Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus
 1. Grainger Jäsen

  Lainaus:
  Kyllästyttääkö tuo Crosby-hehkutus koskaan? Meinaan sivullisia ainakin kyllästyttää.

  Esimerkiksi kahden maailmanmestaruuden Ryan O'Reillya saattaisi joku pitää ihan jopa "suurena liiderinä" MM-tasolla. Ja iästään huolimatta Connor McDavid on myös jonkinmoinen liideri aika monen mielestä.
   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Mistä päättelit, että meinasin juurikin Crosbya? Mielessä kävi kyllä myös nimet Toews, Weber ja Bergeron. Ei siinä, jatkakaa.
   
 3. Grainger Jäsen

  Lainaus:
  Tuli vain sellainen hassu tunne. Ei sillä, onhan Sid mieletön pelaaja ja johtaja, mutta minun mielestäni Kanadalla oli tälle tasolle riittäviä pelaajia ja johtajia ilman häntäkin. Niin kuin oli Suomellakin, mutta joskus tulee näitä sveitsiläisiä satuja.
   
 4. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Kuinka monta peliä turnauksessa Kanada voitti suoraan peliajalla seitsemää kärkimaata vastaan?

  Nolla.

  Tarkemmin 0/5.

  Kisojen ylivoimaisesti suurin katastrofi. Täysi farssi.
   
 5. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Voisi olla kohdillaan taas päivittää isossa kaukalossa pelaamista ja pohtia kannattaako esimerkiksi pakistoon roudata ekbladit sekä edmundsonit jos hyökkääjillä on vapaus odotella pakkien ratkaisuja kilometrin päässä. Hyvänä alkuna kevään 2015 pätkät pyörimään näytteeksi miten tulisi pelata. Jokseenkin uskomatonta etteivät nuo tajua että pitää olla edes suhteellisen hyvin liikkuvia pakkeja tai sitten laittaa etäisyydet kuntoon etteivät kömpelöt pakit ole aivan hukassa.

  Parayko tuntui lähes ainoana hoksaavan että pakko yrittää potkia liikkeelle jos halusi jotain saada kiekolla aikaan.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2018 klo 01.09
 6. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  McDavidistakin olisi saatu huomattavasti enemmän irti, jos edes yksikin puolustajista olisi osannut pelata hänelle kiekon vauhtiin. Nyt McDavidin peli meni vähän yksin puskemiseksi. Monesti joutui itse hakemaan omalta alueelta kiekon, kun pakit eivät osanneet sitä hänelle vauhtiin pelata.
   
 7. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Tämä johtui koko viisikon tekemisestä ja kuviteltiin että McDavid tekee yksin kaiken. Etäisyydet olivat kauheata tasoa ja sitten kuviteltiin että kömpelöt pakit kyllä avaavat peliä. Unohtivat että isossa kaukalossa pelattiin. Tiivis viisikkopeli toistoineen olisi mahdollistanut McJessen loiston sekä tuonut esiin muidenkin yksilöiden vahvuuksia.
   
 8. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Kärkijätkät olivat pääosin semmoista häviämiseen tottunutta porukkaa, joten voittajia Kanadan joukkue kaipasi eniten. Jotkut toki voittaneet majussa jotain siivellä, mutta seurajoukkueissaan tottuneet pitkiin kesälomiin ja niitä pääsevät viettämään luultavasti tulevaisuudessakin.