MM 2008 - Kisajoukkue tällä hetkellä?

  • 701 412
  • 3 046
Tila
Viestiketju on suljettu.

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Jotenkin vaan väsyttää tuo Peltosien ja J.Jokisien varmat paikat ykköskentässä mm-kisoista toiseen, vaikka kultaa ei ole vuosiin tullut. Joten olisiko aika kokeilla jotain uutta.

Erittäin samaa mieltä ja todellakin olisi aika kokeilla jotain uutta. Etenkin vuosi vuodelta yhä enemmän hyytyvän Peltosen roolia voisi jo alkaa tarkastelemaan muutenkin kriittisemmin, kuin vain muistelemalla Tukholmaa 13 vuotta sitten.

Eli Leinoa tai/ja Pesosta vaan rohkeasti ykkös- tai kakkosketjuun mutta vähintään kolmoseen.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Etenkin vuosi vuodelta yhä enemmän hyytyvän Peltosen roolia voisi jo alkaa tarkastelemaan muutenkin kriittisemmin, kuin vain muistelemalla Tukholmaa 13 vuotta sitten.

Peltonen ei ole vielä pelannut niin huonosti maajoukkueessa, että hänet voitaisiin syrjäyttää pelillisistä syistä, mutta MJ:n valmennus voisi oikeasti miettiä ketkä on parempia vaihtoehtoja ratkaisurooleihin, JJokinen vai Pesonen ja/tai Leino. Painaako Jussin NHL-status niin paljon, että on varmasti näitten "yläpuolella"? Olen aika varma, että samassa roolissa NHL:ässä Leino ja Pesonen tekisivät myös sen 50+ pistettä. Toinen miettimisen aihe on myös, että lähtökohtaisesti kumpi on parempi kakkosen sentteri, NKapanen vai Immonen? Jarkolla on NHL:ässä viime kaudella parempi piste keskiarvo, kun NKapasella ja Nikolla pisteet laskivat jällein. Jake taas pelasi JYPissä fantastisen kauden ja vastasi jokaiseen huutoon. Vai vieläkö Kapanen ratsastaa vanhoilla meriiteillä Immosen ohi?
 

Gunko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tässä kisajoukkue, jolla kulta tulee varmasti. AHL-pelaajista ei ole mitään hajua kenellä pelit jatkuu, mutta Kontiolan sieltä ottaisin mukaan, ehkä myös Pihlströmin. Mutta leikitään siten, että sieltä ei tulisi ketään.

Hyökkäys:

Ville Peltonen - Olli Jokinen - Tuomo Ruutu
Janne Pesonen - Jussi Jokinen - Ville Leino
Sean Bergenhaim - Niko Kapanen - Jukka Hentunen
Ville Nieminen - Riku Hahl - Antti Laaksonen
Santala

Puolustus:

Sami Salo - Joni Pitkänen
Teppo Numminen - Toni Lydman
Janne Niinimaa - Ossi Väänänen
Mikko Lehtonen

Maalivahdit:

1.Kari Lehtonen
2.Vesa Toskala
3.Antti Niemi

Hyökkäyksessä Leino ja Pesonen rohkeasti korkeampiin kenttiin, Leinosta ei varmasti ole mitään hyötyä rikkovassa roolissa. Jos Pesosella/Leinolla ei pelit suju, voidaan ylempiin kenttiin nostaa esim. Bergenheim. Villinä korttina voisi myös koittaa Pesonen-Santala-Leino kolmikkoa.

Puolustus on kunnossa pitkästä aikaa, mutta tuskinpa kaikki tulee mukaan. Nummisen ja Pitkäsen voi varmaaan vetää yli tuosta listasta. Pitkästä tuonne ainakin kaivattaisiin, jotta Suomi saisi YV:lle jonkun puolustajankin.

Maalivahtiin tuskin Suomi kaatuu, mutta kuka kieltäytyy ja kuka on "oikea" valinta? Viime kisoissa on Niittymäki ja kumppanit olleet tulessa koko turnauksen, kuka on ykkönen? Lehtonen, Toskala vai Norrena? Kolmoseksi turha ottaa NHL-vahtia, vaan Niemi mukaan kokemusta hakemaan.
 

Hellox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sport, Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho
Maalivahdeista laittaisin tällä hetkellä kaksikon Lehtonen - Toskala selvästi muiden edelle. Näistä kahdesta taas Kärppä on mun silmissä ehkä pikkasen varmemman oloinen tapaus. Näin ollen lähtisin siitä, että Kärppä on ykkönen, jonka Toskala tosissaan haastaa. Sitten jos Minnesota tippuu niin Bäckström on ilman muuta se ykkösveska.

Puolustus alkaa näyttämään jo nyt suht hyvälle ilman Flyersin ja Wildin tippumistakin. Lisäksi vielä elätän toiveita, että Numminen saataisiin kisoihin. Näin ollen Euroopasta ei tarvisi roudata kuin ehkä Niinimaa ja Väänänen kisoihin. Vielä kun saataisiin kiekollista osaamista Koistisen ja Lepistön muodossa niin puolustus näyttäisi todella hyvälle:

Pitkänen - Salo
Lepistö - Lydman
Koistinen - Numminen
Niinimaa - Väänänen
Juuri samoilla linjoilla! Pakisto näyttää todella hyvältä eikä mielestäni ole yhtään heikkoutta, paras mahdollinen pakisto tulossa varmasti minkä saa, höystettynä vielä Timosella & Kukkosella.
Ja tuosta maalivahtitilanteesta ... Mieleestäni Lehtonen on pelannut paremman kauden kuin viime kaudella, ainakin kauden loppua kohden pelit menivät todella hyvin. Torjuntaprosentti Bäckströmin jälkeen toiseksi paras ja muutenkin otteet olivat kaudel lopulla hyvät.

Kolmoseksi turha ottaa NHL-vahtia, vaan Niemi mukaan kokemusta hakemaan.
Mielestäni turha Euroopasta asti hommata kolmatta maalivahtia, kun mukaan voi ottaa Jalosen vanhan suojatin Rämön, joka on nuori ja jolla on kokemusta NHL-peleistä tältä kaudelta, hyvin voi kolmosmaalivahtina olla haistelemassa maajoukkueympyröitä ja tarvittaessa jopa pelaamaan peleissä, kuitenkin hänet jatkossa nähdään mukana ihan pelaavana maalivahtina.
 

Hellox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sport, Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho
Eli nytkun NHL:nkin runkosarja saatiin päätökseen niin alan myöskin ottaa kantaa tähän Suomen tulevaan joukkueeseen. NHL:ssä vapautuvia pelaajia olisi seuraavat henkilöt.
Nyt sitten vaan odottelemaan ketkä lupautuvat mukaan joukkueeseen ja ketkä kieltäytyvät. Mukana listassa on myös pelaajia joita ei varmasti kisoissa nähdä.
Mielenkiintoinen seikka on vaan se millä tavalla Shedden ja Jalonen lähtevät rakentamaan joukkuetta ... Kolmella hyökkäävällä kentällä ja yhdellä puolustavalla vai kahdella hyökkäävällä ja kahdella puolustavamalla.
Varmat tummalla, suosikit vaaleana.

NHL:stä/AHL:stä

Vapaana olevat maalivahdit:
Kari Lehtonen ATL (Sopimustilanne avoin)
Vesa Toskala TOR (Ei ole varma kisoihin tulosta)
Fredrik Norrena CBL
Karri Rämö TBL (Jaloselle tuttu HPK:n ajoilta)
Hannu Toivonen STL

Lehtonen on sanonut olevansa kiinnostunut liittyä joukkueeseen, uskon että hänet nähdään vaikka sopimustilanne on vähän kimurantti.
Toskalan ja Norrenan tuloa epäilen vähän, tai ainakaan että molemmat tulisivat, koska kumpikin tietää että tarjolla on maksimissaan kakkosvahdinrooli, jos Lehtonen tulee. Varmana pitäisin sitä että molemmat eivät todellakaan tule, koska varmastikkaan kolmosvahdiksi sinne ei kukaan tälläinen kokeneempi maalivahti ole tulossa.
Kolmosvahdiksi vaan Pohjois-Amerikasta joku tällainen nuorempi kaveri enemmin kuin Euroopasta, eli Rämö.


Puolustajat:
Joni Pitkänen EDM (Nivusvaivat (itensä mukaan ei haittaa), sopimus päättyy)
Toni Lydman BUF
? Teppo Numminen ? BUF (Loukkaantuneena koko kauden, terve vasta runkosarjan lopussa)
Sami Salo VAN


Puolustus näyttää todella hyvältä, Nummisenkin voi hyvällä omallatunnolla jättää pois koska ei välttämättä ole 100% kunnossa ja Euroopasta olisi Väänänen ja Niinimaa ainakin tulossa ja molemmat ovat taitonsa jo vuosien aikana näyttäneet ja varmasti ovat lähellä tätä NHL-tasoa. Mutta kyllä mieluusti Nummisen mukana näen, tietysti :) Ellei peruntuumisia tule rutkasti niin en usko että Lehtosen ja Bergin ulkopuolelta tarvitsee muita pelaajia ottaa kysymykseenkään. Pelit kuitenkin ovat pienessä kaukalossa ja näillä herroilla on kokemusta Pohjois-Amerikan peleistä siitä.
NHL:stä tulevia pakkeja olisi vielä Philadelphiasta Timonen & Kukkonen, Petteri Nummelin ja Ville Koistinen. Tässä olisi ainoat potentialaaliset pelaajat, eli siinäkin määrin hyvä, että puolustuskuviot saadaan jo todella hyvin ajoin selviksi ja muutenkin koko pakkitilanne todella mahtavan näköinen, todella paljon parempi kuin viime vuonna, tai oikeastaan parempi kuin koskaan.


Keskushyökkääjät:
Olli Jokinen FLA
Niko Kapanen PHX
Petri Kontiola CHI (Pelit jatkuu AHL:ssä?)

Laiturit:
Ville Peltonen FLA (Jalkavamma maaliskuussa)
Tuomo Ruutu CAR
Jussi Jokinen TBL (Lupautunut varmasti mukaan joukkueeseen)
Sean Bergenheim NYI
Lauri Tukonen LOS



Euroopasta:

Maalivahdit:
Mika Noronen (Ak Bars Kazan)

Puolustajat:
Janne Niinimaa (Davos)
Ossi Väänänen, Djurgården
Antti-Jussi Niemi (Frölunda HC)
Aki Berg (TPS)
Mikko Lehtonen (Kärpät)

Keskushyökkääjät:
Tommi Santala (Jokerit) (Loukkaantuneena SM-Liigan välieräpelit)
Riku Hahl (Timrå IK)
Jarkko Immonen (JYP)

Laiturit:
Janne Pesonen (Kärpät) *
Ville Leino (Jokerit) (Sheddenin ja Jalosen luottopelajaa seurajoukkueessa ...)
Jukka Hentunen (AK Bars Kazan) *
Antti Laaksonen (HC Fribourg-Gotteron) *


Joukkueeni:
(EI TODELLAKAAN LOPULLISET JA NE MITKÄ KISOISSA HALUAISIN NÄHDÄ! AINOASTAAN NÄMÄ TIPPUNEET PELAAJAT TÄSSÄ VAIHEESSA!):

Hyökkäyskentät:
Peltonen - O.Jokinen - Ruutu
Leino - Kontiola - Pesonen
J.Jokinen - Kapanen - Hentunen
Bergenheim - Hahl - Laaksonen

Pakkiparit:

Pitkänen - Salo
Numminen - Lydman
Väänänen - Niinimaa
Berg -

Pudotuspelien alkaessa NHL:ssä kauttaan vielä jatkavat seuraavat pelaajat:

J.Ruutu PIT
S.Koivu MON
K.Timonen, L.Kukkonen, Niittymäki, S.Kapanen PHI
Lepistö WAS
Nokelainen BOS


Filppula DET
Bäckström, M.Koivu & Nummelin MIN
Selänne ANA
Lehtinen, Miettinen & Hagman DAL
Ville Koistinen, Janne Niskala, Pihlström NAS

Mielestäni näistä suoranaisia vahvistuksia eivät ole kuin Timonen, Kukkonen, M.Koivu, Selänne & Dallasin-pelaajat. J.Ruudun ruutu saadaan täytettyä muilla miehillä, Saku Koivu ei kisoihin tule, Niittymäkeä ei tarvitse kun valmiiksi jo niin hyvät maalivahdit (kunhan Lehtonen tulee), S.Kapasen paikka saadaan myös täytettyä, myös Lepistön ja Nokelaisen paikat saadaan täytettyä. Filppula olisi myös tärkeä vahvistus mutta hänen tuloonsa en usko, kun Detroit jyrää finaaleihin saakka. Viime kisoissa onnistunut Koistinen kyllä kelpaa pakistoon kiekolliseksi pakiksi.
 

Benny S.

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Jos J. Jokinen ei kuulu ykköskenttään niin ei sinne kyllä T. Ruutukaan kuulu. Jokinen pelannut hyvin vähät arvokisat missä on pelannut ja on kuulunut nhl:n top5 suomalaishyökkääjiin siitä lähtien kun Pohjois-Amerikkaan siirtyi pelaamaan.
Ruutu ei ole saanut maajoukkueessa/nhl:ssä aikaseksi juuri mitään merkittävää. Maajoukkueessa lukuisia tuhlattuja avopaikkoja, mikä vituttaa aina kun seuraa mm-kisoja. Nyt loppukaudesta tosin saanut paljon vastuuta Canesissa. No, yhden hienon maalin teki World cupissa. Ehkä joksikin kolmoskentän taklaavaksi laituriksi voidaan laittaa, korkeintaan kakkoseen jos löytyy toimiva kenttä ympärille.

Jos Kontiolan pelit sattuvat loppumaan varhaisessa vaiheessa, voisi koittaa yhdistää kaksikkoa Kontiola-Pesonen kakkoskenttään. Yhteispelihän sujui paremmin kuin hyvin viime kauden EHT:lla. Siihen toiseen laitaan saattaisi Ruutu sopiakin. Yv:lläkin voisi toimia, kun Ruutu maalin eteen ja Konna toimii kapellimestarina.
 

eetuster

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Koitetaas kanssa vähän spekuloida millaiselta maajoukkue näyttää ensinmäisen playoff kierroksen jälkeen..

Ville Peltonen - Olli Jokinen - Jere Lehtinen
Niklas Hagman - Niko Kapanen - Jukka Hentunen
Ville Leino - Tuomo Ruutu - Janne Pesonen
Antti Laaksonen - Riku Hahl - Sean Bergenheim
Antti Miettinen

Sami Salo - Kimmo Timonen
Lasse Kukkonen - Joni Pitkänen
Ossi Väänänen - Ville Koistinen
Janne Niinimaa

Toskala
Lehtonen
Rämö

Wild jos häviäis Flamesille/Avsille putois Niko Kapanen neloseen..

Voi olla että missasin jonkun pelaajan...
 

Hellox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sport, Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho
Oma joukkueeni JOS kaikki menee niinku haluisin :)

JOS Minnesota, Philadelphia, Nashville ja Dallas putoaisivat ja mitään kieltäytymisiä ei tulisi, niin oma joukkue olisi tälläin (Sillä oletuksella, että Detroit, Anaheim, Pitsburgh jatkaisivat pelejään)

Ykkösketju:
Ville Peltonen - Olli Jokinen - Jere Lehtinen

Kakkosketju:
Niklas Hagman/Janne Pesonen/Ville Leino - Mikko Koivu - Tuomo Ruutu

Kolmosketju:
Jussi Jokinen - Niko Kapanen - Antti Miettinen

Nelosketju:
Antti Laaksonen/Antti Pihlström - Riku Hahl - Sean Bergenheim

13.hyökkääjä:
Pesonen/Leino/Hentunen/Pihlström/Laaksonen

Pakkiparit:
Sami Salo - Kimmo Timonen

Lasse Kukkonen - Joni Pitkänen

Toni Lydman - Teppo Numminen/Ossi Väänänen/Petteri Nummelin

7.puolustaja: Janne Niinimaa/Ville Koistinen/Väänänen

Maalivahdit:
Kari Lehtonen
Vesa Toskala/Fredrik Norrena
Karri Rämö

Kun tätäkin lähtee katsomaan, mielestäni tuolta ei puuttuisi kuin ainoastaan Selänne ja Koivu, jotka selkeästi vielä muista suomalaisista pelaajista selvästi pääsisivät mukaan joukkueeseen, muuten näyttää juuri niin hyvältä kuin suomalaisista pelaajista voi kasata. Maaliin nyt tokikin Kiprusoff tai Bäckström kelpaisivat ja Filppula sentteriksi ehkä Niko Kapasen tilalle, mutta eipä tämäkään mikään ilmiömäinen vaihto silti olisi josta joukkueen menestys voisi ratketa, kuten Selänteen tai Koivun tulo voisi olla. Todella fantastiselta näyttää, nyt vaan jännittämään kuinka moni pelaaja kieltäytyy mukaantulosta ja seuraamaan Minnesotan, Philadelphian ja Dallasin tilannetta.
 
Viimeksi muokattu:

Afinogenov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sabres
Niklas Hagman/Jussi Pesonen/Ville Leino - Mikko Koivu - Tuomo Ruutu

Kredittiä vaan Helloxille olemme aika lailla samoilla linjoilla monissa asioissa. Kiva nähdä että sinne on tuoto mukaan myös yllättäen Jussi Pesonen, äläkä nyt vaan sano että siinä lukee vahingossa Jussi Jannen sijasta :). Tuomo laitaan hyvä hyvä.

Tälläinen kysymys tähän että jos pitäisi valita Koistisen ja Lepistön väliltä kumman ottaisitte ? Itse ottaisin ilman muuta Koisitisen.
 

Hellox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sport, Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho
Kredittiä vaan Helloxille olemme aika lailla samoilla linjoilla monissa asioissa. Kiva nähdä että sinne on tuoto mukaan myös yllättäen Jussi Pesonen, äläkä nyt vaan sano että siinä lukee vahingossa Jussi Jannen sijasta :). Tuomo laitaan hyvä hyvä.
Juu-u :D Eipä ollut ensimmäinen kerta kun sekoitan idiootisti näiden jääkiekkoveljesten nimet, vielä kun Koivut ja Kapaset menee ristiin niin siinähän sitten olisi tullut talitettua kaikki ... :)

Tälläinen kysymys tähän että jos pitäisi valita Koistisen ja Lepistön väliltä kumman ottaisitte ? Itse ottaisin ilman muuta Koisitisen.
Itse päätyisisin selvästi Koistiseen, hän on kuitenkin pelannut tämän kauden ylhällä NHL:ssä ja muutenkin viime kisoista kokemusta löytyisi vähän enemmän. Ennemmin miettisin jos peruuntumisia tulisi, että kumman valitsisin joukosta; Niskala vai Lepistö, Nummelin vai Koistinen.. Itse en osaisi päättää näistä herroista kummat ottaisin näistä pareista mukaan.
 

Afinogenov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sabres
Ennemmin miettisin jos peruuntumisia tulisi, että kumman valitsisin joukosta; Niskala vai Lepistö, Nummelin vai Koistinen.. Itse en osaisi päättää näistä herroista kummat ottaisin näistä pareista mukaan.
Niskala vai Lepistö ? Hmmm.. En ole paljoa heidän pelejä nähnyt, mutta kumpikos sopisi pieneen kaukaloon ja suuriin paineisiin paremmin ? No ottaisin randomilla Lepistön. Nummeliin vai Koistinnen ? Koistinen sopisi ehkä pieneen kaukaloon paremmin, mutta vaikka kuinka yritän Koistinen laseilla katsella niin menee Nummeliin vähän ohi kokemuksensa ansiosta. Saatte muuten kiittä isääni siitä että Koistinen Mocbassa nähtii :) Hän kokosi Koistisen varusteet kasaan sillä välin kun Ville kiireissään Suomeen oli tulossa !!! Olen helvetin ylpeä tästä meriitistä!

Kuka kolmos maalivahdiksi ? Ehkä mielummin joku nuori, kun nhl:konkari. Sanoisin Karri Rämö, vaikka vaihtoehtoja on monia: Rämö, Toivonen, Niemi ja ehkä myös Rask.

Onkos tietoja että minkä kaikkien maiden ensimmäiset leiriryhmät on julkistettu ja mistä näitä voisi tarkistella/tirkistellä ?

Olipas muuten aika sekavaa tekstiä ;)
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Oulun Kärpät
Kuka kolmos maalivahdiksi ? Ehkä mielummin joku nuori, kun nhl:konkari. Sanoisin Karri Rämö, vaikka vaihtoehtoja on monia: Rämö, Toivonen, Niemi ja ehkä myös Rask.
No, tuossahan listasitkin jo potentiaaliset ehdokkaat :) Oma toive kolmosvahdiksi on Rämö. Ihan vaan hankkimaan sitä maajoukkuekokemusta tulevaisuuden varalle.

Carolina ei siis selviytynyt playoffeihin joten Tuomo Ruutu vapautui maajoukkueen käyttöön. Jos vaan Ruutua kiinnostaa niin tottakai mukaan.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Carolina ei siis selviytynyt playoffeihin joten Tuomo Ruutu vapautui maajoukkueen käyttöön. Jos vaan Ruutua kiinnostaa niin tottakai mukaan.

Kyllähän Tuomoa on maajoukkue tuntunut kiinnostavan aina kun tilaisuus siihen on tullut. Ainoa juttu mikä vähän epäilyttää on tuo tähän kauteen loppuva sopimus, ja varsinkin kun mies on tunnetustikin suhteellisen loukkaantumisherkkä rankan pelityylinsä vuoksi. No, kortin kääntöpuoli tässä voikin olla se, että Tuomo tulee mukaan, pelaa helvetin hienon turnauksen ja saa sitä kautta rahakkaamman sopimuksen ensi kaudelle kuin mitä muutoin kuluneen kauden näyttöjen perusteella olisi saanut. Muistanko väärin jos olen sitä mieltä, että mies olisi joskus pelannut jonkun MM-turnauksen ilman sopimusta seuraavalle kaudelle?
 

Selänne 8#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, KalPa ja Anaheim Ducks
Kyllähän Tuomoa on maajoukkue tuntunut kiinnostavan aina kun tilaisuus siihen on tullut. Ainoa juttu mikä vähän epäilyttää on tuo tähän kauteen loppuva sopimus, ja varsinkin kun mies on tunnetustikin suhteellisen loukkaantumisherkkä rankan pelityylinsä vuoksi. No, kortin kääntöpuoli tässä voikin olla se, että Tuomo tulee mukaan, pelaa helvetin hienon turnauksen ja saa sitä kautta rahakkaamman sopimuksen ensi kaudelle kuin mitä muutoin kuluneen kauden näyttöjen perusteella olisi saanut. Muistanko väärin jos olen sitä mieltä, että mies olisi joskus pelannut jonkun MM-turnauksen ilman sopimusta seuraavalle kaudelle?
Joo pelasi Latvian kisat ilman sopimusta jolloin mietti myös uransa lopettamista kisojen jälkeen. En usko, että Tuomo niin kauheasti sopimuksen loppumisesta välittää, kun on kerran ennenkin kisoihin tullu ilman sopimusta.
 

Selänne 8#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, KalPa ja Anaheim Ducks
Toinen leiriryhmä

Maalivahdit:
Vehanen Petri Lukko
Wallinheimo Sinuhe Dynamo Moskova

Puolustajat:
Berg Aki TPS
Jokela Mikko Jokerit
Mäntymaa Ville JYP
Niemi Antti-Jussi Frölunda
Niinimaa Janne Davos
Salmela Anssi Tappara
Saravo Pekka Luulaja
Väänänen Ossi Djurgården

Keskushyökkääjät:
Hahl Riku Timrå
Immonen Jarkko JYP
Lehterä Jori Tappara
Pirnes Esa Färjestad
Santala Tommi Jokerit

Laitahyökkääjät:
Anttila Marko Ilves
Enlund Jonas Tappara
Kiiskinen Tuomas Kalpa
Koivisto Toni Ilves
Leino Ville Jokerit
Petrell Lennart HIFK
Pihlman Tuomas JYP
Pyörälä Mika Timrå
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Maajoukkueesta tippui siis:

Maalivahdit:
Antti Niemi

Pakit:
Ilkka Heikkinen
Teemu Laakso
Mikko Mäenpää

Hyökkääjät:
Jarkko Immonen (Saipa)
J-P Hytönen
Ville Hämäläinen
Tuomas Santavuori
Vili Sopanen
Jari Sailio
Matias Loppi
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Laituriosasto on tällä hetkellä varsin köykäinen ja tuskin Koivistoa, Leinoa ja varauksin Pyörälää lukuunottamatta kukaan jatka seuraavalle viikolle. Kärpistä tullenee Hyvönen ja Pesonen ja Bluesista Osala. HV 71:sta mahdollisesti vielä Voutilainen. Siihen vielä NHL-pelaajat ni näyttää tämän hetkistä paremmalta :)
 

Evander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo-o. Vähän harmittaa ettei Kauppinen saanut näyttöpaikkaa maajoukkueessa loistavien playoffien jälkeen. Olisi hän sen kyllä ansainnut. Onneksi sentään playoffien toiseksi paras puolustaja Mikko Jokela pääsi mukaan.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Hienoa nähdä myös syöttövirtuoosi Jori Lehterä mukana. Ehkäpä sitten myös itse kisoissa vielä jokin päivä, jos kehitys vain jatkuu yhtä hyvänä kuin menneellä kaudella. Suomella ei kuitenkaan näitä vähänkään persoonallisemman oloisia kavereita todellakaan liikaa ole..
 

Hellox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sport, Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho
Kuka kolmos maalivahdiksi ? Ehkä mielummin joku nuori, kun nhl:konkari. Sanoisin Karri Rämö, vaikka vaihtoehtoja on monia: Rämö, Toivonen, Niemi ja ehkä myös Rask.

Itse olisin Rämön kannalla, tai varauksella Raskin, hänhän on suomen seuraava tuleva huippulupaus Kari Lehtosen jälkeen niin varmasti olisi hyötyä tälläisistä kisoista haistellessa ilmaa, ihan niinkuin Rämölle. Mutta entäs Raskin pelit AHL:ssä, jatkuvatko ne ? Rämön tilannetta tosin parantaa se, että Tampa Bay on jo tippunut ja hänhän pelasi jo aimokasan pelejäkin NHL:ssä, lisäksi Jalosen kanssa yhteinen HPK-tausta joka voi olla pienenä lisäapuna tähän. Rämön voisi myös todella heittää myös jopa maaliin, jos sattuisi kahdelle ensimmäiselle moralille jollakin ihmeen kaupalla loukkaantuminen.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Oivallisia valintoja. Lehterä ja Enlund ovat osa Suomen jääkiekkoilun tulevaisuutta. Toivottavasti he ovat A-maajoukkueessa vakituisesti jo ensi kaudella. Sopanen, Santavuori ja Sailio mahtunevat myös mukaan. On korkea aika luoda EHT-joukkueesta tulevien tulevien MM-runkopelaajien näyttöpaikka, eikä konkarien pakkopullaa. Kiehtovaa olisi ollut nähdä A:ssa vielä keväänä Lehtonen, Osala ja Joensuu, heitä kun ei ensi kaudella enää Suomessa nähdä.
 

kilonkingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jorin juonet ei sitten pitännyt täysin paikkansa, nimittäin eihän se Enska minnekkään inttiin lähde vaan maajoukkueleirille, kuten Jorikin. Tiedä sitten oliko tuossa kommentissa pientä piikkiä Jorilta vai pääsikö Enska mukaan yllättäen varamiehenä. Joka tapauksessa hienoa nähdä nämä veljekset myös maajoukkueen mukana.

Puolustukseen odottelin Aaltoa ja Kauppista, mutta heidän nimiä ei jostain syystä löydy listalta. Nämä herrat menevät mielestäni selvästi listalta löytyvien Saravon ja Mäntymaan edelle. Mäntymaalla on hieno kausi takana, mutta kyseessä ei ole vielä MM-kisatason pelaaja. Saravo taas on moneen kertaan nähty ja huonoksi havaittu. Toivottavasti NHL:n puolelta nyt tulee niitä vahvistuksia puolustukseen, sillä muuten ollaan suurissa vaikeuksissa.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Oulun Kärpät
Millonkas tuo Tsekin EHT-turnaus pelattiin? Ja siihenhän turnaukseen saadaan jo NHL:stä apuja? Vai olenko minä nyt aivan hakoteillä :)
Mutta jos näin on, EHT-turnaukseen kohdistuva mielenkiinto nousee triplasti.

Jos Tuomo Ruutu on halukas pelaamaan kisoissa, tulee ketjumuodostelmiin luonnollisesti muutoksia. Ketjut sen mukaan, kun/jos Dallas ja Philadelphia eivät selviydy toiselle kierrokselle. Pyöritelläänpä:

Peltonen - O.Jokinen - Lehtinen
Timonen - Salo

Ruutu - Kapanen - Pesonen/Leino
Pitkänen - Lydman

Bergenheim - Immonen - Hentunen
Niinimaa - Väänänen

Pihlström - Hahl - Laaksonen
7. puolustaja: Numminen

1.Lehtonen 2.Toskala/Niittymäki 3.Rämö

Jos Minnesota tippuu, Mikko Koivu ottaa 2.ketjun sentterin paikan ja täten Kapanen siirtyy 3.ketjuun. Immosen voi jättää tässä vaiheessa pois laskuista. Petteri Nummelin siirtyy Niinimaan paikalle ja Niklas Bäckström Lehtosen paikalle.

Milloin muuten nämä NHL-pelaajat ilmottavat halukkuutensa pelata Leijonajoukkueessa?
 

Hellox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sport, Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho
Kiehtovaa olisi ollut nähdä A:ssa vielä keväänä Lehtonen, Osala ja Joensuu, heitä kun ei ensi kaudella enää Suomessa nähdä.
Joensuuta tuskin nähdään näissä maajoukkuepeleissä ollenkaan, syy on tämä: http://www.mtv3.fi/urheilu/arkisto.shtml/arkistot/hockeynight/2008/03/622081

Jos Minnesota tippuu, Mikko Koivu ottaa 2.ketjun sentterin paikan ja täten Kapanen siirtyy 3.ketjuun. Immosen voi jättää tässä vaiheessa pois laskuista. Petteri Nummelin siirtyy Niinimaan paikalle ja Niklas Bäckström Lehtosen paikalle.
Miksi helve***** Lehtonen menisi pois jos mukana olisi Rämö tai Toskala ? Luonnollisesti toinen heistä pois :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös