MM 2016: Suomi

  • 922 060
  • 4 238
Tila
Viestiketju on suljettu.

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Ja voit uskoa, että homma tulee menemään juuri yllä olevalla tavalla. Nokka on niin helvetin jääräpää, jopa tyhmyyteen saakka.

Ja kun Nokka ei ole siellä yksin, vaan Tukka apurina niin varmaa on ettei maalivahteja aleta rukkaaman. Sen ainakin Rautakorven Tappara aikana tuli selväksi.

Itse pidän Sebastian Ahon pelistä paljonkin, mutta tällä hetkellä pelaa mielestäni hiukan ilman roolia. En oikein näe parhaana paikkana Koivun ja MG kanssa pelaamista. Ylivoimakokeilu missä Pulkkinen keskellä ja Aho "väärällä puolella" viivassa sai toivottavasti jäädä vain kokeiluksi.

Pulkkinen alkaa olla jo melkoisella gorilalla. Mailan puristus ja huono itseluottamus on sitä luokkaa, että kestääköhän valmennuksen ja Pulkkisen kuuppa kuinka kauan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vaikka ei maaleja saatu, niin olihan tuo peli par erää täysin isät -pojat peliä, Unkarlla ei ollut palaakaan. Turhaa ulinaa taas. Nyt nostettiin Komarov kolmanteen erään Koivun kenttään, katsotaan jatkaako hän siinä myös seuraavassa pelissä.
 
H

Hidas_ja_kankea

Näköjään usean mielestä Pulkkinen on niin kova pelimies, että hänen ympärilleen pitäisi rakentaa joukkue. Barkovin ja Koivun huomioimisen ymmärrän oikein hyvin, mutta en tapaus Pulun kohdalla. Pääsi kuitenkin tilastokärjeksi laukauksia kohti maalia tilastossa, mutta ei osu "Nokan viedessä häneltä itseluottamuksen". Sopivien vahvistusten tullessa rapakon takaa pulun pelit ovat turnauksessa vähissä.

Ahon ja Komarovin paikojen vaihtaminen pysyvästi olisi tervetullutta. Koskirannan ja Pyörälän kanssa peli sujuu hyvin ja pääsisi siinä playmaker-rooliin. Ei oikein onnistut tuo MG:n kanssa pelaaminen Aholle vieraassa roolissa.

Olisi ollut hyvä pelata vuorovedolla maalivahdit paremmin onnistuneen pelatessa sijoitusottelut. Olemus on Saroksella luotettavampi. Unkari pelistä ei valitettavasti oikein vielä riittävää näyttöä tullut.

Laine tosiaan vasemmalle puolelle ja siltä se highlights-maali Barkovin kanssa tuli.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kannattaa nyt muistaa, että Saros on todellinen riskikortti heittää luukulle seuraaviin peleihin. Valitettavasti tuli, ainakin allekirjoittaneelle, yllätyksenä, että sieltä voi vielä käydä kutsu rapakon toiselle puolen ihan milloin vain. Tästä syystä on mielestäni huomattavan riskialtista tuo Saroksen peluuttaminen. Ehkä Kanadaa vastaan voi kokeilla, mutta ehdottomasti Koskinen tarvitsee ainakin yhden pelin vielä. Sitä en kyllä ymmärrä, että mitäs jos Saros lähtee niin saako Suomi leimata yhden passin lisää? Muutoinkin kyseessä on melko arvoituksellinen tilanne. Toki mikäs olisi sen hienompaa, kuin Saros painaisi pätyyn asti ja sitten vielä voittamaan pystin NHL:ään. Mutta se nyt menee jo haaveilun puolelle.

Silti mielestäni täytyy myös ymmärtää tehtyä ratkaisua, on otettu paras saatavilla olevista mukaan, mutta kun sen varaan ei voi laskea kaikkea ja sitten jos napsahtaa niin kädessä olisi musta pekka ja kylmä Koskinen.
 

SampoHoitaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pulkkinen on hyvä esimerkki siitä miten huono Nokka on käsittelemään pelaajiaan. Pululla todella vaikea kausi takana. Saa rakennettua itseluottamustaan muutamalla maalilla, valitaan lopulliseen joukkueeseen. Ei saa tasakentällisin tarvitsemaansa roolia ja kun onnistumisia ei tule ylivoimallakaan, alkaa hirveä puristus ja yliyrittäminen. Nokka teki siinä suuren virheen kun kuvitteli, että Pulkkinen pystyisi tuon neloskentän kyykytyksen jälkeen tekemään pelkästään ylivoiman erikoisroolissa maaleja. Ihan helvetin huonoa joukkueen rakentamista Nokalta ja Lehtiseltä.

Tämä Kari Jalosen kahden vuoden mittainen periodi maajoukkueen peräsimessä tulee jäämään historiaan helvetin synkkänä ajanjaksona.

Aivan, koska MM-kisoissa on ennen kaikkea kyse Teemu Pulkkisen itseluottamuksen ennalleen palauttamisesta. Joukkueen kemiat ovat tässä kokonaisuudessa toissijaisia. Muutenkin tuo raskas kausi Detroitissa voidaan laittaa Suomen valmenusjohdon piikkiin. Just näin.

Olin itse aluksi samaa mieltä siitä, että Pululle annetaan liian vähän vastuuta, eikä neloskenttä ole oikea paikka. Olisin itseasiassa laittanut hänet Miken ja Koivun kanssa turnauksen aluksi, mutta ei kai se nyt kenttäkavereiden vika ole, jos maali ei maistu? Onhan Pillukin jo iskenyt kaksi häkkiä tuossa samassa kentässä. Sanot, että Pulu ei saa tasakentällisin tarvitsemaansa roolia, mutta eikö tuo rooli pidä ansaita? Tässä ei kaksi harjoituspeliä paljon paina vaakakupissa. Pululla on ollut kasa maalipaikkoja huolimatta pelipaikastaan. Hän on ollut täysin näkymätön tasaviisikoin. Ei tällä pelillä kuulukaan olla missään muualla kuin katsomossa. Pululle toivon kaikkea hyvää, mutta nyt ei suju, ei mahda mitään.
 

Ruutu8

Jäsen
Yksittäisiin Leijonaketjuihin en jaksa ottaa kantaa ja tässäkin viestiketjussa on jo kaikki mahdolliset kombinaatiot ehdotettu. Fakta nyt kuitenkin on, että tuolla hyökkäysrosterilla pitää saada parempaa viisikkopeliä hyökkäysuuntaan aikaan. On vastassa sitten Kanada, Kirgisia tai Kuwait.

Yksikään kenttä ei näytä toimivan niin hyvin, kun neljän pelin jälkeen jo pitäisi. Toivottavasti Nokka nyt tajuaa kokeilla seuraavaan matsiin jotakin uutta, jos vaikka sitä kautta homma alkaisia toimivaan paremmin. Kapteeni-Koivu ja Sasha 1. & 2. kentän sentterit, mutta muuten pakkaa pitäisi alkaa toden teolla nyt sekoittamaan. Onko MG:n pakko olla Koivun rinnalla? Entä Jokisen Barkovin? Voisiko Pulkkisen nostaa kädellisten kanssa samaan nippuun? Toisiko Lajunen tai Rantanen jotain uutta esim. Spede-Pyörälän tai Sallisen tilalle? Aho - Laine tandemi samaan kenttään?

Turnauspelaamisessa ei voi 25 ottelua odottaa, että homma lähtee skulaamaan. Ratkaisuja, rohkeata reagointia tarvitaan. Nyt.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eiköhän Pulun olisi jo pitänyt tottua Änärissä siihen että pelataan pientä roolia ja sit ku annetaan vastuuta niin pitäisi osaaminen näyttää. Turha valmennusjohtoa syyttää kun poika ei osu mistään. Uskon edelleen että Pululla on potentiaalia, mutta ei nyt kisoja aleta käyttää siihen et poika saa itseluottamuksen takaisin.

Tämän peli perusteella en ala hirveästi spekuloimaan joukkuetta. Pakisto hirvittää edelleen, tänäänkin oli yllättäviä vaikeuksia avata peliä (toki myös hyökkäyksen vika). Mitäs sit ku sieltä tulee päätä pidempiä, muutaman asteen nopeempia ja taitavampia vastaan? Toivottavasti siihen mennessä kaikki nostavat tasoaan ja paljon. Hyökkääjistä tiedetään mihin he pystyvät ja tänään oli vain asenteesta kiinni, mikä ei toki ole sallittavaa mutta ymmärrettävää.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pulkkinen on hyvä esimerkki siitä miten huono Nokka on käsittelemään pelaajiaan. Pululla todella vaikea kausi takana. Saa rakennettua itseluottamustaan muutamalla maalilla, valitaan lopulliseen joukkueeseen. Ei saa tasakentällisin tarvitsemaansa roolia ja kun onnistumisia ei tule ylivoimallakaan, alkaa hirveä puristus ja yliyrittäminen. Nokka teki siinä suuren virheen kun kuvitteli, että Pulkkinen pystyisi tuon neloskentän kyykytyksen jälkeen tekemään pelkästään ylivoiman erikoisroolissa maaleja. Ihan helvetin huonoa joukkueen rakentamista Nokalta ja Lehtiseltä.

Tämä Kari Jalosen kahden vuoden mittainen periodi maajoukkueen peräsimessä tulee jäämään historiaan helvetin synkkänä ajanjaksona.


Oon tästä aivan helvetin samaa mieltä.

Jossain maikkarin paskauutisessa hehkutettiin K. Jalosta, verrattiin J. Jaloseen, Westerlundiin ja Marjamäkeen että on yhtä lahjakas ja taitava päävalmentaja mutta kun selvästikään ei ole, Nokan vastine futispuolelta olisi lähinnä Mixu Paatelainen.

Mikäeli suomi ei voita ranskaa vähintään viidellä maalilla niin mä toivon että tuo paskasakki pelaa kanadaa vastaan yhtä paskalla asenteella ja saa oikein isännän kädestä.

Ottaa oikein todella päähän tuo tämänpäiväinen asennevammailu, ei voida olla noin surkeita UNKARIA vastaan, saatana.

Nokka vielä odottaa joukkueeseen nhl-apuja kun voisi leimata Rantasen ja sen toisen passin ja todeta että näillä mennään.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Onkos tästä tullut joku Pulkkisfanien uhriutumisketju? Suomi teki sen mitä tarvittiin eli otti kolme pistettä, ei enempää eikä vähempää ja täällä viillellään jo ranteita auki. Eihän näillä alkusarjan matseilla ole muuta merkitystä kuin hankkia hyvät asetelmat pudotuspelejä varten. Se paikka kärkikentissä pitää ansaita, ei turnaus ole mikään Pulkkisen itseluottamuksen kohotusleiri, kuten yllä @SampoHoitaa hyvin totesikin.
 

sob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
Oli kyllä helvetin raskasta katsoa tämä Unkarin "ylimarssi"... mutta loppupeleissä vain pisteillä on välilä. Suomen puolivälierävastustajan määrittävat tulevat Ranska, Slovakia ja Kanada -pelit.'

Joukkue on toistaiseksi pelannut itselleen mahdollisuuden voittaa alkulohko ja sitä kautta oletettavasti helpoin vastustaja kuolemanotteluun. Nyt vastus kovenee asteittain ja joukkueella on mahdollisuus kasvaa sitä myöden.

Pulkkiselle toivon onnistumisia. Toisi joukkueeseen uuden pelotteen, ja sitä kautta vastustajalle ongelmia pelata meidän kärkiäijät pois.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Minua edelleenkin vituttaa niin paljon tämä lause mitä monet KJ:n puolustelijat viljelevät: "Noh, saatiin voitto kuitenkin. 3 pistettä, mitä väliä?"

Vittu oikeasti, jos tuolla kokoonpanolla ei saa noita vastustajia vastaan enempää irti kuin mitä nyt on saatu, niin vika ei voi olla pelkässä joukkueessa.
Näillä esityksillä Pulkkisen saa heittää vilttiin, mutta väittäisin itse että pulkkisen esityksiin on aika vahvasti vaikuttanut nämä kokoonpanot mitä KJ harrastaa. Ei, en ole Pulkkisen fani.

Tällä kokoonpanolla nimenomaan ei pitäisi yrittää mitään puolustuksen kautta rakennettua peliä, jos joukkue on täynnä huippuhyökkääjiä ja paskoja puolustajia.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se paikka kärkikentissä pitää ansaita, ei turnaus ole mikään Pulkkisen itseluottamuksen kohotusleiri, kuten yllä @SampoHoitaa hyvin totesikin.

Mä olin itse siinä käsityksessä että Pulkkinen nimenomaan ansaitsi sen paikan kärkikentissä, kun tuli valituksi joukkueeseen. Kari Jalonen on idiootti mikäli kuvitteli, että Pulusta on hyötyä kärkikenttien ulkopuolella ylivoiman erikoismiehenä. Tuollaisella kaverille joko annetaan kunnon rooli Top6:ssa tai sitten jätetään valitsematta lopulliseen joukkueeseen. Ihan helvetin huonoa joukkueen rakentamista. Olisi nyt helvetti ottanut tilalle mielummin niitä rakastamiaan puukäsiajokoiria pelaamaan nollanollaa. Olisivat varmasti suoriutuneet neloskentässä Pulkkista paremmin.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Vähän jää sellainen tuntuma, että "tähtipelaajat" halutaan pitää tyytyväisinä eikä haluta pakkaa sekoitella.

Tämä. Lisäksi ajatus ja keskittyminen alussa vähän hukassa nyt tuoltahan se sitten näytti. Toisesta erästä alkaen vähän paremman näköistä, mutta huono valmistautuminen näkyi heikkona viimeistelynä.

Olisi siunaus, jos Donskoi tai Lehterä saataisiin mukaan.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Mä olin itse siinä käsityksessä että Pulkkinen nimenomaan ansaitsi sen paikan kärkikentissä, kun tuli valituksi joukkueeseen. Kari Jalonen on idiootti mikäli kuvitteli, että Pulusta on hyötyä kärkikenttien ulkopuolella ylivoiman erikoismiehenä. Tuollaisella kaverille joko annetaan kunnon rooli Top6:ssa tai sitten jätetään valitsematta lopulliseen joukkueeseen. Ihan helvetin huonoa joukkueen rakentamista. Olisi nyt helvetti ottanut tilalle mielummin niitä rakastamiaan puukäsiajokoiria pelaamaan nollanollaa. Olisivat varmasti suoriutuneet neloskentässä Pulkkista paremmin.

Inhottaa tämä muotisana, mutta TÄMÄ! Rooliin johon Nokka Pulkkisen ajoi on vain ja ainoastaan seurausta hänen omista huonoista valinnoistaan. Kun nyt näyttää selvältä että Nokka ei omia virheitään myönnä niin luonnollinen seuraus on penkittää Pulkkinen seuraavassa pelissä. Kaikkea muuta on ehdottaneet jo fanit, valmentajat ja media eikä kukaan heistä ole (Jukkaa) lukuunottamatta seissyt yhtään peliä Leijonien penkin takana.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olisi voinut jäädä tämä peli pelaamatta. Hirveää alusta loppuun ja ainoastaan Saroksella oli pokkaa myöntää, että me ei nyt pelattu kovin hyvää peliä. Jotenkin on mielenkiintoista, että sen kerran, kun Suomella olisi käytössään tälläinen hyökkäysorientoitunut materiaali niin valmentajina häärivät juuri ne kaksi eniten puolustusvoittoista lätkää suosivaa jannua, jotka koko maasta löytyy.

Eikä siinä, mutta kyllä tulee iso likapyykki, jos tuolla joukkueella ei päästä pitkälle pelitavan takia. Jukka Jalosen suuruus tuli pikkuleijonissa esille: hän uskalsi mukauttaa omaa ajatteluaan vastaamaan joukkueen taitotason vaatimuksia. Hän uskalsi ottaa pojilta käsijarrut pois ja sanoi "pelatkaa!" ja tulokset tulivat. Silloin tuloksena voi joskus tulla se kauhein 6-5 voitto Kanadasta, mutta toisaalta silloin voi voittaa kaksi vikaakin peliä.

Nokka Jalosen ja Rautakorven uskalluksesta oon vähän skeptinen. Mieluummin hävitään puolivälierässä 0-1 hyvin puolustaen kuin voitetaan 6-5. Tämän ajattelu saattaa maksaa tuon joukkueen koko potentiaalin.
 
Jukka Jalosen suuruus tuli pikkuleijonissa esille: hän uskalsi mukauttaa omaa ajatteluaan vastaamaan joukkueen taitotason vaatimuksia. Hän uskalsi ottaa pojilta käsijarrut pois ja sanoi "pelatkaa!" ja tulokset tulivat. Silloin tuloksena voi joskus tulla se kauhein 6-5 voitto Kanadasta, mutta toisaalta silloin voi voittaa kaksi vikaakin peliä.

Minusta ne palautuksen palautuksen palautuksen palautuksen palautuksen palautuksen palautukset Kanadaa vastaan eivät näyttäneet ihan siltä, että siellä olisi otettu "käsijarrut pois". Lopputulos oli kuitenkin ihan hyvä, vaikka yleisössä lähes kaikki tuntuivat olevan sitä mieltä, että ei pitäisi niin pitkään hieroa kiekkoa omissa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä tänään tuntui että Kukkosen puuttuminen näkyi selvästi, tuntu ettei pakistossa ole kunnon johtajaa ja Saros ei vielä osaa maalilta ohjata puolustajia niin kuin pitäisi jos olisi enemmän kokemusta nhl ja maajoukkuetason peleistä.

Onneksi tuo K. Jalosen pesti loppuu näihin kisoihin, periaatteessa voisi kuvitella että jos olisi saanut olla pitempään tuossa joukkueessa niin olisi ehkä kehittänyt omaa peluutusta niin kuin J. Jalonen on tehnyt.

Toisaalta Nokka taitaa olla niin itsepäinen että olisi ikuisesti peluuttanut tuota omaa puolustavaa pelitapaansa vaikka kovia maita vastaan käteen olisi jäänyt joka kerta vain tyhjää.

Mikäli nokka olisi pitempään saanut peluuttaa sitä omaa kiekkoansa niin hälläkin olisi voinut käydä niin että innokkaat pelaajat MM-kisoihin olisi vähentynyt merkittävästi.

Erittäin anteeksiantamatonta puuhastelua olisi antaa nokan valmentaa nuoria pelaajia kun selvästikin puuttuu kyky ohjata heitä.

Ei ole samanlaista pelisilmää kuin J. Jalosella tai Marjamäellä antaa vielä kehitysvaiheessa olevalle pelaajalle vastuuta.

Uskon että ainakin Marjamäki olisi ottanut Ma.Granlundin mukaan kisoihin ja peluuttanut Pulkkista muussa kuin jarruketjuissa,joukkue olisi todennäköisesti ollut hyvinkin erinäköinen.

#tajunnanvirtaa
 
Suosikkijoukkue
KK
Ehkä turha itkeä tätä surullista Unkari peliä pidempään. Eiköhän valmennusjohto, pelaajat, huoltajat kuin myös suurin osa katsojistakin, että ei ollut paras esitys Suomelta. Nyt on turha etsiä yhtä tai kahta syyllistä, sillä totuus on, että siellä oli muutama taisteleva kaveri jotka hekään ei aivan täysin puhtaita arvosanoja saa. USA peli oli mielestäni hyvä vaikka oli siinäkin paljon parannettavaa. Unkari peliin taidettiin lähteä takki aivan liian auki ja se näkyi. Kyllä Suomi halutessaan sai vahteen päälle, muuta ehkä tuossa pelissä pidettiin tempo tahallaan alhaalla, mutta sitkeä Unkari sai pistettyä Suomelle kampoihin nopeudessa ja fyysisyydessä mikä saattoi tulla hieman yllätyksenä. Mene ja tiedä, en tiedä, mutta tästä ei ole kuin suunta ylöspäin.
 

Kameleontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
En tiedä, kuinka monta nollapeliä Saroksen pitää pelata, että saa oikeasti olla ykkösmaalivahti MM-kisoissa. Toki vastassa vain Unkari, mutta Saros on ollut erinomainen kaikissa peleissä, mitä on maajoukkueessa pelannut. Ja siihenkin, että on NHL:ssä ykkönen voi mennä vielä aikaa ihan vain Pekka Rinteen ansioista, joka varmasti viimeistään vakiinnuttaisi hänen asemansa. Kyllä Saroksen nollapelien pitäisi puhua puolestaan. Kuitenkin varmaan taas ensi pelissä Koskinen maalissa. Ei hänkään huonosti ole pelannut, mutta varmuus ihan eri tasoa.

Kenttäpelaajista Koivun ketjulla näytti olevan yrittämistä, mutta Barkovin ketju oli täysin pimennossa. Jotenkin todella tyypillistä, että kun pitäisi olla koko turnauksen helpon peli edessä, niin on vaikeaa. Mutta 3-0 voitto oli lopulta ihan hyvä, vaikka pelaamiseen herättiin vasta viimeisessä erässä. Lataus ei vain ollut tällaiseen peliin niin kova kuin yleensä. Lopulta kuitenkin joukkue teki sen mikä oli tarpeen eli muutama maali ja maalivahdille nollapeli ja se kuitenkin riittää, vaikka mahdollisuuksia olisikin ollut täydelliseen murskavoittoon.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Niinhän se Dallas tippui ja maalivahtikaksikko vapautui Lehtonen-Niemi muodossa. Luulisi, että edes toisella olisi kiiinnostusta kisoihin, mutta ei, kun Jalonen on niin vitun idiootti että meni leimaamaan jonku Bäckströmin kisapassin jo.. Me niin tullaan häviämään nämä kisat vain ja ainoastaan K.Jaloseen, on se paska kaikkineen pelikirjoineen, kokoonpanoineen yms..
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Niinhän se Dallas tippui ja maalivahtikaksikko vapautui Lehtonen-Niemi muodossa. Luulisi, että edes toisella olisi kiiinnostusta kisoihin, mutta ei, kun Jalonen on niin vitun idiootti että meni leimaamaan jonku Bäckströmin kisapassin jo.. Me niin tullaan häviämään nämä kisat vain ja ainoastaan K.Jaloseen, on se paska kaikkineen pelikirjoineen, kokoonpanoineen yms..

Dallasillahan on ollut suorastaan maalivahtiongelmaa viime aikoina ja nyt nämä hessut muka tulevat ja pelastavat Suomen?

Koskinen ei voi olla heikompi kuin Lehtosen edellinen vierailu Leijona-maalilla.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Niin uskomatonta kuin se onkin niin nyt täytyy kompata Sihvosen Petteriä... Tämä matsi alleviivasi sen, että on siellä Koivut, Barkovit, Ilmaveivit ja muut niin Suomen ei vaan pidä alkaa kiskoa pystysuunnan jääkiekkoa pitkillä etäisyyksillä, ei edes Unkaria vastaan! Eka erä oli just tuota "antaa poikien pelata" ja ...ttu se oli karmeeta katsottavaa => Unkari seisotti yhtä jätkää Suomen tolpalla ja peli pysähtyi viimeistään omalle siniselle, kaikki jätkät oli samalla puolella kaukaloa jne. Tokasta erästä alkaen peliin tuli enemmän ryhtiä ja tultiin kontroloidusti, mutta siinäkään ei saatu hyvää tasapainoa aikaan huonosti liikkeelle lähteneeseen peliin, oltiin aivan liikaa yksilön varassa. Toivottavasti tämä nyt toimii hyvänä huonona esimerkkinä pelaajille ja Kojolle? Nyt vaan pelivideot kuntoon, vapaapäivä mamman kanssa ja perjantaina kunnollinen pelin läpikäynti...
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Sen verran monet MM-kisat on tullu katseltua että pakko on kyllä kehua Unkarin peliä. Oikeasti aika harvoin tollanen jääkiekon smurffimaa on pelannut noin hyvin Suomea vastaan. Unkari teki Leijonille palveluksen osottamalla aika hyvin että homma nyt pikkaisen mättää. Vielä tässä on pikkasen aikaa niihin tosi tärkeisiin peleihin ja tässä on valmennustiimillä välipäivät aikaa löytää viisasten kivi. Lisäksi seuraava matsi on Ranskaa vastaan jossa uusia ketjuja voi vielä ajaa sisään.

Kun näitä viestejä lukee niin tulee mieleen junnujen MM-kisat kun koko Jatkoaika huusi Kähköstä maalille Vehviläistä penkille. Näiden kisojen kansanlaulu on vaan "Laine vasemmalle, Sarokselle lisävastuuta." ja mä olen siinä kuorossa mesissä.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Niin uskomatonta kuin se onkin niin nyt täytyy kompata Sihvosen Petteriä... Tämä matsi alleviivasi sen, että on siellä Koivut, Barkovit, Ilmaveivit ja muut niin Suomen ei vaan pidä alkaa kiskoa pystysuunnan jääkiekkoa pitkillä etäisyyksillä, ei edes Unkaria vastaan! Eka erä oli just tuota "antaa poikien pelata" ja ...ttu se oli karmeeta katsottavaa => Unkari seisotti yhtä jätkää Suomen tolpalla ja peli pysähtyi viimeistään omalle siniselle, kaikki jätkät oli samalla puolella kaukaloa jne. Tokasta erästä alkaen peliin tuli enemmän ryhtiä ja tultiin kontroloidusti, mutta siinäkään ei saatu hyvää tasapainoa aikaan huonosti liikkeelle lähteneeseen peliin, oltiin aivan liikaa yksilön varassa. Toivottavasti tämä nyt toimii hyvänä huonona esimerkkinä pelaajille ja Kojolle? Nyt vaan pelivideot kuntoon, vapaapäivä mamman kanssa ja perjantaina kunnollinen pelin läpikäynti...
Tämä. Minusta suomikiekon tarvisi pysyä siinä omassa identiteetissään, joka kulminoituu hyvin voimakkaasti siihen minkälaista jääkiekkoa Jukka Jalonen on peluuttanut leijonissa. En ymmärrä sitä minkä takia pitää säntäillä soppakattilalta toiselle, kun meillä oli ja on edelleen hiton hyvä pelisapluuna olemassa.

Katsoin noita USA-pelejä jo sillä silmällä että minkä ihmeen takia meidän täytyy jenkkejä vastaan pelata tätä koohottamislätkää. Siis kun meillä on aika selkeäkin materiaaliylivoima jenkkejä vastaan, niin sitten me ruvetaan antamaan tasoitusta sillä että pelataan coast-to-coast lätkää ehkä maailman parasta coast-to-coast joukkuetta vastaan. Suomi oli ajoittain tosi vaikeuksissa niiden nopeiden jenkkien kanssa, kun ne pääsivät pelaamaan minusta aivan liikaa omalla mukavuusalueellaan.
 
Viimeksi muokattu:
Ylivoimakokeilu missä Pulkkinen keskellä ja Aho "väärällä puolella" viivassa sai toivottavasti jäädä vain kokeiluksi.
Jos maali olisi haluttu tehdä, niin tuossahan nukuttiin täysin Ruususen unta, ilman sitä herättävää pusua. Ylivoimaa kun oli pelattu se 1,5 min yhtäjaksoisesti ja alivoimanelikko oli täysin puhki, olisi Aho pitänyt ottaa vaihtoon sieltä vasemmalta ja Laine tilalle. Tällöin olisi ollut sekä Pulkkinen että Laine righteina, kun Koivu ja Granlund jakoivat oikealta. Nythän se vetopaikka tuli Aholle, joka ei vääränkätisenä pystynyt laukomaan vasemmalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös