MM 2016: Suomi

  • 921 668
  • 4 238
Tila
Viestiketju on suljettu.

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nuoret kasvaisivat korkoa tulevia arvokisoja varten ja saisivat ottaa oppia kokeneilta ratsuilta. Pelit Saksaa, Unkaria ja Ranskaa vastaan olisi kuin panisi rahaa pankkiin ja mitä jos dominointi jatkuisi tuollakin eli ketju olisi huomattavasti isompi kuin osiensa summa.

Juuri näin! Tuntuu,että syksyn cup on jotenkin paljon tärkeämpi kuin tämä kevään koitos. Siksipä olisikin hyvä saada ketju, joka on todella motivoitunut ja aidosti tulevaisuuden superketju. Meillä suomalaisilla on se vika, että ei kauhean helposti anneta nuorten lupausten ottaa näyttöjä tässä vaiheessa, vaikka näyttöjä pojat on antaneet jo paljon. Yhdessä siis.Onhan siellä nuoria pelaajia muitakin, mutta totuus on, että tämä kolmikko on sellainen lahjapakkaus Suomelle, että onko koskaan ennen nähtykään! Tuntuu ikävältä, että lyödään jarruja päälle ja puhutaan vain yhden, korkeintaan kahden mukaan ottamisesta.

Ihmettelen vähän tätä joidenkin ehdottomuutta valintojen suhteen. Toki keskustella saa ja pitääkin sekä kyseenalaistaa. Silti jollekin Bäckströmille suo näyttöpaikan ennen kuin valmiiksi teilataan.

Itse kuuluin tähän ehdottomaan porukkaan. Oletan siis, että tulossa on kuitenkin vielä joku enemmän pelannut, aktiivinen mokke mukaan. Muutoinhan Nikke menisi tuossa 2-3 mokkena ihan ok. Olen edelleen sitä mieltä, että se,kun urheilija sanoo pitäneensä kunnostaan hyvää huolta odottaessaan pelaamaan pääsyä, ei ole olleskaan sama asia kuin todelliset pelit. Uskonpa, että asia myös näin on. Ei harkkatilanteet ole ikinä verrannollisia oikeisiin peliin, joissa oikeat vastustajat tulevat ja kovaa! Tottakai on hyvä, että peruskunto on pidetty mahdollisimman korkealla, ilman sitähän ei olisi tietenkään mitään saumaa. Annetaan nyt sitten Nikelle se mahdollisuus munkin puolesta, kun on niin kivakin;)
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Juu onneksi ei tule olemaan. Tuosta ei pitäisi olla kenelläkään muulla kuin Sebastian Aholla mitään asiaa kisakoneeseen, jos sinne valitaan pelaajat pelillisen perustein, niin kuin yleensä tapana on ollut. Karjalalippistä pikkuhiljaa jo naulakkoon ja Juuselan Pula-aho levy vaihtoon. Eihän Laine ja Pulju mahtuisi edes tämän hetkiseen leiriryhmään.

Nuo viittaukset Karjala-lippikseen ovat muuten mielestäni todella ala-arvoisia. Sinäkö ja kaltaisesi olette oikeat ihmiset tuomitsemaan "väärin kannattavat". Jumalauta, vaikka mitä sirkusta esittäisivät, niin tuovat eloa ja rahaa tullessaan. En ole ollut mukana, mutta alkaa tuntumaan saatana, että kohta mennään ja todellakin Karjala-lippis päässä ja iso juliste, jossa lukee terve Jatkoaika! Ottaa päähän raskaasti tällaiset itsensä ylentäjät. Milloin on Karjalaa, milloin viuhkaa, milloin mahatifoa, milloin Pohjoista, milloin mitäkin. Menkää jo kallonkutistajalle ja vikkelästi. Jos vaikka saisitte vähän apua moisiin ongelmiin.

Mitä tulee tuohon PuLa-Aho-juttuun, niin en itsekään ole ihastunut nimeen. Se ketju on ollut kaikkea muuta kuin pulassa.Mut sillä kai mennään, jos ja kun joskus saavat EHKÄ pelata vielä yhdessä ketjussa. Taivas tietää saako, muttei sano. Mediahan kaiken meille valmiina pullamössönä syöttää ja läpi menee näemmä.
 

Zinetula

Jäsen
Oletan siis, että tulossa on kuitenkin vielä joku enemmän pelannut, aktiivinen mokke mukaan. Muutoinhan Nikke menisi tuossa 2-3 mokkena ihan ok.
Tämähän se on, kun emme tiedä tällaisesta mokesta mitään. Paitsi tietty Koskinen on ihan kovalla tasolla ja tällä hetkellä ykösveska. Yksi tällainen voi toki tulla jostakin puun takaa, mutta jos Nikke on mukana kolmosveskana, niin eihän menestys siihen kaadu. Dallas menee suurella todennäköisyydellä jatkoon kun johtaa voitoin 3-1. Raskista ei ole tainnut kuulua mitään. Toivottavasti tulisi pelaamaan vaikka syksyn World Cup pienentää todennäköisyyttä tälle vaikkei vammoja olisikaan. Rinne tuskin tulee, vaikka johto Anaheimia vastaan sulaisi. Korpisalo ja Saros ovat suosikkeja AHL:ssä jatkoon menijöiksi joten todennäköisyys sieltäkin pientä. Antti Raanta on ehkä todennäköisin vapautuja kun Ny Rangers pelaa Pingviinejä vastaan. Mutta Raannalla on sopimus katkolla Ortion tavoin eli tuskin hänkään käytettävissä. Kyllä Bäckström tuo tässä kohtaa potentiaalisen kokemuskortin ja hyvän lisään maalivahtikolmikkoon jos rapakon takaa ei saada täydennystä. Itse en menetä yöuniani jos joku Säteri tai Kilpeläinen ei ole Niken takia joukkueessa mukana. Ja lieneekö mitään paikkaa edes luvattu? Tässä on kuitenkin 5 harkkapeliä jäljellä ja aikaa on näyttää.
 

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Patrik Laine kisoihin mielestäni ehdottomasti, sillä nuorten lahjakkuuksien seuraaminen urheilumaailmassa aikuisten sarjoissa on suurinta mahdollista herkkua mitä kuvitella saattaa.

Jääkiekon MM-kisat ovat pelaajamateriaaliltaan sellaista tasoa, että kisoissa pelaa karkeasti yleistettynä maailman jääkiekkoilijat sijoilta 100-1000 ja mukana vain max muutamia top100 tason kiekkoilijoita.
Näin ollen nuorten lupauksien otteiden seuraaminen korostuu, sillä he ovat näiden kisojen lähes ainoita oikeita tähtinimiä, jotka muutaman vuoden kuluttua ovat niitä maailman top100 nimiä ja esim. Laine mahdollisesti jopa top10 nimi.

Voisin taas rumasti verrata tennikseen, jääkiekon MM-kisat ovat pelaajamateriaalin tasoltaan kuin challenger-tason tenniskisa, joita seuraan aktiivisesti, mutta näissäkin mielenkiinto kohdistuu nuoriin tulevaisuuden lupauksiin, eikä yli 25 vuotiaisiin perusjanttereihin. Toki joukkuelaji vrt yksilölaji ovat lajeina toisen tyyppisiä, mutta kun oikein hakee, niin vertauksia voinee osin tehdä.

Ymmärrän toki sen näkökulman, että parhaat pitäisi pelata ja jos 28 vuotias peruskiekkoilija on tasoltaan parempi kuin 18 vuotias superlupaus, niin siinä tapauksessa joukkueen menestyksen kannalta turvallisempi valinta olisi kokeneempi pelaaja. Toisaalta huippujunnuilla on tapana putkautella tulevaisuuden peliään (kuten Laine näyttänyt jo ratkaisupaikoissa) ja näiden avulla voidaan saavuttaa jotain suurta, kun taas peruspelaaja ei tarjoa mitään yllättävää.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eikös se Laine niihin Ruotsi-peleihin valittu antamaan näyttöjä, ts katsottiin riittääkö taso jo kv-peleihin? Oli varmaan Suomen paras hyökkääjä, joten minusta on selviö että Laine on koneessa kunnossaollessaan, varsinkin näillä playoff-näytöillä.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Eikös se Laine niihin Ruotsi-peleihin valittu antamaan näyttöjä, ts katsottiin riittääkö taso jo kv-peleihin? Oli varmaan Suomen paras hyökkääjä, joten minusta on selviö että Laine on koneessa kunnossaollessaan, varsinkin näillä playoff-näytöillä.

Laine ja Aho tosiaan olivat pirteitä tapauksia noissa peleissä. Ahon kohdalla se muistaakseni näkyi myös tulostaululla. Vähän oli virhealtista omissa, mutta niinpä oli muillakin ketjuilla, ja Aho ja Laine saivat parhaat paikat aikaan vastustajan päässä.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Mää kattoisin muutenkin paljon mielummin näiden nuorien pelaajien peliä ja heidän esiinmarssiaan, kuin jotain Jannepesosia ja muita kehäraakkeja. Sytyttäisi ihan eri tavalla. Meinasin ensin että vaikka sillä uhallakin että sijoitus jäisi huonommaksi, mutta sitten tuli mieleen että alkaahan nämä nuorisokaartin edustajat olemaan jo parempia pelimiehiäkin, mitä nuo vanhan jyrät. Sen minkä kokemuksessa häviää, innokkuudella voittaa.

Laine, Aho, Lehkonen, Rantanen, Granlundit... kaikki mukaan vaan minun puolestani. Jopa Saarelakin.

Ja sitten onhan siellä AHL:ssä vielä niitä puolustajia ainakin. Lindell, Honka, Pokka jne. Vaikka en kyllä henkeäni pidättäisi sen suhteen että näitä ainakaan montaa sieltä mukaan saadaan.
 
Viimeksi muokattu:

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Tänään Suomen kentälliset ovat tällaiset:

Sebastian Aho - Markus Granlund - Mika Pyörälä
Antti Erkinjuntti - Jarno Koskiranta - Pekka Jormakka
Teemu Hartikainen - Jarkko Malinen - Aleksi Saarela
Jere Sallinen - Tomi Sallinen - Ilari Filppula
Näistä vois olla aihiota johonkin tälläiseen:

Sebastian Aho - Markus Granlund/x - Mika Pyörälä/x
x- Jarno Koskiranta - Pekka Jormakka/x
Teemu Hartikainen - Markus Granlund/x- Aleksi Saarela/x
Jere Sallinen - Tomi Sallinen - Mika Pyörälä/x

Tietty kaks noista x:tä on Komarov ja Rantanen.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Näistä vois olla aihiota johonkin tälläiseen:

Sebastian Aho - Markus Granlund/x - Mika Pyörälä/x
x- Jarno Koskiranta - Pekka Jormakka/x
Teemu Hartikainen - Markus Granlund/x- Aleksi Saarela/x
Jere Sallinen - Tomi Sallinen - Mika Pyörälä/x

Tietty kaks noista x:tä on Komarov ja Rantanen.
Kyllä, kunhan eivät kisoihin vain tuollaisella lähde. Sitä tuskin meinasitkaan.

Haluaisin nähdä ketjun Saarela - Aho - Laine.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ei kannata Mikaelin varaa laskea. Edessä on uran kannalta tärkein kausi ja syksyllä on World Cup, mikä vähentää aikaa jo muutenkin reippaasti kauteen valmistautumisaikaa.
 

Barney

Jäsen
Mielestäni Suomen pakisto näyttää tässä vaiheessa jo ihan kelvolliselta. Kiekollista taitoa puuttunee peräpäästä, mutta nimilista on mielestäni yllättävänkin kova ajankohta huomioiden.
Pohjois-Amerikasta ei taida tulla yhtään apua ja Euroopassakin pelaavista paras on ilmeisesti jäämässä pois. Salmela, Hietanen, Jaakola ja Kukkonen ovat hyviä puolustajia MM-tasolle, mutta heidän takanaan onkin sitten vähän hiljaisempaa. Ohtamaa pelasi vähän heikomman kauden, enkä pidä Kivistöäkään kovin laadukkaana puolustajana MM-tasolle. Järvinen voisi olla mahdollisesti ihan hyvä, mutta liikkeen riittävyys on vähän kysymysmerkki. Jos kisoihin on ihan vakavasti harkinnassa Jesse Virtanen ja Rony Ahonen, niin eihän se tilanne oikeasti kovin ruusuinen ole.
 

Largo

Jäsen
Kyllä, kunhan eivät kisoihin vain tuollaisella lähde. Sitä tuskin meinasitkaan.

Haluaisin nähdä ketjun Saarela - Aho - Laine.

En lähtisi tuollaisen junnuketjun kanssa sotimaan. Ennemmin jakaa noita junnuja vähän kokeneempien pelimannien kanssa. Hyvältähän tuo ketju kuulostaa. On hyvä variaatio eri tyyppisistä pelaajista.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
En lähtisi tuollaisen junnuketjun kanssa sotimaan. Ennemmin jakaa noita junnuja vähän kokeneempien pelimannien kanssa. Hyvältähän tuo ketju kuulostaa. On hyvä variaatio eri tyyppisistä pelaajista.
Toki, ei tuolla liikkeelle kannata lähteä. Mutta ajatus tuosta ketjusta, keskellä älykäs kahden suunnan sentteri ja laidoilla kaksi eliittilaukauksen omaavaa, omilla tavoillaan nopeaa ja taitavaa pelaajaa.

Jos mennään asioiden edelle, yksi ketju voisi olla tyyliin Laine - Granlund - Komarov. Komarov tasapainottaa kahta taitavaa pelaajaa, mutta Laineen täyden potentiaalin saavuttaminen vaatii juurikin (Mikael) Granlundin tasoisen pelitaitavan sentterin. Olettaen toki, että Wild putoaisi ja Granlund tulisi mukaan leiritykseen.
 

Thompson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Arsenal
Jos kisoihin on ihan vakavasti harkinnassa Jesse Virtanen ja Rony Ahonen, niin eihän se tilanne oikeasti kovin ruusuinen ole.
Mikäs Virtasessa ja Ahosessa nyt niin paljon Barneyta hiertää? Ilmeisesti et ole katsonut näitä harjoitusotteluita lainkaan? Niissä Virtanen-Ahonen on ollut järjeestään Suomen parhaimmistoa. Toki ne ovat vain harjoitusotteluita ja joukkueet eivät olleet tasoa Kanada, mutta silti tämä pari on ollut varmaan Suomen paras.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Mikäs Virtasessa ja Ahosessa nyt niin paljon Barneyta hiertää? Ilmeisesti et ole katsonut näitä harjoitusotteluita lainkaan? Niissä Virtanen-Ahonen on ollut järjeestään Suomen parhaimmistoa. Toki ne ovat vain harjoitusotteluita ja joukkueet eivät olleet tasoa Kanada, mutta silti tämä pari on ollut varmaan Suomen paras.
Barneylla varmaan hiertää hiekka pillussa, kun Rony "ei mahdu SaiPaan" Ahonen on kehittynyt vuodessa aivan saatanasti ja noussut maajoukkuetasolle. "Mut hei saipas se oli ihan paska".
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
...Rony "ei mahdu SaiPaan" Ahonen on kehittynyt vuodessa aivan saatanasti ja noussut maajoukkuetasolle. "Mut hei saipas se oli ihan paska".

En ole noita harjoitusmatseja kokonaisuudessaan katsonut, mutta 18-vuotiaiden Suomi-Kanada -matsin erätauolla näytettiin maalikoosteet näistä Norja-peleistä, ja pistipä muuten Ahonen aika herkullisen ja älykkään passin (muistaakseni) Maliselle yhdessä osumassa.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Pitää muuten tuosta Malisesta sanoa sen verran, että hyvin on pelannu noissa harkkapeleissä ja jos jatkaa samoja esityksiä kun aiemmin niin ei yhtään väärin olisi jos vaikka olisi ylimääräisenä hyökkääjänä, en kuitenkaan odota tälläistä tilannetta syntyvän.
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Ja sitten onhan siellä AHL:ssä vielä niitä puolustajia ainakin. Lindell, Honka, Pokka jne. Vaikka en kyllä henkeäni pidättäisi sen suhteen että näitä ainakaan montaa sieltä mukaan saadaan.
Tällä hetkellä todennäköisin putoaja olisi Pokka. Rockford 1-0 tappiolla paras viidestä pleijarisarjaa Lake Erietä (Korpisalo,Hännikäinen) vastaan ja Chicago 1-3 veitsi kurkulla St. Louisia vastaan.
 

Barney

Jäsen
Mikäs Virtasessa ja Ahosessa nyt niin paljon Barneyta hiertää?
Eli, jos minun mielestäni joku pelaaja ei ole MM-tasoa, niin heissä joku "hiertää" minua? Mielenkiintoinen logiikka, joku hiertää minua siis lähes jokaisessa liigapelaajassa.
Ilmeisesti et ole katsonut näitä harjoitusotteluita lainkaan?
En ole, sillä minua ei juurikaan kiinnosta höntsäottelut, joissa ei ole panosta, varsinkaan jos ottelussa ei ole mukana mielenkiintoisia yksilöitä. Olen kuitenkin nähnyt molemmilta kavereilta toistakymmentä Liiga-ottelua tällä kaudella, joten koen olevani melko hyvin perillä molempien pelaajien tasoista. Minusta nyt jotkut höntsäottelut jotain Norjaa vastaan ei hirveästi kerro siitä, miten pelaaja pärjää MM-kisoissa esimerkiksi Connor McDavidia vastaan.

Barneylla varmaan hiertää hiekka pillussa, kun Rony "ei mahdu SaiPaan" Ahonen on kehittynyt vuodessa aivan saatanasti ja noussut maajoukkuetasolle. "Mut hei saipas se oli ihan paska".
Aika pahasti näyttää menevän tunteisiin, jos jonkun mielestä Lukon puolustajat ei ole riittävän hyviä MM-kisoihin. Voimia sinne, sillä uskon Jalosen olevan ainakin sen verran järjissään, että ei ainakaan molempia joukkueeseen ota.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Aivan tarpeeksi on nähty sitäkin, että muutaman hyvän skodahöntsän jälkeen pelaaja pääsee "saunakaveriksi" ja saa pelailla seuraavissa 10 turnauksessa, vaikka taso olisi laskenut dramaattisesti. Nimi Kontiola nyt tulee ainakin mieleen. Nämäkö ovat näitä sinun "rutinoituneita maajoukkuepelaajia"?

Ehkä paskin esimerkki ikinä?

WC 2013 10. 8+8=16
OG 2014 6. 1+4=5
WC 2014 10. 3+6=9
Kaksissa edellisissä kisoissa Leijonien paras/parhaita pelaajia (ja hyvät Olympialaiset välissä) ja sitten ne "saunakaverikisat" viime vuonna? Eli on päässyt yksiin kisoihin "saunakaverina" ei kymmeneen. Sellaisiakin esimerkkejä kyllä löytyisi, etenkin Aravirtsan ajalta. Jälkikäteen toki helppo sanoa, että koko kauden selkävaivoista kärsinyttä Konnaa ei olisi kannattanut viime vuoden kisoihin ottaa, mutta noiden edellisten kisojen näyttöjen perusteella olisi sekin päätös voinut aiheuttaa polemiikkia.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
En tiedä mitä sisäpiiritietoa Jukka Jalosella on Leijonien nykymenoista mutta maikkarin sivuilla löytyy tämmöistä kommenttia liittyen Minnesotan ja Floridan mahdolliseen putoamiseen NHL:n puolella:

– Molemmissa joukkueissa on hyviä suomalaisia pelaajia. Uskon, että osa heistä lähtisi edustamaan Leijonia. Se olisi lottovoitto maajoukkueelle. Barkov ja Granlund tulisivat ihan varmasti, Jalonen arvioi.

Toinen kommentti liittyy Puljujärven kisapaikkaan:

– Puljujärvi pelaa alle 18-vuotiaiden mukana, mikä tarkoittaa sitä, että hän tuskin tulee olemaan mukana aikuisten kisoissa. Muuten hän olisi mukana leirityksessä. Noin nuori kaveri ei voi suoraan hypätä kisoihin, Jalonen arvioi.

Spekulointia toki, mutta tuo pistää silmään, että Barkov & Granlund tulisivat varmasti joukkueidensa tippuessa. Toki henkilökohtaisesi toivon molemmille pitkää kevättä NHL:n puolella mutta kiva olisi nähdä miehet Leijonissa, jos kevät rapakon takana jää lyhyeksi.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Ehkä paskin esimerkki ikinä?

WC 2013 10. 8+8=16
OG 2014 6. 1+4=5
WC 2014 10. 3+6=9
Kaksissa edellisissä kisoissa Leijonien paras/parhaita pelaajia (ja hyvät Olympialaiset välissä) ja sitten ne "saunakaverikisat" viime vuonna? Eli on päässyt yksiin kisoihin "saunakaverina" ei kymmeneen. Sellaisiakin esimerkkejä kyllä löytyisi, etenkin Aravirtsan ajalta. Jälkikäteen toki helppo sanoa, että koko kauden selkävaivoista kärsinyttä Konnaa ei olisi kannattanut viime vuoden kisoihin ottaa, mutta noiden edellisten kisojen näyttöjen perusteella olisi sekin päätös voinut aiheuttaa polemiikkia.
Jos yhtään seuras viime vuonna Kontiolan otteita harkkapeleissä ja otti huomioon kauden tapahtumat, niin niiden toimesta ei ainakaan valitusta ois tullu, vaikka itelläkin Kontiola ketjuhahmotelmissa esiintyi lähes koko ajan oli se että tosiaan vaikutti siltä, että Nokka tulisi ottamaan sen riskin että ottaa puolikuntosen sentterin mukaan vain vanhojen näyttöjen perusteella, tää viesti kuvaa aika hyvin omia tunnelmia asian tiimoilta:
MM 2015: Suomi | sivu 28 | Jatkoajan keskustelupalsta
Tuossa jo muutama viesti aiemmin tässä ketjussa otin kantaa samaan asiaan myös. Muuten kun luki tuota viime vuoden ketjua, niin Janne Pesosen valinta näytti tuottaneen aika paljonkin kränää tuolla.


– Puljujärvi pelaa alle 18-vuotiaiden mukana, mikä tarkoittaa sitä, että hän tuskin tulee olemaan mukana aikuisten kisoissa. Muuten hän olisi mukana leirityksessä. Noin nuori kaveri ei voi suoraan hypätä kisoihin, Jalonen arvioi.
Tää perustelu ei vaan jotenkin uppoa miuhin, kuten jo aiemmin oon kirjottanu, ajallisesti ois täysin mahollista ottaa ens viikolla viel leiritykseen, vaikka en kuulukkaan niihin jotka ois Puljua kisoihin ottamassa. Pitää muuten Jaloset vissiin Kevin Fialaa jonain superihmisenä, vaikka ei joudukkaan/joutunutkaan nyt niin tasokkaiden pelaajien kanssa paikasta taistelemaan kuin Pulju.


Aika pahasti näyttää menevän tunteisiin, jos jonkun mielestä Lukon puolustajat ei ole riittävän hyviä MM-kisoihin. Voimia sinne, sillä uskon Jalosen olevan ainakin sen verran järjissään, että ei ainakaan molempia joukkueeseen ota.
Tulee muuten ottamaan, jos ei parempia vaan ole ja kyllä nuo Tshekki ja Venäjä ottelut alkaa nyt jotain tasoa jo mittaamaankin, vaikkei MM-joukkueita niilläkään vielä kasassa ole.
 

jokeri91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, suomalaiset NHL:ssä
En tiedä mitä sisäpiiritietoa Jukka Jalosella on Leijonien nykymenoista mutta maikkarin sivuilla löytyy tämmöistä kommenttia liittyen Minnesotan ja Floridan mahdolliseen putoamiseen NHL:n puolella:

– Molemmissa joukkueissa on hyviä suomalaisia pelaajia. Uskon, että osa heistä lähtisi edustamaan Leijonia. Se olisi lottovoitto maajoukkueelle. Barkov ja Granlund tulisivat ihan varmasti, Jalonen arvioi.

Toinen kommentti liittyy Puljujärven kisapaikkaan:

– Puljujärvi pelaa alle 18-vuotiaiden mukana, mikä tarkoittaa sitä, että hän tuskin tulee olemaan mukana aikuisten kisoissa. Muuten hän olisi mukana leirityksessä. Noin nuori kaveri ei voi suoraan hypätä kisoihin, Jalonen arvioi.

Spekulointia toki, mutta tuo pistää silmään, että Barkov & Granlund tulisivat varmasti joukkueidensa tippuessa. Toki henkilökohtaisesi toivon molemmille pitkää kevättä NHL:n puolella mutta kiva olisi nähdä miehet Leijonissa, jos kevät rapakon takana jää lyhyeksi.

Tosiaan kyseiset kommentit on poimittu MTV:n facebook sivuilla julkaistusta "Kysy jääkiekosta! – MTV Sportin asiantuntijat vastaavat" videosta, jossa haastateltiin Tami, J.Jalonen, P. Nurminen ja Ara. Mielestäni Jalonen lähinnä pohti mielestäni Barkovin ja Granlundin kisoihin lähtöä lähinnä nuoruuden innolla, kuten kuka tahansa kadun tallaajakin voi tehdä.

Edit. pientä muotoilua lähteeseen
 

Barney

Jäsen
Tulee muuten ottamaan, jos ei parempia vaan ole ja kyllä nuo Tshekki ja Venäjä ottelut alkaa nyt jotain tasoa jo mittaamaankin, vaikkei MM-joukkueita niilläkään vielä kasassa ole.
Voisiko tuon toteamukseni pointti olla siinä, että niitä parempia vaihtoehtoja on?
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juu onneksi ei tule olemaan. Tuosta ei pitäisi olla kenelläkään muulla kuin Sebastian Aholla mitään asiaa kisakoneeseen, jos sinne valitaan pelaajat pelillisen perustein, niin kuin yleensä tapana on ollut. Karjalalippistä pikkuhiljaa jo naulakkoon ja Juuselan Pula-aho levy vaihtoon. Eihän Laine ja Pulju mahtuisi edes tämän hetkiseen leiriryhmään.

Kun pelillisistä asioista kirjoitat niin vaikea tuota Laineen laukausta on ohittaa. Kerroppa vaikka 3 parempaa maalintekijää jotka vois ottaa joukkueeseen? Taaskaan Suomella ei liikaa noita maalintekijöitä todellakaan ole. Ainoa mikä Laineessa mietityttää on se että löytyykö fyysisesti paukkuja vielä pitkän kauden jälkeen? Aholta löytyy joten toisaalta miksei Laineeltakin jos fyysinen kunto on kohdillaan. Puljulla taas ei mielestäni mitään asiaa mukaan. Aho sensijaan mukaan vaan.

Toivoa sopii että saadaan Mi.Granlund tai Koivu kisoihin, pelillistä johtajaa tuo joukkue huutaa. Teräväinen myös mahdollinen, Chicago tappion päässä lomista..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös