MM 2016: Suomi

  • 921 908
  • 4 238
Tila
Viestiketju on suljettu.

Aleksandros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Täytyy muistaa, että Suomen kiistatta paras valmentaja Jukka Jalonen kahdella ensimmäisellä leijonakaudellaan oli putoamassa puolivälierissä.

Pitää paikkansa, tosin molempina vuosina joukkue oli materiaaliltaan melkoisen kehno. 2009 Suomi pelasi itse asiassa erittäin hyvää jaloslaista kiekkoa, mutta ryssi sitten USA-puolivälierän kolmeen nopeaan taka-iskuun toisessa erässä. 2010 sen sijaan homma ei oikein lähtenyt toimimaan missään vaiheessa. Tuolloinhan Jalonen kritisoi mm. suomalaisten heikkoa luistelua.

Kojolla materiaaliin ei oikein ainakaan voi vedota, molempina vuosina joukkue on ollut Suomen MM-joukkueeksi laadukas. Erityisesti tänä vuonna. Peli ei vakuuttanut vuosi sitten, eikä 5vs5 ole vakuuttanut tänä vuonnakaan. Suomen materiaalilla puolivälierätappio tänäkin vuonna olisi aika katastrofi. Tuon voisi toki antaa anteeksi, jos peli kulkisi hyvin. Tuosta ei vain tähän mennessä ole näkynyt merkkejä. Lähinnä kritisoin siis hyökkäyspelin huonoa organisointia. Puolustuspelin organisointi on ihan ok. Paljon parjatut pakit joutuvat moniin ongelmiin muuten juuri tuon heikon lähtöpelaamisen takia. Kun ei tarjontaa ole useammalla kaistalla, on pelaaminen todella vaikeaa. Tällöin tarvittaisiin vähintäänkin Vatasta ja kumppaneita. Jukka Jalosen aikanahan saatiin useinkin ihmetellä, miten hyvin Suomen pakit Kukkosta myöten tuon avauspelin taitavat. Ei tämän vuoden pakiston pitäisi olla yhtään sen heikompi. Tässä pelikirja näyttelee suurta roolia.
 

Knap

Jäsen
Toivon todella että Saros pelaisi Kanada ottelussa, tosin varmaan turhaan.
Kanada laittaa niin paljon noita helppoja kiekkoja maalille joista Koskinen pomputtaa ja peli kaatuu siihen.
 

Rubicon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Toivoin monien tapaan Pulkkista Granlundin kanssa samaan ketjuun jo ennen kisoja ja nyt alkaisi olla Nokankin viimein aika kokeilla tätä. Vähitään pitäisi jatkaa niin, että Komarov pelaa tuossa ketjussa kolmantena, mutta Pulkkinen ansaitsee mahdollisuuden tasakentällisinkin päästä NHL-miesten viereen.

Rantanen pelaamaan niin ikään Pyörälän sijasta ja hyvin Lajustakin voisi kokeilla joko Sallisen tai Koskirannan tilalla. Nimenomaan nyt Ranskaa vastaan näitä muutoksia pitää tehdä. Donskoita mielestäni turha odottaa enää tässä vaiheessa kisoja. Ei ehdi kunnolla mukaan ja takana ensimmäinen, pitkä ja raastava NHL-kausi, joten takki on hyvin varmasti jo tyhjä. Kisapassit leimaten siis hyökkäjienkin osalta.

Maalivahtipuolella on käsittämätöntä, jos Saros ei saa Slovakia-peliä tai Kanada-peliä tai jopa molempia. Mutta saapa nähdä, Nokan luotto Koskiseen taitaa olla vankkumaton. Eikä siinä, voihan se olla, että Saros epäonnistuu seuraavassa pelissään ja perusteltua mennä Koskisella, mutta perhana sentään pitäisihan Saroksen antaa näyttää edes taitojaan kunnolla.

Hyökkäykseen siis Ranskaa ja Slovakiaa vastaan seuraava miehitys:

Laine - Barkov - JJ
Granlund - Koivu - Pulkkinen
Komarov - Koskiranta - Aho
Pihlström - Lajunen - Rantanen

Jos Pulkkinen/Lajunen/Rantanen vetävät vihkoon niin sitten Komarov kakkosketjuun ja Pyörälä sekä Sallinen takaisin kokoonpanoon. Toisaalta jos Aho jatkaa vaisuhkosti niin voisi olla perusteltua vaihtaa hänet kokoonpanon ulkopuolelle, riippuen paljon siitäkin olisiko tarvetta kahdelle puolustavalle kentälle puolivälierässä.
 

Kassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Toivottavasti Pulkkinen saa jyvän kohdilleen ja laukauksen kuntoon. Kun ennen valintoja kehotin harkitsemaan Kuuselaa Pulkkisen paikalle, niin asiaa verrattiin Hietasen vaihtamiseen Saravoon... :) Nykyisessä tilanteessa ja pelipaikalla Kuusela toimisi huomattavasti paremmin neloskentässä. Uskallan väittää että myös ylivoimallakin tulos olisi ollut parempi ja Kuusela olisi monipuolisempi ylivoiman pelaaja, jos tosiaan Pulkkisen tykki on näin heikko. Ei Hietanenkaan kaksisesti ole esiintynyt, mutta en sentään Saravoon olisi vaihtamassa, vaikka maajoukkueen puolustajien avauspelaaminen tuntuu häviävän Tapparan vastaavalle ihan kautta linjan. Puolustukseen ja avauspelaamiseen tämä turnaus kaatuu, jos johonkin kaatuu. Siis yksi Kuusela ei asiaa olisi muuttanut. Pakkien helpot syötöt menevät minne sattuu.
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Mä laittaisin ketjut muotoon:

Komarov-Koivu-Granlund
Laine-Barkov-Aho
Pihlström-Sallinen-Lajunen/Koskiranta
Rantanen-Koskiranta/Lajunen-Pyörälä/Jokinen

Komarov ollut aivan huikea hyökkäyssuuntaan. Tekee tuosta Minnesota ketjusta täydellisen. Aholle pelintekijän paikka kärkiketjuun. Pulkkinen kiukuttelemaan katsomoon ja se nyt on se ja sama kumpi näistä oulun reliikeistä siellä nelosen laidassa pyörii. Ehkä mieluummin Pyörälä kuitenkin.

Jos Donskoita vielä odotetaan niin Pulkkiselle voidaan antaa viimeinen tsäänssi tuossa Koskirannan laidalla. Mestaruudethan voitetaan siinä kohtaa, kun Jani Lajunen otetaan mukaan ne totutusti ratkaisemaan.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Painu nokka vittuun. Oksettava turhake ja toivottavasti meidän pelit loppuu viimeistään puolivälieriin. Yhden kevään pettymyksen kestää oikein mainiosti, päästäänpähän tuosta tuulenhalkojasta eroon.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
kun ei noissa parissa timanttisessa hetkessä ole ollut mitään estettä siirtää sitä kiekkoa Miken lapaan.
Joo en epäile tätä sinänsä, se vaan saattaa usein näyttää meille katsojille siltä että se syöttö on annettavissa, mutta siellä jäällä erinäiset tekijät estävät sen nopean avauksen. Pari kertaa kun Mikkellekin antaa "kaverisyötön" siihen oman viivan päälle ja joku uzbekistanin Penis Turpos ajaa sen pystyyn, niin taas voidaan syyttää pakkeja kaikesta.

Nojoo, varmasti pakeilta uupuu juurikin sitä pelirohkeutta avata peliä nopeasti, mitä tuossa itsekin peräänkuulutin eli pelataan rohkeasti pitkillä poikkikentän syötöillä silloin kun on pakko ja koitetaan päästä vauhdilla keskialueen yli, kun vastustaja tekee träppiä keskustaan. Mutta se ei taas vaan ole Kari Jalosen peliä, joten ei tapahdu ja siihen tyytykäämme.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Mitä se nyt teki?

Veikkaan ettei tajua Pulkkisen piilevää potentiaalia ratkaista pelejä ylemmissä ketjuissa. Jota ei muut kuin muutamat lähinnä Jokerifanit täällä näe.

Muutenkin helvetin raskas ketju tämä. On niitä MM-kisoja huonomminkin pelattu. Esim. 2011 otettiin nihkeät rankkarivoitot Latviasta ja Saksasta ja miten sitten kävikään.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Veikkaan ettei tajua Pulkkisen piilevää potentiaalia ratkaista pelejä ylemmissä ketjuissa. Jota ei muut kuin muutamat lähinnä Jokerifanit täällä näe.

Tai sitä, että Pulkkisen pitäisi olla katsomossa. Ja tämä on vain yksi noista käsittämättömistä valinnoista, joita nämä penkin takana patsastelevat idiootit ovat tehneet.
 
Painu nokka vittuun. Oksettava turhake ja toivottavasti meidän pelit loppuu viimeistään puolivälieriin. Yhden kevään pettymyksen kestää oikein mainiosti, päästäänpähän tuosta tuulenhalkojasta eroon.

En tiedä oletko huomannut, mutta Jalosen päävalmentajapesti päättyy näihin kisoihin joka tapauksessa kävipä kisoissa miten tahansa. Voit siis hengittää ihan rauhassa.

Noin yleisenä huomiona todettakoon, että olen kovin yllättynyt Pulkkisen peliajan perään haikailusta. Sehän on noussut varsinaiseksi trendiksi täällä. Pulkkinen ei ole mielestäni esittänyt mitään sellaista, että kiilaisi laitureiden hierarkiassa Jokisen, Komarovin, Laineen, Granlundin tai Ahon ohi.
 
Ei yhtään mitään koko kisoissa. Siinähän se syy onkin.
Okei. Tuli sen verran tunteella ja spontaanisti, että oletin jotain tapahtuneen äskettäin.

Itsekin ihmettelen Jalosen jääräpäisyyttä. Näin Kärppien kannattajana suurin surku käy luonnollisesti Ahoa kohtaan. Tasakentän roolitukset ontuu ja ylivoimalla hänestä on tehty täysi turhake riisumalla Sepe täysin omista aseistaan. Ei voi edes tiedon puutteesta johtua, kun Nokka itse näki toimivan variaation harjoituspeleissä. Edelleenkin vaihtaisin Ahon ja Jokisen paikkoja ylivoimilla.

Ps. Leksa Komarov ollut tähän asti ehdoton Suomen MVP. Uskomattoman moniulotteinen kaveri. Lisäksi ne pitkäkiekko hämmennykset ovat olleet loistavaa viihdettä. Viisi tähteä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Pulkkinen ei ole mielestäni esittänyt mitään sellaista, että kiilaisi laitureiden hierarkiassa Jokisen, Laineen, Granlundin tai Ahon ohi.

Käykääpä itse kokeilemassa Sallisen ja Pihlströmin kanssa... Mitä näyttöjä vaaditaan, jos neljä maalia kolmeen peliin ei riitä? Palkinnoksi nelosketjuun, kun kavereita tulee ilman mitään näyttöjä ohi oikealta ja vasemmalta. Malliesimerkki kuinka tuhota pelaajan itseluottamus täysin. Jos Pulkkiselle ei ole muuta luvassa kuin nelosketjun paikka, niin silloin Pulun pitäisi olla kokonaan katsomossa. Rantanen olisi paljon parempi vaihtoehto tuohon nelosketjun laitaan.

Ja kuten sanoin, tuo Pulkkisen rooli on vain pieni ongelma tässä. Suurempi on Sebastian Ahon täysin käsittämätön peluutus. Nyt menee aivan hukkaan kahden aivan samantyylisen pelaajan rinnalla. Tuolle ketjulle pitäisi antaa jokaiselle oma kiekko. Kenen oppikirjassa sanotaan, että joukkueen kolme parasta pelintekijää kuuluu laittaa samaan ketjuun? Tamin? Ja sitten vielä päälle tuo Koivun ketjun ylivoiman koostumus, jossa ei ole ollut vielä kertaakaan päätä eikä häntää.

Kolvi Jalosen ideoima Koskirannan "ykkösketju", joka nollaa vastustajan parhaan, on kyllä hienoin idea hetkiin. Mitähän sitten kun Kanadalta tulee koko orkesteri vastaan, pelaako Koskirannat jokaista ketjua vastaan vai? Tuntui olevan tarpeeksi tekemistä jo Unkarinkin ketjuja vastaan.

Jaloselle ilmainen vinkki, millä saadaan koko käytettävissä olevasta materiaalista kaikki tehot irti:
Laine-Barkov-Komarov
Granlund-Koivu-Pulkkinen
Jokinen-Koskiranta-Aho
Pyörälä-Lajunen-Rantanen

Jos Jokinen-Barkov (miksi?) on pakko pitää yhdessä, niin vaihdetaan Komarovin ja Jokisen paikkaa päikseen.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Pieni vertailu sallittaneen kahden joukkueen jäsenen kesken:

Teemu Pulkkinen 179cm 83kg varaus 4.kierros #111
U16 C-SM 11 ott. 21+22=43
U18 B-SM 23 ott. 23+17=40
U16 int. 7 ott. 6+11=17
U18 WJC18 6 ott. 6+7=13

Sebastian Aho 181cm 78kg varaus 2.kierros #35
U16 C-SM 28 ott. 26+32=58
U18 B-SM 38 ott. 28+32=60
U16 int. 5 ott. 2+3=5
U18 WJC18 5 ott. 2+1=3

Mikä selittää eron varausnumerossa kun molemmat ovat tehneet kovia tehoja kotimaan junnusarjoissa mutta Pululla huomattavasti kovemmat tehot kansainvälisissä matseissa? Mitä sellaista scoutit ovat nähneet Ahossa joka Pulkkiselta puuttuu?
 
Käykääpä itse kokeilemassa Sallisen ja Pihlströmin kanssa... Mitä näyttöjä vaaditaan, jos neljä maalia kolmeen peliin ei riitä? Palkinnoksi nelosketjuun, kun kavereita tulee ilman mitään näyttöjä ohi oikealta ja vasemmalta. Malliesimerkki kuinka tuhota pelaajan itseluottamus täysin. Jos Pulkkiselle ei ole muuta luvassa kuin nelosketjun paikka, niin silloin Pulun pitäisi olla kokonaan katsomossa. Rantanen olisi paljon parempi vaihtoehto tuohon nelosketjun laitaan.

Uskoisin, että se vaatisi paitsi kärkiäijien maalihanojen hyytymistä niin myös Pulkkisen maalijyvän löytymistä. Nythän ei ole tapahtunut kumpaakaan noista. Ja siitä huolimatta Pulkkinen saa pelata hyvien äijien kanssa ylivoimaa, joten tulostakin sietää odottaa. Puhtaasti tuohon nelosen rooliin Rantanen olisi minustakin parempi vaihtoehto, mutta ylivoimaan Pulkkinen on kuitenkin parempi täsmäase. Ja kun Pulkkisen peruspelaaminenkin riittää, niin Rantasta ei ole nostettu kokoonpanoon. Toisaalta tuossa on taustalla sekin, että NHL:stä katsotaan viimeiset kortit (Donskoi, Salomäki?) ennen Rantasen ja Lajusen leimoja passiin.

Voisi melkein ajatella niin, että Pulkkisen maalit harjoituspelissä ennen kisoja avasivat paikan hänelle joukkueeseen ylipäätään. Eli pitäisi ajatella, että näytöt riittivät eikä päinvastoin.

Mitä tulee noihin ehdottamiisi hyökkäysketjuihin, niin ne menee ihan fantasiahöpinäksi. Jalonen ei tule kisojen tässä vaiheessa rikkomaan jokaista(!) ketjuaan. Ihan hyviä ehdotuksia kyllä, mutta eivät millään tasolla realistisia.
 

tuukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
On kyllä ihmeellisen negatiivista kirjottelua. Tuntuu, että jokainen on epäonnistunut tai pelaa väärässä roolissa. Silti Suomella on puhdas saldo. Kyllä se vaan niin on, ettei näitä Unkareita vastaan tulla juur koskaan näkeen semmosta Suomea mitä haluttais, ei edes tarvi. Kyllä se tuleva Ranska peliki tulee oleen vaikeeta seurattavaa. Mää oon Tapparaa seuratessa tottunu tämmöseen ja kyllä kironnut sitä monta kertaa. Mutta se mitä viivan alla on ku viimeisen kerran vihelletään pilliin, se ratkaisee. Tapparalla tulos on ollu varsin mainio yleensä ja Suomellakin tänä vuonna varsinkin. Eiköhän tästäki hyvä tuu, jos vaan tärkeissä peleissä oma pää pysyy jollain tavalla kuosissa. Ei muuten Kanadallakaan ollu tänään helppoa Saksaa vastaan.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Jatkon kannalta olisi kohtalaisen tärkeää, että joko Lindell tai Hietanen pystyisi antamaan hyvän syötön Laineelle, koska se poikkisyöttö tullaan aivan varmasti pelaamaan pääsääntöisesti pois, joten Laineelle tulevat maalipaikat pitää pelata viivan kautta.
Tää on hyvä pointti. Syydän oman lusikkani myös tähän soppaan.

Laineelle pitää pelata vetopaikkaa, koska siellä on niin älytön potentiaali painaa uuneja. Mutta jos se ylivoima pyörii niin että kukaan muu ei ikinä tee mitään muuta kun heittää sitä vitun lättyä sinne kaarelle, josta Laine sitten yrittää lämätä suoraan tai vähemmän suoraan syötöstä lämäriä niin kai sen nyt jumalauta sokea reettakin pelaa pois viimeistään alkusarjan ensimmäisen matsin jälkeen. Tai sitten se kiekko jää Laineelle, joka yrittää sitä 1st overall draft pick lättyä neliön läpi takatolpalle. Joka toimii kenties Unkaria vastaan.

Lainaamaani viitaten: Jos ja kun ylivoimaa pyöritetään oikealta laidalta (omasta päästä katottuna), viivassa yksinäisen pakin paikalla on pakko olla rightin jätkä, joka luo jotain uhkaa suoralla vedolla ettei vastustajalle riitä vain Laineen poispelaaminen. Tässä kokeilisin rohkeasti Pokkaa, jolla nyt on todistetusti kiekollista osaamista. Jos Pokka ei pärjää, Hietanen on ihan käypä ratkaisu ja saattaa jopa sieltä yllättää painamalla viivasta uunin kun kaikki odottavat sitä iänikuista syöttöä Laineelle. Jos viivassa on leftin jätkä, kuten vaikka Lindell, niin se ei vedä suoraan syötöstä eikä vaan pysty liikuttamaan sitä kiekkoa vetopaikkaan Laineelle.

Eli: ylivoimassa Pokka/Hietanen "quarterback" viivassa, vetää joskus jokusen kerran suoraan syötöstä vaikka pleksiin tai ropelin maalillepäin että vastustaja tietää sieltäkin satavan, mutta enimmäkseen pyrkii jatkamaan sen syötön Laineelle (vasen point), joka painaa suoraan syötöstä uunin. Ylivoiman pyörittäjistä sekä Barkov että Granlund, myös Aho, ovat leftejä, joten sieltä oikealta pyörähtää kätisyydet ja kulmat aivan maagisesti kohdilleen. Koivukin on left, eli voi myös silloin nousta oikealle pointille Malkinmaisesti ja tällätä maalin suoraan syötöstä.

Nojoo, tämä tarina nyt ylivoimasta. Ennalta-arvattavuushan on myrkkyä ja mitä enemmän pystyy kontrolloidusti varioimaan noita kuvioita niin vastustajalle hankalampaa pelata. Toki soisin myös ihan vanhaa kunnon crash-the-net meininkiä joskus nähtävän, eli vittu irtoveskarit sisään!

edit: ja yhdyn myös kaikkien maailman ihmisten näkemykseen Nokan sysipaskasta peluuttamisesta, Ahon ja Pulkkisen väärinkäytöstä sekä kohtalaisen omituisesta pakkien kanssa säätämisestä, mutta kun se on Nokka niin ei se siitä muuksi muutu. Näillä mennään.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Mitä tulee noihin ehdottamiisi hyökkäysketjuihin, niin ne menee ihan fantasiahöpinäksi. Jalonen ei tule kisojen tässä vaiheessa rikkomaan jokaista(!) ketjuaan. Ihan hyviä ehdotuksia kyllä, mutta eivät millään tasolla realistisia.

Ja sehän tässä mättääkin. Yksikään ketju ei ole tasaviisikoin toiminut vielä, ei edes lähellekään. Yhtään muutosta ei kuitenkaan ole nähty, jos ei lasketa tuota Jalosen "vaistoilla" tehtyä Aho <-> Komarov vaihtoa kesken Unkari-pelin toista erää. Eiköhän sekin muutos ole taas Ranska-peliin otettu takaisin. Näissä alkusarjan ynnämuuta peleissä olisi hyvin aikaa ja mahdollisuuksia kokeilla muitakin vaihtoehtoja, kuin mennä itsepäisesti pää edellä pusikkoon.
 
Ja sehän tässä mättääkin. Yksikään ketju ei ole tasaviisikoin toiminut vielä, ei edes lähellekään. Yhtään muutosta ei kuitenkaan ole nähty, jos ei lasketa tuota Jalosen "vaistoilla" tehtyä Aho <-> Komarov vaihtoa kesken Unkari-pelin toista erää. Eiköhän sekin muutos ole taas Ranska-peliin otettu takaisin. Näissä alkusarjan ynnämuuta peleissä olisi hyvin aikaa ja mahdollisuuksia kokeilla muitakin vaihtoehtoja, kuin mennä itsepäisesti pää edellä pusikkoon.

Kenties Jalonen reagoi sitten kun tilanne sitä vaatii. Eli siinä vaiheessa kun joukkueensa jää vastustajan jalkoihin eikä pysty luomaan riittävästi maalipaikkoja voittaakseen. Enkä kyllä usko, että monikaan ammattivalmentaja pistäisi tässä vaiheessa koko palettia sekaisin. Kyllä ne ovat järjestäen keskustelupalstojen höpinöitä. Ja mihin pusikkoon Suomi nyt on menossa?
 

Salama44

Jäsen
Mitä se nyt teki?

Eikö tuo Unkari ottelu ollut kokonaisuudessaan aika heikko esitys Suomelta. Joutuivat paniikkiin kun "pustan pojat tulivat hullun lailla päälle" ja pelasivat lähes kaksi erää maaleitta. Mitähän vastaavassa tilanteessa tapahtuu jos hullun lailla päälle tuleekin Venäjä tai Kanada joka osaa tehdä maalejakin. Voi olla että sen jälkeen kuunnellakin loppukevät sitä pulujen laulua.

Jos Unkari olis saanut alussa yhdenkin maalin niin tiedä kuinka tiukaksi peli olisi vielä mennyt.

Nokkahan joutui taas vaihtamaan yhden pojan tilalle kokeneen Komarovin jotta peli saatiin käännettyä. Eivät Aho ja Laine pystyneet sitä ennen auttamaan Suomea edes johtoon. Ratkaisut tekivät taas kokeneet peaajat.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Kenties Jalonen reagoi sitten kun tilanne sitä vaatii. Eli siinä vaiheessa kun joukkueensa jää vastustajan jalkoihin eikä pysty luomaan riittävästi maalipaikkoja voittaakseen. Enkä kyllä usko, että monikaan ammattivalmentaja pistäisi tässä vaiheessa koko palettia sekaisin. Kyllä ne ovat järjestäen keskustelupalstojen höpinöitä. Ja mihin pusikkoon Suomi nyt on menossa?
En mäkään minkään räjäytyksen kannalla ole, mutta kaippa sitä voisi vähän kokeilla näissä alkusarjan matseissa vaikka "suunnitelma" ja "varasuunnitelma" oliskin? Niinkuin noin 99% kaikista maailman jääkiekkovalmentajista toki tekisikin, vaan ei Jalonen koska on aina 100% oikeassa kaikesta, joten mitään muutosta ei koskaan tarvita. Mihinkään. Koskaan. Ikinä.

Saattaa olla kyllä myöhäistä reagoida kun Tsekki juoksee puolivälierässä yli, kun mikään osa-alue ei enää toimi kun vastustaja on vähän katsellut videolta miten peli tapetaan ja kuka vuotaa? Eikun tää oli viime vuonna. Tänä vuonna voisi jo koittaa ehkä vähän tarkastella noita ketjukoostumuksia tasoittaen, kyllähän tuo nyt niin selkeää on että Aho ja Pulkkinen hukkuu vaikka muuten peli rullaa kohtuu mallikkaasti. Toivottavasti Lajunen-Rantanen myös laitetaan samantien kehiin Ranskaa vastaan niin nähdään miten putki kulkee. Täysin turhaa odotella mitään vahvistuksia mistään, koska ei ole tulossa.
 
Täysin turhaa odotella mitään vahvistuksia mistään, koska ei ole tulossa.

Vastailen muihin kohtiin ehkä paremmalla ajalla, mutta tähän tartun. Miksi ei ole tulossa ja mistä tiedät? Ei sillä, että itsekään kaipailisin apuja tuolta, mutta valmennusjohto selvästi odottelee vielä niitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös