etelä-Korea - Turkki, jossa tuomareina on tämä eilinen Ecuadorilainen pelle ja linjamiehiksi se eilinen jatkoajan liputtaja ja kruunuksi vielä se tanskalainen ilmeisesti kuulon perusteella lippuaan nosteleva linjuri ja kaikilla on kivaa.
:mad: :mad:

Älä nyt Flintstone viitsi. Italia ei kokenut yhtään sen suurempaa vääryyttä kuin mikään muukaan maa kisoissa. Mietitäänpä Belgian hylättyä maalia Brasiliaa vastaan tai vaikkapa sitä Etelä-Afrikan saamaa rankkaria ensimmäisessä pelissään. Hirveän filmin tulos ja tasoitusmaali RSA:n pojille. Kroatiaa vastaan Italialta todella hylättiin aiheetta yksi maali. Siis yksi. Toisessa hyökkääjä teki virheen ja kun tilanne on tasapäinen (molemmat repivät paidoista) tilanne tuomittiin hyökkäävän joukkueen tappioksi. Italialla oli eilen puolenlymmentä selkeää tekopaikkaa, josta italiaanot olisivat voineet tehdä tarvittavat maalit, jos vain olisi homma maistunut.

Syy, miksi Italia putosi ja miksi he eivät eilen saaneet paikoistaan maaleja on siinä, että he pelasivat ylimielisesti. Sitten kun vastustaja teki maalin, makarooneilla tuli kakkaa housuun. Katso tilastoja pallon hallinnasta. Mitä teki Italia ja mitä tekivät Korean poijjaat. Italia peruutteli, luoden viitisen kappaletta hyviä paikkoja vastahyökkäyksillä. Lopun ajan Korea pommitti hyökkäyksillään Italian puolustusmuuria. Tuolla pelillä Italia ei todellakaan ansainut voittaa.

Sitä paitsi, en ihan äkkiä sinuna lähtisi ruikuttamaan tuomareiden puolueellisuudesta. Tuomari oli eilenkin hyvin tasapuolinen. Jos se Tottin vellihousu ei osaa pysyä tolpillaan, sietääkin saada kortteja. Olkoon esikuva kaikille maailman jalkapalloa tapaileville nuorille siitä, kuinka jalkapalloon ei kuulu näyttely. Ne ovat kaksi eri kulttuurin haaraa. Pellet ja narrit pois pelikentiltä! Ja jos katsot eililsen pelin videolta huomaat, että Totti olisi voinut saada kaksi korttia jälkipeleistä. Että kyllä hänen toilailujaan katsottiin läpi sormienkin.

Että nyt on sitten jalkapallossa salaliittoja? Kuinka paljon arvelet Etelä-Korealaisten maksaneen FIFAlle ja eilisen ottelun tuomareille? Entä kuinka arvelet sen olleen mahdollista? Kuinka monta jäsentä heidän on täytynyt lahjoa?

Edit: Ja kun tuossa Designerille ihmettelit, mikä muu maa sai kärsiä huonosta tuomarilinjasta yhtä paljon, vastaus kuuluu Espanja. Se vaan sai kärsiä enemmän kuin tetraalinen Italia. Yksistään Irlantia vastaan kolme väärin tuomittua paitsiota. He vaan olivat sen verran ammattilaisia, että kykenivät taisteleman yhden miehen alivoimalla jatkoajan ja voittamaan lopulta vaihtomiehillä rankkarikilpailun.
 
Viimeksi muokattu:

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Flintstone, tuossa on pinsetit. Ota se vihreä pois nenästä. Siis se pieni ja pyöreä. Pihditkin löytyy, jos haluat vähän löysätä sitä vannetta siitä ohimoiden kohdalta.

Sitten voitkin lukea kirjoitukseni uudelleen ja miettiä, kannattaako siitä kovasti hermostua vai ei.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jotakin pointteja.

JHag: Kyllä, Horst-Dieseleihin voi luottaa about 100% enemmän tiukoissa paikoissa kuin Porno-Daven jengiin. Saksan joukkueeseen on ollut helppo luottaa. Kieltämättä tämä joukkue ei edelleenkään paperilla vakuuta mutta kuten on nähty ei näitä paperilla pelata...silti sakuilla on vain Ballack peliätekevänä keskikenttämiehenä ja hänkin aika rampa. Henkisellä puolella tosin tämäkin porukka on varmaan aika vahva.
Ironista että näinkin paska germaaniporukka jyrää yhä kisoissa kun Argentina, Ranska, Italia, Portugali on jo ulkona...

Italia-E-Korea: Tästä on sanottava että voitto meni oikeaan osoitteeseen. Toivoin Italiaa mutta kyllä se niin on että sitä saa mitä tilaa!! Futiksen suuri ongelma on tämä että peruutellaan noinkin hienolla joukkueella. Miksi ei pelata sitä omaa peliä!!? Tulos oli täysin oikeutettu. Ja jos Korea ja Italia pelaisivat samalla taktiikalla 10 kertaa niin ei varmasti Italia voittaisi 9 kertaa...Italian futikseen pitäisi saada sama pöydän puhdistus kuin ruotsalaiseen lätkään. Hankkikaa ulkomainen valmentaja. Tosin Italialla on niin pitkät perinteet että siellä varmaan samat systeemit jyrää vuosikymmentenkin jälkeen. Mutta kun joukkueessa on niin paljon taitoa ja sitten sitä tuhlataan!! Pelatkaa pojat, pelatkaa!

E-Korea saa ilomielin heittää Espanjan neitoset katsomoon!

Tottin kaatuminen oli mielestäni vähän yliampuva mutta niin oli toinen keltainenkin. Mutta tapahtunut mikä tapahtunut. Esim. Italian liiton johtaja saisi keskittyä omiensa kritisoimiseen eikä mihinkään mafiatyyppiseen uhkailuun tuomaria kohtaan!

Hoopi on koominen kaveri. Kuinka moni muistaa joitakin vuosia sitten Urheiluruudussa olleet Veikkaus-Liigan maalikoosteet? Nehän aina alkoivat alkutunnarilla jossa Hoopi huutaa ja hehkuttaa maaleja? "Maali"!! "Hah-haa, se on maali"!!, "Ja Maali". En tiedä oliko ne ns. otettu oikeista matseista vai studiossa äänitetty erikseen. Mutta aina niistä sai makeat naurut!


MACK
 
Viimeksi muokattu:

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
flintti, flintti... jalkapallo on täynnä vähintäänkin epäselviä tilanteita. Joka pelissä liputetaan paitsioita jotka eivät sellaisia olleet (harvemmin muuten toisinpäin). Brassitkin on liputettu paitsioon vähintään puolen tusinaa kertaa ilmeisen väärin, mutta ne ymmärtävät lopettaa pelaamisen vihellykseen.

Linjurin on käytännössä mahdotonta seurata sekä syötön lähtöhetkeä että alinta puolustuslinjaa, varsinkin kovassa vauhdissa ja usein ei ihan optimaalisessa kohdassa. Vikaliputuksia tulee ja runsaasti, ja niiden kanssa on vain elettävä. Parempi muutama turha liputus kuin selvien paitsioiden puhaltamatta jättäminen.

Onhan lätkäpelikin täynnä tilanteita joista kuuluisi / ei kuuluisi viheltää jäähy, ja niidenkin kanssa on elettävä. Kukaan ei lahjonut Italiaa ulos, pojat tuhersivat homman ihan itse siihen älyttömään varmisteluunsa. Jätkillä oli yli 70 minuuttia aikaa väsätä toinen ja ratkaiseva maali, mutta kun ei uskalleta niin ei uskalleta.

Edelleen toivon että Italia oppisi tästä turnauksesta jotakin, jolloin minullakin olisi yksi inhokki vähemmän. Tosin sekään oppiminen ei enää pelastaisi erään Paolo Rossin osakkeita... Käytetystä autosta saa vielä kalun mutta ei käytetystä WC-paperista. Amen.
 

Lukkolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kaikki jotka kitisee italian hävittyä tuomari peliin eilisessä etelä-korea pelissä niin kattokaas omaan napaan ja kirotkaa enemmin vieria jolla oli tuhannen kuparirahan paikka aivan varsinaisen peliajan lopulla.virheitä sattuu myös pelimiehille niin miksei myös tuomareille ;)
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Sehän olisikin ollut lottovoitto jalkapallolle, jos Totin pellehyppy olisi johtanut rankkariin ja sitä myöten Italian kultaiseen maaliin. Toivon aina, kun näen näitä sukeltelijoita, että he taittaisivat niskansa pellehyppynsä seurauksena. Tästä tuskin taitaa olla toivoa, sille näillä kavereilla on kokemusta sukeltelusta enemmän kuin Jacques Cousteaulla. Punainen kortti sentään hieman lämmitti.

Italian jalkapalloliiton puheenjohtaja Raffaele Ranucci saa muuten Sergein puupääpalkinnon seuraavalla lausunnollaan: "Kävimme sanomassa erotuomarille pari valittua sanaa pukuhuoneessa. Me olemme todella vihaisia ja pettyneitä. Italian kaltaista maata ei voi nöyryyttää näin. " Italian kaltaista maata? Toivottavasti mafialla oli rahaa kiinni ottelussa ja Ranuccin sängystä löytyy pian hevosen pää. Myös Escobar-pohjainen ratkaisu mielyttäisi.

Parkujille Etelä-Korean surkeasta tasosta: Ranska pääsi kisoihin ilman karsintaa. Montako maalia joukkue tekikään?
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hoopi FA-cupin finaalissa Liverpool - Everton, kun Stuart McCall tasoitti (vituttaa vieläkin) 2-2:"Call McCall, Stuart McCall, the Equalizer". Kaikkihan muistavat sarjan The Equalizer?

Toivottavasti stylisti saa Beckhamin hiukset ja itseluottamuksen kuntoon. Mutta Pornon kampaukseen sekä Horst-viiksiin ei saa koskea.

C'mon England!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
On se hienoa että täällä on asiantuntijoita

Ja erityisen hienoa on että kaatuileva Italia tippui jatkosta, ihan sama mitä kentällä tapahtui ja millaisia räikeitä tuomarivirheitä nähtiin, pääasia että Italian kaltainen kaatuileva jengi saatiin ulos turnauksesta. Onneksi Italia, ja varsinkin Totti, on nyt ulkona niin saamme nähdä oikeiden jalkapallo joukkueiden pelaamista missä ei kaatuilijoilla ole mitään asiaa kentälle.

Eilisessä pelissä Tottia sai repiä kaksin käsin paidasta, potkia jaloille ja ainut joka sai kortteja oli Totti itse. Myös Vieriä revittiin rangaistusalueella kyseenalaisin ottein mutta kun kerran kyseessä oli kotijoukkue Etelä-Korea niin tottahan toki tuo oli sallittua, toisessa päässä kuitenkin saatiin jo 5. minuutilla tuomittua rangaistuspotku. Mutta tokihan tuo oli ihan normaalia jalkapallopiireissä joihin Italian kaltainen kaatuileva porukka ei tietenkään kuulu.

Nyt vain yhtä puolueetonta tuomarointia lisää näissä kisoissa niin saadaan varmasti se haluttu unelmafinaali aikaseksi.
 

Demari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja Real Madrid
Kyllä mikä maa tahansa voisi valittaa "paitsio maaleista" jos pelaisivat tilanteet vihellyksen jälkeen loppuun, esim eilisessä ei se mokke edes yrittänyt torjua koska kuuli vihellyksen selkeästi jo ennen laukausta. Mistä sitäkään tietää että olisiko mokke torjunut laukauksen jos olis yrittänyt.

Jos italia olis pelannut eikä ainoastaan maannu omalla alueella ne olis ratkassu pelin ekalla puoliajalla. Vittu ne pitäs sulkea uefasta pois koska uhkailevat niinkin korkeelta taholta tuomareita. ja AZERBAIZAN tai mikä olikaan ei edes välttämättä saa osallistua em-karsintoihin.

Italian ottaisin noin 100x mielummin ratkasupeleihin kun USA:n joka makaa 9 miehellä omalla alueella. Argentiinakin kärsi räikeistä tuomarivirheistä Owenin kaatumisesta olisi kuulunut kortti owenille ja paitsioita vihellettiin niillekkin väärin. Juttu vaan on se että pojat ei pistänyt palloa joka paitsiovihellyksen jälkeen maaliin. Ensikaudella jokeritkin varmaan hakkaa pelikatkoilla kiekkoa maaliin ja sitten kuullaan sun itkuvirsi kun ei niitä hyväksyttykkään.

Haistappa flintstone vittu.
 
Viimeksi muokattu:

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Flintstone hei, rauhoitus nyt. Hiljalleen näytät ymmärtävän, miltä Kerho-faneista tuntui välierissä muutaman kyseenalaisen jäähyn jälkeen. Olitko sitä mieltä silloin, että tuomari ratkaisi?

Italia kyllä vetää pisteet kotiin kisojen parhaana häviäjänä. Vastustajalle annetaan tunnustusta ja omat virheet myönnetään avoimesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös