Mitä on tehtävä?

  • 210 602
  • 1 297
Tila
Viestiketju on suljettu.

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
cobol kirjoitti:
Eräs pelaaja ainakin totesi, että Surenkin haukkui niin pystyyn, että tukka lähti.
No hyvä. Toivottavasti Vepu haukkui sitten Virmasenkin, täytyykin tiirailla onko sillä yhtään tukkaa enää jäljellä.
 

Chuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Turha vertailla yritysmaailmaa ja jääkiekkojoukkuetta. Tamminen ja co. hoiti sen homman aikanaan luennoillaan. Turhanpäiväistä touhua.

Noni, nyt Canali auki ja seuraamaan huippukamppailua.
 

vandy

Jäsen
cobol kirjoitti:
Nyt ei uskalla kommentoida mitään kuin sen, että Virmanen on haukkunut pelaajat ja pistänyt verokirjat pöydälle. Eilen lyötiin kahden kirjat kiinni ja lisää on tulossa, jos jo Kuopiossa ei otteet parane.

Onkohan näitä verokirjoja näytetty myös penkin takana seisovalle kaksikolle...?
Toivottavasti kyseiset herrat kuittaavat kirjat itselleen mahdollisimman pian.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt olisi korkea aika kysellä sitä Jortsun valmennus halukkuuta. Meinaan, et eiks se sanonu jossain haastattelus, että hänellä on useampiakin työtarjouksia potkujen varalle. Haukkui myös samassa jutus Narvamaata ja kumppaneita.
Oiskohan siis kypsää kauraa ?
Myös voittava maalivahti on pakko saada. Eilen näkemistäni tapparan 4 maalista 3 oli torjuttavissa. Masa osta Noronen, Irbe, Wallinheimo, Thomas, ihan kuka vaan mut tee jotain. Vielä nimittäin jos venataan vähän aikaa niin tää kausi alkaa olee meiän osalta paketissa.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Tarviaa vaihtaa koko joukkue, sekä valmentajat.

Toiminta koko joukkueelta täysin munatonta. Valmentajat vain levittelee käsiään, ja maalivahti on 12vuotiaan lapsen kokoinen.

Ainiin ja tämän päivän pelissä ei Virmanen tarjonnut edes tuomarille tarpeeksi rahaa, vaan sekin viheltää vastustajalle.

Vaihtoon vittu kaikki Virmasta ja Hjallista myöden.
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Koko valmennuskolmikolle samantien kenkää, eihän tälläistä paskaa jaksa kukaan enään katsoa. Itse aion ainakin boikotoida Jokerien pelejä niin kauan kun nämä tunarit säheltävät penkin takana. Turha niitä pelaajia on vaihdella jos ei valmentajat osaa heitä kuitenkaan valmentaa. Kiitos menneistä ja kassan kautta Wade ja Lukkarila!!!
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä nyt on pakko tehdä se viimeinen siirto eli Waden korvaaminen uudella valmentajalla!Vai vieläkö odotetaan , että kyllä se tästä aukeaa?
 

jouman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Töölön Vesa, HJK
Nyt se hörppels ja Wade vi..uun sieltä. Ei tollaista sekoilua voi enää katella. Vituttaa niin paljon ettei veri kierrä. Se metrin mittanen sylkee joka ainoan kiekon eteensä eikä pakit voi niitä kaikkia siivota. Verkko heiluu rumaan tahtiin omassa päässä. Jos toi jannu ja noi valmentajat on vielä maaottelutauon jälkeen Jokerien listoilla niin peleissä käyminen loppui siihen. Vaan eipä se taida Masaa harmittaa, sillä kausari on ostettu ja rahat on göbbelsin ja mapletoftin liksoissa.

Ulos, ulos ja ulos.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Sarjassa olisi nyt taukoa edessä, korkea aika tehdä peliliikkeitä, enkä tarkoita pelaajapakan jatkuvaa hämmentämistä.
Ei edes maalivahdin vaihtoa saanut iso-W aikaiseksi vaan pikku-K sai kärsiä loppuun asti, ei näin.
 

vandy

Jäsen
Toivottavasti "valmennus"kaksikko on nyt näyttönsä antanut ja heidät ulostetaan huomenna!
Immosen kommentti: Tänään ei ollut joukkue valmentajan käsissä...niinpä.
PRKL!!
 

haamuhanska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, Kajaanin Hokki, K-Vantaa, HC RuMa
Hei ei saa hermostua! Wade on oma poika,ei saa erottaa.Kyllä se peli vielä aukeaa,odotellaanko vielä 10 peliä.

Wade sanoi Canal+:n haastattelussa että,"joukkue ei ole valmentajan käsissä".Eikös silloin pitäisi valmentajan siirtyä sivuun.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Ilman vähäisintäkään provokaatiota, silkasta ihmettelystä: Jokerit on 20:n pelaamansa ottelun jälkeen maaottelutauolle lähtiessään liigassa kahdentenatoista. Milloin viimeksi on Jokerit aloittanut kauden yhtä huonosti? Voi vain kuviella, mitä Immonen tällä hetkellä tuumailee. Harvoin on kai matka Kuopiosta Helsinkiin ollut yhtä pitkä.

Eipä silti, tauko ei varmaankaan olisi voinut tulla parempaan paikkaan, ja tuskin tarvitaan meediota kertomaan, että Jokerit on tämän kauden osalta kaikkea muuta kuin nähty kortti.


Ranger
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuokaa pyssy

haamuhanska kirjoitti:
Hei ei saa hermostua! Wade on oma poika,ei saa erottaa.Kyllä se peli vielä aukeaa,odotellaanko vielä 10 peliä.

Wade sanoi Canal+:n haastattelussa että,"joukkue ei ole valmentajan käsissä".Eikös silloin pitäisi valmentajan siirtyä sivuun.

Wade näytti vaihtoaitiossa välillä eläimeltä, joka oli jäännyt auton alle, mutta henki vielä pihisi. Pyssyä tässä kannataa käyttää.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Niin, miksi joukkue ei ole valmentajan käsissä? Jos ei hyvällä niin sitten pahalla. Onko wade kokeillut vielä jortikan metodeja? Ne hän on varmsati ainakin oppinut. Ei muuta kuin suoraan bussista jäälle vetämään yötreeniä. Minuakin hävettää jokereiden puolesta vaikka en millään tavalla edes joukkuetta kannata. En millään jaksa uskoa, että se on yhdestä miehestä kiinni. Jos saisin päättää, niin antaisin edelleen tukeni wadelle mikäli wade oppii antamaan pelaajille keppiä. Pitää oppia, että paskasta suorituksesta joutuu maksamaan.
 

Tuoppi

Jäsen
Bismarck kirjoitti:
Wade näytti vaihtoaitiossa välillä eläimeltä, joka oli jäännyt auton alle, mutta henki vielä pihisi. Pyssyä tässä kannataa käyttää.

Teesit onkin sitten simppelit:

1. Waltteri "roadkill" Immonen sivuun yhdessä elämänkumppaninsa Jouko "onks tukka hyvin" Lukkarilan kanssa ja HETI!

2. Aikuisen miehen kokoinen maalivahti! Missä Parris Duffus tätä nykyä pelaa?! =)

Nämä kun hoidetaan maanantaihin mennessä niin voidaan taas vähän rauhottua
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ostakaa Jortsu Turust takas. Ne voi myydä sen aseveli hintaan ja jopa haluta eroon.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuolla materiaalilla ei voi yksinkertaisesti pelata noin huonosti. Onneksi sentään maaottelutauko alkaa. Valmennus vaihtoon, paitsi Surenkin, mahdollisimman pian, että joukkue pääsee tauon ajan harjoittelemaan pelisysteemiä. Tietääköhän pelaajat edes mitä se tarkoittaa, kun koko kautena ei ole ollut minkäänlaista systeemiä. Isoilla rahoilla on hankittu parhaita mahdollisia suomalaispelaajia, mutta ei vaan kulje. Wade sut on nähty, nyt tarvitaan valmentajaa. Sääliksi käy omaa poikaa, mutta tää ei ollut Waden kausi. Selkään ei puukoteta, mutta nyt pitää ajatella organisaatiota. Wadesta vaan ei ole päävalmentajaksi.

Samoin maalivahtiosastolle pitää saada muutoksia. Vaikka vastustaja pääsee vapaasti paikkoihin, niin kaikki ei voi mennä. Goehring ei ole mestarijoukkueen maalivahti. Eikä sen avulla päästä edes välieriin. Kuuluu sarjaan Druin, Vostrak, Nemirowsky...
 

Jaba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kookoo, Korian Ponsi
Vähntä mitä voi tehdä nii Goehring vaihtoon. Oli täysin luokaton tänään ja aikaisemminkin, vaikka kaikkia ei Hermanninkaan piikkiin voi laittaa.Missä voittavat torjunnat??????

Nyt Masa(ja hjallis) pikkuhiljaa(heti) Wade muihin hommiin ku valmentamaan ja Lukkarila vaikka siperiaan.
 

joey77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HIFK
One#8 kirjoitti:
Kerroppa meille, että kuka puolustuja se olisi, joka pärjäisi Salmelaiselle luistelukilpailussa? Taitaa Tony olla yksi nopeimmista, ellei nopein pelaaja maailmassa tällä hetkellä. Mutta tosiaan yksi "Nummelin" ei olisi pahitteeksi. Mutta mielestäni tällähetkellä marssijärjestys on: 1.Uusi veska 2.Uusi kädellinen cena 3. Kädellinen pakki

Joo Salmelainen on nopea ja muutenkin huippupelimies, MUTTA jos mies antaa pakeille 6m etumatkaa siitä missä saa kiekon ja on silti punaviivalla siinä vaiheessa kun pakit ovat vielä tasan tarkkaan samoilla luistimenpiirroillaan, niin ei helkkari kyllä joku on pielessä. Puolustuksessa ei oo liikaa nopeita jalkoja joten niitä sinne kaipaisin, en tarkoittanut, että Salmelaiselle pitää pärjät viivoissa mutta jos nyt yhen välin kerkeis vetää siinä kun kaveri kaks ...
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Lentää, kalakukko airways mua lennättää, tahdon ennättää...
Tehdään ns. "Bluesit" eli vaihdetaan valmentajien paikkoja keskenään sekä hankitaan Kurri General Manageriksi.
 

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vaikka ei pitäisi vieraisiin pöytiin puut(t)ua, niin en millään malta pysyä poissa. Kun teillä on jo lähes koko joukkue uusittu, niin ei kai tuossa enää muuta mahdollisuutta ole, kuin vaihtaa valmentajaa.

Wade ei nyt vain ole ykkösvalmentaja, kakkosena varmaan menee. Tv:stä nähtynä taas tänään oli täysin aseeton yhtään mihinkään. Ja aivan samoin oli alkukaudestakin. Ainut "oivallus" oli peluuttaa Hyvöstä paljon ylivoimassa, mutta siihen ei vissiin paljon miettimistä tarvita.

Tiedän kyllä, että on jokeri-ikoni, mutta ei se vielä valmentajaa tee. Wade ei mielestäni mikään älyn tai taktiikan huippuvoitto ollut edes peliaikoinaan, enemmänkin sellainen mies, joka noudatti käskyjä viimeiseen asti. Harvoin niistä käskyjen noudattajista johtajia tulee. Siis oli pelaajana hyvä, mutta ei mikään johtaja koskaan.

Eli muutama pelimies teillä kai on vielä varaa hankkia, mutta luultavasti valmentajanvaihdos jo pelkästään riittäisi.
 

joey77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HIFK
Virmaselle ohjenuoraksi

Elrith kirjoitti:
Ykkösteesin hengessä haluaisin muistuttaa että ei sitten kysytä Bergenheimiltä neuvoa. Aika vituiksi nämä tuttujen scouttaukset (Mapletoft & Göring) taisivat tällä kertaa mennä. Ketuttaa vielä enemmän se täälläkin raportoitu Timin "nää kaikki roskiin, tää on the" byroovierailu. Olisi voinut jättää senkin tekemättä.

Virmasen toimiston seinään huoneentauluksi kissan kokosilla kirjaimilla
" Hyvä pelaaja ei ole hyvä scoutti!!!! "

Eikös se kuitenkin ollut jo Kuningas Otto I:n joka suositteli Jiri Sejbaa narripakkaan ... kiville meni sekin ja alkaa näitä yrityksiä olee tarpeeks, ehkä seuraavaksi vois luottaa johonkin ammattimieheen.

(Hyvä pelaajahan voi tietty olla hyvä scoutti mutta Virmasen tapauksessa lienee hyvä pelata varman päälle)
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
cobol kirjoitti:
Mulla oli tilaisuus keskustella erään SM-liigassa valmentavan henkilön kanssa, joka oli seuraamassa ottelua Jokerit - Tappara. Seuraavassa tiivistelmä hänen vastauksestaan ottelussa Jokerit-Tappara 2.11 esittämääni kysymykseen, mikä Jokereissa mättää:

1. Jokereiden kuntopohja riittää noin 10 minuuttiin täysillä ja putoaa sen jälkeen merkittävästi. Erot ovat ilmeisen suuret joukkueen sisällä, mutta kokonaisuutena pelaajat olivat tässä ottelussa ehkä 35-45 minuutin kunnossa.

2. Toimivaa pelisysteemiä ei ole, peli ja pelaaminen on erittäin sekavaa ja yksilöiden varassa.

3. Erikoistilannepelaaminen pätki varsinkin alivoimalla.

4. Peluutus oli sekin sekavaa. Kentälle mm. laitettiin kaikkein huonoin pakkipari tärkeimpään hetkeen.

5. Jokereiden pelaajista # 4 (Jalkanen) ja # 7 (Kalteva) eivät ole liigatasoa, # 14 (Niinimäki) ei ole johtavaa sentteritasoa tuolle hyökkäyskalustolle.

Itse olen jo lähes sanaton. Miten tämä perseily voi enää jatkua?
Mä olen varma, että henkilö oli HPK:sta.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
cobol kirjoitti:
Mulla oli tilaisuus keskustella erään SM-liigassa valmentavan henkilön kanssa, joka oli seuraamassa ottelua Jokerit - Tappara. Seuraavassa tiivistelmä hänen vastauksestaan ottelussa Jokerit-Tappara 2.11 esittämääni kysymykseen, mikä Jokereissa mättää:

1. Jokereiden kuntopohja riittää noin 10 minuuttiin täysillä ja putoaa sen jälkeen merkittävästi. Erot ovat ilmeisen suuret joukkueen sisällä, mutta kokonaisuutena pelaajat olivat tässä ottelussa ehkä 35-45 minuutin kunnossa.

Eikös tämän Lukkarilan pitänyt olla fysisen valmennuksen expertti? Minä ymmärtäisin jos jätkät olisivat tukossa, mutta tuo kuulostaa jo todella pelottavalta. Liigaa on pelattu 20 kierrosta, ja miehet on ehkä 2 erän kunnossa.
Mitä hemmettiä siellä treeneissä tehdään? Luetaan aku ankkaa, ja pelataan pokeria?

Vai onko homman niksinä olla täydessä tikissä vasta keväällä, kun tosipelit alkaa?
Jos homman nimi on tämä, niin voisko joku viedä valmennukselle päivän hesarin tms luettavaksi, ja avaa lehden valmiiksi kohdasta jossa näkyy sm-liiga taulukko. Sitten kun jokereiden sijoitus olisi vielä yliviivauskynällä merkattu, niin olisi vielä parempi. Sitten siihen voisi lisätä vielä pienen lunttilapun, että meidän pitäisi olla vähän korkeammalla sarjataulukossa, että pelit keväällä jatkuvat.

Vaikuttaa kyllä todella surkuhupaisalta tämä jokereiden touhu tällä kaudella.
Ymmärtäisin, jos jätkät häviäisi pelit taistellen, mutta ei. Ei ole taistelusta tietoakaan, ja näköjään joku on prkl varastanu äijiltä kunnonkin.
Jotain tarttis tehdä.
 

Hopeinen Kuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
cobol kirjoitti:
Itse olen jo lähes sanaton. Miten tämä perseily voi enää jatkua?

Perseily jatkuu tasan niin kauan kuin Hjallis-Virmanen kaksikko pysyy valinnassaan; jos heillä olisi kanttia myöntää virheensä tapahtuisi muutos -> Lude-Wakkarila ulos :)....koska Wadella sitä kanttia eittämättä on, joutuu Wade itse tekemään itseään koskevat ratkaisut, erinomaisen hankala tilanne....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös