MM-Joukkue 2004

  • 115 681
  • 788

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Re: Re: Re: Tuomosta ja NHL-miehistä

Viestin lähetti kilonkingi
Mitä helvettiä eiks Ruutu sanonut Nelosen urheilu-uutisissa joskus viime viikon lopulla että on terve ja on kova halu tulla kisoihin ja Summanen sano eilen Urheiluruudussa että Ruutu on ollut koko ajan halukas tulemaan kisoihin. Onko mieli nyt vajaassa viikossa muuttunut? Kerrassaan outoa ensin halutaan kisoihin ja sitten ei. Vai onkohan Chigago saanut uhkaamalla Tuomon pään käännettyä.

Tekstissä Tuomu sanoo senkin että ei läpäissyt joukkueensa lääkärintarkastusta maanantaina. Joten eiköhän tuo selitä aika paljon.
 

Zane

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tiedä sitten, onko tämä tähän ketjuun sopiva mutta uskaltaudun kuitenkin.

Kun pelaajista olette kovasti puhuneet, niin lausunpa jotakin valmentajista.
MITÄ IHMETTÄ siellä tekee neljä eri valmentajaa? Ei tässä urheilulajissa ole niin montaa osa-aluetta, etteikö yksi tai kaksi sitä klaaraisi. Jali ja Hannu voisivat jäädä katsomaan kisat YLEltä täältä kotoa.

Ja sitten Summasen pelisysteemistä:
jos tämä kova karvauspelitsydeemi on kerran jotenkin niin erilainen kuin millä ketään pelaa "oikeasti", niin miksi ihmeessä sitä kannattaa maajoukkueessakaan peluuttaa. Systeemin ajaminen kestä kuitenkin niin (lue: liian) kauan, että esimerkiksi tämän päivän Ruotsi-matsin kaltaista sekoilua ja paketin hajoamista tapahtuu aivan liian tiheään.

Tämä on vain arveluita ja mielen pidettä, mutta enhän minä osaa edes luistella, saa kommentoida.
 

Vaicci#63

Jäsen
Tämäniltaisen pelin perusteella pudottaisin puolustuksesta pois ainakin Porkan ja Niemen, Nummelinkin pelasi kehnohkosti, mutta kun parempaa kiekollista peluria ei ole tarjolla, niin pitää uskoa että Petu pystyy petraamaan.

Hyökkäyksessä Hagman esitti pirteitä otteita, kuten myös, inhokkini Peltonen. Laaksosella taas pari paikkaa, mutta ei onnistumisia. Pirjetällä pysyi hyvin kiekko lavassa, hieman fyysisemmin kiitos.

Jere Lehtistä ei ole aikoihin näkynyt kisoissa, joten toivoisin että hänet siellä nähtäisiin jos Dallas tipahtaa. Mielenkiintoista on jos ei tule... Rikkinäinen kausi jälleen alla, mutta silti uskon että Jerekin jaksaisi nuo noin 10 peliä pelata. Tosin, rikkinäisellä Jerelläkään ei välttämättä tee mitään...
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Itse en taas ollut ollenkaan tyytyväinen Peltosen otteisiin. Toki mies teki Suomen ainoa maalin, mutta kuinka moisesta paikasta olisi voinutkaan missata? Vastapainoksi Peltonen tuhlasi pari maalipaikka (toisesta en tosin ole aivan varma oliko se Ville). Peltosta Summanen ei tosin pudota joukkueesta, ellei Peltonen ole niin pahasti loukkaantuneena, ettei pysty enää jäälle menemään, joten ei varmaankaan kannata spekuloida hänen otteillaan sen enempää.

Plussia on tämän iltaisesta ottelusta aika hankala kenellekään jakaa, sen verran kauheaa katseltavaa se oli. Niklas Hagman, Antti Laaksonen ja Lasse Pirjetä ansaitsevat kuitenkin maininnan kovasta yrityksestä. Eiköhän kyseinen kolmikko ole kisakoneessa, jolleivat aivan täysin mokella toisessa osaottelussa. Porkan olisin minäkin jo valmis pudottamaan pois.

Markkasen tilanne menee nyt mielenkiintoiseksi; pelasi huonon pelin, mutta väläytteli silti ajoittain. Toivoisin, että Jussilla olisi vielä yksi peli, jossa antaa näyttöjä, sillä aivan parastaan hän ei tänään näyttänyt. Markkanen tuskin kuitenkaan pelaa Helsingissä, joten kiperät valinnat saattaa olla valmennusjohdolla edessä.

Pakaslahti ei muuten tainnut pelata. Onkohan hänet jo pudotettu joukkueesta vai huilasiko hän vain tänään ja pelaa sitten sunnuntaina, vai?
 

limini

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Pingviinit (+ suomalaiset)
Veikkaukseni maajoukkueen kokoonpanosta.

Maalivahdit

1. Noronen
2. Markkanen
3. Norrena

Puolustajat

1. kenttä
Peltonen - S. Koivu - Lehtinen
Nummelin - Timonen

2. kenttä
Pärssinen - Jokinen - Kuhta
Niinimaa - Korhonen

3. kenttä
Hagman - Pirnes - Kallio
Söderholm - Karalahti

4. kenttä
Dalhman - Immonen - Laaksonen
Mäntylä/Loponen

13. hyökkääjä Virta/Pirjetä
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Jopas oli peli... Ensinnäkin Markkanen - ei vakuuttanut erityisemmin, mutta parempiakaan ei liene tarjolla? Norosta pitää nyt koittaa seuraavassa pelissä.

Pakeista ei erottunut kukaan edukseen, tosin Porkan ja/tai Loposen ollessa kentällä sveduilla ei kauheasti paikkoja ollut. Jäivät ilmeisesti myös molemmat plussalle tehotilastossa. Porkkakin pelasi yllättävän hyvin joskin varmisteli ehkä hiukan liikaa. Ainoastaan kolmannen erän lopussa viimeisessä vaihdossaan tuli yksi kämmi, josta Ruotsi sai paineenpoikasen. Nummelin oli hasardi omassa päässä, joskin hyökkäyksessä pari hyvää passia. Niemi taas oli hasardi kummassakin päässä. Mäntylän ja Söden oman pään pelikin oli myös aika kehnoa. Ja etenkin Karalahti, mies oli jotenkin väsyneen oloinen, pari hassia ja purkukiekot minne sattuu. Näistä Loponen varauksetta kisoihin, Porkalle plussa, Söde varauksella, Numppa nej tack, A-J ei, Karalahti varauksella ja Mäntylä don´t know yet.

Hyökkääjät olivat aika syvältä, huomattavasti syvemmältä kuin pakit tahi mr. Markkanen. Rintanen, Peltonen, Viuhkola, Kuhta, Pärssinen, Pirjetä, Immonen - ei mitään asiaa kisoihin jossei pidot parane. Varsinkin tämä perinteinen luottokaksikko Peltonen - Rintanen oli tänään sellaista dadaa että oikein häijyä teki. Immonen suoritti yhden (1) hyvän kiekon ylöstuonnin, muuten peli oli häneltä samaa tyhjännysväämistä ja kiekon menettämistä kuin muissakin maajoukkuepeleissä so far. Viuhkola otti kaksi kakkosta, hyvä että jotain sai aikaan. Pirnes veti myös kuin tervassa - ja aina sen kiekon kanssa laitaan ja väh. kaksi svedua iholle ja kiekonmenetys, aina sama kaava. Hagman, Kallio, Hentunen ja Laaksonen näistä varauksetta jatkoon, kun parempiakaan ei vaan ole. Virta saa olla extra attacker, en tiedä miksi, mutta olkoot.

Näin sen pitäisi mennä:

1. Noronen >< Markkanen, ei tiä viäl
3. Norrena

1. ketju

Hagman - Koivu (jos ja jos) - Hentunen

Niinimaa (kun) - Timonen (kun)

2. line

Kallio - Jokinen - Laaksonen

Karalahti - Söderholm

3. ketju

Pärssinen (armahdus) - Pirnes - Pirjetä (armahdus)

Loponen - Mäntylä

4. line

Kuhta (armo) - Pakaslahti (pare ko muut tarjokkaat) - Peltonen (kuitenkin se valitaan)

7. pakki Porkka - 13. hyökkis Virta

Itse en kyllä haluaisi näistä nähdä ehdottomasti Pirjetää, Pakaslahtea enkä Peltostakaan, mutta minkäs teet, kun tarjokkaista on pulaa. Kuhta ja Päräkin on hiinä ja hiinä.

Ja mitään Lehtisiä on kyllä aivan turha rahdata Atlantin yli tänne, kun paikat tuskin kestävät edes lentomatkaa. Nih.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Viestin lähetti Yuppi
Immonen suoritti yhden (1) hyvän kiekon ylöstuonnin, muuten peli oli häneltä samaa tyhjännysväämistä ja kiekon menettämistä kuin muissakin maajoukkuepeleissä so far.

Heetkinen! Miten niin "samaa tyhjännysväämistä ja kiekon menettämistä kuin muissakin maajoukkuepeleissä"? Jos on valittu yhdessä EHT:n osaturnauksessa parhaaksi hyökkääjäksi ei voida mielestäni puhua mistään tuollaisesta. Karjala turnauksesta muistaakseni 3+1=4 tehot kolmessa ottelussa.

Sitten täytyy muistaa vielä se että Immonen oli tänään 13.hyökkääjä. Käytännössä Immonen pelasi ainoastaan kolmannen erän, joten otetaan se huomioon. Silti ei voi mitenkään olla tyytyväinen Immosen tai koko Suomen joukkueen peliin.
 

Vaicci#63

Jäsen
Katsoiko kukaan nelosen urheilu-aamua? Siellä oli Ruudun Tuomon haastattelu, mutta osuin juuri siihen aikaan television ääreen, kun haastattelija lopetteli Ruudun kanssa. Mitä Ruutu mahtoi tarinoida?

Itse en lähtisi turnaukseen Markkanen ykkösmaalivahtina. Taitaa tulla kilpailutilanne kisoihin. Markkanen oli todella ailahteleva, maalit menivät helpohkosti, ja ihmeellistä pomputtelua ja reboundeja maalin eteen. Markkasen pelissä aktiivisuus maalin takana oli plussaa.

Noronen pelannee seuraavan matsin, ja onnistuessaan hän voi hyvinkin olla se ykkönen kisoissa.

Puolustukseenkin saataneen NHL-apu, kun Niinimaan Janne vapautui käyttöön. Uskoisin että Niinimaan matka on Summasesta kiinni. Eli mitä todennäköisimmin, näemme tämän "hevimiehen" Tsekissä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Maalivahtiosasto taitaa olla kyllä tässä. Kiprusoffin Miikka on tuskin tulossa, vaikka Calgary putoaisikin.

Pakisto kyllä näyttää varsin kepeältä. Toivottavasti jompikumpi, joko Sami Salo tai Toni Lydman on mahdollista saada Leijonapaitaan. Teppo Nummisen tuloon en usko, tosin kyllähän Teppokin kelpaisi. Niinimaa on aina saapunut edustamaan leijonapaitaa kun on tarvinnut, joten miksei nytkin. Eiköhän se tämän illan aikana selviä.

Sentteriosastolla OJ on selvä tapaus (toivottavasti nyt vihdoin saadaan jotain aikaan leijonapaidassakin) ja uskoisin että Pirneskin valitaan kisajoukkueeseen. Jos Koivu tulee, on yksi sentterin paikka auki. Tästä paikasta uskoisin, että kamppailevat Jari Viuhkola sekä Jarkko Immonen. Itse päätyisin Immoseen ilman värillisiä lasejakin, jos Pikulla vielä nivuset reistaavat.

Laituriosastolla epäilyttää selkeästi se, että osasto on kautta linjan todella pienikokoinen ja ei-niin-fyysinen (Peltonen, Kallio, Kuhta jne.) Ainoa isokokoisempi tälle osastolle on Pirjetä, jota minä peluuttaisin laidassa. Laiturinahan Lasse taisi ne pisteensä Pittsburghissakin nakutella. Lähinnä varmaan putoamista ovat Tony Virta ja juuri Pirjetä. NHL:stä tulossa kenties Jere Lehtinen, Jarkko Ruutu. Rudi toisi kyllä juuri sitä tuohon jengiin, mitä laidoilta puuttuu. Ryminää ja ryskettä.


Ovatkos nämä, jotka eivät matkustaneet Ruotsiin, lopullisesti kisoista ulkona vai saavatko he pelata vielä sunnuntaina?

Odotellaan nyt tiistaihin ja seurataan loput 1.kierroksen pudotuspeliparit loppuun, sitten nähdään ketkä ovat saatavilla, mutta se onkin toinen asia kuka haluaa todella tulla..
 
Viimeksi muokattu:

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Viestin lähetti Köpi
Ovatkos nämä, jotka eivät matkustaneet Ruotsiin, lopullisesti kisoista ulkona vai saavatko he pelata vielä sunnuntaina?

Jos olen ymmärtänyt oikein niin nämä kotiin jääneet ovat nimettynä tuohon EHT:n finaaleissa pelaavaan joukkueeseen ja saavat pelata jos valmennusjohdolta kutsu käy.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Vaicci#63
Puolustukseenkin saataneen NHL-apu, kun Niinimaan Janne vapautui käyttöön. Uskoisin että Niinimaan matka on Summasesta kiinni. Eli mitä todennäköisimmin, näemme tämän "hevimiehen" Tsekissä.

Seuraava mielipide saa varmasti karvat pystyyn monelta, mutta tuodaan asia kuitenkin esiin. Toivon sydämestäni, että "hevimies" jäisi tänä keväänä perhostelemaan Long Islandin rannoille. Lähes jokaisissa arvokisoissa Niinimaa on ollut joukkueen luokattomin pakki ja suurimpia syyllisiä ratkaisupelien maaleihin (Naganon Venäjä-peli, viime kevään Ruotsi-ottelu jne.). Pelkän hyvän laukauksen takia "2000-luvun Ruotasta" ei kisoihin kannata rahdata. Kotimaastakin löytyy kavereita, jotka pystyvät samanlaiseen ylimieliseen peliin, rännikiekkojen viljelyyn ja heikkoon tilanteiden lukuun kuin Niinimaa.

Eiköhän tosiaan sovita niin, että Jere tai Petu laulaa tällä kertaa pakollisen Aikuisen Naisen paikallisessa yksinlaulu-kapakassa ja Janne jää kotiin kalastelemaan?
 

onomoro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Aivan samaa mieltä Niinimaasta. On aina ollut suuri epäonnistuja nhl-uransa aikana maajoukkueessa. Itse asiassa en ymmärrä yhtään miksi Niinimaata pidetään niin hyvänä puolustajana. Tähän tietysti tulee tieteellisyyttä hipovia vastauksia jäälin pojan faneilta. Aina kun kuulen sanan niinimaa, niin tulee mieleen siniviiva ja kiekon kanssa jahkailu.

Mielestäni Summanen ei oikein ole uskaltanut repäistä kunnolla valinnoissa. Rintasen, Nummelinin, Peltosen, Niemen voisi jättää suosiolla kotia. Taitaa siellä olla muitakin mutta ei tule nyt mieleen.

Noh, tulipahan heitettyä tällainen perustelematon mielipide, mutta minkäs teet, kun joukkueen yllä on aina epäonnistujan varjo.
 

tiikeri

Jäsen
Jos pitäisi valita ottaako Niinimaan joukkueeseen vai Loposen, Mäntylän tai jonkun Porkan, niin eipä tarvitse kauaa asiaa miettiä. Ei ole Niinimaa aina onnistunut kovin loistavasti, mutta en missään nimessä lähtisi häntä syrjäyttämään, mikäli terveys ja halu pelata kisoissa ovat kunnossa.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Itse olen kanssa Niinimaan pois tiputtamisen kannalla. Niinimaa on hyökkäyspäässä yksi maailman parhaista puolustajista, mutta kun hän on puolustus työskentelyssä divari tasoa, niin en kyllä mielelläni häntä maajoukkueeseen ottaisi. Harmittaa jotenkin hänen puolestaan kun kaverilla on potentiaalia vaikka mihin, mutta puolustustyöskentely menee vuosi vuodelta huonompaan suuntaan.

Näyttää kun häneen olisi ohjelmoitu joku tekemisen malli ja aina kun peli poikkeaa totutusta, niin ohjelmointi sekoaa eikä aikaakaan kun vastustaja on rokottanut. Tähän ohjelmointiin kuuluu myös ääretön itseluottamus ja omien kykyjensä yliarvioiminen joka tilanteessa. Tämä Niinimaan pelitapa tunnetaan myös nimikkeellä "Lumme syndrooma".
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Niinimaasta on kieltämättä ristiriitaisia muistoja maajoukkueesta, mutta siltikin, kun tuota puolustusta katsoo... Ottaisinko mieluummin Jannen vai esim. Saravon, Niinimaan puolella kallistuu valinta.

Toiveissa on myös Vancouverin putoaminen, koska Jakke Ruutu ja Sami Salo tulisivat tarpeeseen. Puolustus ei tosiaan niin vahvalta näytä, ja kuten jo ylempänäkin todettiin, laitahyökkääjät ovat aika kevyttä kauraa..

Taas joutuu jännäämään näitä NHL-apuja, piru vie.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Viestin lähetti Hele
Immosen tehot Karjala-turnauksessa olivat 1+2, jolla irtosi 4. sija pörssissä.

Niin olikin joo... Muistin siis väärin. Ei ensimmäinen kerta, eikä varmaan viimeinenkään.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Muista saunakavereista on päästy eroon, mutta A-J on tainnut käydä sekä Aran että Summasen kanssa saunavuoroilla. En nimittäin millään muulla tavoin voi käsittää miksi Niemi on edes leirityksessä mukana, saati sitten jos kisoihin pääsee. Joka vuosi joukkueen heikoin pakki ja vaikka Niinimaa floppaisi kisoissa(taas), niin olisi silti esim. Niemeä valovuoden edellä. Niemi on yhtä huono vähintään omassa päässä ja hyökkäyspäässä, niinno, ei viitsi edes mainita samassa lauseessa Jannen kanssa.
 

kilonkingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt en kyllä ymmärrä jos Niinimaa on niin paska niin miksi hän pelaa NHL:ssä 25 minuuttia per/ottelu, josta muut suomalais pakit eivät voi kuin haaveilla (lukuun ottamatta Timosta). Ja on tehnyt tälläisiä tehoja NHL:ssä.

Career Regular Season Stats
Season Team GP G A P +/- PIM
1996-1997 Flyers 77 4 40 44 12 58 1997-1998 Flyers 66 3 31 34 6 56
1997-1998 Oilers 11 1 8 9 7 6
1998-1999 Oilers 81 4 24 28 7 88
1999-2000 Oilers 81 8 25 33 14 89
2000-2001 Oilers 82 12 34 46 6 90
2001-2002 Oilers 81 5 39 44 13 80
2002-2003 Oilers 63 4 24 28 -7 66
2002-2003 Islanders 13 1 5 6 -2 14
2003-2004 Islanders 82 9 19 28 12 64

GP G A P +/- PIM
NHL Totals 637 51 249 300 68 611

Jos on tehnyt virheen kisoissa muutama vuosi sitten niin sen takia pitäisi niinimaa pudottaa kisoista vai. Eihän Saravoilla ja Porkilla voi olla virheitä MM-kisoissa koska he eivät ole pelanneet siellä. Niin noita vuosien takaisia juttujahan pitää muistella eikä sitä että niinimaa oli tällä kaudella toiseksi paras suomalais pakki Timosen jälkeen. Jos niinimaa on terve ja halukas tulemaan kisoihin niin tästä asiasta on edes turha keskustella.

______________
Voittajan on helppo hymyillä =), mutta häviäjän ei :(
 

manager3

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minustakin tuntuu että Niinimaa olisi parempi jättää pelaamaan golfia Amerikkoihin. Suomella on mielestäni melko hyvä puolustuksen runko jo kasassa. (Nummelin, Söderholm, Karalahti)

Muutenkin liiallinen NHL-miehien odottelu on aika älytöntä, mentäisiin niillä joilla motivaatio on varmasti 100% ja pyrittäisiin luomaan kunnon joukkuehenki.

En väitä että Niinimaa tuota henkeä laskisi.

MM-kisat ovat sitäpaitsi lähes ainoa kunnon mahdollisuus Euroopassa pelaaville näyttää osaamista tämän vuoden tärkeintä eli WC:tä varten.
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Tuntuu tuo maajoukkueen valinta olevan aina sen tavanomaisen "tähtisikermän" kasaamista: Ensin otetaan pelaajat sm-liigan eri joukkueista, siis pelaajat joilla on vähän, jos ollenkaan samoissa ketjuissa pelaamisesta... Sitten NHL-pelaajat, (kokonaan eri lajin hajoittajia), eri kaukalo, säännöt, sällit ja ties mitä muuta... Sen jälkeen yritettään arvailla (mitä täälläkin paljon tehdään), ketkä pelaisivat hyvin yhteen... Aina käy niin, että se joukkue, joka saa koneen toimimaan parhaiten lyhyessä ajassa voittaa mestaruuden.. Minä en ainakaan muista, kuka oli Suomen -95 -mestarijoukkueen paras maalintekijä tai pistemies, muistanpahan vaan, että koko kisojen paras kenttä oli se ns. tupu, hupu ja lupu -ketju... En väitä, että itse osaisin tätä paremmin tehdä, sanonpahan vaan, että Suomen kannalta tilanne (minulle) näyttää eilisen jälkeen pahemmalta kuin vuosiin... Toivottavasti huomenna kone yskähtää käyntiin!
 

KierreVapari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muutama pässi tuossa ringissä vielä ihmetyttää.

Porkka: Tästä on varmaan kaikki samaa mieltä.
a)Hän pelaa Rauman lukossa
b)Hän ei osaa pelata
=Mitä Toni P siis vielä siellä pyörii, eilinen peli vain vahvisti käsitystäni.

A-J Niemi: On täysin vanhojen meriittijen takia tuolla, lisäksi hän on vahva Summasen suosikki ja entinen "NHL" pelaaja.
Tosissaan kaveri pelas parhaina vuosinaan Ramin jokereissa, ja tämä seikka saatta valitettavasti viedä miehen kisakoneeseen.
Parempi Aj kuitenkin kun Porkka.

Hentunen:
Mitä tämä kaveri on saanuut läpimurtokautensa jälkeen aikaan?
Ei yhtään mitään..yritystä on, muttei mitään muuta..totaali vanhoilla meriiteillä ratsastaja, ULOS JA ÄKKIÄ! Myös Jukalla on hihassa Ramin jokerikortti, valitettavasti...

Viuhkola:
Roikkuu mukana vaan sen takia että sattu olemaan suomen mestari joukkueen kultakypärä.On loukkaantunut eikä pelaa omalla tasollaan. Ainoastaan Suomen umpisurkea sentteritilanne voi viedä kisoihin...Vaihtasin heti Santalaan

Laaksonen:
Siinä ja siinä..yllätti eilen sen verran kun peliä katsoin, mutta tuntuu että mukana siksi vain että on maailman kovimmasta kiekkoliigasta.

Virta:
Eikö tämä kortti nähty jo viime vuonna.ULOS!

N Hagman:
Pois pikajunalla..ylimielinen yrittäjä, josta ei käytännössä mitään hyötyä. Surkea kausi (jälleen kerran) takana.On kuitenkin väläytellyt suomi paidassa, joten paremman puutteessa jotain räkäroolia voisi harkita.
P.S Tuota sen naamaa ei enää jaksa....

Noronen:
Ennen eilistä peliä oisin tyrmänny tämän kaverin, mutta Jussi
"ikuinen kakkonen" Markkanen näytti taas eilen tasonsa, joten Noro voisi olla kohtuu hyvä kolmonen jopa kakkonen. Silti jos oisi pelannut kauden euroopassa ei olisi nyt kisajoukkueessa.
Ailahtelee aivan liikaa...

Markkanen:
Oli pelottavan "hyvä" eilen.En ole koskaan luottanut, enkä eilisen perusteella luota tulevaisuudessakaan..ULOS! Euroopasta löytyy parempia (esim.Norrena).

Ja Niinimaa kisakoneeseen ja äkkiä!
Myös Nikoleon Kapanen, ja Numminen tottakai, Jerestä puhumattakaan..Miettistäkin vois harkita (taitaa farmi viedä), aina se Lassen voittaa.
Ja T Ruudusta pitää taistella!
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti KierreVapari

Ja Niinimaa kisakoneeseen ja äkkiä!
Myös Nikoleon Kapanen, ja Numminen tottakai, Jerestä puhumattakaan..Miettistäkin vois harkita (taitaa farmi viedä), aina se Lassen voittaa.
Ja T Ruudusta pitää taistella!

Kannattais lukea ketjun aiempia viestejä, Kapanen ei ole pahemmin saanut peliaikaa saati tehoja tällä kaudella ja Lehtinen taitaa olla aika paskana. T Ruudusta on turha taistella kun mies itse ilmoitti ettei tule kisoihin.
 

Sudden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Adler Mannheim
MITÄ?
Ykkösketju, jossa Hagman, Koivu ja Hentunen. HAHHAA!
Ketkä pelasivat nuorten maailmanmestarijoukkueen 1998 ykkösessä? Hagman-Jokinen-Somervuori. Ketkä ovat pelanneet aikuisten MM kisoissa 2001 ja myöhemminkin samassa ketjussa? Hagman ja Jokinen - vaikkakaan eivät Floridassa pelaa yhdessä. Ketkä Salt Lake Cityn 2002 olympialaisten ehkä Suomen onnistuneimmassa ketjussa? Hagman-Jokinen-Kallio. Siinä on valmis kokonaisuus.
Entä Koivu (oletan, että Sakua tarkoitettiin eikä Mikkoa)ja Hentunen samassa ketjussa? Eivät ikinä ole pelanneet samassa joukkueessa. Ovatko edes olleet kentällä vastakkaisissa joukkueissa. Jos ovat niin NHL:ssä Hentusen lyhyen uran aikana - vai oliko Saku silloin poissa? ..en nyt ryhdy sitä tarkistamaan.
Niinkauan kuin Montreal vielä pelaa ei Koivun mukanaolosta kannata spekuloida. Olli Jokinen on siis ykkösketjun sentteri.
Puolustus kaipaa Niinimaata.


Viestin lähetti Yuppi
Jopas oli peli... Ensinnäkin Markkanen - ei vakuuttanut erityisemmin, mutta parempiakaan ei liene tarjolla? Norosta pitää nyt koittaa seuraavassa pelissä.

Pakeista ei erottunut kukaan edukseen, tosin Porkan ja/tai Loposen ollessa kentällä sveduilla ei kauheasti paikkoja ollut. Jäivät ilmeisesti myös molemmat plussalle tehotilastossa. Porkkakin pelasi yllättävän hyvin joskin varmisteli ehkä hiukan liikaa. Ainoastaan kolmannen erän lopussa viimeisessä vaihdossaan tuli yksi kämmi, josta Ruotsi sai paineenpoikasen. Nummelin oli hasardi omassa päässä, joskin hyökkäyksessä pari hyvää passia. Niemi taas oli hasardi kummassakin päässä. Mäntylän ja Söden oman pään pelikin oli myös aika kehnoa. Ja etenkin Karalahti, mies oli jotenkin väsyneen oloinen, pari hassia ja purkukiekot minne sattuu. Näistä Loponen varauksetta kisoihin, Porkalle plussa, Söde varauksella, Numppa nej tack, A-J ei, Karalahti varauksella ja Mäntylä don´t know yet.

Hyökkääjät olivat aika syvältä, huomattavasti syvemmältä kuin pakit tahi mr. Markkanen. Rintanen, Peltonen, Viuhkola, Kuhta, Pärssinen, Pirjetä, Immonen - ei mitään asiaa kisoihin jossei pidot parane. Varsinkin tämä perinteinen luottokaksikko Peltonen - Rintanen oli tänään sellaista dadaa että oikein häijyä teki. Immonen suoritti yhden (1) hyvän kiekon ylöstuonnin, muuten peli oli häneltä samaa tyhjännysväämistä ja kiekon menettämistä kuin muissakin maajoukkuepeleissä so far. Viuhkola otti kaksi kakkosta, hyvä että jotain sai aikaan. Pirnes veti myös kuin tervassa - ja aina sen kiekon kanssa laitaan ja väh. kaksi svedua iholle ja kiekonmenetys, aina sama kaava. Hagman, Kallio, Hentunen ja Laaksonen näistä varauksetta jatkoon, kun parempiakaan ei vaan ole. Virta saa olla extra attacker, en tiedä miksi, mutta olkoot.

Näin sen pitäisi mennä:

1. Noronen >< Markkanen, ei tiä viäl
3. Norrena

1. ketju

Hagman - Koivu (jos ja jos) - Hentunen

Niinimaa (kun) - Timonen (kun)

2. line

Kallio - Jokinen - Laaksonen

Karalahti - Söderholm

3. ketju

Pärssinen (armahdus) - Pirnes - Pirjetä (armahdus)

Loponen - Mäntylä

4. line

Kuhta (armo) - Pakaslahti (pare ko muut tarjokkaat) - Peltonen (kuitenkin se valitaan)

7. pakki Porkka - 13. hyökkis Virta

Itse en kyllä haluaisi näistä nähdä ehdottomasti Pirjetää, Pakaslahtea enkä Peltostakaan, mutta minkäs teet, kun tarjokkaista on pulaa. Kuhta ja Päräkin on hiinä ja hiinä.

Ja mitään Lehtisiä on kyllä aivan turha rahdata Atlantin yli tänne, kun paikat tuskin kestävät edes lentomatkaa. Nih.
 

GameShark88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Atlanta Thrashers ja Suomen maajoukkueet
GameSharkin Suomen joukkue (jolla mentäis pitkälle!)

Mv

Hurme
Kiprusoff

varalla Noronen

Pakit

Pitkänen - Nummelin
Karalahti - Timonen
Lydman - Numminen
Mäntylä - Niinimaa

varalla Berg

Hyökkääjät

Hagman-Jokinen-Kallio
Peltonen-Koivu-Lehtinen
Pärssinen-Kuhta-Laaksonen
Pirjetä-Aalto-Eloranta

varalla Rintanen, Pirnes


Se on hjuva!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös