Mitä maata kannatat MM-jalkapallossa?

  • 4 327
  • 107

Mitä maata kannatat MM-jalkapallossa?

  • Ranska

    Ääniä: 21 9,1%
  • Argentiina

    Ääniä: 18 7,8%
  • Englanti

    Ääniä: 41 17,7%
  • Nigeria

    Ääniä: 7 3,0%
  • Brasilia

    Ääniä: 24 10,3%
  • Senegal

    Ääniä: 0 0,0%
  • Uruguay ja/tai Paraguay

    Ääniä: 3 1,3%
  • Turkki

    Ääniä: 1 0,4%
  • Costa Rica

    Ääniä: 0 0,0%
  • Venäjä

    Ääniä: 2 0,9%
  • Belgia

    Ääniä: 1 0,4%
  • Tunisia

    Ääniä: 0 0,0%
  • Saksa

    Ääniä: 22 9,5%
  • Irlanti

    Ääniä: 8 3,4%
  • Kamerun

    Ääniä: 3 1,3%
  • Saudi-Arabia

    Ääniä: 0 0,0%
  • Espanja

    Ääniä: 13 5,6%
  • Etelä-Afrikka

    Ääniä: 0 0,0%
  • Slovenia

    Ääniä: 1 0,4%
  • Italia

    Ääniä: 25 10,8%
  • Kroatia

    Ääniä: 5 2,2%
  • Meksiko

    Ääniä: 2 0,9%
  • Ecuador

    Ääniä: 1 0,4%
  • Portugali

    Ääniä: 9 3,9%
  • Puola

    Ääniä: 1 0,4%
  • (Kiina, Japani, Etelä-Korea)

    Ääniä: 2 0,9%
  • Pohjoismaat (Ruotsi ja Tanska)

    Ääniä: 8 3,4%
  • Mähän en muuta kannata kuin Suomea! En käännä takkia, edes silloin kuin Suomi itse ei ole mukana!

    Ääniä: 8 3,4%
  • Ei kiinnosta

    Ääniä: 6 2,6%

  • Äänestäjiä
    232
  • Poll closed .

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Deutschland über alles

Eikö niin?

Eli tietysti Saksa. Maa on voittajatyyppiä niin sodissa kuin myös urheilussa :) ....toisin kuin Ranska joka valloitettiin aikoinaan parissa viikossa. Saksan pelityyli oli aikanaan upeasti organisoitua ja se voitti aina kun se pitikin. Nyt on vähän huonompi tilanne, mutta uskon, että maa etenee pitkälle. Onhan sillä OLIVEEEER! Ja tietysti Ballack. Kuulin huhua, että Sebu Deisler on loukkaantunut, mutta kai se siitä silti. Eiköhän Saksa lohkostaan jatkoon etene. Toivottavasti sympaattiset arjalaiset menevät pitkälle...sieg heil :)

Niin...noita lattareita en halua ikinä kannattaa. Ne ovat ylimielisiä, yliarvostettuja filmaajia...eläimiä fanejansa myöten. Mitäs mä sanoin Mestareiden liigan finaalin jälkeen, että kohta 100 000 lattaria pistää Madridin paskaksi...ja näin kävi. Siellä ne elukat taas mellakoi. Naurettavaa porukkaa...kiihkoilijoita. Pahimpana esimerkkinä Italian Tutti. Toivottavasti loukkaantuu kerrankin oikeasti. Maan pinnassahan se itkee joka tapauksessa joka minuutti jokaisessa pelissä ellei sitten ole kiireinen valittaessaan tuomarille.

Jos Saksa ei menesty...hmmmm, miksei vaikkapa Ruotsi. Pitäähän naapuria kannattaa. Ei ainakaan brittipoppareita.
 

Maverick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalance, Hokki
Brazil

Pakko on myöntää, että olen jo kauan aikaa ihaillut brassien taitoa.
Kautta aikojen sieltä on tullut parhaimpia pelaajia Pele, Sokrates, Zico jne...

Myös Englanti saa sympatiat:D
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Paraguay ja Portugali. Molemmilla on mahdollisuutensa kisoissa ja varsinkin Portugalin olisi NYT aika näyttää olevan se suuri joukkue, mitä nuorten kisat ovat osoittaneet....
 

Voittaja

Jäsen
Itsellä on MM-kisoissa yleensä aika huono tuuri noiden suosikkijoukkueiden kanssa. Niin, minä siis kannatan Englantia ja Argentiinaa. Aika outo yhdistelmä, mutta mielestäni Argentiina pelaa brittifutista, höystettynä huikeilla henkilökohtaisilla taidonnäytteillä. Niin, takisin siihen huonoon tuuriin, kuten arvata saattaa, niin oma unelma finaalini olisi tietenkin ARG-ENG, miten muutenkaan. Viime kisoissa joukkueet kohtasivat jo aika alkuvaiheessa, siis pleijareissa, ja nyt ne on sitten arvottu samaan lohkoon:mad: No, toivottavasti svedut ja afrikkalaiset kaverit eivät saa muita pisteitä kuin keskenäisestä tasurista, niin suosikkini pääsevät jatkoon. Finaalissa ENG-ARG olisin......aika paha...aika helvetin paha...Argentiinan puolella.
 

omaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Brasilia. MM-98 finaali oli katkera pala, varsinkin silloisen suosikkini Dungan kannalta. Olisin suonut hänelle MM-pystin, mutta vähemmän mielyttävä Ranskan maalivahti vei sen..-kele. Toivon, että Ranska kokee mahalaskun näissä kisoissa.
 

Pepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kiri, MuurLe
Viestin lähetti Voittaja
Finaalissa ENG-ARG olisin......aika paha...aika helvetin paha...Argentiinan puolella.

Englanti ja Argentiina eivät voi kohdata loppuottelussa näissä kisoissa. Toinen finalisti tulee lohkosta A,C,F tai H ja toinen lohkosta B, D, E tai G
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Equador!

Koska minulla tuli mieleen heti Euroviisu-äänestys, jossa Suomi ei saa koskaan (ihan oikein paskoille stygeille) yhtään ääntä, niin äänestin säälistä ja myötätunnosta Equadoria. Tosin en voi sanoa tienneeni, että siellä jengi olisi jo tullut puista alas, puhumattakaan, että siellä pelataan futista.

Sitä paitsi Juniorini kailotti yks kesä taukoamatta sitä kappaletta. Equadoooor! Eli otin tähän äänestykseen tällaisen ammattimaisen otteen, kuten huomasit
:p . Jos on jotain kysyttävää futiksesta, niin käänny luottamuksella puoleeni! Kyllä multa aina vastaus löytyy.

Oikeesti viihdyn Brasilian peliä katsellessa. Argentiina ja Italia parhaimmillaan on nautittavaa katseltavaa. Syö vaan miestä, että ne ovat teatraalisia dyykkaajia täynnä, varsinkin jos pelaavat aikaa. Neidit prrkllle.

ps. taklaukset ja myllyt pitäis saada futikseen
nimim. *punaisilla korteilla ei otteluita voiteta!*;)
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Brasilia on suosikkini. Viihdyttävää jalkapalloa pelaava joukkue täynnä viihdyttäviä yksilöitä. Kakkossuosikkia ei ole, mutta sympatiat luonnollisesti viihdyttävien joukkueden puolella. Englannin, Saksan ja Italian tappio on jalkapallon voitto, kuten jalkapallon arvokisojen yhteydessä tavataan sanoa.

Tähän mennessä yli kymmenen ääntä ovat saaneet Englanti, Italia, Ranska, Espanja, Brasilia, Saksa ja Argentiina. Kaikki jalkapallon suurmaita. Englanti odotetusti eniten ja Irlantikin eniten ääniä altavastaajista. Vakio vaikuttaa liigan seuraamiseen ja sitä kautta tutustuu pelaajiin. Yllättävää, että Italia ja Ranska ovat saaneet selvästi enemmän ääniä kuin Argentiina ja Brasilia. Varsinkin Ranskan noinkin suuri kannatus ihmetyttää, vaikkakin se on gloryhuntereiden joukkue kahden suurvoiton jälkeen. Zidanekin vaikuttanee kannattajamäärään paljon, mutta luulisi silti Brasilian ja Argentiinan keräävän ainakin nyt yhtä paljon kannattajia.

Pitänee kisojen alkaessa keskittyä vain nauttimaan hienoimmasta urheilutapahtumasta neljään vuoteen eikä miettiä näitä joutavanpäiväisyyksiä. Nyt on vielä kymmenisen päivää aikaa löpistä turhia.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
re: Abu

7.6. puheet vaikenevat, Englanti-Argentiina, kenelle kellot soivat? (Sain sen vapaapäiväksi.) Aamulla lämmitellään Ruotsi-Nigerian parissa mutta puoli kolmelta huipentuu kisojen alkusarja. Vastakkain maa jota rakastan vihata ja maa jota rakastan kannattaa... Varhaisimpia jalkapallomuistojani on -78 murheen finaali: brutaalin sotilasdiktatuurin johto hurraamassa brutaaleille taklauksille joihin pysähtyi Hollannin taito. Nyt kesäkuussa nämä semi-kriminaalit primadonnat kohtaavat rehdin brittijalkapallon jossa yhdistyy kovuus, taito ja rehti yritys (ei välttämättä tässä järjestyksessä...) Saako paha viimein palkkansa myös jalkapallossa???

Eli siis terveisiä Abulle :)
 

Aksu

Jäsen
Kannatan lähinnä "iloista jalkapalloa" pelaavia maita kuten Portugali, Nigeria, Kamerun, Kroatia jne. Menestys on sitten aivan eri asia, mutta en kertakaikkiaan jaksa katsoa pomminvarmaa jalkapalloa pelaavia Eurooppalaisia kuten Saksa.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Re: Deutschland über alles

Viestin lähetti Cannibal
Onhan sillä OLIVEEEER!

Bierhoff, Kahn vai Neuville?

Kuulin huhua, että Sebu Deisler on loukkaantunut, mutta kai se siitä silti.

Juu, polvi meni tuossa Itävalta pelissä. Deisler olisi ollut keskikentän aivot ja tuskin Ricken pystyy häntä korvaamaan, joten melkoinen kolaus tuo oli kyllä Saksan toiveille.

Niin...noita lattareita en halua ikinä kannattaa. Ne ovat ylimielisiä, yliarvostettuja filmaajia...eläimiä fanejansa myöten. Mitäs mä sanoin Mestareiden liigan finaalin jälkeen, että kohta 100 000 lattaria pistää Madridin paskaksi...ja näin kävi.


Tähän pari kommenttia vaikka kannatankin Saksaa. Yksi tämän hetken pahimmista filmaajista on ehdottomasti Jancker. Mies kaatuu todella usein saatuaan pallon, joten turha on sanoa, että vain latinofutarit filmaisivat. Vielä kun miettii sitä minkä kokoinen mies Jancker on niin luulisi, että ei ihan noin helposti kaadu.

Toiseksi: muistatko mitä tapahtui Ranskassa 1998? Saksalaiset hakkasivat mm. yhden poliisin niin pahasti, että aivotoiminta taitaa olla melkoisen jumissa ikuisesti. Se siitä, että vain espanjalaiset mellakoisivat. Sairasta tuollainen...
 

bergkamp #10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fc Arsenal, Philadelphia Flyers. HIFK
Hollanti

Eihän ne edes päässeet skaboihin ilman kultajalkaa. Pires, Henry, Vieira- painaa vaakakupin tälläkertaa Ranskalle.
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Deutschland über alles!

1) Saksa
...
(maailman kaikki muut valtiot)
...
171) Kroatia
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
En varsinaisesti kannata ketään (muuta kuin Suomea), mutta Brasilia + pohjoismaat keräävät sympatiapisteitä.
 

undertaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk,,Djurgården,Detroit Red Wings,Hjk,Chelsea
englanti ja pohjoismaatovat henkilökohtaisesti lähimpänä sydäntäni.Spagetit, espanjalaiset ja etelä-amerikkalaiset kaatumatautiset kuolevat joutsenet ovat listan tyvipäässä!
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Oliveeeer

Niin, siis lähinnä Bierhoffia tarkoitin. Mieshän on todellinen legenda...muistattehan EM-96. Mutta loistava on myös Kahn ja Neuville.

Ja kyllähän Saksastakin huligaaneja löytyy, mutta jotenkin tuntuu aina siltä, että kun tuollainen lattarijengi voittaa, juhlitaan kyseisessä kaupungissa AINA sillä tavoin, että mellakkapoliisilla on käyttöä. Lisäksi suhteessa siellä itketään ja filmataan aivan eri mittakaavassa. Sanoihan Hyypiäkin, että siellä niille opetetaan se jo ihan pienestä pitäen. Yksi naurettavimmista tämän koulukunnan edustajista on ehdottomasti Tutti. Todella ärsyttävä pelaaja kaiken kaikkiaan. Italialaiset ovat muutenkin sitä luokkaa.......että en voisi koskaan kannattaa niitä. Janckerin suhteen saatat hyvinkin olla oikeassa. Tosin en ole niin paljon miehen pelejä nähnyt, jotta voisin tosissani ottaa kantaa.

Vaikka Deisler loukkaantuikin, toivotaan silti parasta Saksalle. Ehkä vihdoin kuitenkin saadaan uusi voittaja sen tyypillisen eli Ranska sijaan. Toisaalta esim. Ranska-Italia parissa kannattaisin ehdottomasti Ranskaa.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mulla on futiksessa kolme suosikkia: Suomi, Hollanti ja Brasilia. Sattuneesta syystä kannatan siis mm-kisoissa Brasiliaa.
Inhokkeja ovat: Saksa, Ranska.
Yleensä kannatan "merkityksettömissä" otteluissa altavastaajaa tai iloisempaa peliä pelaavaa.
 

Kaivanto

Jäsen
Re: Re: Deutschland über alles

Viestin lähetti Timi

Tähän pari kommenttia vaikka kannatankin Saksaa. Yksi tämän hetken pahimmista filmaajista on ehdottomasti Jancker. Mies kaatuu todella usein saatuaan pallon, joten turha on sanoa, että vain latinofutarit filmaisivat. Vielä kun miettii sitä minkä kokoinen mies Jancker on niin luulisi, että ei ihan noin helposti kaadu.

Pakko lisätä tähän, että Jürgen Klinsmann oli aikanaan todella hanakka filmaaja ja sitäpaitsi hommassa poikkeuksellisen loistava. Osasi olla olematta liian läpinäkyvä.

Mitäs mieltä Cannibal muuten on tästä die Klinsfrausta, ei-yliarvostetusta filmaajasta, joka itki joka pelissä maan pinnassa minuuttitolkulla? Oikeuttaako paidan väri vai ei?

Tähän ei sisälly pyrkimystä yleistää, tuli vain mieleeni.

Filmaus on tyypillisesti sellainen synti, että omien tekemänä sitä on erittäin vaikea havaita. Filmaukseen liittyvä perususkomus taas on, että latinot harrastavat sitä koko ajan ja britit eivät koskaan.

Nivotaanpas edelliset virkkeet yhteen.

ARG-ENG '98 -puolivälieräpelistä muistetaan ajasta ikuisuuteen, miten Beckham lensi pihalle Diego Simeonen filmistä ja peli ratkesi osaltaan siihen. Sen sijaan nyt saati ikuisuudessa kukaan ei vaikuta muistavan, että Englannin 1-1 tasoitus kyseisessä matsissa tuli rankkarista, jonka Michael Owen tienasi tyrskähtämällä naamalleen käytännössä ilman minkäänlaista kontaktia Ayalan (?) tultua lähietäisyydelle. Vuoroin vieraissa joo.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Sattuneesta syysta Englantia. Kisoja odotetaan kuin kuuta nousevaa (on se sitten klise tai ei).

Korkeimman Oikeuden kautta joutuivat englantilaiset pubinpitajat kaymaan, mutta heltisihan se lupa sitten, etta ovet avataan ja bissea tarjoillaan 7.30am kick offeihinkin.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Re: Re: Re: Deutschland über alles

Viestin lähetti Kaivanto
ARG-ENG '98 -puolivälieräpelistä muistetaan ajasta ikuisuuteen, miten Beckham lensi pihalle Diego Simeonen filmistä ja peli ratkesi osaltaan siihen.

Nyt olet todella pahasti hakoteilla. Beckhamin punainen kortti tuli siita, kun mies makasi maassa ja potkaisi vastustajaa, oliko Simeone vai joku muu, tilanne oli kylla tuo sama. Ulosajo oli taysin ansaittu ja nykyisesta kapteenista tuli maansa vihatuin mies vuosikausiksi.

Tapauksesta on yllattaen puhuttu Englannissa taas koko tama kevat ja eilen itseasiassa ottelusta tuli dokumentti telkkarista.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Eihän Beckham edes kunnolla osunut Simeoneen, vaikka yrittikin. Simeone otti pari askelta taaksepäin ja kaatui. Myönsi itse ennen Inter-ManU -ottelua Mestareiden liigan puolivälierissä 1999 filmanneensa kyseisessä tilanteessa. Simeone olisi voinut pysyä pystyssä, mutta miksi ihmeessä hän olisi pysynyt, kun oli mahdollisuus pelata vastustajan ehkäpä paras pelaaja ulos? Beckhamin kannalta tilanne ei olisi voinut mennä huonommin - hän lensi ulos, ei saanut kostettua kun potku ei kunnolla osunut ja Argentiina meni jatkoon.
 

jukkavuorio

Jäsen
Suosikkijoukkue
ilves, musta blokki
vipa.
olet laittanut yhdeksi vaihtoehdoksi "niitä jotka näyttää kierosilmiltä".
oletkohan nyt miettinyt sanojasi ihan loppuun asti????:confused: :confused:

toivottavasti et.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Viestin lähetti Abu
Eihän Beckham edes kunnolla osunut Simeoneen, vaikka yrittikin.

Nain tapauksen viimeksi joskus tassa kevaalla, muistan vain kuinka Beckhamin jalka heilahti.

Saantoja en tarkkaan tunne, mutta eikohan kyseessa myos ollut vastustajan tahallinen vahingoittamisyritys, vielapa jalkitilanteesta. Uskoisin sen olevan punaisen kortin paikka, riippumatta filmasiko Simeone vai ei ja jopa riippumatta mita hanelle kavi. Ja potkuhan kuitenkin ainakin jollain voimalla osui?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös