Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Mitä mieltä glory huntereista?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana tutzba, 27.05.2011 klo 09.39.

?

Vituttaako sinua glory hunterit?

 1. Kyllä

  180 ääntä
  49,3%
 2. Ei

  57 ääntä
  15,6%
 3. Aivan sama

  128 ääntä
  35,1%
 1. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Ilman gloryhunttausta ne hallit olis kaikkialla tyhjät.
   
 2. HockeyIsLife Jäsen

  Omasta mielestäni antaa ihmisten gloryhuntata vaan, jos intoa on. Toki se ehkä vähän herättää ärsyyntymistä, kun täysin lajia seuraamattomat meuhkaavat sitten "oman seuransa" mestaruuden johdosta. Ei tuo nyt kuitenkaan kovin suurta tuskaa itselle aiheuta, mutta toisaalta kiinnostaisi tietää, että mikä se juttu tuossa gloryhunttauksessa on? Miksi ihmisiä alkaakin kiinnostaa, jos joukkue josta ei muuten välitä menestyy?

  Itselleni tuon ymmärtäminen on kohtuu haastavaa, kun itse seuraan ennemminkin lajia kuin jotain tiettyä joukkuetta tai urheilijaa. Jääkiekkoa tulee esim. seurattua kohtuu paljon, mutta se mikä joukkue milloinkin menestyy on suhteellisen yhdentekevää. Tälläkin kaudella on tullut katsottua varmaan toista sataa lätkämatsia televisiosta, enimmäkseen änäriä ja KHL:ää + muutama ilmaiseksi näkynyt Liigamatsi, eikä noissa ole ollut edes niin väliä ketkä siellä tahkoavat. Jääkiekkoa on yleisesti ottaen kiva seurata. Toki joillekin joukkueille toivoo menestystä enemmän kuin toisille. Itse niin sanoakseni fanitan Capsiä änärissä ja Jokereita KHL:ssä, mutta ihan mielellään katson muittenkin pelejä, jos peli vaan on kohtuullista.

  Omalla kohdallani tuohon joukkueen symppaamiseen vaikuttaa aika paljon millaista kiekkoa kyseinen jengi pelaa ja millaisia pelaajia siellä on. Capitals on usean vuoden ajan pelannut näyttävää kiekollista peliä, johon aika ajoin lisämausteeksi tarjolla on ollut vaikkapa numeron 8 yksilösuorituksia. Toki Trotzin tulon myötä jengistä on tullut turhankin kurinalainen omaan makuun. Vastaavasti Jokereitten kohdalla tämä ei ainakaan ole ollut ongelma, vaan aina on voinut sattua mitä tahansa, oli vastassa kuka tahansa. Jokereita kannatan varmaan sen takia, että Viasat on näyttänyt heidän kaikki pelinsä, joten joukkue on tutun oloinen. Hallille on niin paljon matkaa, että hyvä jos kerran kaudessa pääsee paikalle. Noin muutenhan Salavat Julajev Ufa on ollut oma KHL suosikki.

  Mitä tulee gloryhunttaamiseen, niin pahinta mielestäni on se, että jos joku suomalainen menestyy, niin nousee kauhea buumi, vaikka ketään ei laji muuten olisi kiinnostanut pätkääkään. Yleensä noitten yksien kisojen jälkeen se into vielä katoaa, eikä laji saakaan yhtään uusia seuraajia ja harrastajia. Sen takia joskus lätkän mm-kisoissakin on toivonut ettei menestystä tule, niin ei tarvitse katsella iltapäivälehtien lööppejä ja kuunnella lätkää täysin seuraamattomien innostunutta hypetystä jostain pelaajasta, joka tekee hattutempun alkusarjassa vastustajan ollessa luokkaa unkari & co. Nuo U-20 kotikisat olivat aika lähellä painajaista itselleni. Onneksi Suomi pelasi viihdyttävää lätkää, niin saattoi sentään itsekin heitä kannustaa. Aikuisten kisoissahan näin ei aina ole ollut. World Cupissahan esim. P-Amerikan junnut ja Venäjä olivat jengejä, joita tuli kannustettua.

  No juu, eiköhän tämä avautuminen riitä. Vuodatuksestani huolimatta olen siis sitä mieltä, että jokainen saa kannattaa haluamaansa jengiä haluamallaan tavalla. Gloryhunttaajat ovat tervetulleita katsomoihin siinä missä muutkin. Jokainen kannattakoot ketä haluaa ja ihan mistä syystä tahansa. Ylenpalttinen hypetys median suunnalta on paljon pahempaa kuin kenenkään yksittäiset gloryhunttaukset. Äänestän siis vaihtoehtoa aivan sama.
   
 3. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ei kaikkia ihmisiä ala yhtäkkiä kiinnosta ainakaan pääkaupunkiseudulla. Olet kasvatettu joko meidän joukkoihin tai narriksi. Osaa porukasta ei tietenkään kiinnostaa pätkääkään.

  Monet eivät ole koskaan edes peleissä käyneet, mutta ovat kuitenkin jotain. Harvoja alkaa sitten yhtäkkiä kiinnostaa, mutta ne keitä alkaa, niin tietävät värinsä jo etukäteen.
   
 4. Nännimäinen Jäsen

  Joko Valavuori on päässyt yli TPS:n putoamisesta?
   
 5. HockeyIsLife Jäsen

  Lainaus:
  Juu, en sitä meinannutkaan, että kaikkia alkaisi kiinnostaa. Tuossahan kirjoitan vain, että ihmisiä, siis ei kaikkia ihmisiä vaan osaa porukasta, alkaakin taas seuraaminen jostain syystä kiinnostaa. Olisi ehkä pitänyt muotoilla jotenkin toisin. En usko, että mistään maailmasta löytyy sellaista paikkaa, jossa paikallisseuran menestys saisi yhtäkkiä 100% väestöstä seuraamaan jotain urheilulajia.=)
   
 6. adolf Jäsen

  Kai se ihminen on voittajaa peesannut jo satoja ja taas satoja vuosia. Eli aika sama mulle. Vähän se tuossa kuukauden päästä varmaan taas hymähdyttää kun MM-kisat alkaa että miten faneja tulee esiin kuin sieniä sateella.
   
 7. Wingman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Valmentajien hautuumaa
  Enemmän minua vituttaa ne elitistifanit, jotka glory hunttereista jauhavat.
   
 8. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Futisforumilla on määritetty aika pirun tarkkaan mikä on oikeinkannattamista.