Mitä on tehtävä?

  • 210 602
  • 1 297
Tila
Viestiketju on suljettu.

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
bozik kirjoitti:
Mun mielestä meillä on Hallikaisessa loistava kakkonen, jota voidaan ajaa sisään liigaan antamalla peli silloin tällöin. Se mitä tarvitaan on selkeä ykkösveskari. Ainakin tähän mennessä nähdyn perusteella pikku-kallesta ei ykköseksi ole, taso heittelee liikaa. Toisaalta kun koko joukkue on rämpinyt niin ei homma voi pelkästään veskarienkaan piikkin laittaa eli kyllä mielestäni Kallelle vielä voitaisiin antaa aikaa näyttää tasonsa. Jos homma ei parane/tasoitu, niin silloin veskarikaupoille ja nimenomaan ykkösveskaa ostamaan.
Hallikaisesta ei ole liigaveskariksi. Se on kuitenkin se Hovinen johon katseet on suunnattava. Tosin Hoviselle parempi saada jääaikaa A-junnuissa säännöllisesti ja ehkä siksi pitää Hallikainen ylhäällä, jottei Jönni peluuta sitä. Olen samaa mieltä Goehringista, kaikkea ei ole vielä nähty, mutta ei voi liian kauan odottaa. Jos ne nyt saavat oman pään pelaamisen sellaiseksi että Pikku-Kallen tiputtamat irtokiekot hoidetaan veks ja Goehring pääsee sinuiksi isomman kaukalon kanssa, niin mikä ettei, mennään näillä kevääseen asti. Jos taas mustat hetket jatkuvat niin sitten jouluna vaihtoon. Mä katsoisin tämän kortin loppuun, mutta niinhän mä tekisin Jessen, Waden ja nykyään jo Maplesoftinkin suhteen. Jotenkin on sellainen kutina että hyvä tästä vielä tulee.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
cobol kirjoitti:
4. Annetaan/vaihdetaan ylimääräiset pelaajat heidän itsensä takia. Kun esim. Kuusistoon ei uskota, vaikka kaverilla on hyvä laukaus, annetaan mennä. Mitä hemmettiä Kuusisto tekee nelosessa? Ei hänestä ole siellä mitään hyötyä.

Niin. Jo viime kaudella ihmettelin, ja nyt ihmettelen vielä enemmän, että mitä virkaa Teemu Kuusistolla on Jokerien kokoonpanossa? Mies on pehmeä, ei mene maalille, pyörii kulmissa eikä käytä kieltämättä hyvää laukaustaan ollenkaan. Kuusisto kaipaisi vierelleen taitavia pelaajia, mutta tällä hetkellä ei Jokerien ylemmissä kentällisissä ole yksinkertaisesti tilaa. Pois vaan, vaikka mestikseen K-Vantaaseen. Olisi loistava vahvistus sinne.

Näillä muutoksilla ottelut päättyvät noin 5-4/6-5 Jokereille. Maaleja tulee molempiin päihin, mutta se ei ole synti! Otteluissa on hauskaa, joukkue uskoo taas itseensä kun saa onnistumisia ja homma toimii.

Juuri näin. Ennemmin minä maalirikkaita pelejä katselen, kuin 1-0 nyhjäyksiä, kunhan Jokerit voittaa. Eikä aina tarvitse voittaakaan, kunhan peli on viihdyttävää ja näkee, että jengillä on pelihuumoria ja homma toimii.


Sääli, etteivät nämä cobolin mainiot muutosehdotukset todennäköisesti tule ikinä toteutumaan. Yhdyn liigajyrän allekirjoitukseen: Cobol Jokerien tj:ksi!
 

Etsijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Helvetin hyviä pointteja cobolilta, olen jokaisesta kohdasta samaa mieltä. Antaisin kuitenkin Kallen jatkaa vielä ja näyttää osaamisensa. Ehkä hänestä on kuitenkin maalivahdiksi alun kangertelujen jälkeen?

cobol kirjoitti:
4. Annetaan/vaihdetaan ylimääräiset pelaajat heidän itsensä takia. Kun esim. Kuusistoon ei uskota, vaikka kaverilla on hyvä laukaus, annetaan mennä. Mitä hemmettiä Kuusisto tekee nelosessa? Ei hänestä ole siellä mitään hyötyä.

Tämä on kyllä liiankin totta. Alunperinkin Kuusiston jatkosopimus tuntui oudolta, eikä siitä löydä vieläkään mitään järkeä. Mielestäni ainakin Koivisto ajaa Kuusiston edelle, jos nelosketjua aletaan kasailemaan. Ja ylemmäs Kuusisto ei yksinkertaisesti mahdu. Ja missä tämä hänen hyvä laukauksensa on tällä kaudella näkynyt? Lukko-matsissa muistan Kuusiston yhden vetopaikan: ihan napakka veto, mutta suoraan päin. Eikä mies edellisissäkään kotipeleissä ole laukaustaan liikaa esitellyt.

I.Filppulan peluutus on aivan käsittämätöntä. Eikö mies jaksa pelata, vai mistä johtuu, että häntä ei peluuteta tuon enempää - edes ylivoimalla, jossa hänen taitonsa pääsisi parhaiten esiin?

Ilarille peliaikaa!
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
cobol kirjoitti:
Näillä muutoksilla ottelut päättyvät noin 5-4/6-5 Jokereille. Maaleja tulee molempiin päihin, mutta se ei ole synti!

Helposti allekirjoitettavia pointteja viestissäsi, mutta tästä 6-5 menosta olen eri mieltä. Lähden pohjimmiltani tylsänä realistina siitä, että peli laitetaan kondikseen puolustuksen kautta. Pakkimateriaali riittää siihen jo, kunhan kuormitetaan kuutta parasta ja pelataan enemmän 3 parilla kuin neljällä. Jos valmennusjohto tekee hawajilätkästä hyökkääjille luvallista, tulee varmasti lisää maaleja, mutta ennen kaikkea omaan päätyyn ja samalla omalta veskarilta tapetaan viimeisetkin itseluottamuksen rippeet - torjui siellä kuka tahansa. Kenttäpelaajat taas menettävät itseluottamusta eniten tappioista ja saavat sitä voitoista. Kyllä se on niin yksinkertaista.

Lisämaalit on tehtävä nimenomaan ylivoimalla. Santala toi siihen kaiken muun lisäksi kunnon rightin pyssyn ja Beaudoin kieltämättä kunnon maskilihan. Kätisyyksien vuoksi Martikainen ja Lepistö voisi pelata ykkösylivoimassa välillä jälleen samassa pakkiparissa. Onetimereita kun tulee nykyisellään ihan liian vähän. Erikoiskenttien rakentamiseen ja variaatioihin on Jokereissa jo riittävästi palikoita, mutta osataanko niitä käyttää hyödyksi jää edelleen nähtäväksi.
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Panzerfaust kirjoitti:
Helposti allekirjoitettavia pointteja viestissäsi, mutta tästä 6-5 menosta olen eri mieltä. Lähden pohjimmiltani tylsänä realistina siitä, että peli laitetaan kondikseen puolustuksen kautta.

Totta. Tuo 5-4/6-5 oli lähinnä epäonnistunut määritelmä sen puolesta, että Jokerit voisi ja sen pitäisi tehdä maaleja enemmän per ottelu kuin vaikkapa Kalpan, Saipan tai Ässien. Nyt näin ei ole. Jos suoraan sanotaan, ainoastaan Pelicans on tehnyt vähemmän maaleja kuin Jokerit per peli. Silti meille on tehty enemmän maaleja kuin millekään muulle joukkueelle, paitsi Kalpalle. Kumpaa me ollaankaan tehty, yritetty hyökätä vai yritetty puolustaa? Sanoisin, että molempia ja samaan aikaan - ja juuri siksi pieleen on mennyt ja pahasti kummatkin.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Cobolilta tosiaan hyviä pointteja, joskaan en usko niiden toteutuvan, ainakaan kaikkien. Itse antaisin Goehringille vielä aikaa kuitenkin, kaveri on pikkuhiljaa näyttänyt heräämisen merkkejä muun joukkeen mukana, vaikka sylkeekin irtokiekkoja kiitettävästi. Silti, jospa Thomasin suositukset eivät olekaan aivan mitään puutaheinää ja kaverista tuleekin kauden mittaan se puolustuksen viimeinen lukko. Katsellaan.

Lukosta puheenollen, siellä huhuillaan Saarelan olevan myynnissä. Olisiko tässä tarvitsemamme pelaaja ja piristäisikö maisemanvaihto kaveria?
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
cobol kirjoitti:
Kumpaa me ollaankaan tehty, yritetty hyökätä vai yritetty puolustaa? Pieleen on mennyt ja pahasti kummatkin.

Tämä menee helposti kliseetykittelyksi, mutta ilman hyvin puolustavaa viisikkoa on vaikea rakentaa hyvällä itseluottamuksella hyökkäyspeliäkään. Toisinsanoen: varsinkaan nykylätkässä hyökkäys harvoin toimii kunnolla ilman, että pelaajat voivat luottaa ketjukaverin/pakkikaverin paikkaavan riskinottoa kiekon kanssa. Toistuvat virheet sijouttumisessa ja omien ketjukavereiden aikeiden väärinlukeminen...joukkueelta/Wadelta taktisen treenauksen puutetta tai jotain.
 

Maxell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Red Wings,HJK, Brad Norton fan club
Jos sitä rahaa kerta on niin paljon, että Masan ranteita oikein pakottaa, niin aletaan käyttämään sitä. Tiedän, tiedän sitä on jo käytetty eli on hankittu Santala ja Norton, mutta heitetään sitten nämä Mapletoftit ja Goehringit pihalle ja hankitaan niitä huippunimiä tänne, joilla on myös ne statsit kohdallaan.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Nyt riitti tämä homma!

En muista milloin olisi viimeksi vituttanut oman joukkueen esitys paikallisottelussa näin paljon. Tänään tyrkättiin kaikilla mahdollisilla tavoilla voittoa IFK:lle, ja onnistuihan se lopulta. Nortonin idioottimainen ulosajo, huonompi maalivahtipeli, paskat vedot jopa yksin läpi-tilanteissa, umpisurkea ylivoima jossa vedot ihan päin vittua ja Nortonin ulosajon jälkeen fyysinen munattomuus vielä päälle. Viimeinen kymmenminuuttinen oli jo suoranainen loukkaus faneja kohtaan. Ketään ei kiinnostanut edes yrittää!

Lukko- ja Ässäpelit antoivat hieman uskoa parempaan, mutta tänään valitettavasti nähtiin että näillä voimilla ja tällä tyylillä ei Jokerit menesty tänä vuonna. Edes kotikentällä ei pysytä ylemmän keskikastin joukkueiden tahdissa. Nyt on johdolla kaksi vaihtoehtoa: joko muutoksia tulee NYT tai sitten jäädään suosiolla pois jopa säälipleijareista. Tällä joukkueella ja tällä touhulla ei 10-15 pisteen eroja nimittäin kurota umpeen. Että vieläkö odotellaan ja katellaan josko haastettaisiin kärkijoukkueita? Ei kele. Itkettää ajatellakin jotain Kärpät-Jokerit-otteluparia jossain puolivälierissä, jos niin pitkälle siis pötkitään.

Valitettavasti minulta loppui usko valmennukseen tähän otteluun. Ei IFK:ta vastaan voi näin suosiolla hävitä. On ihan sama voitetaanko seuraavassa ottelussa Pelicans 3-1 vai ei, joukkueen peli ei kelpaa. Ongelmat ovat ihan samat kuin mitä olivat kuukausi sitten. Kokenut äijä penkin taakse heti ja jonkunmoinen pelisysteemi kokoon.
Uusi maalivahti on välittömästi hankittava. Jokerit ei voi antaa näin paljon tasoitusta. Goehring ei peitä edes puolta maalista spagaatissa ollessaan (Salmelaisen läpiajo), ja kun mies sylkee kaiken eteensä niin siinä niitä reboundmaaleja sitten tulee.
Viimeistään nyt on käynyt selväksi että jokkueessa on pelaajia joita homma ei kiinnosta. Millä helvetin oikeudella Tony Virta nostaa palkaa Jokereista? En ole eläessäni nähnyt yhtä flegmaattista miestä. Läpiajo jonka Virta tänään esitti oli jo aivan uusi tapa ilmaista munattomuutta. ULOS! ULOS! JA HETI!
Niinimäki? Mapletoft? Olivatko tänään kentällä? Kysyn vaan.

Hjallis, se on sitten nyt eikä myöhemmin.
 

Tumba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK
Lellikkipoika ulos

Immonen ulos, ja heti. Joku toinen valmentaja, saisi täällä paskaa täysillä niskaansa näillä esityksillä. Immonen valitsi Lukkarilan, joten sen puupään toilailutkin menee Waden niskaan. Paska juttu se on Jokeri-ikonia haukkua, mutta valmennus ja pelaajat ovat eri asioita. Ammattiorganisaatioon ammattivalmentaja. Wade ei usko enää itsekkään "kuvioihinsa". Ainahan valmentajan vaihdos ei auta, mutta jotain on tehtävä. Ulkomailta uusi valmentaja, jolla ei ole mitään ennakokäsityksiä joukkueesta. Mapletoftille ja muille nukkujille, muutama peli aikaa näyttää osaamistaan. Veskaritilannetta lienee myös syytä tarkistaa.

Järkälemäiselle, englantia kotikielenään puhuvalle Nortonille pointsit, vaikka miestä olisikin tarvittu kentällä. Velipuolikuu on ihan paniikissa.
 
Suosikkijoukkue
JOKERIT, D.I.F., Sergei Fjodorov
Tumba kirjoitti:
Ammattiorganisaatioon ammattivalmentaja. Wade ei usko enää itsekkään "kuvioihinsa". Ainahan valmentajan vaihdos ei auta, mutta jotain on tehtävä.

Näin se vaan on, ei tää tästä hymyksi muutu ennen kuin jääkiekkoasiantuntijat Matti & Harry tunnustavat kylmät tosiasiat! Tänäänkin rupesi heti lauantaipäivän avajaisiksi vituttamaan kun sai aamukahvipöydässä lukea lehdestä miehen aforismeja tyyliin "pienistä murusista olemme tätä rakentamassa uudestaan"! mistä vitun murusista ja mitä uudestaan?? miehellä on ollut puoli vuotta aikaa pomona (+vuosikaudet työharjoittelua ammattimiesten selustassa) rakentaa joukkueelle viisikkopelisysteemi, edes jonkinlainen -mitään pysyvää ei tapahdu. Miksi? -koska mies EI OLE tehtäviensä tasalla.

Ja mulla ei ole mitään Waltteri Immosta vastaan henkilönä, päinvastoin, mutta Jokerit on suurempi asia kuin hän!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Aake kirjoitti:
. Viimeinen kymmenminuuttinen oli jo suoranainen loukkaus faneja kohtaan. Ketään ei kiinnostanut edes yrittää!

Tämä oli ehkä järjyttävin kokemus tällä kaudella. Toistaiseksi. Vittu että otti aivoon tuollainen munat taskussa hiihtely ympäri kenttää 12 000 katsojan edessä. Kyllä se niin taitaa olla, että Wade on liian mukava ihminen ja läheinen kaveri useiden pelaajien kanssa. Kun peluutuskaan ei toimi, karisee kunnioitus. Ja kun ei ole kunnioitusta, tulostakaan ei tule. Konttaus jatkuu tyylittömällä tavalla.

Tää on mielipuolinen tilanne. Mutta Wadekaan ei ole suurempi kuin Jokerit. Itse katsoisin kuitenkin vielä jonkun matsin. En enempää, sillä kohtahan meiltä karkaa jo säälipleijareiden viivakin.

Mitä on tehtävä heti?

1. Ketjut uusiksi, kakkonen ja kolmonen on ihan perseestä ketjuina.
2. Ollaan hereillä peluutuksessa. Koko ajan, koko sen 60 min.
3. Erikoiskenttä pelaamaan ylivoimaa.
 

Chuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
15 matsia, 15 pistettä, maaliero -18, 3/4 ulkomaalaiskiintiöstä goodbye-osastoa, pelisysteemiä muutellaan heti kauden alkuun (ja syystä, mutta mitä se kertoo valmennuklsesta..), kukaan ei oikein tiedä mitä laatikossa pitäisi tehdä, wanhusosasto surffailee, pakistossa on puolet mestistasoa, walmentaja laukoo latteuksia, virheiden määrä käsittämätön, vastustajat joka toisessa vaihdossa ylivoimahyökkäyksessä, idioottimaisia jäähyjä joka matsissa ja kaikki muukin on paskaa. Muuten menee hyvin.

Pidetään kynsin ja ikenin kiinni walmennuskolmikosta, niin hyvä tulee. Media kehuu Jalmarin maltillisuutta. Ennen tuli fudut joka toisen pelin jälkeen, nykyään ei edes silloin kun todella olis tarvetta. Ei perkele.

Kiinnosta mitkään säälipleijarit. Muuhun ei mahdollisuuksia tällä valmennusjohdolla. Shaatana.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Olen aiheesta kirjoittanut ketjuun jo aiemminkin, mutta laitetaan nyt vielä kerran. Kun on annettu muille joukkueille eteen alkukaudesta noinkin paljon, on jopa säälipleijariviivan saavuttaminen hankalaa, mikäli valmennus ei ole ajantasalla (vrt. Blues viime vuonna).

Pitää voittaa pelejä putkessa ja vieläpä ratkaisevasti enemmän kuin edellä olevat joukkueet. Nytkin Jokerit on viime peleissä ottanut kohtuullisesti pisteitä ja kolmesta viimeisestä jopa kaksi voittoa varsinaisella peliajalla. Silti sääliviivaan on vielä viisi pistettä.

Jos Jokerit pleijareihin selviää, niin tuolla valmennuksella ei kyllä montaa peliä pleijareissa pelata.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Jos Harkimo ja Virmanen Waden syrjäyttävät, niin sen pitää olla kyllä varma nimi. "Kuka tahansa olisi parempi kuin Wade" -ovat sitä itseään. Aravirta OK nimi, mutta mielummin tosiaan kokenut, ulkomaalainen(länsimaalainen) valmentaja, joka omaa auktoriteettia, mutta ei liikaa ennakkoluuloja Jokerien pelaajista. Jokereissa on myös ei-niin-nopeita, mutta fyysisestä pelistä pitäviä miehiä sen verran, että "jalat, jalat taitokiekko" -koulukunnan koutsi ei olisi paras ratkaisu.

Tämä on turhaa jälkispekulointia, mutta S&W valmennuksen aikaan Jokerit juhlisi jo tälläkin rosterilla liigassa.
 

Tuoppi

Jäsen
Panzerfaust kirjoitti:
Jos Harkimo ja Virmanen Waden syrjäyttävät, niin sen pitää olla kyllä varma nimi. "Kuka tahansa olisi parempi kuin Wade" -ovat sitä itseään. Aravirta OK nimi, mutta mielummin tosiaan kokenut, ulkomaalainen(länsimaalainen) valmentaja, joka omaa auktoriteettia, mutta ei liikaa ennakkoluuloja Jokerien pelaajista. Jokereissa on myös ei-niin-nopeita, mutta fyysisestä pelistä pitäviä miehiä sen verran, että "jalat, jalat taitokiekko" -koulukunnan koutsi ei olisi paras ratkaisu.


Pöllitään Dave King venäjältä! =) Rahaa on niin että ranteita pakottaa! Joo ei ketä tahansa tietenkään oteta muuten alkaa taas Hjalliksen erottaja-show. Taisi olla illuusio toi meikäläisenkin hehkuttama pelin parantuminen mutta jos kattoo vertailukohtia (ihan ekat pelit) niin erehdys on ehkä ymmärrettävä. Toivottavasti jokerijohdossa ollaan skarppina ja Immonen "vältä" potkuja jollain pelicans voitoilla...

Panzerfaust kirjoitti:
Tämä on turhaa jälkispekulointia, mutta S&W valmennuksen aikaan Jokerit juhlisi jo tälläkin rosterilla liigassa.

Ja Virta, Niinimäki yms. "vapaa matkustajat" saisivat kuulla sellaista tekstiä joka saisi aikuisen miehen itkemään. Ukkoja vedettäs tukasta pitkin jäähallin käytäviä. =) Virtaa ei varmaan olisi edes otettu...
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kylläpäs täällä nyt riehutaan. Toki se ottaa pattiin hävitä naapureille, mutta minusta IFK pelasi tänään hyvin. Jokereiden pelikin on monta pykälää parempaa kuin kauden alussa, se ei vaan riittänyt tänään.

Totta on että joukkueessa on selviä pulmakohtia. Ykkönen oli nyt melko tasoissa iifkoon vastaavan kanssa, mutta seuraavat ketjut olivat aika vaisuja. Niinimäki yritti mutta ei onnistunut, Mapletoftin suhteen alkaa luotto loppua. Mies ei vaan saa mitään aikaan, liike on hidasta, taito ei riitä, eikä edes alkuvaiheen laukauksia enää näy. Variksen hitaus on asia joka ei taida enää parantua ja miehen asemaa kannattaa miettiä siinä vaiheessa kun sairastupa tyhjenee. Oli sitten kapteeni tai ei. Kuusistosta ei taida tulla ikinä mitään.

Ja sitä kaukaloa kannattaisi nyt pienentää. Nykyinen joukkue ei saa isosta kaukalosta mitään etua, päinvastoin.
 
Suosikkijoukkue
JOKERIT, D.I.F., Sergei Fjodorov
Panzerfaust kirjoitti:
Jos Harkimo ja Virmanen Waden syrjäyttävät, niin sen pitää olla kyllä varma nimi.
Mitä sä tarkoitat tällä termillä "varma nimi"? jääkiekko ei ole matematiikkaa tyyliin 3-2=1, kuten tiedät:) sen sijaan jääkiekko on yksinkertaisten miesten yksinkertainen peli, mutta tekeminen kaukalossa pitää perustua sovittuihin ja järkeviin taktisiin perusperiaatteisiin. Ei sattumaan.

Panzerfaust kirjoitti:
Aravirta OK nimi, mutta mielummin tosiaan kokenut, ulkomaalainen(länsimaalainen) valmentaja, joka omaa auktoriteettia, mutta ei liikaa ennakkoluuloja Jokerien pelaajista.
Curt Lindström
Curt Lundmark
Niklas Wikegård

Panzerfaust kirjoitti:
Jokereissa on myös ei-niin-nopeita, mutta fyysisestä pelistä pitäviä miehiä sen verran, että "jalat, jalat taitokiekko" -koulukunnan koutsi ei olisi paras ratkaisu.
Tämä on totta, mutta asiaa voidaan lähestyä myös sitä kautta että kyseenalaistetaan seurajohdon linja hankkia pienen kaukalon pelaajia, kun otteluista 50% pelataan isossa kotikehässä + vieraspaikkakunnat joissa on suuri kaukalo. Mutta jos kerran massia on "varastossa hurjia määriä" tjsp (by autokauppias) niin nyt vittu on yhdestoista hetki alkaa rakentaa sitä JOUKKUETTA kaudelle 2005-06!! vai aletaanko ensi viikolla kaventaa Arenan kaukaloa että saadaan taas huomio pois siitä että joukkueella on päävalmentajan kokoinen ongelma? -en hämmästyisi..
 

Chuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jep pienennetään kaukaloa. Siitä peli aukeaa. Ette ole tosissanne, pojjat. Ei tässä mistään kaukalon koosta ole kiinni. Jos tammikuun loppuun mennessä esim. 3-4 äijää vaihdetaan, niin taas ruuvataan kaukaloon metri lisää leveyttä? Ens kaudeksi on saatava kauko-ohjattavat kiskoilla liikkuvat kaukalonlaidat, taas yksi ongelma vähemmän.

Nyt pitäisi katsoa hieman pidemmälle kuin pari matsia eteenpäin. Caanit voitetaan EHKÄ maalilla parilla ja "nousu on alkanut". Jep.

Koko touhussa on vahvasti se maku, ettei tiedossa ole olennaista parannusta tilanteeseen. Peli on parantunut ja tulokset sen myötä, mutta mihin tyydytään? Näillä resursseilla pitäisi EHDOTTOMASTI olla jokaikinen kausi neljän jengissä. Tämän kauden huolella ryssiminen sotkee kuvioita tuleviksikin vuosiksi.

Vettäkin sataa.
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Chuck kirjoitti:
Jep pienennetään kaukaloa. Siitä peli aukeaa. Ette ole tosissanne, pojjat. Ei tässä mistään kaukalon koosta ole kiinni.
Ei kai tätä nyt kukaan minään ihmelääkkeenä ole tarjoamassa. Se vain on niin, että iso kaukalo suosii hyvin luistelevaa porukkaa mallia Kärpät, eikä suosi nykyistä jokeriporukkaa josta ei taida saada hyvin luistelevaa sitten millään. Turha tällaista etua on vastustajalle tarjota jos ei ole pakko.

Ja lokakuun lopussa ei kukaan vielä tiedä missä porukassa maaliskuussa ollaan.

Vesisadekin taitaa kohta muuttua lumeksi.
 

Chuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jengi on suurelta osin sama kuin viime vuonna ja kyllä silloin liike riitti kaukalon koosta riippumatta. Miksei liike nyt riitä? Vaikea päätellä. Eikä vedetä nyt sitä "kova harjoittelu, tähtäin keväässä"-korttia hihasta.

Kukaan ei tiedä missä maaliskuun lopussa mennään joo, mutta erittäin suurella todennäköisyydellä eipä juuri missään. Olen mielelläni väärässä. Tässä asiassa.
 
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Jokerit
Chuck kirjoitti:
Jengi on suurelta osin sama kuin viime vuonna ja kyllä silloin liike riitti kaukalon koosta riippumatta. Miksei liike nyt riitä? Vaikea päätellä. Eikä vedetä nyt sitä "kova harjoittelu, tähtäin keväässä"-korttia hihasta.

Kukaan ei tiedä missä maaliskuun lopussa mennään joo, mutta erittäin suurella todennäköisyydellä eipä juuri missään. Olen mielelläni väärässä. Tässä asiassa.

Kaikki joukkueet harjoittelee fysiikkaa paljon, mutta eri tavalla. Toiset joukkueet keskittyy puntin nostoon (kulmaväännöt ja kaksinkamppailut). Toiset taas luistelevat (liike). Luulen, että tässä on menty kesäharjoittelussa osittain pieleen. On vedetty liikaa punttia ja luistelu jäänyt vähemmälle. Liike on parantunut alkukaudesta, mutta niin se on myös muilla. Lisäksi harjoitusten vaatimustaso ei ehkä ole kohdallaan. Jortikka huusi, Wade ei. Tietävätkö pelaajat mitä heiltä vaaditaan? Mestaruuden voittamiseen vaaditaan paljon ja se on valmentajan tehtävä pitää pelaajat keskittyneenä olennaiseen.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ranger forever kirjoitti:
Luulen, että tässä on menty kesäharjoittelussa osittain pieleen. On vedetty liikaa punttia ja luistelu jäänyt vähemmälle.
Kesäharjoittelua nimenomaan on muutettu ja esim. voimistelu tuotu ohjelmaan juuri tuon liikkuvuuden ja notkeuden parantamiseksi. En osta tuota mielipidettäsi. Kun ajatellaan Jokereiden vahvistuksia Santala, Norton, Mapletoft, Beaudoin ja Niinmäki, niin hehän ovat kaikki selvästi liikkeltään ruosteessa, joka osaltaan myös peilaantuu muihin pelaajiin niin että hekin näyttävät laahustelijoilta.
 
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Jokerit
Gags kirjoitti:
Kesäharjoittelua nimenomaan on muutettu ja esim. voimistelu tuotu ohjelmaan juuri tuon liikkuvuuden ja notkeuden parantamiseksi. En osta tuota mielipidettäsi. Kun ajatellaan Jokereiden vahvistuksia Santala, Norton, Mapletoft, Beaudoin ja Niinmäki, niin hehän ovat kaikki selvästi liikkeltään ruosteessa, joka osaltaan myös peilaantuu muihin pelaajiin niin että hekin näyttävät laahustelijoilta.

Se notkeus ei vaan näy tuolla kentällä. Vaikka haluan uskoa Jokerien ammattitaitoon näissä asioissa, fakta on, että Jokerit on tällä hetkellä jäljessä 5 pistettä säälipleijariviivasta. Se ei ole tapa millä aloitettiin edelliset kaudet. En halua pitää NHL:ään lähteneitä tekosyynä. Katso vaikka JYP:iä. Sarjassa neljäntenä, vaikka sieltä lähti myös paljon taitoa (Immonen, Uhlbäck, Korhonen, Filppula, Hauhtonen, Westcott, Martins jne.). Jossain on menty pahasti pieleen ja juna on saatava raiteilleen. En usko, että tähän on mitään pikaratkaisua. Muutoksia voidaan tehdä, mutta ne näkyvät vasta vähän ajan kuluttua.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ranger forever kirjoitti:
Se notkeus ei vaan näy tuolla kentällä. Vaikka haluan uskoa Jokerien ammattitaitoon näissä asioissa, fakta on, että Jokerit on tällä hetkellä jäljessä 5 pistettä säälipleijariviivasta.
Mitään muuta en väittänytkään, ainostaan kerroin että en usko huonon liikkeen johtuvan vääränlaisesta harjoittelusta kuten edellisessä viestissäsi sanoit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös