MM 2016: Suomi

  • 921 633
  • 4 238
Tila
Viestiketju on suljettu.

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huikea tiimi Leijonilla kasassa. Tämän joukkueen kanssa pitää kyllä tulla Moskovasta kotiin jonkinlainen killutin kaulassa.

Pihlströmille on varmasti ihan pätevä rooli tässä joukkueessa alivoiman tappajana. Ei häneltä mitään pistetehtailua odoteta. Mukava nähdä että Rantanenkin mahtui lopulta kisajoukkueeseen.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Mahtava hyökkäys. Ainoa pieni pettymys siitä, ettei lähdetty rohkeasti ilman jarruttelu/energiaketjua kokeilemaan, mutta toisaalta kolmen ketjun verran syömähampaita luulisi riittävän.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Mä puolestani koitan hillitä kuuman luonteeni siinä vaiheessa, kun/jos alkaa Kukkosen suolaaminen, etten joudu taas turhan kovista sanoista jäähylle. Lasse hoitaa pakin hommat hienosti ja jos jokunen virhe tulee, niin niitä tulee kaikille, ei ne koneita ole vaan ihmisiä. Koita katsoa tätä suurenmoista miestä neutraalisti, niin tajuat, miksi kaikki valkut KukkoLassen kisoihin kuin kisoihin haluavat. Kyllä siihen on ihan järjellinen syy.Seuraappa!

Eli jos/kun Kukkonen tekee virheen, niin se on muitten pelaajien hypoteettisten virheiden ansiosta hyväksyttävä? Nyt voisit itse katsoa objektiivisen neutraalisti valintoja ja myöntää että Kukkonen valittiin kisoihin koska muita parempia ei ollut tarjolla kieltäytymisten/loukkaantumisten vuoksi. Toivottavasti kaveri kuitenkin hoitaa ruutunsa ilman isoja hasardeja, sillä pakkikalusto on se johon Leijonat kaatuu jos on kaatuakseen.
 

lego

Jäsen
Hyvä päätös Jaloselta jättää nuorempi Granlund joukkueen ulkopuolelle. Olen pitänyt häntä aina kovin yliarvostettuna pelaajana. Ei ollut mikään ihmeellinen SM-liigassa, eikä myöskään rapakon takana. Tosin ei ollut kovin tyylikästä luvata pelipaikkaa jo ennen kisoja, jos sitä lupausta ei aio noudattaa, mutta Jalonen varmasti suoraselkäisenä miehenä kantaa vastuun tästä.

Kaikin puolin hyvä joukkue kasassa, kyllä mitali on ehdoton minimitavoite kisoista. Kuuselan olisin halunnut joukkueeseen vanhoilla näytöillä porskuttavan Pihlströmin sijaan, mutta nämä nyt ovat aina makukysymyksiä, eikä niihin kannata liiaksi takertua.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Pihlströmin kaltaiset roolipelaajat myös vähentävät puolustuskuormaa näiltä meidän tähtipelaajilta, esim. juuri alivoimilla. Ja pitäähän joukkueessa olla edes joku, joka vastaa vastustajan fyysiseen peliin.

Itse olen pääasiassa tyytyväinen joukkueeseen, Lehkonen olisi ollut kiva saada messiin mutta taisi olla estynyt lopulta. Kuuselankin olisin nähnyt joukkueessa Pyörälän tilalla. Lindell ihan huippuvahvistus kalkkiviivoilla ja Juusekin tuo uutta luottoa tolppien väliin.
 

Urho-Matti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mun mielestä Pihlsrömmin valinta on hyvä. Kokenut arvokisapelaaja, joka pystyy tarvittaessa pomminvarmasti täyttää roolinsa siinä nelosen laidassa, eikä varmaan hymyhyydy edes katsomossa. En pysty ymmärtämään miten porukka jaksaa kitistä Pihlströmmin valinnasta. Kampailee jonkun Kuuselan kanssa hiukan eri rooleista.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Kun lasketaan yhteen monien kaavaileman Pyörälä-Sallinen-Pihlström -ketjun tehot kunkin edellisistä MM-kisoista, saadaan kasaan (23 1+1=2, -3). Ketjun keski-ikä on lähes 31 vuotta.

Tästä voidaan vain päätellä, että huolimatta tarjolla olevasta materiaalista MM-kisoihin mahdutetaan aina vähintään yksi tällainen tunnollisista kahden (oikeasti yhden) suunnan suokuokkajusseista koottu kiikarikopla. Varmaan Jalonen kuitenkin tietää minua paremmin, joten olkoon.

Muutenhan tuo on varmaan mielenkiintoisin ja iskukykyisin porukka koskaan MM-kisoissa! Jos näillä ei päästä kahden parhaan joukkoon, olen oikeasti pettynyt. Sinne on kuitenkin päästy ihan huumorijoukkueellakin vasta pari vuotta sitten.

Miksi muuten se, että Jalosella oli käytössään ehkä paras lista pelaajia koskaan tekisi itse pelaajavalinnoista immuuneja kritiikille? Eikö se ole kritiikin kannalta oikeastaan täysin samantekevää minkä tasoinen se porukka on, josta valinnat tehdään? Tietenkin pelaajavalintoja pitää saada kritisoida. Sitäpaitsi varmaan näiden paljon puhuttujen nuorten hyökkääjien mukana olon jälkeen eniten keskustelua herätti juuri se, uskalletaanko näitä minun mielestäni väsähtäneitä pyörälströmejä jättää pois hyökkäävämpien valintojen tieltä.
 

Panopticon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Detroit Red Wings
Positiivista, että meillä on pitkästä aikaa laadukkaita maalintekijöitä oikein kaksi kappaletta joukkueessa. Kovat on omat odotukset, toki melkein aina ennenkin on saanut pettyä juuri silloin, kun odotukset ovat korkeimmillaan...
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Minun mielestäni nuoremmalle Granlundille ei vain yksinkertaisesti löytynyt sopivaa roolia. Kärkiketjut ovat täynnä ja ei hänestä miksikään kolmos- tai nelosketjun hyökkääjäksikään ole. Kehnosti menneet Venäjä-pelit taisivat pudottaa hänet joukkueesta.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Mielenkiintoisin joukkue 24 vuoteen. Kerrankin voin seurata MM-kisoja innostuksen vallassa. Nuoria maailmanmestareita on roppakaupalla joukkueessa. Koska näin on, silloin eivät jotkut yksittäiset hassuttelut enää jaksa aikaansaada negaa. Pihlström (heh) jne.

Mietitäänpä mieluimmin seuraavia: Saros, Lindell, Pokka, Laine, Aho, Rantanen... ja Barkov. Eritoten AHL-pakkien nosto joukkueeseen oli osoitus ennakkoluulottomasta ajattelusta. Olisihan joukkueeseen voinut valita vielä Lehkosen tai Puljujärven, mutta kun roolitus ei oikein enää heille sopinut. On turhaa laittaa näitä kykyjä jäähyntappoon tai neloseen.

Ainoa asia, mikä näissä kisoissa ottaa päähän, on MTV3. Mutta jos toukokuu on lämmin, eipä sitä ehdi muita kuin Suomen matseja seuraamaankaan.
 

jokeri91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, suomalaiset NHL:ssä
Laine - Barkov - Jokinen
Granlund - Koivu - Pulkkinen
Pyörälä - Koskiranta - Aho
Komarov - Sallinen - Rantanen
Lajunen, Pihlström

Jaakola - Hietanen
Lindell - Salmela
Ohtamaa - Pokka
Kukkonen - Kivistö

Koskinen
Saros
Bäckström

Näillä mennään. Neljä hyökkäämään kykenevää ketjua, josta iso sulka Kojon hattuun. Muutenkin mukaan uskallettu ottaa nuoria, nuoria, nuoria, kun siihen kerrankin on mahdollisuudet! Selkeesti ylimääräiset pelaajat roolitettu kahden suunnan sentteri (Makke ei olisi ollut rooliin ideaali), sekä puolustavan ketjun laituri. Tästähän saadaan tarvittaessa se yksi jarrukenttäkin aikaiseksi Pillun avulla.

Tietääkö joku mikä on kisojen passien leimauksen osalta käytäntö? Mietinpä vaan koodinimi Salomäkeä Pillun tilalle mikäli Nashville putoaa. Onhan Miikka nyt hieman kovemman tason pelaaja tohon rooliin, sekä toisi Komarovin rinnalle fyysistä pelotetta. Eiköhän tuo alkusarjan alkupuoli selvittäisi ilman Pillun leimausta.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varmasti suomen parhaita alivoimapelaajia.
Omasta mielestäni Pihlström ei ole edes alivoimalla maailmanluokkaa. Tästäkin joukkueesta löytyy homman paremmin hoitavia pelaajia. Pelisilmän puuttelisuus johtaa usein esimerkiksi sijoittumisvirheisiin omalla alueella... Korvaamattoman hyvä alivoimalla toki niissä tilanteissa, missä kiekko on kauempana Suomen maalista. All in all - muun muassa alivoimapelaamisen takia Pihlström varmasti on turnaukseen otettu, jotta tuota kuormaa saadaan jaettua, jolloin starat voi keskittää energiansa maalien mättämiseen.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ai juma täältä sai taas hyvät naurut, kun Pillun nimi julkaistiin. Jätkä pelaa elämänsä parasta hokia parhaillaan ja jo ollaan heittämässä pois koneesta. Liukas se tulee olemaan tänäkin keväänä ja tarjoaa monet hyvät ajot päälle. Omassa roolissaan parasta mitä tästä maasta löytyy ja on paikkansa ansainnut.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
En pysty ymmärtämään miten porukka jaksaa kitistä Pihlströmmin valinnasta. Kampailee jonkun Kuuselan kanssa hiukan eri rooleista.

Vaikka Kuusela pistepörssin voittikin, niin usein unohtuu, että myös Krisse on myös alivoimapelaajana todella hyvä. En kuitenkaan ota kantaa, olisiko parempi kuin Pihlström. Pillu tuo jengiin nopeutta ja toivottavasti myös taklauksia. Kiekon kanssa Krisse on paljon parempi, eikä siitä kai haittaa olisi neloskentän pelaajaltakaan.

Mutta jengin kannalta ei kovin oleellinen seikka, harmittaa vain Krissen puolesta. Kyllä mä Pihlströmin valinnankin hyväksyn jos en nyt mutisematta, niin ainakin barrikadeille nousematta. Hyvä jengi Suomella on kasassa ainakin hyökkäyksen osalta ja hyvä niin! Peräpää on sitten jotakuinkin paras mahdollinen.

Saas nähdä, jäädäänkö vielä odottamaan Rinnettä kisoihin. Mua tuo veskarikolmikko ei täysin vakuuta, mutta melkein joka kevät sieltä joku on noussut esiin. Toivottavasti Nikkeä ei ainakaan alun perin ykköseksi suunnitella. Jos kuitenkin hyvillä otteilla nappaa paikkansa, niin mikäs siinä.
 

faro

Jäsen
Ai juma täältä sai taas hyvät naurut, kun Pillun nimi julkaistiin. Jätkä pelaa elämänsä parasta hokia parhaillaan ja jo ollaan heittämässä pois koneesta. Liukas se tulee olemaan tänäkin keväänä ja tarjoaa monet hyvät ajot päälle. Omassa roolissaan parasta mitä tästä maasta löytyy ja on paikkansa ansainnut.
Ei nyt elämänsä parasta hokia, mutta todella hyvää sellaista. Pihlström oli nimittäin erinomaisessa iskussa etenkin pudotuspeleissä, vaikka tehoja ei liiemmin tullutkaan. TsSKA:ssa ei kuitenkaan ihan kuka tahansa pääse pelaamaan. Toki kyseenalainen valinta, mutta huomaa, ettei moni täällä ole Antin pelejä tänä keväänä nähnyt.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Aika hyvät valinnat, paitsi että Mikko Rantasen roolia joukkueessa en oikein kykene hahmottamaan. Kyllä Jere Sallinen olisi ollut monipuolisempi ja luotettavampi vaihtoehto alakenttiin laituriksi.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Saas nähdä, jäädäänkö vielä odottamaan Rinnettä kisoihin. Mua tuo veskarikolmikko ei täysin vakuuta, mutta melkein joka kevät sieltä joku on noussut esiin. Toivottavasti Nikkeä ei ainakaan alun perin ykköseksi suunnitella. Jos kuitenkin hyvillä otteilla nappaa paikkansa, niin mikäs siinä.
Ei vakuuta minuakaan. Toivottavasti ainakaan Koskinen ei ole ykkösvahti.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka mielelläni olisin nuoremman Granlundin kisoissa nähnyt, niin ihan hyvä veto ottaa Pihlström mukaan. Siellä nyt kuitenkin on myös aina se toinen joukkue vastassa, ja ei tuo jengi nyt niin kova ole, että jotain Kanadaa vastaan voidaan lähteä yltiöpäisesti hyökkäämään neljällä ketjulla ja alivoimallakin. Aina hyvä olla yksi energia/jarruketju messissä. Pihlström ei ole ikinä pelannut maajoukkueessa huonosti.
 

canttig

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Positiivista, että meillä on pitkästä aikaa laadukkaita maalintekijöitä oikein kaksi kappaletta joukkueessa.
Jos oikein katsoin niin Pulkkinen (Lainetta ja Pulkkista varmaan tarkoitat) teki 36 ottelussa 6 maalia. Laine taas on aika kokematon MM-tasolla, Tuntuu että tälle osastolle ladataan liikaakin paineita.
Veikkaan että Barkov, Jokinen ja Granlund tekevät valtaosan Suomen maaleista, Koivu, Aho ja Barkov lienevät syöttötilaston kärjessä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei jumalauta. Ihan oikeastiko täällä naristaan jostain nelosketjun roolipelaajasta tuonlaisen rosterin julkistamisen jälkeen. Jotain järkeä nyt. Kyllä sinne nyt vaan pari kolme tuonkin roolin pelaaja tarvitaan.
Pakkohan se on Pekka Pessimistien jostain saada marista. Viime vuosina oli enemmän kiikunkaakun valintoja niin sai itkeä oikein huolella. Nyt pitää samaan yrittää päästä yhden Pihlströmin avulla. Tuska on varmasti kova, jos neloskentän hyvän roolipelaajan ja alivoimalla hyvän pelaajan takia meni maku koko kisoista. Luultavasti on vielä 13. hyökkääjä.
Mäki itken!

Hyvä jengi. Ei oikein mitään valitettavaa. Ballseja Jalosella riittää, kun huonomman Granlundin jätti pois.

Btw Kukkosen Lasse on pirun hyvä puolustava pakki. Mukavaa, kun saa taas kuulla junttien jotka katsovat lätkää kaksi viikkoa vuodessa Suomen pelien verran kertovan viiltäviä analyyseja pelaajista ja otteluista. Lasse varmasti ykkönen haukuissa taas teki mitä tahansa sitten.
Näytti ainakin jo iltapäivälehtien osiot täyttyvän järkytyksestä Granlundin ja Puljujärven pousjäänneistä.
On se Jalonen tyhmä! T:Martti 45v. elämänkoulu Nilsiä.
 

canttig

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Pakkohan se on Pekka Pessimistien jostain saada marista. Viime vuosina oli enemmän kiikunkaakun valintoja niin sai itkeä oikein huolella. Nyt pitää samaan yrittää päästä yhden Pihlströmin avulla. Tuska on varmasti kova, jos neloskentän hyvän roolipelaajan ja alivoimalla hyvän pelaajan takia meni maku koko kisoista. Luultavasti on vielä 13. hyökkääjä.
Hyvin sanottu siellä takana. Tällaisen optimistin mieltä lämmittää kun pessimistien mielipaha kohdistuu neloskentän roolipelaajaan. Se jos mikä kertoo onnistuneesta joukkueen valinnasta.
 

faro

Jäsen
Btw Kukkosen Lasse on pirun hyvä puolustava pakki. Mukavaa, kun saa taas kuulla junttien jotka katsovat lätkää kaksi viikkoa vuodessa Suomen pelien verran kertovan viiltäviä analyyseja pelaajista ja otteluista. Lasse varmasti ykkönen haukuissa taas teki mitä tahansa sitten.
Näinpä. Varmasti yksi aliarvostetuimmista pelaajista (etenkin) karjalalippisten keskuudessa. Ei todellakaan ole sattumaa, että Lasse löytyy vuodesta toiseen valmentajan kuin valmentajan MM-valinnoista. Tulee taas olemaan yksi Suomen varmimmista suorittajista omassa päässä ja alivoimalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös