Viikonloppuna ajattelin taas tehdä yhtä uutta suosikkiani eli Pastel de Chocloa.
Ihan loistavaa tehdä vähän enemmän ja pakastaa. Eikä maku ja rakennu juuri kärsi.
Toinen uudempi suosikki on Baekoffe eli Alsacelainen lihapata valkoviinissä perunoiden kera. Aika suuritöinen ja lihat, kasvikset ja yrtit pitää marinoida vuorokauden ennen valmistusta, mutta tuota kun tekee 6,8L padan verran, riittää mukavasti syötävää.
Ihan loistavaa tehdä vähän enemmän ja pakastaa. Eikä maku ja rakennu juuri kärsi.
Toinen uudempi suosikki on Baekoffe eli Alsacelainen lihapata valkoviinissä perunoiden kera. Aika suuritöinen ja lihat, kasvikset ja yrtit pitää marinoida vuorokauden ennen valmistusta, mutta tuota kun tekee 6,8L padan verran, riittää mukavasti syötävää.