Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Toivon todella että MC Jeesus houkuttaa. Kuitenkin Sotshin isossa kaukalossa oli helvetin hyvä. Ja olisi kiva nähdä miestä mm. Kukkosta ja Pyörälää vastaan. KanePatehan taitaakin jo päästä hakemaan revanssia kärppämiehistä jenkkien riveissä.
   
 2. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Doughtyn mukaantulo olisi kyllä viimeinen sinetti kannulle. Täyttäisi puuttuvan aukon puolustuksessa. Vahva kutina siitä, että tänä vuonna voisi jopa miettiä vaivautuuko kisoihin lähteä. Se MM-kulta sieltä hyllystä enää puuttuu. Kaikki muu mahdollinen ja mahdoton siellä on.
   
 3. M@rko77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LFC, FC Lahti, Pelicans ja Venäjä/Ruotsi
  Miten paljon on rosterissa tilaa mahdollisille Phillyn kanukeille?
   
 4. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Kuvaava kommentti tämän hetkisestä tilanteesta siinä mielessä, että muut maat miettivät jo kuinka monta NHL-tähteä rosteriin mahtuu, kun Suomi miettii että mistäs sais sen ensimmäisen?
   
 5. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  Kaksi hyökkääjää ja kaksi pakkia ja maalivahti. Tai kolme hyökkääjää ja pakki.
   
 6. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  NHL-pelaajien määrä kansallisuuksien mukaan (Kopioitu Eliteprospectsista):

  Kanada 369
  Yhdysvallat 244
  Ruotsi 88
  Suomi 39
  Venäjä 34
  Tsekki 33
  Sveitsi 14
  Slovakia 10
  Tanska 7
  Saksa 7
  Ranska 3
  itävalta 3
  Norja 2
  Slovenia 1
  Valko-Venäjä 1
  Latvia 1

  Voisiko tuolla pelaajien määrällä olla tekemistä MM-kisoihin saapuvien pelaajien suhteen? Tänä vuonna suomalaisia meni vielä erittäin paljon playoffeihin asti.

  Jos haluaa vertailla eri maiden välillä, niin Suomelle paras verrokki lienee Tsekki, koska KHL tekee Venäjän tilanteesta täysin erilaisen. Suomen ja Tsekin NHL-pelaajien määrä on vielä sen verran pieni, että vuosittainen vaihtelu tekee otoksen niin pieneksi, että mitään tilastollisia johtopäätöksiä siitä on melko turha vetää. Paras tapa saada Suomelle lisää NHL-pelaajia MM-kisoihin on saada NHL-pelaajien määrä vähintään tuonne Ruotsin tasolle. Eli tehdä parempaa työtä junioreiden kanssa.

  Pahoittelut OT:stä.
   
 7. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei missään nimessä. Kyllä nimenomaan tällä hetkellä on sellainen tilanne, että kanadalaiset saavat paljon NHL-pelaajia kisoihin. Poikkeustapaus, kyllä normaalisti noista noin 400 pelaajasta vähintään 390 kieltäytyy.

  Normaalisti Suomen ja Kanadan tilanne on täysin vertailukelpoinen.
   
 8. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  No eihän tuo NHL-pelaajien lukumäärä nyt kaikkea kerro, ei edes kovinkaan paljoa. Ja eihän sielä playoffeissa ole enää kuin kourallinen suomalaisia.

  Ensinnäkin Kanadan ja USA:n kohdalla lähellekään kaikkia vapaana olevia pelaajia ei varmastikaan ole edes pyydetty mukaan, joten on mahdotonta sanoa olisivatko olleet tulossa vaiko ei.

  Rosteria kasatessa isosta pelaajamäärästä tulee kuvaan roolitukset yms. peruskuviot, joita ei Suomen kohdalla jouduta miettimään kun suoraan pyydetään suunnilleen kaikkia vapaana olevia mukaan.

  Ruotsillakin on iso osa NHL-pelaajista ns. keskikastin perusduunaria, joita ei myöskään kaikkia pyydetä mukaan vaan siitä keskikastista valmennus katsoo mielestään parhaat tiettyihin rooleihin ja sitten pyydetään niitä.

  Tulee myös miettiä yleistä spirittiä, joka tulee selkeimmin esiin kunkin maan kärkipelaajien kautta, sillä onhan se nyt selvää että perusduunarilla on enemmän haluja tulla pelaamaan kovia maajoukkuepelejä ja saada sitä kautta mahdollisesti uutta nostetta uralleen, kuin supertähtikategorian pelaajilla, jotka eivät tällaista vetoapua uralleen tarvitse MM-kisojen kautta. Niin vaan sieltä tulee Mc Davidia ja Kanea yms. mukaan, joka kertoo omaa kieltään näiden maiden kiekkokulttuurista ja heidän kärkipelaajiensa asenteesta.

  Suomella jokaikinen vähänkään nimekäs pelaaja on toistaiseksi kieltäytynyt, toisin kuin Ruotsilla joista suurin osa saatavilla olevista on ilmoittautunut mukaan. Tässä on aivan valtava ja ratkaiseva ero.

  Näitä muiden maiden rostereita katsoessa ei voi kuin todeta että taas on tulossa todella kovatasoiset kisat ja kuten etukäteen ounastelinkin, vaikuttaa olympialaisista NHL-pelaajien poisjäänti myönteisesti MM-kisoihin osallistumisen halukkuutta heidän kohdallaan.

  Paitsi tosiaankin Suomen kohdalla, jolle nämä kisat tulevat olemaan täydellinen ohivuosi ja tärkeimpänä tavoitteena tulee olla sarjapaikan säilyttäminen.
   
 9. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Onko Doughty sanonut jo ei kiitos?
   
 10. Mängimies Jäsen

  Kyllähän tuohon hyökkäykseen vielä Taylor Hall ja Nathan MacKinnon menisi, miksei myös vaikkapa Marner ja Kadri.
   
 11. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Hall on kyllä niin liekeissä että ihme jos pelit ei vielä maistu. Varsinkin kun pääsee laatujengiin.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lisätään edellisiin vielä Phillyn kaksikko Giroux ja Couturier, niin siinä onkin Crosbya lukuunottamatta suunnilleen kaikki tämän kauden parhaat kanukit mukana.
   
 13. M@rko77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LFC, FC Lahti, Pelicans ja Venäjä/Ruotsi
  Kanadan osalta ratkeaa tänään paljon. Philly jos/kun tippuu, niin tyrkyllä taas vaikka ja ketä. Ei yhtään huonoa äijää Kanadan kannalta koko rosterissa.
   
 14. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hall kieltäytyi kutsusta.
   
 16. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Silmät solmussa, mutta omaan silmään en löytäny infoa, että Joel Edmundson pelaa myös Canadalla. DUnn on loukissa.
   
 17. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Huhhuh maalivahti tilanne on kyllä järkyttävän suuri kysymysmerkki nyt, kun joukkue saa vahvistuksen OHL:ästä Windsorin maalia vartioiva Vancouver Canucksin prospecti Michail DiPietro liittyy joukkueen vahvuuteen! Meinasitteko kanukit lähteä kisoihin DiPietro ja Kuemper kaksikolla? Ei vakuuta.
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Curtis McElhinney on varmistettu myös mukaan.

  Kuemper on siis ykkösmaalivahdi ja McBackup luukulla.
   
 19. 3za Jäsen

  Dunn tippui pois. Bailey, Murray ja maalivahdit McElhinney - DiPietro tullut mukaan.

  RNH - McDavid - Bailey
  Schwartz - O'Reilly - Schenn
  Beauvillier - Barzal - Eberle
  Dubois - Horvat - Pageau
  x

  Chabot - Ekblad
  Edmundson - Parayko
  Murray - Pulock
  Nurse

  Kuemper - Mc / Di

  Vain 3 rightin hyökkääjä, yksi paikka vielä avoinna hyökkäykseen, mikäli laskin oikein.
   
 20. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Ei tuosta rosterista ihan niin järkyttävän kova muodostunut. Ehkä ihan hyvä muiden kannalta. MacKinnon, Hall, Seguin, Benn ja Doughty. Pelkästään yksi noista olisi nostanut homman uudelle tasolle.

  Veskarit eivät vakuuta alkuunkaan ja vähän epäilen että saakohan Ekblad kevään 2015 virettä päälle. Oikeastaan nyt pitäisi repiä irti enemmänkin kun ei ole Barrieta eikä Burnsia. Veikkaan että Chabot yllättää eniten. Hyökkäys riittää kyllä.
   
 21. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Onko jollain muulla kuin jenkeillä heittää maalille lähtökohtaisesti Kuemperin tasoinen maalivahti?
   
 22. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Ehkä turhan terävästi sanottu, mutta peilailin asiaa lähinnä pakistoon. Mielestäni kanukit tarvitsisivat kovemman veskarin, mutta olen toisaalta ollut väärässä viime ja toissa keväänä.
   
 23. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Suomella, Ruotsilla ja Tanskalla ainakin, tekisi mieli sanoa, että myös Latvialla, Tshekillä ja Venäjällä. Kuemper on tuollainen keskinkertainen kakkosvahti NHL:ssä. Vastaavantasoisia löytyy Pohjois-Amerikasta ja Euroopastakin lukuisia.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.