MM 2016: Suomi

  • 922 961
  • 4 238
Tila
Viestiketju on suljettu.

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Barkov tulee parantamaan tuosta vielä todella paljon. Vielä ei Laineen kanssa oikein natsannut, saa nähdä kauanko yhteispelille annetaan aikaa kehittyä. Toivottavasti Pulkkinen tosiaan laitetaan tuohon Koivun kenttään, sen verran pirteältä Pulun meno vaikutti.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saakeli sentään, joutuu huomenna soittamaan Elisan myyntipalveluun ja tilaamaan mtv total sportin kisojen ajaksi.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Laine - Barkov - Aho
Pulkkinen - Koivu - Granlund
Rantanen - Koskiranta - Jokinen
Komarov - Lajunen - Pihlström

Oisko tuossa? Unohtuiko joku?
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Reenipeli ja uusia tulijoita, kuitenkin, kemiat eivät tahkoamalla löydy. HotWheels-Lajunen-Leo natsasi heti, Barkovit ei niinkään. Jatkoajalla Aho ja Laine pääsivät tutusti heti samalle aaltopituudelle. Koivu ja MG on toimivaksi todettu.

Laine-Koskiranta-Aho voisi olla aika pian todellisuutta - toivottavasti Jalonen uskaltaa kokeilla heti alussa rohkeasti.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Kyllähän tuo on todettava, että oman maalinedustalta puuttuu se miehet siivoava mörkö. Siellä saa rauhassa hakata kiekkoa ja Koskista ja vähä tökitää sit vihellyksen jälkee poikkarilla. Ohtanaama - ei jatkoon. Aivan surkea esittämistä pitkin pelin ja ansaitusti kävi kait viltissäkin? Pokka oli kanssa hieman pihalla mutta katsellaan nyt vielä.. Onneksi sinne tulee vielä Jaakola ja Lindell niin helpottaa kummasti.

Hyökkääjistä Komarov-Lajunen-Rantanen oli kyllä hyvä kolmikko. Pyörälä-Koskiranta-Ahokin oli jees, mutta ehkäpä Pyörälän laittaisin vasta varalle. Siinä voi koittaa Pilua toisella laidalla tai sitten Lainetta. Esim jotain Unkaria vastaan Laine-Koskiranta-Aho olisi hyvinkin kokeilemisen arvoinen. MG-Koivu-Pulkkinen tuntuisi olevan aika selkeä kenttä ja Pulu näyttää olevan hyvällä pelipäällä. Ehkä välillä laukoo liian herkästi ja tilanne kuivuu täten kasaan, mutta MGn ja Koivun kanssa hänen ainut tehtävä onkin vain laukoa. Ehkäpä voisi koittaa kenttiä jotenkin näin:

MG-Koivu-Pulkkinen
Komarov-Barkov-Jokinen
Laine-Koskiranta-Aho
Pilu/Pyörälä-Lajunen-Rantanen tai sitten tuolta Rantanen esim tuohon kakkosen toiseen laitaan ja Komarov tuohon hyvin toimineeseen kenttään takaisin.

Pakistosta ehdottomasti Ohtanaama vilttiin ja Salmela-Kukkonen-Kivistö 5-7 pakeiksi. Itseasiassa Kivistö oli ehkäpä tänään parhaita pakkejamme. Pelasi tarvittavan yksinkertaisesti pois omista ja eteenpäin kun USA karvasi paikkapaikoin todella hyvin. Pokkaa voi sitten harkita ylivoimalle tai sitten 4 hyökkääjää ja Lindell ja toiseen Hietanen-Jaakola/Pokka + 3 hyökkääjää.

Hietanen-Jaakola
Lindell-Pokka/Kivistö
Salmela-Kukkonen
Kivistö/Pokka-Ohtanaama
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
KJ oli niin tyytyväisen oloinen ketjuihinsa joten Sallinen on varmaan se sena joka istuu ensi alkuun katsomossa ja laitureista seuraa tekee tod.näk Pihlström. Itse pistäisin Pyörälän, mutta taitaa vaan olla KJ:n luottomies. Ihan sama mitä täällä kirjotellaan näillä ne menee:

Laine - Barkov - Jokinen
Granlund - Koivu - Pulkkinen
Komarov - Lajunen - Rantanen
Pyörälä/Pihlström - Koskiranta - Aho

Koskinen ei vieläkään vakuuta maajoukkuetasolla. Toivottavasti Kari Jalonen ei tee Jukka Jalosia joka melkeen hirtäytyy junnujen mm-kisoissa siihen että oli päättänyt että Vehviläinen on ykkösveska. Noh, alkukierroksilla on sen verran monta peliä joten eiköhän Bäckström/Saros pääse kehiin ja hyvillä otteilla nappaa sen ykkösveskan paikan itselleen.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Heh, kaksi maalia, jotka molemmat Suomen pakiston huonon maalinedustapelaamisen piikkiin ja heti täysin selvä asia, että Koskinen on huono maalivahti, jolla ei voiteta.

Länget on usein auki kun tallin ovet. Jenkki sai längistä ohi maalin tänään.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Koskinen on nyt MM-leirityksessä pelannut viisi peliä ja päästänyt seitsemän maalia. Eli pmk on noin 1,4 ja torjuntaprosentti päälle 94. Tähän nähden tuntuu melko oudolta, miten paljon hän saa paskaa niskaansa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Hyökkäyksessä on runsaudenpulaa.
 

Puulagihogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pakko kai se on itsekin paljastaa kun tuli Heureka!
Granlund-Koivu-Pulkkinen(Ei tietoa vielä toimivuudesta, mutta joka tapauksessa pakko testata. Tuskin ainakaan farssi)


Komarov-Barkov-Jokinen(Laineen peli ei sujunut änärimiesten kanssa, ei lytätä liikaa yhden pelin johdosta, ja ei anneta pyyhkeitä kellekään vaikka kemiat ei kohdannu ei se tarkoita sitä, että olisi ollut huono peli. Komarov on pelaaja jonka voi käytännössä sijoittaa maailmassa mihin tahansa kenttään ja tuo aina pöytään positiivista. Tämä kenttä on mahdollinen pisteiden tekijä, mutta myös siinä kohtaa kun pelit kovenee ja tarvii nollata vastustajan kenttä, se on tässä.)


Laine-Aho-Pyörälä (on se tiedetty ennenkin, että Laine-Aho toimii, tänään jatkoajalla viimeisin osoitus. Kenttä tarvii kolmannen lenkin joka osaa pysyä poissa jaloista ja luomaan tilaa näille kahdelle, sekä jonkun joka on hieman puolustusvoittoinen, onko parempaa miestä tähän kuin Pyörälä. Lisäksi joukkueen paras laukaus, sekä paras RATKAISEVA syöttö täytyy yhdistää.)


Rantanen-Koskiranta-Sallinen( Kierrätetään myös pihlström ja lajunen, jotta joka peliin annetaan kaikki energia) (Repii, raastaa, taistelee. Neloselta odotetaan pitkiä pyörityksiä vastustajan nurkissa ja tarvittaessa haastoja vaikka ratkaisukyky olisikin heikko. Pihlström on paljon parjattu pelaajaa, mutta onko vastustajalla muuta mahdollisuutta kuin ottaa kiinnipitämis tai kampitusjäähy sen jälkeen kun pihlström irtoo nurkasta kiekon kaa, ei ole, me tiedämme, että pihlatröm ei rankaisisi (todennäköisesti) mutta tulee olemaan joukkueelle vielä arvokas pelaaja, koska no...kattokaa ny ite noita mahdollisuuksia mitä on yyveelle heittää..



Edit. Muokattu helpommin luettavaksi
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
Ihan kylmästi tiputtaisin Jussi Jokisen Ykkösestä ja laittaisin Barkovin laitaan Ahon ja Laineen....... Laine näytti saatanan paljon paremmalta jatkoajalla kun sai Ahon viereensä. Tämän ottelun perusteella Ahon kanssa parempi kuin Matthews, ilman Ahoa huonompi kuin Matthews...

Ylivoimiin toiseen Aho pyörittämään, Toiseen Granlund, Rantanen parantaa koko ajan, samoin Komarov, vaikka ottelun alku menikin ohi...
 

P.Kaukalo

Jäsen
Mielestäni Koskinen vaikutti tänään epävarmalta..ekassa maalissa ei saanut kiekkoa haltuun, vaikka siihen jenkki päästettiin aika vapaasti tökkimään. Toka nyt oli tuollainen, ei voi ihan veskan piikkiin laittaa. kertaalleen meni jo längeistä, mutta ohi... Lähinnä vaikutti monesti vedon jälkeen, että oli kokonaan kadottanut kiekon esim. tulee mieleen tuo yksi veto joka osui olkapäähän ja Koskinen jäi torjunta-asentoon ikään kuin kiekko olisi kainalossa... Tollasta mutuiluahan tämä on, mutta jotenkin ainakaan omaan studioon ei ainakaan mikään itseluottamus suoranaisesti huokunut
 

P.Kaukalo

Jäsen
Laine näytti saatanan paljon paremmalta jatkoajalla kun sai Ahon viereensä. Tämän ottelun perusteella Ahon kanssa parempi kuin Matthews, ilman Ahoa huonompi kuin Matthews....

Niin no pelasko ne yhdessä yhden vaihdon (plus ylivoimaa?). Toki siltä ajalta ihan hyvät näytöt... Mutta itse mietin kanssa ihan samaa, että meneekö Aho vähän hukkaan alemmissa kentissä
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Nojoo ihan jees kenraali, mutta hieman hymyilytti, kun KJ, studio jne. mielestäni yltiöpositiivisestikin kehuivat tuota touhua ja ketjukoostumuksia. Meinaan, että ei se nyt niin vakuuttavaa ollut ja esim. Barkovin kenttä kyllä vielä haki aikalailla toisiaan. En toki myöskään tarkoita, että heti kaiken pitäisi olla valmistakaan..

Jos negailulinjalla jatketaan, niin meikäläistä ei jotenkin vain ole Koskinen vakuuttanut. En tiedä miksi, onko se tuo hieman rosoinen torjuntatyyli-/tekniikka vai mikä. Itse lähtisin ehkä Saros ykkösenä. Mutta mutta, turnaus on pitkä ja aika näyttää miten käy.

Puulaagihokin sommitelmille yläpuolella täältä amenet.
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
Laine-Aho toimii, tänään jatkoajalla viimeisin osoitus.

i

Tästä ollaan liikuttavan samaa mieltä, väitän, että toteutuessaan luontaisempi tutkapari kuin................ Barkov - Jokinen............ tai Koivu - Granlund......
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Jännää oli nähdä Teukka katsomossa Areenalla..

Barkovin ja Jokisen yhteistyön näkee, Laineen kanssa oli vielä hakemista. Homma varmasti paranee pikkuhiljaa. Pululle rinnalle MG ja Koivu niin hyvä tulee. Pulu on yv:llä ehdoton ykköspelote. Pyörälä ei vakuuttanut, Koskirannallakin useampi virhe tänään. Kaiken kaikkiaan viisikkopelaaminen oli varsin ailahtelevaa ja ykkönen sai pelata kyllä selvästi kovimmat minuutit. Aho todella hyfvä, fiksu ja sijoittuu loistavasti. Ansaitsee kyllä peliaikansa ehdottomasti.

Pakisto sen sijaan pelasi, noh huonosti. Oliko sitten uusissa pakkipareissa ihmettelemistä, mutta virheitä nähtiin ja paljon. Atella huono ilta. Toki oli kyse harkkapelistä, mutta kumman pehmeiltä vaikuttivat kaiken kaikkiaan.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Positiivisuus on iha hyvästä, mutta toivottavasti ei mene silti liikaa lintukoto meinkiin. Kojon hymy oli pelottavan leveä.

Aho oli taas hyvä. Komarov, Rantanen, Pulkkinen myös hyviä.
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
Niin no pelasko ne yhdessä yhden vaihdon (plus ylivoimaa?). Toki siltä ajalta ihan hyvät näytöt... Mutta itse mietin kanssa ihan samaa, että meneekö Aho vähän hukkaan alemmissa kentissä

Ei varmaan, mutta näytti aivan samalta kuin aina ennekin, tässä pelissä yksi väihto, mutta .... ei näytä kemia katoavan miehissäkään... Tuoltahan se poikien yhteispeli on näyttänyt jo pitkään ikäryhmästä ja vastustajasta riippumatta....
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
Laine - Barkov - Aho
Pulkkinen - Koivu - Granlund
Komarov - Lajunen - Jokinen
Rantanen - Koskiranta/Sallinen - Pyörälä/Pihlström

Ahoa en sentteriksi laittaisi... Luotaisia keskushyökkejä jo joukkueessa muutenkin ja rakentaa pirun hyvin peliä laidastakin. .... T
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
Tämän päivän pelin perusteella nousi kyllä pelkokerroin Ohtamaan kohdalla korkealle. Lyhyitä vaihtoja ja 5 min per peli, kiitos!

Joo ei ollut Aten päivä.... toisaalta pärjää kyllä jos ei tempo ja intensiteetti nouse liikaa..... eli jos mennään vastustajan mukaan...
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Tanska
  • 8.00
  • 6.40
  • 1.26
Saksa vs Kazakstan
  • 1.25
  • 6.60
  • 8.00
Tshekki vs Itävalta
  • 1.10
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös