Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus
 1. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Viimeksi muokattu: 19.03.2018 klo 11.52
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Jos oli McDavid edellisissä MM-karkeloissa loukkaantumisen jäljiltä vähän vaisuhko, niin veikkaan että näissä kisoissa niin ei tule käymään. Sen verran huikeaa kevättä Connor pelaa tällä hetkellä.
   
 3. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Minä en syksyistä loukkaantumista pidä kovin relevanttina tekijänä, kun puhutaan McDavidin noiden kisojen vaisuudesta. Saikulta palattuaan hän teki kuitenkin NHL:ssä 32 pelissä tehot 11+25=36. Ennemmin minusta näytti siltä, että McDavid ei ollut halukas tekemään MM-kisoissa jatkuvalla syötöllä yhtä reikäpäisiä haastoja kuin NHL:ssä, ja meno näytti siksi monin paikoin vähän sellaiselta kananmunat kainaloissa hiihtelyltä.
   
 4. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Kumma kun tällä palstalla niin moni kiekkotietäjä tietää McDavidia paremmin, että MM-kisathan ovat täysin merkityksettömiä pelailuja, Skoda-cup -höntsää jolla ei ole väliä koska ne kovimmat kiekkoilijat pelaavat NHL:ssä ja johon kukaan tosipelaaja ei halua osallistua. Saisivat kertoa tämän Jatkoajan nimimerkkien toitottaman tosiasian hyvissä ajoin Connorillekin, ettei mies tule nolaamaan itseään MM-karkeloihin joiden voitoilla ja mitaleilla ei ole mitään merkitystä.

  Jos ei McDavidille kerrota asiasta ajoissa, niin kohta sieltä tosiaan tulee joku Nugent-Hopkinskin ja vielä monia muita. Pysäyttäkää huippupelaajavirta MM-kisoihin ennen kuin on liian myöhäistä, jotta "Skoda Cupia" voi Jatkiksessa mollata vanhaan malliin!
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Johan siinä kauan kestikin.

  Hienoa nähdä Connor kisoissa, eiköhän saada nimivahvat kisat, kun maailman parhaat pelaajat eivät olympialaisiin päässeet.
   
 6. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei sitä hänelle tarvitse kertoa. Connor tietää sen jo, olihan hän viime keväänäkin mukana.
   
 7. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Ei selvästikään ole nuori mies ottanut oppia kokemastaan eikä tajunnut sitä, kuinka kauheaa, surkeaa ja heikkotasoista on pelaaminen MM-kisoissa
  eli Skoda Cupissa eli höntsäkisoissa, ja että hänellä on vain kaksi toinen toistaan huonompaa vaihtoehtoa: joko Kanada voittaa jolloin kyse on merkityksettömästä ajanvietemitalista jonka voi heittää katsomoon tai sitten Kanada ei voita, jolloin se ei pelannut tosissaan ja oli alun perinkin tullut kisoihin vain ryyppäämään hupimielessä.

  Äkkiä nyt joku kääntämään google translatorilla kaikki Jatkoajan MM-kisaketjut ja erityisesti kisojen arvoa käsittelevät Jatkoaikaviestit ja lähettämään ne McDavidille. Noin 10 000 sivua (jos riittääkään) itkua, valitusta, kisojen mollaamista ja erityisesti oman maan joukkueen saavutusten mollaamista riittänee kääntämään McDavidin ja muidenkin isänmaallisten ja maataan edustavien supertähtien pään.

  Minusta tosin olisi mielenkiintoista nähdä kovia supertähtiä eri maiden paidassa (paitsi Putin-propagandajoukkueen paidassa) ja lupaavia nuoria NHL-pistenikkareita Suomen paidassa, mutta minäpä en toisaalta kuulukaan Skoda Cup -valituskerhoon.
   
 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Oletko sitten eri mieltä? Väitätkö, että MM-kisat on kovempi turnaus on kuin Stanley Cup -pudotuspelit? Ai niin, olet jo niin aiemmin väittänyt.

  Jos McDavid pelaisi pudotuspeleissä, luulisitko hänen lähtevän kesken pudotuspelien MM-kisoihin? En muista yhtään tapausta, jossa pelaaja olisi jättänyt NHL-pelit MM-kisojen takia. Taitaa olla vain muististani kiinni, sillä eikös jokainen pelaaja tahdo ennemmin MM-kultaa kuin Stanley Cupin.
   
 9. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Sinulta taisi mennä nyt viestini pointti ohi. Pointti on siinä, että vaikka minkälaisia tähtiä MM-kisoihin saapuisi niin silti Jatkiksen sivuilta saa joka vuosi lukea yhtä ja samaa ruikutusta siitä, kuinka Skoda Cupiin ei kukaan tosipelaaja halua tulla ja kuinka kehnoa lätkää siellä pelataan. Kumma kyllä silti McDavidinkin kaltaiset yksi miljoonasta -supertähdet lähtevät mielellään edustamaan maataan ja antavat MM-kisoille niiden ansaitseman arvon.

  Toki McDavid pelaisi Stanley Cup -finaaleita tai konferenssifinaaleita jos hänen joukkueensa siellä olisi, mutta MM-kisojen aikana 27/31 NHL-joukkuetta on jo kesälomilla, myös McDavidin joukkue. Stanley Cupia metsästävät sikäläisen sarjan parhaat joukkueet, eivät välttämättä parhaat yksilot.

  Arvostukseltaan kovimmasta päästä lienee olympiakulta, mutta tällä kaudella MM-kisoissa nähdään takuuvarmasti paljon kovempia joukkueita kuin menneissä olympialaisissa. Pelaajat kautta linjan arvostavat MM-kisoja huomattavasti enemmän kuin mitä Jatkiksen kestoruikuttajat antavat ymmärtää.

  Henkilökohtaisesti toivon kovimpien suomalaispelaajien NHL-joukkueiden putoavan joko heti tai mahdollisimman nopeasti, koska minua ei yksinkertaisesti kiinnosta mikä porukka sattuu SC-pokaalin nostamaan. En silti väitä, etteikö NHL:ssä pelaisi parhaita pelaajia enkä väitä, etteivätkö pelaajat haluaisi voittaa ensisijaisesti Stanley Cupin MM-kullan sijasta jos oma joukkue vielä jatkaa NHL-kevättä ns. tappiin asti.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ei se sattumaa ole, että kevät kevään jälkeen esimerkiksi esimerkkinä käytettyä Kanadaa ei edusta parhaat mahdolliset pelaajat. Toki sopimuksettomat pelaajat valitsevat lähes poikkeuksetta rahan eli eivät riskeeraa terveyttään osallistumalla kisoihin sopimuksettomina. Useat ovat myös pitkän maratonin jälkeen loukkaantuneina tai vähintään puolikuntoisina, jolloin tauko jääkiekosta ensi kautta ajatellen on houkutteleva vaihtoehto.

  On kuitenkin lukuisia pelaajia, joista ei medialle tule mitään informaatiota: ovatko kieltäytyneet, onko edes kysytty ja jos on, miksi ovat kieltäytyneet. On kuitenkin hienoa huomata kuinka yllä kärjistetään nätisti, kun se on kuitenkin selkeä fakta, ettei MM-kisoihin juuri koskaan tule parhaat mahdolliset pelaajat. Toki myös nämä kritisoidut Jatkoajan kirjoittajat kärjistävät vielä enemmän kuin edellä, mutta kuitenkin on aika posketonta väittää, että tämä ”ruikutus” ei perustu mihinkään.
   
 11. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Oliko tämä joku miina? McDavid ei ollut vuosi sitten kisoissa mukana. Toissa vuonna taas oli.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei ollut miina. Muistin vain väärin. Ei se pointtia silti muuta, sillä McD ei ole ensimmäistä kertaa tulossa näihin kisoihin.
   
 13. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
  Olisiko pakkiparilla Maione-Wilson mitään mahdollisuutta päästä MM jäille?
   
 14. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Lainaus:
  En usko.
  Eiköhän Kanadalta löydy änärin puolelta niin paljon puolustajia että ei tarvitse Liigan suuntaan katsella. Ja jos Euroopasta puolustajia tulee niin eiköhän ne ole KHL:n puolelta, esim. Genoway, Robinson ja Lee.

  Mutta toki leirille voivat päästä (onko sellaista?) mutta lopulliseen joukkueeseen tuskin.
   
 15. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Onkohan se sattumaa, että viime keväänäkin Kanadan MM-joukkue oli materiaaliltaan selvästi kovempi kuin yksikään NHL-joukkue.
   
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kertoo taas siitä aivan käsittämättömästä laadusta.
   
 17. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  McDavid on ilmeisesti jo sillä tasolla ettei hänen tarvitse harjoitella kesäisin, kun tulee mieluummin ryyppäämään Skoda Cupiin. Pahimmassa tapauksessa saa vielä pillua joltain paikalliselta missiltä ja vaarantaa koko uransa samalla.

  Noh, lahjattomat reenaa ja muut senkun rallattelee ja vie änärin pistepörssin voiton kausi toisensa jälkeen vaikka käyvätkin siinä välissä hakemassa kultapytyn täysin merkityksettömistä ajanhukka-mömmömmöm-kisoista :)
   
 18. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Esim. Ruotsilla oli viime vuonna käytännössä best on best-turnauksen tasoinen joukkue Skoodassa. Ja Kanadalla sitä edellisenä vuotena melkomoinen tähtisikermä, Suomellakin melkein "kaikki parhaat". Venäjällä on käytännössä olympiatason joukkue MM-kisoissa jokaikinen vuosi. Jokainen NHL-superhypertähti on käynyt pelaamassa mömmömmissä joskus.

  Joo, en ymmärrä yhtään MM-kisojen tasosta urputtavia. Taso kun on vuodesta toiseen erittäin korkea nykyään.
   
 19. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Joo, ei todellakaan ole mahdollisuuksia. Ei edes silloin, vaikka NHL:stä ei tulisi ketään. Euroopasta yleensäkään ei ole Kanadan MM-joukkueeseen juurikaan pakkeja mahtunut. Joitakin poikkeuksia lienee, ainakin Chris Lee on ollut mukana.
   
 20. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  New York Islandersin hyökkääjä Mathew Barzal pelaa MM-kisoissa mikä pysyy kunnossa loppukauden ottelut ja läpäisee lääkärintarkastuksen. Kuvitelkaa mikä kaksikko ja millä nopeudella olisi McDavid-Barzal......

  Barzalin seurakaveri John Tavares on jutellut Hockey Canadalle MM-kisoista ja siihen tulokseen on tultu, että Tavares edustaa maataan, jos saa sopimuksen ennen kisojen alkua. Tämä vaikuttaa ehkä kumminki epätodennäköiseltä, koska ainakin syksyllä Tavares oli yhdistettynä siirtohuhuihin ja muutenkin sopimusneuvotteluissa näiden supertähtien kanssa on yleensä melkoista painia. Saas nyt nähdä miten käy...

  Kutsut ovat myös lähteneet Montrealin kaksiolle Carey Pricelle ja Brendan Gallagherille. Price olisi todella mielenkiintoista nähdä MM-kisoissa. Muutenkin Kanada joukkue kiinnostaa tänä vuonna kuulemma kovasti NHL-pelaajia, lieneekö sitten johtuvan olympialaisista?
   
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  @Pistelinko87 Price ilmoitti eilen, ettei ole käytettävissä.
   
 22. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Myös Nathan MacKinnon olisi saattanut olla tällä kaudella melkoisen kova, jos ei olisi tuhlannut vuonna 2013 alkaneen NHL-uransa aikana jo kolmea kevättä Euroopassa pämppäilyyn.
   
 23. Mängimies Jäsen

  Kanada voisi rakentaa keskikaistan vaikkapa McDavidin, MacKinnonin, Tavaresin ja Toewsin varaan. Olisi siinä vastustajilla miettimistä. Barzal tai joku muu talentti sitten ylimääräiseksi sentteriksi siihen varalle.
   
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tavares tosiaan harkitsee mukaan liittymistä. Uskon myös, että Toews vakavissaan miettii lähtöä, pitäähän sitä Tanskan maalle käydä vegebrändiä levittämässä.

  Olisipa siinä kyllä kerrakseen.
   
 25. Frozen_Hands Jäsen

  Matt Duchene ei tällä kertaa pelaa kisoissa loukkaantumisen takia.

  Ryan O'Reillyn asennetta ei voi, kun ihailla

  "Ryan O’Reilly suffers from Good Player on Bad Team syndrome. As a result, the 27-year-old, two-way centre has represented Canada at five world championships, winning two gold and one silver medal overseas.

  This week, he enthusiastically raised his hand to go a sixth time.

  “If I get the invite for sure I would go. The IIHF puts on a great tournament. To go and represent your country with great players, I’d go anytime. Anytime they ever ask, I’d absolutely 100 per cent go,” O’Reilly said.

  “It’s something in our Canadian DNA. We all want to represent our country. It’s another chance to win something, and you want to be a part of it.”

  Sidney Crosby’s gone.

  Connor McDavid looks to be headed back. O’Reilly told me he’s acted as a recruiter for the tournament.

  “Guys have asked me about it before, like, ‘You’ve been in a bunch before. Should I go? It’s at the end of the year. It’s long.'” O’Reilly said.

  “I love it. It’s a chance to win. Hockey Canada does a great job. They take care of us well. For family coming over, it’s a great experience for them, too. It is a long tournament, but it’s really good. Any guys I talk to, I say, ‘If you have a chance, go. You don’t make the playoffs, it’s the next best thing to go there and win a gold medal.'”