Introexpertti
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- KalPa, UKRAINA, Utah Mammoth
Eihän se mihinkään kadonnut ole, mutta pitkään ollut soijja kaapissa odottelemassa, ja nyt tuli sitten viimein tehtyä.Soijjaa pukkaa. Mihinkäs on kadonnut lihanhimosi?
Nälkäänsä syö toki mitä vaan, mutta lihankorvikkeet eivät ainakaan vielä, ole riittävällä tasolla.
Ite vetasin juuri nuudeli, broileri, vihannes sekoituksen. Ihan ok.
Empä ihmettele kun väitetään moisen uppoovan monelle lihansyöjälle lihalaatikkona.
Siis ihan jäätävän hyvää. Eipä tarvii lihasta tehdäkkään ennenku on soijja käytetty, jos silloinkaan. Kasvisfondissa turvotin ja sitten muhimaan pannulle sipulin ja tomsoseen kera ja mausteet kyytiin. Kyllähän tuosta pitää monenmoista kokeilla kun noin hyvää tuli laatikosta. Kaikenlisäks halpaa ja riittoisaa.Reilulla maustamisella erinomaista. Suosittelen myös mifuun tehtyä versiota, joka toimii itselle vielä paremmin.
Mifua oon joskus muinoin maistanut, mutten suu tuntumasta tykännyt. Kokeillahan vois toki tuonnenpana uudestaan, kun ihan vaan sellaisenaan oon suussani pyöräyttänyt.
Kasvi vieraalle tuli jouluna tehtyä linssi-kesäkurpitsavuoka, joka oli kyllä kanssa ihan helvatun hyvää eli linssit jatkoon myös.
Lihasta en silti luovu koskaan, mutta viimeinkin taidan kyllä vähän innostua kasvispöperöistä.