Käytiin eilen paikalliselta lammastilalta hakemassa Pääsiäiseksi puolikas karitsaa ja niistä lihoista on tänään tekeillä lihakeitto lievällä andalusialaisella twistillä - tai emmää tiiä, ihan vaan maustettuna musta- ja viherpippurilla, chilillä, sitruunalla, hunajalla, yms.
No, joka tapauksessa lihoja kypsennetään mausteiden kanssa suht' pitkään ja liemi siivilöidään puhtaaksi "roippeista", kun lihat ovat kypsiä. Sitten perunat, porkkanat, sipulit ja tomaattimurska liemeen pienennettyjen lihojen kanssa kypsymään ja lopuksi pinnalle persiljaa hakattuna pieneksi.
No, joka tapauksessa lihoja kypsennetään mausteiden kanssa suht' pitkään ja liemi siivilöidään puhtaaksi "roippeista", kun lihat ovat kypsiä. Sitten perunat, porkkanat, sipulit ja tomaattimurska liemeen pienennettyjen lihojen kanssa kypsymään ja lopuksi pinnalle persiljaa hakattuna pieneksi.