Pistinkin tuolta osan muhjaantunutta myös täytteen sekaan, jos olisi hahmottanut miten paljon täytettä kuluu/kääryle, niin olisi voinut silputa reilusti enemmänkin. Toisaalta setti oli siinä mielessä optimaalisen kokoinen että sai tuommoisena runnottua melko tiiviisti peltivuoalle, isompi satsi olisi vaatinut kääryleiden latomista esim. uunipellille ja niiden tiskaaminen on melko epäkiitollista puuhaa etenkin kun siihen palaa kiinni keitinnesteet ja siirapit.@Wiljami sitä kaalia voi silputa myös täytteeseen.
Tuli aika hyvä kaalisoppakin, silppusin sekaan pari cittarin 50v alesta hankittua artesaanimakkaraa, samasta alesta ostettua savukinkkurouhetta, kermapurkin toisen puolikkaan (ensimmäinen puolikas meni kääryletäytteeseen) ja pari kourallista soijarouhettakin että imee ylimääräiset nesteet ja maut niihin. Kyllä on typpiarvot kohdallaan taas ravinnossa.