Eikös ruoka ole sitä parempaa, mitä kauemmin sen tekemiseen menee?Napolilaisella reseptillä tehtyä pitsaa. Taikina on kohta hengaillut jääkaapissa sen 72 tuntia ja sitten mennään. Paree olla hyvää kaiken vaivan jälkeen.
Eikös ruoka ole sitä parempaa, mitä kauemmin sen tekemiseen menee?
Lihamureke juurikin parhaillaan uunissa. Täytteenä fetajuustoa ja punasipulia ja mausteita totta kai. Päälle ripottelin kerroksen juustoraastetta ja noin 5 min ennen valmistumista ripottelen pintaan myös persiljaa. Lisäkkeeksi perunamuusia ja uunissa paistumassa porkkanaa, lanttua ja palsternakkaa murekkeen kylkeen. Ketsuppia sitten lautaselle ja maitoa kyytipojaksi, niin johan kelpaa jatkaa sunnuntain viettelyä.
Varmaan meni kaksi minuuttia kun ihmettelin että "millä ihmeen 12-voltin laitteella voi tehdä pannukakkuja?"Uunilohta ja peruna-bataattiamuusia tiedossa illalla. Aamu alkoi 12v:n paistamilla amerikkalaisilla pannukakuilla.
Siellä on Sipilää imetty. Hyi saatana. :DKepua, riisiä ja rehuja. Ei ollut kokilta paras suoritus, mutta kyllä tuolla nälkä siirtyi tuonnemmaksi.