MM-kisojen mediaoikeudet MTV Oy:lle

  • 824 904
  • 2 480
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eilisen V-Venäjä - Suomi lähetyksen olisi voinut Canalin tilaajanakin suosiolla katsoa Avalta. Ennemmin vaikka niitä mainoskatkoja kuin Kortelaisen kommentteja katkoilla. Myötähäpeän puolelle meinasi mennä jo ensimmäisellä katkolla kun Kölli joutui kuikuilemaan näköyhteyttä kameralle tuomareiden takaa.

Tuo 24/7 -kanava on ihan hyvä lisä, vaikka tietenkin ne itse pelit on se pääasia. jotain tämän tapaista olisi YLE:kin halutessaan voinut tarjota, ainakin YLE24:n ollessa vielä pystyssä.

Mutta selostuksen puolella ei mielestäni Mertarannalle vain ole vaihtoehtoja, Suomen peleissä. Tai onhan siellä se Saukkonen vielä ilmaiskanavilla äänessä, verkot tötterölle!
 

olle****

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool, Frölunda Indians, Malmö FF
Jäi mertsistä sellainen kuva, että joku tuotantoyhtiöstä olisi supatellut korvaan "nyt vedä täysillä parasta peliin niin saadaan maksukanaville ostajia"- meininkiä. Mertsi maalaisena ja ylen selostajana ei tälläistä ole ennen tehnyt.

Tuli ihan sama fiilis. Tuli semmonen kutina että hakemalla haetaan nyt sitä yhtä "onelineria" josta tehdään se ensivuoden kisabiisi. Joka helvetin koloon piti saada joku väkisin väännetty vitsi.

Nyt ei maikkarin oikein ole tajunnut että mertsin parhaat on tehty parin vuosikymmenen aikana. Ehkä yksi mukiinmenevä per kisa ja niitä ylen kisoja on ollut 90-luvun alkupuolelta.
Siitä sitä matskua riittää. Ei niitä yhden kisan aikana, puhumattakaan yhden pelin aikana, saada aikaan.

Veikkaan että Mertaranta itse ei tämä nyt hyvin mennyt.
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Minkä ihmeen takia kaikki pitää apinoida NHL:stä. Kortelaisen kentänlaidalta heitetyt kommentit aiheuttaa suunnatonta myötähäpeää :(

Samaa ihmettelin. Kaverilla on aika suolapatsasmainen olemus, eikä meinaa saada sanaa suustaan. Täysin turha kaveri (siis tuossa hommassa).
 

Uno Louner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko.
Yritin selata maikkarin MM2012-nettisivuja ja täytyy sanoa, että on nekin uskomattoman huonosti tehty. Sekavat ja täynnä mainoksia.

Minkä takia muutenkin yritetään tunkea kaikkea ylimääräistä shaibaa lähetykset täyteen? Onkohan MTV3 urheilun väki copypastannut suoraan Hockey Night in Canadan konseptin?
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Vaikka Mertaranta nyt viljelikin aika pitkälle niitä totuttuja lauseitaan entisistä neidoista, ja entisistä miehistä niin se Paavo M. Petäjä-imitointi oli niin noloa ja järkyttävän väsyneen kuuloista että piti laittaa telkkari mutelle.

Tuollainen toisten ihmisten matkiminen ei ole Mertarannan tapaista, eikä se myöskään sovi hänelle yhtään. Kysyinkin otteluketjussa, että onko tuo jotain Maikkarin lapsellisuuksia. Laitoin myös Canal Plussalle tästä palautetta, että lopettavat tuon välittömästi.

Toinen asia on tosiaan tämä Kortelainen inside the glass. Miksi vitussa on pitänyt mennä TSN:ää apinoimaan? Järkyttävän näköistä, kun Kortelainen suoltaa sitä tekstiään suunnilleen sana-per-minuutti-tahtia ja sanoo lopuksi vielä kiitos! Helvetin jäykästä ulosannista puhumattakaan.

Taidan unohtaa nämä Canal Plussan lähetykset ja siirtyä nettistriimien pariin loppukisojen ajaksi.
 
Viimeksi muokattu:

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Meikäläisellekin alkaa pikkuhiljaa Antsa riittämään, vaikka olen häntä aina valtakunnan ykkösselostajana pitänytkin (tunnelmanluonnissa & kokonaisuudessa). Ne kaskut selostuksen lomassa olivat ihan hauskoja silloin, kun ne tulivat spontaanisti ja muutaman kerran pelissä. Nyt kuitenkin joka toisessa lauseessa puhutaan "entisestä miehestä" ja muista hassunhauskoista hahmoista. Tuntuu vähän siltä että Antero haluaa nyt antaa kansalle mitä kansa haluaa, kun käytännössä kansa hänelle paikan Canalilta järjesti.

Ja ennen kuin joku vääräleuka kerkeää tulla heittämään Tapani-läpän, niin se kansa on sitten kirjoitettu pienellä.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Täytyy sanoa eilisen perusteella, että kyllä on lähetysten taso mennyt alaspäin YLEn vuosista. Mertarantakin hassuttelee niin, ettei itse pelin selostamisesta tule enää yhtään mitään, vaan "entinen mies" vitsejä viljellään jokaiseen väliin. Ei siinä, luultavasti se uppoaa suurimpaan osaan kansasta, sillä normaali kisakatsoja on juuri sellainen, joka seuraa jääkiekon osalta ainoastaan mm-kisat eikä mitään muuta, eikä siten ole kiinnostunut lajin hienouksista. Itselläni tuli iso ikävä esim. J-P Jalon selostuksia Urhon puolelta. Erätaukojen studio-osuudet olivat ihan OK, mutta siinäkin jotenkin kaipasin Tapio Suomisen rauhallista ja selkeää olemusta.

Kyllä, kaikki mihin maikkari koskee muuttuu paskaksi. Totta se on. YLE taasen veti homman aina läpi simppelisti ilman turhia kikkailuja, ja se toimi erittäin hyvin.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Saapa nähdä vituttaako Saukkosta kuunnellessa yhtä paljon kun välillä eilen Mertarannan "yrittäessä parastaan". Ja jos ei niin mistä se kertoo?
 

Feliks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KalPa, KuPS
Saapa nähdä vituttaako Saukkosta kuunnellessa yhtä paljon kun välillä eilen Mertarannan "yrittäessä parastaan". Ja jos ei niin mistä se kertoo?

Muistaakseni Saukkonen ei ainakaan latele jatkuvalla syötöllä "mukahauskuuksia", vaikka muuten onkin pihalla pelistä. Eilen ei ainakaan Suomen tehottomuus maalipaikoissa jaksanut niin paljoa harmittaa kuin mertsi itse. Sen jälkeen en ole maksukanavapakettia edes harkinnut, kun kuulin että tuo kyseinen toope selostaa Suomen ottelut.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei sitten näköjään katella tänä vuonna MM-lätkää kuin nuo Suomen ottelut ja nekin Saukkosen selostamana. En jaksa alkaa tappelemaan näiden kanavapakettien kanssa. Vituiks meni sano entinen mies kaivoon tippuessaan. Jos kyseessä olisi IFK, niin haluaisin nähdä ottelut hinnalla millä hyvänsä, mutta kun nämä on vaan MM-kisat, niin anti olla. Vitutus on kylläkin ihan ääritapissaan sen myönnän. Ottaa päähän niin saatanasti, että MM-kisatkin on nyt piilotettu maksullisten kanavien taakse. Olkoonkin, että Canalilta tulevat lähetykset ovat laatukamaa, mutta kyllä mulle olisi kelvannut ihan hyvin jatkossa ylenkin lätkälähetykset, niissä oli sitä jotain.

Ei tässä pääse kisatunnelmaan ollenkaan, kun ei näe kuin nuo Suomen pelit ja niissäkin maan surkein selostaja. Pitäkää tunkkinne vittu.
 
Kuinka perseestä tämä katsomon palvelu voikaan olla? Mihin vielä ylletään? Eikö todellakaan ole mahdollista saada maksettua ottelua näkymään ihan yksinkertaisesti klikkamalla hiirellä siihen tarkoitetusta linkistä. Maikkarin mielestä ei. Aivan totaalisen hanurista. Tämä on nyt kolmas tai neljäs peli mitä yritän saada näkymään, ja hirvittävän taistelun tuloksena olen saanut näkymään rakeisen kuvan ja paskan selostuksen.

Joo, ja netissä pitäisi riittää tehoja.

Edit: Saman tien lähti näkymään kun kirjoitin tänne. Vain viisi minuuttia ehti peliä mennä. Sen verran vedän sanojani takaisin että kuvanlaatu on nettistriimiksi todella hyvä.

Miksi tuossa soittimessa pitää olla jotakin ihme kilkkeitä, kuten "tilanneseuranta", "joukkueet" tai kaiken huippuna "huuda ja kannusta". Eilen tuossa näkyi vielä joku kuvakulman vaihtamisominaisuus. Aivan turhia, ainakin jos näkyvät vain nettistreamissa.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Oli Mertsin jutuissa osa aika hauskojakin eilen. Selkeästi oli satsattu pitkään noihin vitseihin ja harjoiteltu etukäteen. Aika levotonta läppää, tuli miettineeksi mitä oli vetänyt ennen lähetystä. Eiköhän se tuosta rauhoitu, kun ei tarvitse enää selostaa koko kansalle muita pelejä.

Viivi ja Kölli ovat hyvää huumoria! Toinen kyselee blondikysymyksiä ja toinen on rento kuin rautakanki. Pitää siellä vähän huumoriakin olla!

Canalin 40€/3kk tarjous on sen verran halpa, että tästä maksaa ihan mielellään.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Canal+ HD kanavat on kyllä ihan hyvää tasoa, josta on mukava kisoja katsoa. Näkee nyt kiekonkin paremmin. Sääli, että katsomoissa tunnelma on minimissään, ei jotenkin sitä suurempaa kisafiilistä pääse kotisohvalla syntymään.

Viivi on vanhentunut, mutta kyllä siinä vielä silmä lepää. Doug Shedden ihan asiallista kommentointia vetää ja muutamat toimittajat saisi mennä englanninkielen ääntämiskursseille.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli Mertsin jutuissa osa aika hauskojakin eilen.
En minä vaan eilen huomannut. Monesti siltä on kyllä lähtenyt oikeasti hauskoja ja spontaaneja heittoja, mutta eilen oli jotenkin tosi väkinäistä ja jo ekan erän puolivälissä myötähäpeämittari heilahti punaiselle. Kaikki ne "entiset miehet" ja kosioreissutarinat sopivat ehkä pudotuspeleihin Suomen maalien jälkeen, mutta nyt Antsasta jäi lähinnä sellainen kuva, että ottelua enemmän kiinnostaa viihdyttää katsojia. Näin se vaan on nähtävä, että kaikki mihin tuo paskalafka koskee, muuttuu myöskin paskaksi. Ilmeisesti myös Antero Mertaranta.

Studio-osuudet on hoidettu ihan OK, mutta Tapsaa on kyllä ikävä. Nuo mainoskatkot vievät kyllä järjen kun en yksien skabojen takia ajatellut maksukanavia ostaa. Jos yhteen asiaan sitä pystyi tässä muuttuvassa maailmassa luottamaan, se oli se, että joka kevät näkee MM-kisat kokonaisuudessaan ilman mainoksia, Tapsan kaljun ja Mertsin mylvinnän kera. Nyt varmaan kolmasosa lähetysajasta on mainoksia, Hockeybird raikaa ja kuunnellaan Saukkosta. Huonolta näyttää.

Mä haluun ne takaperin kävelevät pulut takasin.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Canal+ HD kanavat on kyllä ihan hyvää tasoa, josta on mukava kisoja katsoa. Näkee nyt kiekonkin paremmin. Sääli, että katsomoissa tunnelma on minimissään, ei jotenkin sitä suurempaa kisafiilistä pääse kotisohvalla syntymään.

Viivi on vanhentunut, mutta kyllä siinä vielä silmä lepää. Doug Shedden ihan asiallista kommentointia vetää ja muutamat toimittajat saisi mennä englanninkielen ääntämiskursseille.

Edellä jo ihmettelin, että miksi noita matseja ei voi lähettää täysteräväpiirtona samantien. Nyt puskee 720, ja ero täyteen on olemassa selkeästi.

Oli muuten hienot kuvakulmat tuossa Rämön ja Nurmisen haastattelussa. Nurmisen munia kuvattiin kolmannes haaststtelusta.
 

Itäpuu

Jäsen
RrMikähän tuossa Saukkosessa niin ahistaa ihmisiä? Itselle menee aivan täydestä, samoin kuin Mertaranta ja Taivainenkin. Jos niille tuleekin asiavirheitä , niin näkeehän sen nyt itse mitä siellä tapahtuu. Mertsi oli kyllä eilen syöny jotain sopimatonta, senvrran oli levotonta settiä...
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Minä en ymmärrä yhtään mistä te puhutte.
En ole tilannut useista tarjouksista huolimatta televisiokuvaa kisoista.

Hassua, mutta en ole lainkaan pahoillani, etten tiedä mistä puhutte.

Minä en MTV3:sen palveluja osta, kyllä jämpti on niin.

Kisathan ovat jo osoittautuneet katastrofiksi.

Toivottavasti taloudellinen, ja urheilullinen menestys jää heikoksi, näin MTV3:sta, ja canaalista päästään....
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
RrMikähän tuossa Saukkosessa niin ahistaa ihmisiä? Itselle menee aivan täydestä, samoin kuin Mertaranta ja Taivainenkin. Jos niille tuleekin asiavirheitä , niin näkeehän sen nyt itse mitä siellä tapahtuu. Mertsi oli kyllä eilen syöny jotain sopimatonta, senvrran oli levotonta settiä...
Koska Saukkonen ei tiedä:

*Milloin tulee rangaistus
*Milloin tulee rangaistuslaukaus
*Pelaajien numeroita
*Pelistä yhtään mitään

Saukkosen puhe on hidasta ja uuvuttavaa. Ääni on kaikenlisäksi väsynyt kuin 100-vuotias mummo. Heti kun Saukkonen kiihdyttää tahtia, sanoista tulee epäselviä ja hän sekoilee sanoissaan.

Riittääkö?

Taivaisesta diggaan. Mertaranta käy mulle, vaikka läpät ovatkin väsyneet.
 

Komisario Fix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Jazz
Kanada - Jenkit pelissä Mertaranta vaikuttaisi taas normaalilta. Ei ole pahemmin tullut mitään surkeita mukahauskuuksia. Tosiaan eilen oli varmaan Mertsille annettu ohjeeksi "olla hauska" ja paskaa läppää lensi joka välissä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koska Saukkonen ei tiedä:

*Milloin tulee rangaistus
*Milloin tulee rangaistuslaukaus
*Pelaajien numeroita
*Pelistä yhtään mitään

Saukkosen puhe on hidasta ja uuvuttavaa. Ääni on kaikenlisäksi väsynyt kuin 100-vuotias mummo. Heti kun Saukkonen kiihdyttää tahtia, sanoista tulee epäselviä ja hän sekoilee sanoissaan.

Lisäisin tuohon vielä sen että Saukkonen käyttää todella väsyneitä kielikuvia ja sanontoja, erityisesti silloin kun yrittää olla hauska. Mertarannankin "entiset pojat" ja "kebabkioskit" tuntuu tuoreilta ja virkistäviltä noiden Saukkosen pahimpien rinnalla.
 

motamoro

Jäsen
Voi vittu! Canal + MM-kiekko 24/7 pätkii/rakeilee oikein kunnolla. Muut Canalin kanavat toimii moitteetta. Ei paljon vissiin tarvi Helsingin lohkon pelejä katsella, jos ei tästä parane.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös